17 Job I Ledelsesinformationssystemer For Alle Niveauer

Karrierer inden for teknologi- og informationsstyringssektoren er hurtigt voksende og vigtige på tværs af alle brancher. Job med ledelsesinformationssystemer involverer ofte overvågning af enheder, arbejde med software og apps og support af folk, når de bruger deres computere og enheder til at udføre deres job.

For at få et job i ledelsesinformationssystemer skal du sandsynligvis opfylde visse uddannelseskrav og få erfaring med software og teknologi. I denne artikel diskuterer vi den nødvendige uddannelse og erfaring til job i ledelsesinformationssystemer og de forskellige beskæftigelsesniveauer på dette område.

Relateret: En guide til informationssystemer

Påkrævet uddannelse til job i ledelsesinformationssystemer

Ledelsesinformationssystemer er studiet af teknologi, mennesker og organisationer og relationerne mellem dem. Dette felt vokser i betydning, efterhånden som organisationer bliver mere og mere opmærksomme på at beskytte deres data og enheder mod sikkerhedstrusler og bekymringer. At arbejde i ledelsesinformationssystemer involverer ofte at træffe beslutninger om en organisations sikkerhedsbehov og designe teknologiske aspekter, der bruges af en organisation og dens folk.

For at finde job med ledelsesinformationssystemer skal du typisk have mindst en bachelorgrad. Mange gymnasier og universiteter tilbyder MIS-uddannelsesprogrammer, der giver eleverne mulighed for at lære mere om koordinering, analyse, kontrol og visualisering af information. Efter at have afsluttet din uddannelse, kan du begynde at lede efter entry-level-stillinger for at få erfaring inden for området.

Relateret: Hvad er et ledelsesinformationssystem?

Entry-level jobs i ledelsesinformationssystemer

Når du først skal i gang inden for ledelsesinformationssystemer, kan du finde entry-level-stillinger, der hjælper dig med at få erfaring og lære mere om de vigtigste opgaver forbundet med sikkerhed, udvikling og teknologi.

For at få en fornemmelse af feltet, skal du gennemgå følgende liste over entry-level jobs for at komme i gang. Lønningerne nedenfor blev udfyldt ved hjælp af data fra Bonjoures Salaries:

1. Helpdesk-analytiker

National gennemsnitsløn: $43.336 om året

Primære opgaver: En helpdesk-analytiker yder teknisk assistance til medarbejdere i en organisation. De svarer ofte på forespørgsler via e-mail, onlinemeddelelser eller telefon, fejlfinder og diagnosticerer problemer med teknisk udstyr og enheder og udvikler løsninger på problemer for at sikre, at medarbejderne kan bruge deres udstyr korrekt.

2. Udviklingsassistent

National gennemsnitsløn: $36.318 om året

Primære opgaver: En udviklingsassistent hjælper med at udvikle software eller teknologiske processer. De opretholder netværkssikkerhed og udstyr, identificerer og løser sikkerhedstrusler, sikrer kompatibilitet mellem software og hardware og yder support i udviklingsprocessen.

3. Systemintegrationsspecialist

National gennemsnitsløn: $62.585 om året

Primære opgaver: En systemintegrationsspecialist er ansvarlig for at understøtte og administrere informationsdatabasesystemer for en organisation. De yder ofte support til systembrugere, analyserer og løser problemer i systemerne, koordinerer systembrug mellem forskellige brugere og udfører regelmæssig vedligeholdelse af software og hardware.

4. Informationsteknologitekniker

National gennemsnitsløn: $74.621 om året

Primære opgaver: En IT-tekniker understøtter det IT-udstyr, som en organisation bruger. Deres opgaver omfatter installation og vedligeholdelse af hardware og software, udvikling og vedligeholdelse af lokale netværk og sikring af privatlivets fred og sikkerhed for forretningsnetværk og -systemer.

Relateret: Lær om at være IT-tekniker

5. Forretningsprocesanalytiker

National gennemsnitsløn: $75.321 om året

Primære opgaver: En forretningsprocesanalytiker er ansvarlig for at analysere de forretningsprocesser, der bruges af en organisation og identificere områder for forbedring. De kan designe og implementere nye teknologiske processer, strømline eksisterende processer og yde støtte til informationsteknologipersonalet for at sikre, at alle processer udrulles og udnyttes effektivt.

6. Teknisk konsulent

National gennemsnitsløn: $86.573 om året

Primære opgaver: En teknisk konsulent yder analytisk og teknisk ekspertise vedrørende de systemer, hardware eller software, der bruges af en organisation. De analyserer specifikke tekniske problemer, skaber nye tekniske processer for at forbedre funktionaliteten eller forenkle driften og yde teknisk support til organisationen.

Relateret: Lær om informationsteknologiområdet

Midlevel job i ledelsesinformationssystemer

Efterhånden som du får erfaring i en entry-level rolle, kan du begynde at lede efter muligheder for at avancere i din karriere inden for ledelsesinformationssystemer. Job på mellemniveau kan involvere at lede andre medarbejdere eller levere dine tjenester som konsulent til flere organisationer. Her er nogle MIS-job på mellemniveau, du bør overveje:

7. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $77.166 om året

Primære opgaver: En webudvikler er ansvarlig for at skabe hjemmesider. De planlægger og implementerer webdesign, skaber animationer og andre engagerende elementer til webstedet, koder websteder, tjekker for fejl og kommunikerer med kunder for at implementere deres behov på webstederne. Webudviklere kan arbejde for flere kunder eller én organisation.

Relateret: Lær om at være webudvikler

8. Informationssikkerhedschef

National gennemsnitsløn: $82.539 om året

Primære opgaver: En informationssikkerhedschef beskytter en organisations data og enheder mod eksterne trusler. De skal forstå it- og sikkerhedsprotokoller og de nødvendige værktøjer til at beskytte data og enheder mod sikkerhedsbrud. I denne rolle overvåger en person netværket af enheder og data, handler hurtigt, når problemer opdages og identificerer potentielle sikkerhedstrusler.

9. Systemadministrator

National gennemsnitsløn: $84.101 om året

Primære opgaver: En systemadministrator er ansvarlig for at installere og konfigurere en virksomheds netværk og systemer. De overvåger systemernes ydeevne, fejlfinder og løser problemer og sikrer effektiviteten og sikkerheden i it-strukturen.

Relateret: Lær om at være systemadministrator

10. Informationssystemansvarlig

National gennemsnitsløn: $89.310 om året

Primære opgaver: En informationssystemleder administrerer, overvåger og designer informationssystemer i forskellige indstillinger. Også omtalt som en informationsteknologichef, er denne rolle også ansvarlig for at føre tilsyn med personalet, der planlægger og installerer hardware- og softwareopgraderinger og yder teknisk support.

11. Systemingeniør

National gennemsnitsløn: $99.811 om året

Primære opgaver: En systemingeniør er ansvarlig for at overvåge og administrere alle systemer, der udgør den informationsteknologiske infrastruktur i en virksomhed. De installerer, tester, konfigurerer og vedligeholder operativsystemer, administrerer softwareinstallationer og systemadministrationsværktøjer og sikrer, at systemerne er let tilgængelige for brugerne.

Relateret: Lær om at være systemingeniør

12. Softwareudvikler

National gennemsnitsløn: $107.919 om året

Primære opgaver: En softwareudvikler udvikler, vedligeholder og forbedrer software, herunder mobile apps og computerprogrammer. De udvikler nye kodesystemer og bruger eksisterende programmeringssprog, leder efter fejl i koden, der skaber softwareproblemer og anvender deres analytiske evner til at løse problemer i koden.

Relateret: Lær om at være softwareudvikler

13. Informationssikkerhedsanalytiker

National gennemsnitsløn: $94.820 om året

Primære opgaver: En informationssikkerhedsanalytiker er ansvarlig for at administrere en virksomheds sikkerhed og sikkerhed for data og systemer. De overvåger computernetværk for eventuelle sikkerhedstrusler, efterforsker brud og cybersikkerhedshændelser og administrerer sikkerhedsforanstaltninger, der beskytter systemer og andre elementer af informationsinfrastrukturen for en virksomhed.

Relateret: Lær om at være informationssikkerhedsanalytiker

Seniorjob i ledelsesinformationssystemer

Job på seniorniveau i ledelsesinformationssystemer involverer ofte at føre tilsyn med et team af medarbejdere på begynderniveau eller mellemniveau og påtage sig mere ansvar for udvikling og analyse af information. Følgende er nogle seniorjob, du kan forfølge efter flere års erfaring:

14. Senior teknisk forretningsanalytiker

National gennemsnitsløn: $84.387 om året

Primære opgaver: En senior teknisk forretningsanalytiker overvåger computerfunktionerne i en organisation og analyserer eksisterende tekniske processer. De kan føre tilsyn med medlemmer af det tekniske personale i en organisation, eller de kan udelukkende komme ind for at levere deres ekspertanalyse og komme med anbefalinger til at forbedre processer.

15. Informationssikkerhedskonsulent

National gennemsnitsløn: $92.038 om året

Primære opgaver: En informationssikkerhedskonsulent vurderer systemer og netværk for sikkerhedstrusler og sårbarheder og giver anbefalinger til at reducere risikoen for sikkerhedsbrud for en organisation. Nogle informationssikkerhedskonsulenter arbejder for flere organisationer, mens andre fokuserer deres indsats på en enkelt virksomhed.

16. Informationsteknologidirektør

National gennemsnitsløn: $99.538 om året

Primære opgaver: En informationsteknologidirektør er ansvarlig for strategi, ledelse og eksekvering af en organisations informationsteknologiske infrastruktur. De kan overvåge forskellige tekniske projekter og sikre, at de er i overensstemmelse med organisationens mål, styre netværks- og systemprocesser, udvikle katastrofegenopretningsplaner og administrere informationsteknologichefer og andet personale på mellemniveau.

Relateret: Lær om at være IT-direktør

17. Systemarkitekt

National gennemsnitsløn: $136.997 om året

Primære opgaver: En systemarkitekt analyserer de it-komponenter, der er nødvendige for at nå et bestemt forretningsmål og fremsætter anbefalinger for at nå dette mål. De anvender deres tekniske viden og erfaring til at designe alle komponenter i et system, som kan omfatte udstyr, netværk og software eller applikationer, for at opnå det ønskede resultat og sikre, at alle brugere har adgang.

Niels Daugaard
Niels Daugaard Karrierer inden for teknologi- og informationsstyringssektoren er hurtigt voksende og vigtige på tværs af alle brancher. Job med ledelsesinformationssystemer involverer ofte overvågning af enheder, arbejde med software og apps og support af folk, når de bruger deres computere og enheder til at udføre deres job.