18 Erhvervsjob, Der Betaler Godt

Erhvervsjob bliver nogle gange overset til fordel for job, der kræver fireårige grader. Uddannelse til erhvervsjob kan findes gennem en handelsskole eller via en læreplads. Du kan finde erhvervsjob inden for byggeri, infrastruktur og offentlige stillinger. I denne artikel gennemgår vi 18 forskellige erhvervsjob, herunder deres primære opgaver og landsgennemsnitsløn.

Hvad er et erhvervsjob?

Erhvervsjob er karrierer, der specialiserer sig inden for et meget specifikt område. Et erhvervsjob betragtes som kvalificeret arbejdskraft og kan kræve licenser eller certificeringer for at udføre opgaver. Erhvervsjob kan findes med eller uden en universitetsgrad, selvom yderligere uddannelse kan føre til fremskridt eller yderligere ansvar. Erhvervsmæssige stillinger dækker et bredt spektrum - fra jura til landskabspleje - og tilbyder konkurrencedygtige lønninger.

De fleste erhvervsjob kræver, at kandidater gennemgår en uddannelse på en specialskole eller et særligt program. Programmer kan vare alt fra et par måneder til to eller tre år, afhængigt af feltet. Lærepladser kan også være tilgængelige for visse erhvervsmæssige karrierer. Efter at have gennemført nogle af disse programmer, modtager kandidater en certificering eller licens, der viser deres færdigheder på området.

Erhvervsfaglige jobløn og primære opgaver

Nedenfor er 18 erhvervsjob, der betaler godt i henhold til Bonjouress løngennemsnit:

1. Juridisk assistent

National gennemsnitsløn: $15,64 i timen

Primære opgaver: En juridisk assistent arbejder sammen med advokater for at forberede sager, planlægge afleveringer og oprette stævninger. De kan arbejde med klienter for at hjælpe med at udvikle sager eller udarbejde klager. De opretholder kontakt med klienter for at opdatere dem om deres sags forløb eller for at få sagsrelateret information. Uddannelser for juridisk assistent varer typisk to år.

2. Svejser

National gennemsnitsløn: $17,84 i timen

Primære opgaver: Svejsere skaber og sammensmelter metalstrukturer ved brug af forskellige værktøjer, såsom fræsere, shapers og måleudstyr. De producerer disse strukturer i henhold til kundens eller arbejdsgiverens specifikationer og kan udføre reparationer på strukturer af alle størrelser og former og vedligeholde metaludstyr. Svejseprogrammer kan vare alt fra syv måneder til to år.

3. Solcelleinstallatør

National gennemsnitsløn: $18,54 i timen

Primære opgaver: En solcelleinstallatør samler og vedligeholder solcelleanlæg. Solpaneler installeres på tage eller andre strukturer efter visse retningslinjer for at forblive i overensstemmelse med regler og jobspecifikationer. Solcelleinstallatører kan også måle steder, samle paneler eller bolte rammen af ​​solcellemoduler. Solar installatør kurser kan tage et par dage til flere måneder, afhængigt af programmet.

4. Murermester

National gennemsnitsløn: $20,17 i timen

Primære opgaver: En murer kan arbejde med forskellige materialer, såsom beton, mursten og mørtel. De skærer, former og forbereder materialer ved at læse og følge tekniske tegninger eller tegninger. Murere installerer nye strukturer eller arbejder for at restaurere gammelt eller slidt murværk og inkorporerer brugen af ​​el og håndværktøj til at bygge og forme strukturer. Murere kan deltage i et uddannelsesprogram, der kan vare op til to år eller gennemføre en læretid, der varer op til fire år.

5. Marinetekniker

National gennemsnitsløn: $20,35 i timen

Primære opgaver: En marinetekniker reparerer både og deres komponenter ved hjælp af diagnostisk udstyr. Marineteknikere reparerer skrog, navigationsudstyr, rigning, master, sejl og propeller. De udfører også tests på sanitets- og kølesystemer for at udføre reparationer eller ved installation af nye systemer. Marineteknikeruddannelsesprogrammer varer omkring et år.

6. Anlægstekniker

National gennemsnitsløn: $20,73 i timen

Primære opgaver: Civilingeniører hjælper med at planlægge, designe og føre tilsyn med konstruktion og vedligeholdelse af infrastruktur. Dette omfatter bygninger, anlæg, veje, jernbaner og broer. Civilingeniører hjælper også med vedligeholdelse af vand- og kloaksystemer, dæmninger og kunstvandingsprojekter. De konsulterer også tegninger og følger byggekoder for at imødekomme forventninger og regeringsbestemmelser. Civilingeniører gennemfører typisk associerede uddannelser inden for civilingeniør.

7. Traktor-trailer chauffør

National gennemsnitsløn: $21,24 i timen

Primære opgaver: En traktor- og trailerchauffør er ansvarlig for transport af varer fra et sted til et andet. Chauffører læsser og losser last og fører nøjagtige registreringer af inventar og opdaterer manifestet. De kan rejse på tværs af landet eller lave lokale leveringer, afhængigt af stillingen. Uddannelsen til dette erhverv varer typisk syv uger.

8. Automekaniker

National gennemsnitsløn: $21,30 i timen

Primære opgaver: Bilmekanikere inspicerer køretøjsmotorer for at diagnosticere problemer nøjagtigt og anbefale reparationer. De undersøger mekaniske, computer- og elektroniske systemer for at diagnosticere problemer. Bilmekanikere udfører også rutinemæssig vedligeholdelse, såsom bremsereparation, dækrotation, tune-ups og olieskift. Automekanikeruddannelsesprogrammer er normalt et til to år lange.

9. Tømrer

National gennemsnitsløn: $21,31 i timen

Primære opgaver: En tømrer arbejder med træ, træderivater, plast og andre materialer til at bygge strukturer. Tømrere følger tegninger og byggeplaner for at opfylde specifikationer og kundens krav, installere strukturer såsom vinduer og støbning eller konstruere rammer såsom dørkarme, vægge og gulve. Tømrere gennemfører normalt lærepladser, der varer mindst tre år.

10. VVS-tekniker

National gennemsnitsløn: $23,39 per time

Primære opgaver: VVS-teknikeren installerer og reparerer varme-, ventilations- og kølesystemer. HVAC-teknikere identificerer indendørs luftkvalitet og foretager reparationer eller justeringer for at forbedre indendørsluften. HVAC-teknikere kan udføre garantiservice eller vedligeholdelse, såsom rensning af luftkanaler. De kan anbefale produkter som programmerbare termostater og besvare kundernes spørgsmål om service og reparation. VVS-teknikere kan gennemføre 15-ugers træningsprogrammer, eller de kan tjene to-årige associerede grader.

11. Autoriseret praktisk sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $23,58 i timen

Primære opgaver: En LPN yder rutinemæssig pleje til patienter og hjælper læger og registrerede sygeplejersker. LPN'er observerer patienters helbred og formidler instruktioner til patienter vedrørende medicin og opfølgningskrav. LPN'er kan også rådgive patienter om livsstilsændringer og føre nøjagtige helbreds- og fremskridtsregistre. LPN'er skal gennemføre en etårig træningsskole og opnå en licens til at arbejde.

12. Boliginspektør

National gennemsnitsløn: $50.703 om året

Primære pligter: En boliginspektør er ansvarlig for at inspicere den strukturelle integritet af en boligejendom for at kontrollere for overensstemmelsesproblemer eller defekter. Boliginspektører tjekker boligens infrastruktur, herunder eksteriør og interiør. Andre opgaver kan omfatte kontrol for fejl eller defekter i el- og VVS-systemer, gennemgang af vandkvaliteten og indgivelse af rapporter i henhold til retningslinjer. Hjemmeinspektører skal gennemføre uddannelseskurser og bestå en statseksamen. Disse kurser kan vare så lidt som tre uger.

13. Blikkenslager

National gennemsnitsløn: $25,36 i timen

Primære opgaver: VVS-installatører er ansvarlige for montering af rør og inventar såsom håndvaske og toiletter. VVS-installatører konsulterer tegninger for specifikationer, når de lægger rør eller installerer understøtninger til afløbssystemer. De inspicerer rør og inventar for skader for at udføre nødvendige reparationer ved hjælp af forskellige blikkenslagerværktøjer, såsom snegle og save. VVS-installatører følger byggeregler og arbejder tæt sammen med entreprenører for at opfylde kravene. Certifikatprogrammer for blikkenslagere varer omkring et år, selvom blikkenslagere også kan gennemføre et toårigt associeret program.

14. Elektriker

National gennemsnitsløn: $25,83 i timen

Primære opgaver: Elektrikere udfører reparationer, installation og vedligeholdelse af hele en konstruktions elektriske system. Elektrikere læser tegninger eller tekniske diagrammer for at installere og vedligeholde ledninger, styresystemer og belysning. Yderligere opgaver kan omfatte udskiftning af slidte ledninger eller udstyr ved brug af hånd- og elværktøj og brug af testenheder som spændingsmålere til at identificere problemer med transformere eller strømafbrydere. Elektrikere skal normalt gennemføre en et- til to-årig erhvervsuddannelse og derefter gennemgå en tre- til fire-årig læretid.

15. Landskabsdesigner

National gennemsnitsløn: $54.436 om året

Primære opgaver: Landskabsdesignere arbejder med både private og kommercielle kunder for at designe æstetikken i deres udvendige rum. Landskabsdesignere skaber attraktive og funktionelle parker, legepladser, skoler og boligejendomme. De kan også planlægge ideelle steder for stier, gangbroer og placering af træer, buske og blomster. Landskabsdesignere kan gennemføre et program på to år, selvom mastergrader i landskabsdesign også er tilgængelige.

16. Kommerciel dykker

National gennemsnitsløn: $59.189 om året

Primære opgaver: Kommercielle dykkere udfører inspektioner og reparationer under vandet, mens de betjener dykkerudstyr. Kommercielle dykkere udfører installationer af udstyr og strukturer som broer og olieplatforme. Kommercielle dykkere kan udføre forsknings- og udforskningsopgaver via undervandsfotografering. Dykkere bruger rutinemæssigt hånd- og elværktøj samt svejseudstyr til installationer, reparationer og vedligeholdelse. Kommercielle dykkerprogrammer varer normalt to måneder.

17. Tandplejer

National gennemsnitsløn: $38,29 i timen

Primære opgaver: Tandplejere udfører rutineopgaver som tandrensning og polering. Tandplejere screener patienter og gennemgår deres mundsundhedshistorier for at give råd og vejledning om tandvaner. De lærer patienterne korrekte børste- og tandtrådsteknikker og fører nøjagtige optegnelser over patientbesøg og fremskridt. For at blive tandplejer skal enkeltpersoner gennemføre et program, der varer omkring to år, og opnå en licens.

18. Pilot

National gennemsnitsløn: $75.198 om året

Primære opgaver: Piloter er ansvarlige for driften af ​​fly og sikkerheden for passagerer og besætningsmedlemmer. De overvåger adskillige instrumenter og systemer for at gennemføre flyvninger sikkert og til tiden. Yderligere opgaver inkluderer at udfylde flyvepapirer, inspicere cockpittet før og efter flyvninger og arbejde tæt sammen med andre fagfolk for at sikre en sikker flyvning. Det tager tre måneder at gennemføre uddannelsen for at blive privatpilot. Flyselskabets piloter har brug for mere end 1.500 timers registreret flyvetid.

Malthe Mørk
Malthe Mørk Erhvervsjob bliver nogle gange overset til fordel for job, der kræver fireårige grader. Uddannelse til erhvervsjob kan findes gennem en handelsskole eller via en læreplads. Du kan finde erhvervsjob inden for byggeri, infrastruktur og offentlige stillinger. I denne artikel gennemgår vi 18 forskellige erhvervsjob, herunder deres primære opgaver og landsgennemsnitsløn.