17 Gode Job For Mennesker Med Handicap

17 Gode Job For Mennesker Med Handicap

Mennesker med handicap søger ofte efter job, der kan imødekomme deres handicap. Hvis du er en person, der har et handicap, så kan du vælge mellem en række forskellige job i forskellige brancher, der passer til dine interesser og behov. I denne artikel oplister vi flere job for mennesker med handicap at overveje samt løndata og ansvar for hvert job.

17 jobs for mennesker med handicap

Mennesker med handicap har en bred vifte af imødekommende jobmuligheder at vælge imellem. Her er 17 gode jobmuligheder at overveje:

1. Bankkasserer

National gennemsnitsløn: $23.901 om året

Primære opgaver: Banktællere er ansvarlige for at hjælpe bankkunder med opgaver relateret til deres bankkonti, herunder behandling af transaktioner. De har normalt kompetencer inden for økonomi og kundeservice. Disse opgaver foregår typisk ved et skrivebord eller bag en disk.

Relateret: Lær om at være banktæller

2. Barista

National gennemsnitsløn: $27.260 om året

Primære opgaver: Baristaer laver kaffe og andre drikkevarer på kaffebarer eller caféer. De tager også imod kundernes ordrer, behandler betalinger og demonstrerer kundeservice. Baristaer kan også tilberede og servere kager og snacks, afhængigt af den butik, de arbejder for.

Relateret: Lær om at være barista

3. Hilsen

National gennemsnitsløn: $28.987 om året

Primære pligter: Hilsere byder kunder og kunder velkommen, når de går ind i en butik. Effektive hilsnere har som regel kompetencer inden for kommunikation samt en venlig opførsel, da de jævnligt har mulighed for at arbejde og kommunikere direkte med andre mennesker. De kan besvare grundlæggende spørgsmål om den butik, de arbejder for, og dirigere gæster til de relevante gange eller tjenester.

4. Call center repræsentant

National gennemsnitsløn: $30.219 om året

Primære opgaver: Call center-repræsentanter besvarer telefonopkald og yder kundesupport. Fordi de arbejder direkte med kunder, viser callcenterrepræsentanter normalt stærke interpersonelle færdigheder og problemløsningsevner. Derudover besidder gode callcenterrepræsentanter ofte kompetencer inden for kommunikation, og de kan tale tydeligt over telefonen. Call center-repræsentanter arbejder typisk fra et skrivebord og kan muligvis arbejde hjemmefra, afhængigt af deres arbejdsgiver.

Relateret: Lær om at være Call Center-repræsentant

5. Landarbejder

National gennemsnitsløn: $32.334 om året

Primære opgaver: Landarbejdere er ansvarlige for at betjene landbrugsudstyr, passe husdyr og afgrøder og varetage andre opgaver relateret til landbruget. Landarbejdere er typisk vidende om landbrug og har erfaring med at arbejde på gårde. At være landarbejder er et fysisk krævende job, der kan være fantastisk for folk, der nyder at arbejde med hænderne og være udendørs.

6. Pakker

National gennemsnitsløn: $33.328 om året

Primære opgaver: Pakkere er ansvarlige for at bruge emballagematerialer til at forberede forsendelser, veje pakker, mærke pakker og føre optegnelser. Pakkere arbejder med deres hænder og med emballagematerialer, hvilket kræver fingerfærdighed og mobilitet.

7. Husholderske

National gennemsnitsløn: $35.115 om året

Primære opgaver: Husholdere holder rum rene, herunder huse og hoteller. Husholdere ordner ofte gulve, rengør badeværelser, reder senge, vasker op og udfører en række andre opgaver for at vedligeholde rum. Husholdere er typisk vidende om rengøringsmidler og kemikalier samt hvordan man effektivt renser forskellige genstande.

Relateret: Lær om at være husholderske

8. Server

National gennemsnitsløn: $36.080 om året

Primære opgaver: Tjenere bringer restaurantkunder den mad og drikkevarer, som de bestiller. Servere er dygtige til interpersonel kommunikation, kundeservice og organisation. Servere gennemfører normalt træning på arbejdspladsen på deres restaurant, og de arbejder typisk på deres fødder og bevæger sig ofte rundt i restauranten gennem deres skift.

Relateret: Lær om at være server

9. Kog

National gennemsnitsløn: $37.552 om året

Primære opgaver: Kokke tilbereder mad til kunder på restauranter, hoteller og andre spisesteder. Kokke samarbejder typisk med andet restaurantpersonale for at tilberede og servere mad effektivt. Kokke er normalt erfarne med madservice, og de har typisk avancerede madlavningsevner. De kan også specialisere sig i at tilberede en bestemt type mad. Typisk har kokke ikke brug for formel uddannelse, men de forfølger ofte specialuddannelse for at udvikle deres madlavningsfærdigheder og -teknikker.

Relateret: Lær om at være kok

10. Bogholder

National gennemsnitsløn: $37.587 om året

Primære opgaver: Bogholdere vedligeholder en virksomheds økonomiske optegnelser nøjagtigt. Bogholdere er dygtige til finansiel computersoftware, journalføring af matematik og andre finansrelaterede emner. De har normalt mindst en gymnasieeksamen, og mange forfølger yderligere træning og uddannelse. Bogholdere kan ofte arbejde fra deres skriveborde.

Relateret: Lær om at være bogholder

11. Administrativ assistent

National gennemsnitsløn: $42.680 om året

Primære opgaver: Administrative assistenter er ansvarlige for mange opgaver relateret til at drive et kontor, herunder planlægning af aftaler, besvarelse af telefonopkald, administration af kontorinventar og mere. Administrative assistenter har normalt kompetencer inden for organisation og kommunikation samt computerevner. De har typisk ikke brug for fireårige grader, men de fleste administrative assistenter har mindst en gymnasieeksamen eller GED, og ​​nogle arbejdsgivere foretrækker, at de har en associeret grad. Administrative assistenter har normalt evnen til at arbejde fra deres skriveborde.

Relateret: Lær om at være administrativ assistent

12. Hjælpeskranke

National gennemsnitsløn: $43.345 om året

Primære opgaver: Helpdesk-assistenter er IT-professionelle, som er ansvarlige for at hjælpe kunder og virksomhedens medarbejdere med software og andre computerproblemer. Helpdesk-assistenter er vidende om IT, og de har stærke kompetencer inden for kommunikation og problemløsning. Helpdesk-assistenter har ofte ikke brug for grader. IT helpdesk-assistenter kan ofte arbejde hjemmefra eller fra et kontor.

Relateret: Lær om at være en Help Desk Clerk

13. Webdesigner

National gennemsnitsløn: $47.460 om året

Primære opgaver: Webdesignere er ansvarlige for at skabe brugbare og æstetisk tiltalende hjemmesider. Webdesignere kan arbejde for en række forskellige kunder, herunder virksomheder og offentlige organisationer. Typisk besidder webdesignere færdigheder i både computerprogrammering og grafisk design, og de kombinerer de to færdighedssæt for at skabe fantastiske hjemmesidedesigns. En bachelorgrad kan ofte være gavnlig for webdesignere, der søger job.
Webdesignere arbejder ofte fra deres skrivebord eller hjemmefra.

Relateret: Lær om at være webdesigner

14. Kunstner

National gennemsnitsløn: $53.788 om året

Primære opgaver: Kunstnere skaber kunstneriske koncepter og færdige kunstværker. De arbejder ofte på freelancebasis og tager provision fra kunder. Kunstnere kan have forskellige specialer, herunder maleri, skulptur, tegning og installationskunst. Kunstnere tager ofte ikke formel uddannelse, men mange kunstnere vælger også at tage en bachelorgrad eller mastergrad for at forbedre deres tekniske færdigheder og lære mere om kunstteori og kunsthistorie. Kunstnere kan ofte indstille deres egne arbejdstider og nyde deres eget tilpassede arbejdsområde.

15. Bogholder

National gennemsnitsløn: $54.205 om året

Primære opgaver: Revisorer er ansvarlige for at analysere finansielle poster og data for at evaluere den økonomiske tilstand for enkeltpersoner og organisationer. Revisorer er typisk dygtige til økonomi, organisation og analytisk tænkning. De har normalt en bachelorgrad i regnskab eller en relateret hovedfag, og de kan også blive statsautoriserede revisorer for at øge deres jobmuligheder og karrierevækstpotentiale. Revisorer arbejder for det meste fra deres skriveborde.

Relateret: Lær om at være revisor

16. Maler

National gennemsnitsløn: $59.340 om året

Primære opgaver: Malere er ansvarlige for at male en række forskellige indvendige og udvendige overflader. Malere kan male boliger, erhvervsbygninger og andre strukturer. Malere er dygtige i sans for detaljer, tidsstyring og fysisk fingerfærdighed. De er også vidende om forskellige maleværktøjer og -teknikker.

Relateret: Lær om at være maler

17. Datamatiker

National gennemsnitsløn: $106.482 om året

Primære opgaver: Dataloger er ansvarlige for at skabe computerprogrammer, der kan løse problemer, udføre opgaver og opfylde andre formål. De udfører også normalt forskning og arbejder sammen med andre dataloger og ingeniører. Dataloger har normalt en bachelorgrad i datalogi eller et beslægtet felt, og mange dataloger vælger også at tage en kandidatgrad. Dataloger kan ofte arbejde ved deres skriveborde eller arbejde hjemmefra.

Bente Bundgaard
Bente Bundgaard Mennesker med handicap søger ofte efter job, der kan imødekomme deres handicap. Hvis du er en person, der har et handicap, så kan du vælge mellem en række forskellige job i forskellige brancher, der passer til dine interesser og behov. I denne artikel oplister vi flere job for mennesker med handicap at overveje samt løndata og ansvar for hvert job.