17 Marketing Online Jobs: Med Lønninger Og Beskrivelser

17 Marketing Online Jobs: Med Lønninger Og Beskrivelser

Både små virksomheder og store virksomheder er afhængige af markedsføring for at sælge deres produkter eller tjenester til målgrupper. Når du søger efter jobs inden for marketing online, skal du lære om forskellige stillingers ansvar og uddannelseskrav, så du kan afgøre, hvilke du er kvalificeret til. Uanset om du starter eller fremmer din marketingkarriere, kan du finde en række digitale job, der passer til dine færdigheder og interesser. I denne artikel oplister vi 17 online marketingjobs, som du skal overveje, som du kan udføre eksternt.

Top Marketing Online Jobs

Du kan finde mange traditionelle marketingjobs, der er givende og betaler godt, men hvis du vil have fleksibiliteten ved at arbejde eksternt, så overvej følgende stillinger:

1. Specialist i dataindtastning

National gennemsnitsløn: $32.472 om året

Primære opgaver: Dataindtastningsspecialister indtaster, behandler og organiserer data i computerprogrammer. De følger virksomhedens standarder og forbedrer datakvaliteten ved at opdatere arkivsystemer ofte. Dataindtastningsspecialister finder også manglende data og rapporterer fejl for at sikre nøjagtighed. Disse fagfolk har normalt brug for et gymnasieeksamen eller GED, maskinskrivningscertificering og viden om databaser, regneark og tekstbehandlingsprogrammer.

Læs mere: Lær om at være dataindtastningsassistent

2. Influencer på sociale medier

National gennemsnitsløn: $39.160 om året

Primære opgaver: Influentere på sociale medier udvikler komplette strategier til at øge trafikken til en virksomheds digitale indhold. De laver en detaljeret plan, der forklarer praktiske taktikker for sociale mediekampagner. Influentere på sociale medier samarbejder også med salgs-, indholdsskabelses- og produktudviklingsteams for at bestemme effektive sociale budskabsstrategier for virksomheder. Disse fagfolk har typisk brug for en bachelorgrad i journalistik, marketing eller kommunikation og erfaring med at skrive og arbejde med computere.

3. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $47.437 om året

Primære opgaver: Kundeservicerepræsentanter tager imod opkald, besvarer e-mails eller chats og finder løsninger på kunders spørgsmål eller klager. De giver også oplysninger om nye og eksisterende produkter eller tjenester. Kundeservicerepræsentanter fører registre over kundeklager, kommentarer, transaktioner og interaktioner. De koordinerer og kommunikerer også med deres kolleger, når det er nødvendigt.

Kundeservicerepræsentanter har brug for et gymnasialt eksamensbevis eller en GED for at påbegynde on-the-job træning, hvilket kan tage flere uger eller måneder. Selvom det ikke er påkrævet, vælger nogle repræsentanter at få legitimationsoplysninger til certificeret kundeserviceprofessionel (CCSP) for at være konkurrencedygtige jobkandidater.

Relateret: Lær om at være kundeservicerepræsentant

4. Søgemaskine evaluator

National gennemsnitsløn: $51.804 om året

Primære opgaver: Søgemaskineevaluatorer analyserer og bedømmer søgeresultater afhængigt af specifikke søgeord. De gennemgår websteder og indtaster data for at give nøjagtige søgeresultatvurderinger. Søgemaskineevaluatorer har brug for en gymnasieeksamen eller GED og et eller to års universitets- eller handelsskoleuddannelse. Kandidater har brug for stærke computer- og teknologiske færdigheder

5. Søgemaskineoptimering (SEO) specialist

National gennemsnitsløn: $51.804 om året

Primære opgaver: SEO-specialister optimerer webstedsindhold ved hjælp af søgeordsforskning og besøgsanalyse. De analyserer hjemmesidelayouts og studerer reklametendenser for at skabe strategier, der øger websidetrafikken. SEO-specialister korrekturlæser og redigerer eksisterende indhold for at inkorporere nye, højtplacerede søgeord. De identificerer også områder af websteder, der modtager mindre trafik, og udvikler strategier til at forbedre dem.

SEO-specialister har brug for en bachelorgrad i et emne som informationsteknologi (IT), datalogi, business eller marketing. De kan øge deres viden og netværksmuligheder ved at slutte sig til faggrupper som Search Engine Marketing Professional Organisation (SEMPO).

Relateret: Definitiv guide til SEO-marketing

6. Digital indholdseditor

National gennemsnitsløn: $54.576 om året

Primære opgaver: Digitalt indholdsredaktører overvåger alle indholdsproduktionsplaner, herunder e-mails, blogs, infografik, websider, videoer og e-bøger. De kontrollerer gentagne ordskift, ordafstand og marginer for at sikre korrekt typografi. Redaktører af digitalt indhold korrekturlæser og reviderer alt indhold under idéer og før offentliggørelse. De verificerer også oplysningerne for at sikre nøjagtigheden. De fleste redaktører af digitalt indhold har brug for en bachelorgrad i engelsk, journalistik, forretningsadministration, internationale relationer, public relations, psykologi, marketing eller et relateret område.

7. E-handelsdirektør

National gennemsnitsløn: $55.957 om året

Primære opgaver: E-handelsdirektører leder skabelsen og implementeringen af ​​digitale marketingstrategier, herunder oplevelsesoptimering, kundeengagement og leadgenerering. De evaluerer konstant organisatoriske problemer, der kan påvirke kundefastholdelse, og tilbyder løsninger. E-handelsdirektører sigter mod at øge online konverteringer ved at identificere og teste innovative strategier for markedsføring og salg.

E-handelsdirektører har brug for en bachelor- eller kandidatgrad i fag som business administration, kommunikation eller international markedsføring. Klasser til disse online-marketingjob fokuserer på forretningsrelaterede kurser såsom erhvervsjura, markedsundersøgelser, statistik og finans.

8. Marketingtekstforfatter

National gennemsnitsløn: $57.395 om året

Primære opgaver: Markedsføringstekstforfattere skriver indhold til marketing og reklamemateriale, herunder webindhold, nyhedsbreve, artikler og salgsbreve. Efter at have mødt kunder, samarbejder de med multimedieprofessionelle for at vælge visuelle elementer, der matcher kopien. Marketingtekstforfattere kan også mødes med reklamebureauer for at diskutere kopiens længde og stil. De fleste tekstforfattere har brug for en bachelorgrad i engelsk, kommunikation, skrivning, marketing, reklame eller et beslægtet felt. Kursusarbejde omfatter kritisk tænkning og overbevisende skrivning.

Relateret: Lær om at være tekstforfatter

9. Pay-per-klik-specialist (PPC).

National gennemsnitsløn: $58.713 om året

Primære opgaver: PPC-specialister opretter og planlægger betal-per-klik-kampagner i forskellige kanaler i henhold til de søgeord, der kan optimere bud. Deres daglige ansvar omfatter gennemgang af søgeord for at finde dem, der klarer sig bedst, og sikre, at kampagner følger ugentlige og månedlige budgetter. PPC-specialister skriver indhold for at ændre opfordringer til handling (CTA) og forbedre konverteringsraterne på landingssider.

PPC-specialister har normalt brug for en bachelor- eller associeret grad i datalogi, IT, kommunikation, forretning, marketing eller et relateret område. De kan også få certificering fra Academy for Ads, som omfatter aktuel viden om søgemaskineanalyse.

Relateret: 10 marketingstrategier for at få din virksomhed til at vokse

10. Affiliate marketing

National gennemsnitsløn: $62.354 om året

Primære pligter: Affiliate marketing anbefaler produkter eller tjenester til deres onlinepublikum på vegne af kunder. De udvikler og vedligeholder affiliate marketing-programmer, mens de indsamler og skaber præstationsrapporter om kampagnerne. Tilknyttede marketingfolk overvåger også trendende markedsføringspraksis og forhandler reklameaftaler med partnere. Disse fagfolk har typisk en bachelorgrad i reklame, marketing eller et relateret område.

11. Content marketing manager

National gennemsnitsløn: $63.227 om året

Primære opgaver: Content marketing managers genererer blogemner, der kan drive forretning til kunders websteder gennem søgeordsundersøgelser. De overvåger forfattere og laver indholdsplaner. Content marketing managers koordinerer også med produktmarketingfolk og grafiske designere for at producere salgsvideoer, hjemmesidekopier, hvidbøger, casestudier og andet væsentligt marketingmateriale. Disse marketingmedarbejdere har normalt en bachelor- eller mastergrad i marketing, forretning eller et beslægtet felt. Kurserne dækker hovedsageligt marketingforskning, forbrugeradfærd, salgsledelse og internetbaseret markedsføring.

12. E-handelschef

National gennemsnitsløn: $64.240 om året

Primære opgaver: E-handelsledere fører tilsyn med teams, der udvikler finansielle strategier for at maksimere e-marketingudgifter afhængigt af virksomhedens ressourcer. E-handelschefer overvåger også onlinebutikkernes ydeevne og aktuelle tendenser for at identificere muligheder. E-handelsledere har typisk en bachelorgrad i business, informationsteknologi eller marketing. De kræver også færdigheder i SEO og kontorprogrammer.

Læs mere: Sådan bliver du e-handelschef

13. Visuel designer

National gennemsnitsløn: $65.997 om året

Primære opgaver: Visuelle designere skaber attraktive historier for brands på tværs af forskellige forbrugerkontaktpunkter. De bruger klientundersøgelser til at danne skitser, der bliver visuelle designs i høj opløsning (HD). Visuelle designere arbejder med flere teams for at forstå kundens mål og foreslå ideelle kreative løsninger. De designer også digitale materialer såsom rapporter, bannere og landingssider.

Visuelle designere bør have en bachelorgrad i grafisk design. Andre relevante grader inkluderer forretning og marketing, som er afgørende for visuelle designere, der arbejder som en del af et team. Andre nyttige kurser omfatter computeriseret design, hjemmesidedesign, trykteknikker og grafikproduktion.

14. Kreativ direktør

National gennemsnitsløn: $93.647 om året

Primære opgaver: Kreative direktører leder planlægning, udvikling og fortolkning af undersøgelser, der involverer markedsundersøgelser. De skaber innovative ideer til marketingkampagner, sikkerhedsstillelse og branding. Kreative direktører fører også tilsyn med interne og eksterne teams af leverandører, kreative partnere og kunder. Disse fagfolk har normalt en bachelor- eller mastergrad i marketing, grafisk design, billedkunst eller forretningsadministration.

Relateret: Lær om at være en kreativ direktør

15. UX/UI designer

National gennemsnitsløn: $98.272 om året

Primære opgaver: UX/UI-designere skaber, udvikler og administrerer elementer såsom wireframes, der påvirker brugeroplevelsen og grænsefladen. De samarbejder med produkt- og marketingchefer for at forbedre brugeroplevelsen. UX/UI-designere hjælper med at definere brugergrænsefladen og interaktioner for eksisterende og nye produkter. De tester produktdesign for at finde måder, de kan forbedre. UX/UI-designere har typisk en bachelorgrad i grafisk design eller et beslægtet område såsom datalogi, softwareteknik, mobil computing eller webudvikling.

Relateret: Lær om at være en UX-designer

16. Front-end udvikler

National gennemsnitsløn: $106.916 om året

Primære opgaver: Frontend-udviklere flytter trådrammer fra udviklings- til leveringsstadierne. De arbejder med eksperter som designere for at identificere potentielle brugeroplevelsesproblemer og tilbyde kodificerede løsninger. Front-end-udviklere hjælper også ingeniør-, indholds- og produktudviklingsteams med at udføre kvalitetssikring (QA) test. Disse udviklere skal have en bachelor- eller associeret grad i webudvikling, datalogi eller et relateret område. De kan også modtage intensiv træning i programmeringssprog som HTML, AJAX, JavaScript, CSS eller Node.js.

Læs mere: Lær om at være en frontend-udvikler

17. Back-end udvikler

National gennemsnitsløn: $122.218 om året

Primære opgaver: Backend-udviklere opretter eller tilføjer funktioner til webapplikationer ved hjælp af bærbar, veldokumenteret og ren kode. De designer computerapplikationer afhængigt af kundens behov. Backend-udviklere arbejder sammen med produktledelsesteams for at designe og prototypere nye løsninger eller opdatere funktioner. Disse udviklere har normalt brug for en bachelor- eller mastergrad i datalogi, computerprogrammering eller et beslægtet felt. De har også brug for træning i programmeringssprog som Python, Oracle eller JavaScript.

Bemærk venligst, at ingen af ​​virksomhederne nævnt i denne artikel er tilknyttet Bonjoures.

Tommy Bjørn
Tommy Bjørn Både små virksomheder og store virksomheder er afhængige af markedsføring for at sælge deres produkter eller tjenester til målgrupper. Når du søger efter jobs inden for marketing online, skal du lære om forskellige stillingers ansvar og uddannelseskrav, så du kan afgøre, hvilke du er kvalificeret til. Uanset om du starter eller fremmer din marketingkarriere, kan du finde en række digitale job, der passer til dine færdigheder og interesser. I denne artikel oplister vi 17 online marketingjobs, som du skal overveje, som du kan udføre eksternt.