17 Deltidsjob For Kandidatstuderende: Med Tips Om Balance Mellem Arbejde Og Skole

17 Deltidsjob For Kandidatstuderende: Med Tips Om Balance Mellem Arbejde Og Skole

Hvis du er en kandidatstuderende eller planlægger at gå for at forfølge en videregående uddannelse, kan du overveje at finde et deltidsjob for at få professionel erfaring og tjene penge, mens du studerer. Der er mange forskellige roller, du kan tjene på campus, off-campus eller eksternt. I denne artikel gennemgår vi deltidsjob for en kandidatstuderende for at hjælpe dig med at finde den bedste mulighed, der passer ind i din tidsplan og hjælper dig med at nå dine mål.

Hvad skal man kigge efter i et deltidsjob for kandidatstuderende

Her er nogle elementer af gode deltidsjob for kandidatstuderende, så du ved, hvad du skal kigge efter:

  • Fleksibilitet: Som kandidatstuderende har du sandsynligvis travlt med undervisning, projekter, forskning og eksamener. At have et deltidsjob, der kan rumme din akademiske tidsplan, sikrer, at du stadig er i stand til at dedikere tid til skolearbejde.
  • Overførbare færdigheder: Selvom du sandsynligvis har mange overførbare færdigheder på dit CV, så overvej at finde et deltidsjob, der giver dig mulighed for at bruge de bløde færdigheder, du allerede har udviklet, og øve dig på nye bløde færdigheder, som du kan tage ind i enhver karriere.
  • Karriererelaterede færdigheder: Selvom du måske også har nogle hårde og bløde færdigheder, der er relevante for din karrierevej, kan du være på efterskole for at forfølge en ny. For begge omstændigheder, få et deltidsjob, hvor du kan opnå og øve dig på færdigheder, der er direkte relevante for dit fremtidige job.
  • Netværksforbindelser: Find en rolle, der giver dig mulighed for at møde fagfolk i din branche, så du kan opbygge dit professionelle netværk, hvilket kan føre til muligheder i fremtiden.
  • Erhvervserfaring: Prøv at finde en deltidsrolle, der giver dig relevant erhvervserfaring, såsom en entry-level rolle i din karrierevej, for at forberede dig til en fuldtidsrolle med samme eller mere avancerede ansvar, efter du er færdiguddannet.

Bedste deltidsjob for kandidatstuderende

Her er 17 gode deltidsjob for kandidatstuderende, du kan forfølge:

1. Bartender

National gennemsnitsløn: $11,56 i timen

Primære opgaver: En bartender arbejder på en bar, klub eller restaurant og laver drinks til gæster. De kan også være ansvarlige for at holde baren ren og overvåge beholdningen af ​​ingredienser. Dette er et godt deltidsjob for kandidatstuderende på grund af de fleksible timer, ofte sent om aftenen og i weekenden, hvor der ikke er undervisning.

Relateret: Lær om at være bartender

2. Natrevisor

National gennemsnitsløn: $11,92 i timen

Primære opgaver: En natrevisor driver receptionen på et hotel uden for normal åbningstid. De er ansvarlige for at besvare opkald, samarbejde med vedligeholdelse, rengøringspersonale og servere for at håndtere gæsteforespørgsler og bekymringer, tjekke ind for sene ankomster og forberede udtjekningsfakturaer til næste dag. At være natrevisor kan være en ideel rolle for kandidatstuderende, fordi de arbejder efter timer, når du har undervisning, og der sandsynligvis vil være nogle nedetid, hvor de kan arbejde med klassearbejde. De, der er interesserede i gæstfrihed, kan også drage fordel af erfaringen og forbindelserne i denne hotelledelsesrolle.

Relateret: Lær om at være natauditor

3. Beboerassistent

National gennemsnitsløn: $12,05 i timen

Primære opgaver: En beboerassistent (RA) fører tilsyn med en boligbygning på campus og de studerende, der bor der. De håndhæver sikkerhedsprotokoller, planlægger sjove begivenheder, besvarer studerendes spørgsmål om campuslivet og løser tvister. Som kandidatstuderende kan denne rolle være en lederstilling, hvor de også træner og evaluerer RA'er. Denne rolle kan være god for kandidatstuderende, der ønsker at bo på campus, og dem, der er interesserede i studenterservice, menneskelige ressourcer eller rådgivning som en karrierevej.

Relateret: Lær om at være beboerassistent

4. Pædagogmedhjælper

National gennemsnitsløn: $12,12 i timen

Primære opgaver: En færdiguddannet lærerassistent hjælper professorer med at lede klasser, besvare spørgsmål fra studerende, proctor-eksamener samt karakterpapirer og eksamener. Denne rolle er ideel for kandidatstuderende, der er interesserede i at forfølge undervisning som en karriere, eller studerende, der ønsker et job, der er bekvemt på campus.

Relateret: Lær om at være undervisningsassistent

5. Biblioteksassistent

National gennemsnitsløn: $13,84 i timen

Primære opgaver: En biblioteksassistent arbejder ved cirkulationsskranken med at indsamle og udlåne ressourcer og besvare spørgsmål til lånere. De organiserer og katalogiserer også ressourcer. På campusbiblioteket kan kandidatstuderende muligvis også bruge deres akademiske speciale til at hjælpe forskningsbibliotekarer. Denne rolle kan give noget nedetid til at arbejde på projekter og kan være fantastisk for dem, der forfølger en avanceret grad eller karriere inden for forskning, uddannelse eller biblioteksvidenskab.

6. Administrativ assistent

National gennemsnitsløn: $15,66 i timen

Primære opgaver: En administrativ assistent støtter et kontor og dets ansatte ved at udføre kontoropgaver som at besvare telefoner, hilse på gæster, administrere opgørelse, overvåge indgående korrespondance, føre tilsyn med kontorkalenderen og hjælpe medarbejdere med særlige opgaver og projekter. Kandidatstuderende kan vælge denne deltidsrolle, fordi de allerede har overførbare færdigheder, de kan bruge, og de kan finde disse roller i næsten enhver branche, hvilket giver muligheder for at netværke med folk inden for deres valgte felt.

Relateret: Lær om at være administrativ assistent

8. Juridisk assistent

National gennemsnitsløn: $16,23 i timen

Primære opgaver: En juridisk assistent hjælper advokater med at forberede sager og administrere klienter ved at håndtere korrespondance, planlægge aftaler, udføre research og indgive sager til domstolene. Kandidatstuderende, der forfølger en grad eller karriere relateret til jura eller offentlig tjeneste, kan bruge denne erfaring til at fremme deres karriere. Andre kandidatstuderende kan bruge de overførbare færdigheder, de udvikler i denne rolle i fremtidige stillinger.

Relateret: Lær om at være juridisk assistent

9. Kandidatassistent

National gennemsnitsløn: $35.137 om året

Primære opgaver: En kandidatassistent kan arbejde i mange forskellige roller og kontorer på campus, men de er typisk ansvarlige for særlige projekter, kontorarbejde, marketingopgaver eller endda regnskabsopgaver. På grund af de mange muligheder og pligter, forfølger mange kandidatstuderende et kandidatassistentophold. Det er bekvemt på campus og kan give en række overførbare og hårde færdigheder.

10. Forskningsassistent

National gennemsnitsløn: $36.523 om året

Primære opgaver: En forskningsassistent hjælper erfarne fagfolk med at udføre forskningsprojekter. Denne deltidsrolle kan være inden for en række områder, herunder videnskab, marketing, finansiering og kommunikation, hvilket gør det til en fremragende mulighed for mange kandidatstuderende. Afhængigt af det felt, de arbejder i, kan de være ansvarlige for at organisere noter og filer, skrive rapporter, indsamle og analysere prøver eller data, administrere en kalender eller fuldføre kontoropgaver.

11. Specialist på sociale medier

National gennemsnitsløn: $37.278 om året

Primære opgaver: Sociale mediespecialister administrerer en kundes eller virksomheds profiler på sociale medier, skaber opslag, interagerer med onlinepublikummet, administrerer temakampagner, kører annoncer og analyserer engagementsmålinger. Som en deltidsrolle kan kandidatstuderende endda være i stand til at gøre dette på freelancebasis og skabe deres egen tidsplan. Dette deltidsjob er ideelt for kandidatstuderende, der forfølger marketing, reklame, kommunikation eller public relations, men kandidatstuderende med erfaring med sociale medier kan forbedre deres færdigheder til deres CV.

Relateret: Lær om at være Social Media Manager

12. Bevillingsskribent

National gennemsnitsløn: $42.495 om året

Primære opgaver: En bevillingsskribent udvikler finansieringsforslag til nonprofitinstitutioner for at modtage penge fra statslige agenturer eller private selskaber. De undersøger potentielle finansieringsmuligheder og agenturer, bestemmer passende beløb til forslag og beskriver, hvordan pengene vil blive brugt til organisationens sag. Kandidatstuderende med stærke skrivefærdigheder eller professionel interesse i nonprofit-ledelse, fundraising, offentlig service eller skrivning ville drage fordel af denne deltidsrolle.

Relateret: Lær om at være en tilskudsforfatter

13. Freelance skribent

National gennemsnitsløn: $20,59 i timen

Primære opgaver: En freelanceskribent opretter kopi til artikler, blogs, hjemmesider og markedsførings- og reklameindhold til en virksomhed på selvstændig basis. De er ansvarlige for at lave en kopi, der appellerer til målgruppen og er grammatisk korrekt. Som freelancerolle kan kandidatstuderende skrive kopi efter en tidsplan, der fungerer for dem. Plus, dem med erfaring i eller planlægger at gå ind i brancher som journalistik, forretning, forskning, marketing eller reklame vil drage fordel af denne rolle.

14. Tolk og oversætter

National gennemsnitsløn: $43.060 om året

Primære opgaver: En tolk og oversætter tager skrift eller tale og konverterer det til et andet sprog. De kan være ansvarlige for at skrive dokumenter på et andet sprog, recitere en optagelse på et andet sprog eller gentage en talers ord til målsproget. Kandidatstuderende, der er flydende i mere end ét sprog og forfølger en karriere inden for områder som uddannelse, offentlige tjenester, medicin eller kommunikation, kan klare sig godt i denne rolle.

15. Underviser

National gennemsnitsløn: $24,91 i timen

Primære pligter: En vejleder hjælper eleverne med at forbedre deres viden og færdigheder i et bestemt emne og om begreber, de kæmper med i klassen. Undervisere kan arbejde med elever i alle aldre, herunder små børn, teenagere og voksne elever. Kandidatstuderende kan være ideelle deltidsvejledere på grund af deres avancerede uddannelse og ekspertise inden for forskellige områder. Nogle kandidatstuderende vælger endda at undervise i emner, der er relevante for deres grad.

Relateret: Lær om at være underviser

16. Fundraising koordinator

National gennemsnitsløn: $52.356 om året

Primære opgaver: En fundraising-koordinator er ansvarlig for at planlægge og udføre donorbegivenheder og -programmer for en organisation. De kan komme i forbindelse med leverandører og spillesteder, lave marketingmateriale, sende regelmæssige donationsinvitationer, opsøge lokalsamfundet, sætte donationsmål og finde fundraising-muligheder. Nogle organisationer kan tilbyde en deltidsindsamlingskoordinatorrolle, der samarbejder med og støtter andre fundraising-professionelle på holdet. Denne rolle kan være bedst for kandidatstuderende med tidligere fundraising-, marketing-, eventplanlægnings- eller kommunikationserfaring eller en professionel interesse for nonprofit-ledelse eller markedsføring.

17. Indholdseditor

National gennemsnitsløn: $57.468 om året

Primære opgaver: En indholdsredaktør læser og gennemgår artikler, blogs og andre skriftlige kopier for at sikre, at de opfylder stilguidekravene, appellerer til målgruppen, er grammatisk korrekt og engagerer. De kan også være ansvarlige for at træne skribenter i bedste praksis, administrere indholdsudgivelse og pitche ideer. Nogle roller er freelance eller deltid, og kandidatstuderende med en stærk baggrund i skrivning og redigering kan klare sig godt i denne rolle. De, der beskæftiger sig med områder som forlagsvirksomhed, marketing, reklame, uddannelse, kommunikation eller public relations, vil drage fordel af denne rolle.

Tips til at opnå balance mellem arbejde og skole

Her er nogle vigtige tips til at hjælpe dig med at administrere et deltidsjob og dine studier:

  • Prioriter dit akademiske ansvar. Selvom at have et deltidsjob kan være nyttigt for din professionelle succes, kan det at gøre dit skolearbejde til det vigtigste i din tidsplan sikre, at du overholder deadlines og har tid til at udføre arbejde og studier af høj kvalitet.
  • Planlæg tid til personlige aktiviteter. Giv dig tid til at være sammen med venner og familie, komme i gang med en træning eller bare bruge tid på at gøre det, du elsker. Tid væk fra arbejde og skole kan give dig mulighed for at lindre stress og rense dit sind, så du kan blive en mere produktiv elev og medarbejder senere.
  • Hold styr på din tidsplan. Få en notesbogsplanlægger eller en digital kalender til at vise dit klasseskema, afsætte tid til at fuldføre akademisk arbejde og vise dig, hvornår du har tid til at arbejde på deltid. Du kan også bruge en planlægger eller kalender til at minde dig selv om disse begivenheder.
  • Påtag kun så meget, som du kan klare. Vær realistisk med, hvor mange ansvarsområder du kan håndtere på én gang. Overvej for eksempel, om det er muligt for dig at gå på arbejde om morgenen, holde undervisning om eftermiddagen og derefter lave et projekt på én dag. Du oplever måske, at du har brug for mere tid til at lave skolearbejde eller vil have tid for dig selv. Kun at påtage sig mængden af ​​forskellige ansvarsområder, du kan håndtere, hjælper dig med at forhindre udbrændthed eller unødvendig stress.
  • Kommuniker med din arbejdsgiver. Fortæl din arbejdsgiver, hvornår du har fri til at arbejde, hvornår du ikke kan arbejde, og hvornår du har brug for fri til særlige skolearrangementer, såsom eksamener eller møder. At være ærlig om at arbejde for mange timer kan også hjælpe dig med at forhindre udbrændthed.

Johannes Petersen
Johannes Petersen Hvis du er en kandidatstuderende eller planlægger at gå for at forfølge en videregående uddannelse, kan du overveje at finde et deltidsjob for at få professionel erfaring og tjene penge, mens du studerer. Der er mange forskellige roller, du kan tjene på campus, off-campus eller eksternt. I denne artikel gennemgår vi deltidsjob for en kandidatstuderende for at hjælpe dig med at finde den bedste mulighed, der passer ind i din tidsplan og hjælper dig med at nå dine mål.