17 Bliv Hjemme-job Med Fleksibilitet

17 Bliv Hjemme-job Med Fleksibilitet

Efterhånden som flere virksomheder flytter til digitale platforme og tilskynder til fleksibilitet på arbejdspladsen, kan du være interesseret i og være i stand til at finde stillinger, som du kan udføre, mens du bliver hjemme. Interessen for at blive hjemme-job er steget på grund af den fleksibilitet, disse roller tilbyder, hvilket giver medarbejderne mulighed for at opretholde en mere passende balance mellem arbejde og privatliv. At ansætte til hjemmeværende stillinger hjælper også arbejdsgivere, da de muligvis kan spare på de faste omkostninger ved at åbne et kontor, og nogle kan endda mærke øget produktivitet og loyalitet fra medarbejderne.

I denne artikel forklarer vi, hvad det vil sige at have et ophold hjemme-job, lister nogle stillinger, du kan overveje, og giver nogle tips, du kan bruge til at sikre dig en rolle, hvor du kan blive hjemme, mens du arbejder.

Hvad er ophold hjemme-job?

Et ophold hjemme-job er et job, du kan udføre fra dit egentlige hjem. Da denne type arbejde engang ikke var så almindeligt, er det nu nemmere at finde hjemmejob, der giver dig mulighed for at få den balance mellem arbejde og privatliv og den fleksibilitet, du ønsker. De fleste ophold hjemme-stillinger er skrivebordsjob, selvom du muligvis også skal være på telefonopkald som en del af dit arbejde. Det er også almindeligt at modtage virtuel træning til disse stillinger og behov for at komme i kontakt med kolleger, ledere, kunder og klienter gennem onlineteknologi.

17 blive hjemme job

Der er mange job, der ikke kræver, at du går ind på et kontor, inklusive dem, hvor du arbejder med kunder og kunder et andet sted end et traditionelt kontor eller dit hjem, som en fotograf eller eventplanlægger. Men hvis du ønsker en karriere i hjemmet, hvor du kan fuldføre alt dit arbejde i dit hus, er her nogle muligheder at overveje:

1. Engelsk lærer

National gennemsnitsløn: $25.914 om året

Primære opgaver: En engelsklærer kan arbejde online for at undervise i sproget til elever, som måske har et andet primærsprog. De laver lektionsplaner, underviser i grammatik og stavning og sørger for, at deres elever forstår materialet. Engelsklærere skal også bedømme arbejde og eksamener og give statusrapporter til et barns forælder eller værge.

Læs mere: Lær om at være lærer

2. Dataindtastningsassistent

National gennemsnitsløn: $31.654 om året

Primære opgaver: En dataregistreringsassistent indtaster data i en virksomheds computersystem. De skal muligvis også opdatere data, der allerede eksisterer, eller hente data til ledelsens behov eller rapportering. Dataindtastningsassistenter skal holde deres noter og digitale filer organiseret, og mange arbejder med specielt computerudstyr som farvekodede tastaturer, så de kan udføre deres opgaver hurtigere.

Læs mere: Lær om at være dataindtastningsassistent

3. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $32.404 om året

Primære opgaver: En kundeservicemedarbejder, der arbejder hjemmefra, skal normalt besvare telefonopkald og e-mails fra kunder, der kontakter virksomheden for at gøre ting som at stille spørgsmål, logge klager, anmode om refusion eller finde produktforslag til deres behov. En kundeservicemedarbejder kan også have brug for at tale med kunder, der bruger en online chat-mulighed for at komme i kontakt med virksomheden.

Læs mere: Lær om at være kundeservicerepræsentant

4. Transcriptionist

National gennemsnitsløn: $35.742 om året

Primære opgaver: En transskriptionist er ansvarlig for at konvertere lydfiler, enten optaget eller live, til tekst. De arbejder i mange brancher, fra juridisk til medicinsk, og skal være en hurtig maskinskriver for at arbejde effektivt.

5. Mystery shopper

National gennemsnitsløn: $36.120 om året

Primære pligter: En mystery shopper foretager køb og gennemgår andre detailtransaktioner, som at kontakte kundeservice og navigere på websteder for at kunne rapportere om deres oplevelse. De arbejder normalt for virksomheder, der leverer mystery shopper-tjenester til andre virksomheder. Som en mystery shopper i hjemmet skal du udføre alt dit arbejde online.

6. Rekrutteringskoordinator

National gennemsnitsløn: $36.496 om året

Primære opgaver: En rekrutteringskoordinator arbejder tæt sammen med jobkandidater for at placere dem i en rolle hos en kundevirksomhed. De kan forberede kandidater til interviews, udføre indledende screeninger og baggrundstjek, gennemgå CV'er og arbejde tæt sammen med andre rekrutterere og personalemedarbejdere for at besætte åbne stillinger.

7. Bogholder

National gennemsnitsløn: $37.142 om året

Primære opgaver: En bogholder holder en organisations økonomiske optegnelser organiseret. De registrerer alle transaktioner, inklusive debiteringer og krediteringer, og opretter regnskaber, som medlemmer af ledelsen gennemgår for at se, hvor sund organisationens økonomi er.

Læs mere: Lær om at være bogholder

8. Blogger

National gennemsnitsløn: $37.807 om året

Primære opgaver: En blogger vedligeholder en hjemmeside og udgiver artikler til en målgruppe. De arbejder ofte med brands for at producere indhold, der promoverer brandets tilbud, skabe annonceplads på deres hjemmeside, som virksomheder køber, og kommunikere med deres læsere ved at besvare spørgsmål og engagere sig med dem på sociale medieplatforme.

9. Babysitter

National gennemsnitsløn: $41.582 om året

Primære opgaver: En babysitter tager sig af et barn, når en forælder eller værge har brug for deres hjælp. Hvis du ønsker at arbejde hjemmefra som babysitter, kan du anmode forældre om at rejse hjem til dig og overlade deres barn til din varetægt. Mange babysittere ser børn i skolealderen eller yngre. Nogle ansvarsområder, som en babysitter kan have, omfatter fodring og leg med børn, men de kan også give dem pædagogiske aktiviteter.

Læs mere: Lær om at være babysitter

10. Social media manager

National gennemsnitsløn: $44.716 om året

Primære opgaver: En social media manager repræsenterer et eller flere brands på de forskellige sociale medie platforme. De udvikler et brands stemme og skaber indhold, der resonerer hos en målgruppe, laver kampagner og annoncer, samarbejder med følgere, promoverer specials og tilbud og opbygger et online fællesskab. Sociale mediechefer kan også arbejde sammen med andre marketingmedarbejdere som grafiske designere for at levere bestemte budskaber til deres publikum.

Læs mere: Lær om at være Social Media Manager

11. Webdesigner

National gennemsnitsløn: $46.086 om året

Primære opgaver: En webdesigner arbejder sammen med virksomheder og kunder for at skabe websteder eller forbedre websteder, der allerede eksisterer. De kan designe layoutet og skrive koden til forskellige dele af hjemmesiden, som vil hjælpe en besøgende med at navigere til det, de har brug for. Webdesignere skal muligvis skrive indhold, producere grafik, redigere sider og arbejde med de tekniske specifikationer på et websted.

Læs mere: Lær om at være webdesigner

12. Grafisk designer

National gennemsnitsløn: $47.323 om året

Primære opgaver: En grafisk designer bruger forskellige designsoftware til at skabe et design, der appellerer til en målgruppe. Deres arbejde kan vises på hjemmesider, visitkort, brochurer, magasiner, annoncer og rapporter. Grafiske designere lærer mere om en klients budskaber og bruger deres designviden til at producere noget, der opdrager, inspirerer eller fremkalder en bestemt følelse eller handling fra publikum.

Læs mere: Lær om at være grafisk designer

13. Korrekturlæser

National gennemsnitsløn: $52.673 om året

Primære opgaver: En korrekturlæser tjekker de skrevne stykker, som andre laver, for at sikre, at de er fri for fejl. De kan arbejde med artikler, blogs, e-mail, hjemmesider, dokumenter, bøger og mere. Korrekturlæsere skal have et godt greb om det sprog, værket er skrevet på, og forstå det tilsigtede publikum.

14. Underviser

National gennemsnitsløn: $53.970 om året

Primære pligter: En vejleder hjælper eleverne med at forstå klassemateriale. De kan gennemgå en elevs opgaver, afsluttede eksamener og lektioner for at give dem genopfriskningsmateriale og tilskynde dem til at lære de begreber, de måtte kæmpe med. Undervisere tilpasser sig en elevs læringsstil, så de kan forklare forskellige emner på en måde, som eleven forstår. Det er almindeligt, at vejledere udfører deres opgaver i et onlinemiljø eller anmoder om, at en studerende kommer til deres eget hjem.

Læs mere: Lær om at være underviser

15. Virtuel assistent

National gennemsnitsløn: $57.483 om året

Primære opgaver: En virtuel assistent yder administrativ støtte til enkeltpersoner og små virksomhedsejere. De udfører normalt de samme opgaver som administrative medarbejdere på kontoret, herunder planlægning af aftaler, telefonopkald, besvarelse af e-mails, organisering af onlinefiler og rejsearrangementer. Virtuelle assistenter skal muligvis også producere rapporter og oprette regneark med data.

16. Digital marketingmedarbejder

National gennemsnitsløn: $59.222 om året

Primære opgaver: En digital marketingmedarbejder opretter og administrerer online kampagner gennem platforme som e-mail, sociale medier, hjemmesider og mere. De arbejder for at sikre, at en målgruppe lærer mere om en virksomhed og dens tilbud, og de kan også implementere forskellige strategier for at erhverve nye salgsemner.

17. Tekstforfatter

National gennemsnitsløn: $61.917 om året

Primære opgaver: En tekstforfatter er ansvarlig for at skrive indhold til en tiltænkt målgruppe. De kan skrive ting som annoncer, artikler, e-mails og produktbeskrivelser, der har et mål om at inspirere, uddanne eller engagere et udvalgt publikum.

Læs mere: Lær om at være tekstforfatter

Tips til at få et ophold hjemme job

Disse tips kan hjælpe dig med at sikre dig en stilling, hvor du kan blive hjemme og arbejde:

  • Sørg for, at miljøet er det rigtige for dig. Bliv hjemme job, selvom du taler med kunder over telefonen, kan føles isolerende. Afgør, om du er okay med et arbejdsmiljø af denne art, før du begynder på noget nyt.
  • Brug bestemte søgeord i din jobsøgning. Når du leder efter job, du kan udføre hjemmefra, så søg efter termer som fjernbetjening, arbejde hjemmefra og virtuelt for at finde dem, der passer til dine interesser. Du vil måske også fjerne din placering fra din jobsøgning, så du kan se flere ledige job, der er tilgængelige i hele USA.
  • Bliv fortrolig med virksomheder, der tilbyder disse muligheder. Foretag nogle undersøgelser for at finde ud af, hvilke virksomheder i din branche, der regelmæssigt tilbyder disse typer muligheder. Der er nogle virksomheder, hvor alle ansatte er fjerntliggende, og andre, der kun tilbyder mulighed for medarbejdere, der er mere fastansatte. Det er vigtigt at forstå, hvilken slags position du starter i.
  • Opdater dit CV. Fordi ophold hjemme job normalt kræver, at en medarbejder er selvmotiveret, organiseret, kan prioritere og fungerer godt i et fjernt miljø med både kunder og kolleger, skal du sørge for at fremhæve din erfaring og færdigheder, der afspejler dette. En ansættelseschef vil sandsynligvis være lige så interesseret i, hvordan du passer ind i et fjerntliggende miljø, som de er i dit kompetencesæt. Fremhæv dine bløde færdigheder og ethvert onlineværktøj, du tidligere har brugt til at samarbejde med andre.
  • Spørg din nuværende arbejdsgiver. Er du i øjeblikket ansat, kan det være værd at spørge din leder, om dit job er ledigt som en fjernstilling. Afhængigt af hvad du laver, og hvordan din virksomhed er sat op, kan du muligvis skifte til et ophold hjemme-job, især hvis du har fået positive anmeldelser og har vist din arbejdsmoral til teamet i den tid, du har været ansat.
  • Opret forbindelse til dit netværk. Fordi job, du kan udføre hjemmefra, fortsætter med at stige i popularitet, kan du muligvis komme i kontakt med medlemmer af dit netværk, som kan fortælle dig om de muligheder, de ser. Deltag i branchegrupper og deltag i netværksarrangementer, hvor du kan lære mere om de stillinger, der passer til dine interesser.
  • Kom igang. Hvis du kan finde en start-level stilling, der vil give dig erfaring med at arbejde hjemmefra, så overvej at acceptere det. Mange arbejdsgivere, der ansætter til at blive hjemme-stillinger, vil sætte pris på, at du har erfaring med at forblive motiveret og produktiv for din organisation, fordi det viser dem, at du kan gøre det samme for deres virksomhed.
  • Undersøg de stillinger, du finder. Desværre er det nemmere at finde svindel, når du søger efter hjemmejob, end det er, når du leder efter mere traditionel beskæftigelse. Foretag et grundigt tjek af de virksomheder, du overvejer at søge hos, for at sikre dig, at stillingsopslaget er legitimt. Du kan kigge på virksomhedens hjemmeside, undersøge deres tilstedeværelse på sociale medier og se på tidligere medarbejderes anmeldelser.

Rolf Ottosen
Rolf Ottosen Efterhånden som flere virksomheder flytter til digitale platforme og tilskynder til fleksibilitet på arbejdspladsen, kan du være interesseret i og være i stand til at finde stillinger, som du kan udføre, mens du bliver hjemme. Interessen for at blive hjemme-job er steget på grund af den fleksibilitet, disse roller tilbyder, hvilket giver medarbejderne mulighed for at opretholde en mere passende balance mellem arbejde og privatliv. At ansætte til hjemmeværende stillinger hjælper også arbejdsgivere, da de muligvis kan spare på de faste omkostninger ved at åbne et kontor, og nogle kan endda mærke øget produktivitet og loyalitet fra medarbejderne.