17 Tips Til At Finde Et Job ASAP

17 Tips Til At Finde Et Job ASAP

Når du er uden arbejde, eller arbejder på et job, som du ønsker at ændre, kan det være en høj prioritet at finde en ny karrieremulighed hurtigt. For at finde arbejde på et konkurrencepræget marked er det vigtigt at vide, hvordan du maksimerer dine muligheder, når du søger job. At forstå effektiv jobsøgningspraksis kan hjælpe dig med at reducere tiden til at finde en ny mulighed. I denne artikel giver vi 17 tips til at hjælpe dig med at finde et job så hurtigt som muligt.

17 tips til at finde et job ASAP

Når du søger efter en ny karrieremulighed, kan disse tips hjælpe dig med at finde et job ASAP:

1. Behandl det som arbejde

Hvis du er arbejdsløs og føler behov for at finde arbejde så hurtigt som muligt, er den bedste tilgang at behandle din jobsøgning, som om det er dit fuldtidsjob. Ved at bruge de timer, du ellers ville bruge på et job, til at søge nyt arbejde, giver du dig selv betydelige tidsforpligtelser til din jobsøgning. Dette giver dig mulighed for at give hver potentiel ansøgning din fulde opmærksomhed og kan hjælpe dig med at identificere flere muligheder ved at foretage flere søgninger på jobtavler eller skabe mere professionelle kontakter og forespørgsler.

2. Sæt dine mål

At have klart definerede mål for en jobsøgning kan være med til at gøre din indsats mere effektiv. Mål kan omfatte tidslinjebaserede indsatser eller mål relateret til den type job eller kompensation, du søger. Jo mere klart definerede dine mål er, jo mere fokuseret kan du være under din søgning. Dette giver dig mulighed for kun at afsætte din tid til de job, der med størst sandsynlighed vil opfylde dine behov, så du kan finde din næste mulighed hurtigere.

3. Liste over dine ønsker og behov

Når du skal klassificere, hvad du søger i en arbejdsgiver eller stilling, kan det være en fordel at adskille de ting, du absolut har brug for, fra dem, du gerne vil have, men som ikke er obligatoriske. Dette kan hjælpe dig med bedre at identificere potentielle jobmuligheder at forfølge ved at sikre, at du ikke udelukker en stilling for ikke at nå et mål, der kun er et ønske og ikke et krav. At holde yderligere job kvalificerede udvider din mulighed og gør det mere sandsynligt, at du hurtigt finder et job.

4. Vær fleksibel

Hvis aktualitet er din højeste prioritet, når du søger efter et nyt job, kan du med fordel udvide din liste over passende muligheder. Ved at overveje muligheder, der kan ligge uden for din tidligere erhvervserfaring eller dit førstevalg til en ny beskæftigelsesmulighed, kan du øge antallet af potentielle arbejdsgivere, der er til rådighed for dig. Dette kan være nyttigt, når du prøver at finde et job så hurtigt som muligt.

5. Vurder dine færdigheder

Når du prøver at finde et job hurtigt, kan det at bruge din tid så effektivt som muligt spille en væsentlig faktor for at hjælpe dig med at nå dit mål. En måde at fokusere din opmærksomhed på de rigtige jobmuligheder er at have en stærk forståelse af dine færdigheder og evner. Dette gør dig bedre egnet til at identificere jobmuligheder, der stemmer overens med dine evner, for at øge sandsynligheden for, at hvert CV, du sender ud, fører til fremskridt i ansættelsesprocessen.

Relateret: 16 færdigheder, du har brug for for at få succes på arbejdet

6. Se nærmere på vikarer

Skal du arbejde med det samme, kan det være en glimrende mulighed at arbejde for et vikarbureau. Ved vikarer finder et bureau anbringelser til dig, der kan være så korte som en dag eller kan strække sig over en periode på måneder. At finde et vikarjob er en glimrende måde at tjene penge på, mens du søger arbejde. Dette giver dig mulighed for at fortsætte en karrieresøgning, mens du giver dig lønsedler, indtil du finder din næste karrieremulighed.

7. Overvej en praktikplads for at arbejde mulighed

At begynde at arbejde for en virksomhed gennem et praktikophold er en glimrende måde at finde en langsigtet karrieremulighed på. Både betalte og ulønnede praktikophold kan give mulighed for overgang til fuldtidsbeskæftigelse i slutningen af ​​din periode. Når du overvejer en praktikmulighed, skal du undersøge virksomheden, der tilbyder stillingen, for at afgøre, hvor ofte deres praktikanter får mulighed for at arbejde for virksomheden, efter deres praktikophold slutter. En virksomhed med en track record for at holde praktikanter i virksomheden kan være en glimrende mulighed for hurtigt at finde arbejde, især når de tilbyder betalte praktikmuligheder i mellemtiden.

8. Forskning jobannoncer

At undersøge stillingsopslag for stillinger, der ligner dem, du søger, især dem med tilsvarende placeringer eller erfaringsniveauer, er en glimrende måde at lære, hvad arbejdsgivere i øjeblikket leder efter inden for dit valgte felt. Bemærk eventuelle færdigheder eller pligter, der vises på tværs af flere jobopslag. Dette er et tegn på, at de er en integreret del af rollen og viser, at du bør arbejde på at bygge dem, hvis det er nødvendigt, så du kan fremhæve dem på dit CV.

9. Opdater dit CV

Når du gennemser jobopslag, kan du støde på job, der fyldes hurtigt. For at sikre, at du har potentialet til at ansøge om disse kortvarige muligheder, er det vigtigt at holde dit CV opdateret. Ved at have et opdateret CV klar, kan du hurtigt lave en kopi og tilpasse dit CV efter behov, så det matcher et jobopslag, så du kan få sendt din ansøgning til behandling, inden virksomheden besætter stillingen.

Relateret: Grundlæggende om CV: Typer af CV, eksempler og tips

10. Brug dine kontakter

En af de mest effektive måder at finde nye karrieremuligheder på er at udnytte dine eksisterende professionelle og personlige kontakter. Ved direkte at spørge dem, der er i stand til at hjælpe dig, hvis de kender til muligheder, eller hvis de vil være villige til at give dig en anbefaling, når du søger stillinger, kan du maksimere fordelen, som dit kontaktnetværk giver. Dette giver dem mulighed for at hjælpe dig på enhver måde, de kan, og giver dig mulighed for at øge hastigheden af ​​din jobsøgningsproces.

Relateret: Fordelene ved netværk: 14 grunde til at starte dit netværk

11. Find en ansættelsesspecialist

At finde beskæftigelse kan være en kompliceret opgave, og derfor er der fagfolk, som hellige deres karrierer til processen. At have en netværksforbindelse, der arbejder med menneskelige ressourcer eller ansættelse i en virksomhed, kan være en glimrende mulighed. At arbejde med en professionel rekrutterer giver samme fordele som en bredere vifte af potentielle arbejdsmuligheder. En rekrutterer søger at parre arbejdere med jobmuligheder og kan hjælpe dig med at finde ledige stillinger, du er kvalificeret til, for at arbejde så hurtigt som muligt.

12. Værdi langsigtede tilpasninger

Når du søger job hurtigt, har du muligvis stadig mulighed for at overveje yderligere faktorer, såsom stillingens langsigtede egnethed. Hvis din fremskyndede jobsøgning giver dig mere end én potentiel beskæftigelsesmulighed, kan valget af den mulighed, der passer bedre, hjælpe dig med at undgå en lignende jobsøgning i fremtiden. Dette kan endda være tilfældet, når den mere passende langsigtede løsning giver færre kortsigtede fordele.

13. Forbliv rolig under den formelle kontakt

Når du kontakter en potentiel arbejdsgiver, er det vigtigt ikke at tillade, at det haster i din søgning i din kommunikation. Ved at forblive rolig, når du sender et følgebrev eller e-mail og taler med en repræsentant for en potentiel arbejdsgiver, præsenterer du en professionel tone til din potentielle arbejdsgiver. Dette kan være med til at gøre dig til en mere attraktiv kandidat og finde et job hurtigere.

14. Øv dig i at interviewe

En formel samtale med en potentiel arbejdsgiver spiller ofte en nøglerolle i at afgøre, hvem de ansætter til stillingen. Jo mere komfortabel du bliver ved at deltage i interviews, jo mere effektivt kan du sammensætte dine svar under et formelt interview. At øve dine interviewfærdigheder med en hjælper giver dig mulighed for at få erfaring med at svare komfortabelt på spørgsmål. Det er ofte en fordel at undersøge de mest almindelige interviewspørgsmål for den type job, du søger til, for at forstå de spørgsmål, du med størst sandsynlighed står over for, så du kan forberede effektive svar.

Relateret: 13 tips til et vellykket interview

15. Send opfølgninger

At forblive på forkant med en potentiel arbejdsgivers overvejelser er en glimrende måde at øge dine chancer for at få en stilling. At sende en opfølgning umiddelbart efter en samtale for at takke din arbejdsgiver for muligheden viser professionalisme og giver dem endnu en påmindelse om din interesse. Du kan sende yderligere opfølgninger efter flere dage, forudsat at den periode, de foreslog, at de ville kontakte dig, er udløbet. At række ud før de forventer at træffe deres beslutning kan have en negativ effekt. På grund af dette er det en fordel at være tålmodig, før du sender en anden opfølgning end dit første tak-svar.

16. Omfavn potentialet for afvisning

En af de mest udfordrende følelsesmæssige faktorer ved en jobsøgning kan være den potentielle afvisning af en arbejdsgiver. Prøv at huske, at mange virksomheder søger kun at besætte én stilling, så det er ofte normalt at blive afvist af flere arbejdsgivere, før de bliver ansat. At forstå dette kan sænke stress forbundet med at søge job og hjælpe dig med at blive fortrolig med at søge et større antal muligheder. Ved at maksimere de ansøgninger, du sender, maksimerer du dine chancer for hurtigt at finde et job.

17. Vær positiv

En anden vigtig overvejelse, der svarer til muligheden for afslag, når du søger nyt job, er at bevare en positiv holdning til dig selv og din indsats. At finde et nyt job kan være en udfordrende opgave, især på et konkurrencepræget arbejdsmarked. At give dig selv den forståelse, at det kan tage flere ansøgninger at finde det job, du søger, giver dig mulighed for at opretholde en høj moral under hele jobsøgningen, hvilket giver dig mulighed for at yde dit bedste og øger dine chancer for at imponere en arbejdsgiver og tjene et nyt job .

René Therkildsen
René Therkildsen Når du er uden arbejde, eller arbejder på et job, som du ønsker at ændre, kan det være en høj prioritet at finde en ny karrieremulighed hurtigt. For at finde arbejde på et konkurrencepræget marked er det vigtigt at vide, hvordan du maksimerer dine muligheder, når du søger job. At forstå effektiv jobsøgningspraksis kan hjælpe dig med at reducere tiden til at finde en ny mulighed. I denne artikel giver vi 17 tips til at hjælpe dig med at finde et job så hurtigt som muligt.