18 Højtlønnede Job For Udadvendte

18 Højtlønnede Job For Udadvendte

Når du skal bestemme din fremtidige karriere, er det vigtigt at overveje din personlighed sammen med din passion. Dette skyldes, at dine individuelle egenskaber kan påvirke din fremtidige succes i en stilling eller påvirke dit karrierevalg helt. I denne artikel definerer vi, hvad en ekstrovert er, og giver dig 18 af de bedste, højtbetalende roller for denne personlighedstype.

Relateret: Er du en introvert eller udadvendt? Bedste karrierer for introverte og ekstroverte

Hvad er en udadvendt?

Ekstroverte er personer med en udtryksfuld og udadvendt personlighed. Ekstroverte er venlige, omgængelige og trives typisk i et personligt eller professionelt gruppemiljø. I modsætning til indadvendte, nyder udadvendte at tilbringe tid med mennesker og føler sig ofte energiske fra frem og tilbage drillerier. I et professionelt miljø præsenterer ekstroverte flere fordele for arbejdsgivere, herunder:

 • Kommunikation: Fordi udadvendte personer er sociale, finder de det nemt at videregive information til andre mennesker.
 • Teamwork: Ekstroverte nyder at arbejde i en gruppe, hvilket gør det nemt for dem at samarbejde og komme godt ud af det med andre. De motiverer også hvert teammedlem.
 • Involvering: De sociale færdigheder hos en udadvendt person gør dem mere tilbøjelige til at deltage i virksomhedens funktioner og begivenheder. Dette hjælper deres arbejdsgiver med at samle moral og virksomhedsånd.

Relateret: Hvad er en udadvendt? Egenskaber og karriereveje

18 højtlønnede job for udadvendte

Selvom der er flere beskæftigelsesmuligheder at overveje, trives visse personligheder i stillinger, der viser deres unikke egenskaber og evner. Især ekstroverte finder succes i roller, hvor de let kan kommunikere med et stort antal mennesker. Her er en liste over de bedste, højtlønnede job for udadvendte:

 1. Stewardesse
 2. Event planlægger
 3. Lærer
 4. Kriminalefterforsker
 5. Daglig leder
 6. Salgsrepræsentant
 7. Mægler
 8. Finansiel rådgiver
 9. Marketingchef
 10. Registreret sygeplejerske
 11. Compliance officer
 12. Jurist
 13. Salgsleder
 14. Tandplejer
 15. Byggeleder
 16. Talepatolog
 17. Ergoterapeut
 18. Fysioterapeut

1. Stewardesse

National gennemsnitsløn: $29.220 om året

Primære opgaver: Stewardesser guider flypassagerer til deres sæder og hjælper dem under hele flyveturens varighed. De sikrer, at alle passagerer overholder sikkerhedsbestemmelserne og sørger for, at de er komfortable. De tager også imod bestillinger fra passagerer og tilbereder deres mad og drikkevarer.

Relateret: Lær om at være stewardesse

2. Event planlægger

National gennemsnitsløn: $33.592 om året

Primære opgaver: Eventplanlæggere organiserer og koordinerer alle aspekter af en begivenhed, såsom et bryllup eller en fødselsdagsfest. De har forskellige opgaver afhængigt af begivenheden, såsom at arrangere catering, finde en musiker, vælge et sted og overholde deres klients budget. De sørger for, at arrangementet opfylder kundens godkendelse og sikrer, at det forløber problemfrit.

Relateret: Lær om at være begivenhedsplanlægger

3. Lærer

National gennemsnitsløn: $36.483 om året

Primære opgaver: Lærere udarbejder lektionsplaner og uddanner deres elever i forskellige fagmaterialer. De kan undervise i en række forskellige fag som matematik eller engelsk og kan undervise på forskellige niveauer fra førskole til videregående uddannelse. Lærere motiverer eleverne til at yde deres bedste og kan bruge visse teknologier til at hjælpe med deres undervisning. De administrerer også eksamener og vedligeholder en karakterbog, der evaluerer hver elevs fremskridt.

Relateret: Lær om at være lærer

4. Kriminalefterforsker

National gennemsnitsløn: $50.330 om året

Primære opgaver: Kriminelle efterforskere udforsker gerningssteder og forskellige kriminelle handlinger såsom drab, overfald, røveri og andre forbrydelser. De indsamler beviser og udfører forskning for at hjælpe med at løse sagen. Kriminelle efterforskere interviewer også forskellige emner for at hjælpe deres efterforskning.

5. Daglig leder

National gennemsnitsløn: $56.519 om året

Primære opgaver: Generelle ledere fører tilsyn med en virksomheds forretningsdrift. De opretter politikker, overvåger virksomhedens personale, styrer driftsomkostningerne, ansætter medarbejdere og fordeler budgetressourcer. Fælles færdigheder for generelle ledere omfatter stærke kommunikationsevner, organisatoriske færdigheder og lederevner.

Relateret: Lær om at være General Manager

6. Salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $58.720 om året

Primære opgaver: Salgsrepræsentanter arbejder som en del af en virksomheds salgsteam. De opfylder salgskvoter og mål, forhandler kontrakter med potentielle kunder, opretter rapporter og bestemmer prisplaner. Fælles færdigheder for salgsrepræsentanter omfatter kommunikationsevner, organisatoriske færdigheder og matematiske færdigheder.

Relateret: Lær om at være salgsrepræsentant

7. Mægler

National gennemsnitsløn: $62.038 om året

Primære opgaver: Mæglere bilægger tvister og arbejder hen imod en retfærdig forhandling mellem to parter. De sigter mod at nå frem til et kompromis uden inddragelse af en dommer. Fælles færdigheder for mediatorer omfatter forhandlingsevner, kommunikationsevner og interpersonelle færdigheder.

8. Finansiel rådgiver

National gennemsnitsløn: $67.412 om året

Primære opgaver: Finansielle rådgivere tilbyder rådgivning til deres kunder om deres økonomi. De kommunikerer med kunder for at bestemme deres indkomst og forskellige udgifter. Baseret på deres resultater besvarer de kundespørgsmål og hjælper dem med at skabe en vellykket finansiel strategi.

Relateret: Lær om at være finansiel rådgiver

9. Marketingchef

National gennemsnitsløn: $68.147 om året

Primære opgaver: Marketingchefer direkte marketingaktiviteter for en virksomhed. De udvikler en strategi baseret på virksomhedens retningslinjer, overholder et budget og evaluerer resultaterne af hver marketingkampagne.

Relateret: Lær om at være marketingchef

10. Registreret sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $69.597 om året

Primære opgaver: Registrerede sygeplejersker arbejder inden for sundhedssektoren og udfører adskillige avancerede opgaver, herunder lægeundersøgelser. De overvåger patienter, registrerer deres symptomer, indhenter en patients sygehistorie, administrerer behandling og overvåger andre medlemmer af plejepersonalet.

Relateret: Lær om at være en registreret sygeplejerske (RN)

11. Compliance officer

National gennemsnitsløn: $69.992 om året

Primære opgaver: Også kendt som en compliance manager sørger compliance officerer for, at virksomheder udfører på en etisk og juridisk måde. De udvikler compliance-programmer og rådgiver medlemmer af en virksomheds ledelsesteam om, hvordan man bedst undgår compliance-risici.

12. Advokat

National gennemsnitsløn: $74.662 om året

Primære opgaver: Advokater repræsenterer deres klienter i forskellige juridiske forhold. De kommunikerer også med deres kunder, udfører research og fortolker forskellige love. Fælles færdigheder for advokater omfatter kommunikationsevner, forhandlingsevner og evnen til at udføre forskning.

Relateret: Lær om at være advokat

13. Salgschef

National gennemsnitsløn: $76.067 om året

Primære opgaver: Salgschefer leder en virksomheds salgsteam. De skitserer mål og salgstilbud, giver salgsteammedlemmer vejledning, træner medarbejdere, analyserer salgsdata og opbygger deres team.

Relateret: Lær om at være salgschef

14. Tandplejer

National gennemsnitsløn: $80.142 om året

Primære opgaver: Tandplejere arbejder på et tandlægekontor og har forskellige mundplejeopgaver. De fjerner plak fra deres patienters tænder, polerer deres tænder, gennemgår deres mundhistorie og lærer dem korrekt tandhygiejne med hensyn til børstning og tandtråd.

Relateret: Lær om at være tandplejer

15. Byggeleder

National gennemsnitsløn: $81.787 om året

Primære opgaver: Byggeledere overvåger hele processen i en byggeproces. De estimerer omkostninger og sikrer, at projektet overholder den forventede deadline. De sikrer også, at hvert projekt opfylder alle bygge- og sikkerhedsretningslinjer.

Relateret: Lær om at være byggeleder

16. Logoped

National gennemsnitsløn: $83.242 om året

Primære opgaver: Talepatologer sigter mod at diagnosticere og behandle sproglige og sociale kommunikationsforstyrrelser hos mennesker i alle aldre. De udfører forskellige screeninger for at hjælpe med deres diagnose og udvikle terapiplaner for hver enkelt baseret på deres resultater.

Relateret: Lær om at være talepatolog

17. Ergoterapeut

National gennemsnitsløn: $84.582 om året

Primære opgaver: Ergoterapeuter arbejder med en række forskellige patienter for at behandle deres skader eller handicap. De hjælper dem med at forbedre eller udvikle deres daglige færdigheder ved hjælp af særligt udstyr og terapeutiske tjenester.

Relateret: Lær om at være ergoterapeut

18. Fysioterapeut

National gennemsnitsløn: $86.862 om året

Primære opgaver: Fysioterapeuter arbejder med forskellige patienter og vurderer deres fysiske tilstand og symptomer. De udvikler behandlingsplaner og lærer patienterne korrekte terapeutiske træningsteknikker for at hjælpe deres tilstand.

Relateret: Lær om at være fysioterapeut

Lauritz Birch
Lauritz Birch Når du skal bestemme din fremtidige karriere, er det vigtigt at overveje din personlighed sammen med din passion. Dette skyldes, at dine individuelle egenskaber kan påvirke din fremtidige succes i en stilling eller påvirke dit karrierevalg helt. I denne artikel definerer vi, hvad en ekstrovert er, og giver dig 18 af de bedste, højtbetalende roller for denne personlighedstype.