17 Bedste Job I Fysiologi

17 Bedste Job I Fysiologi

En fysiologigrad kan give dig et grundlag for at arbejde inden for videnskab, akademi eller medicin. Det hjælper dig med at udvikle dine kritiske tænkning, analytiske, kommunikations- og laboratorieevner. Med en hovedfag i fysiologi kan du forfølge en karriere inden for forskning, medicinsk salg, sundhedspleje, lægemidler eller undervisning. I denne artikel oplister og beskriver vi 17 karrieremuligheder i fysiologi.

Hvor arbejder fysiologi hovedfag?

De fleste fysiologiske hovedfag arbejder i den medicinske industri. De arbejder også i den akademiske og videnskabelige industri, for private virksomheder og for regeringen. Fysiologi hovedfag kan arbejde for:

 • Bioteknologiske virksomheder
 • Konsulentvirksomheder
 • Folke- og mellemskoler
 • Regeringen eller de væbnede styrker
 • Sundhedscentre
 • Hospitaler
 • Laboratorier
 • Medicinske salgsselskaber
 • Medicinske skoler
 • Farmaceutiske virksomheder
 • Forskningscentre
 • Videnskabelige forlag
 • Universiteter

Bestem, hvilket område der interesserer dig mest, og kvalifikationerne for at komme ind i det. Nogle job i fysiologi, såsom laboratorietekniker, forskningsassistent eller medicinsk salgsrepræsentant, kræver kun en bachelorgrad. Andre, såsom lægeassistent eller sundhedsadministrator, kræver også, at du har en kandidatgrad eller højere.

Relateret: 32 karriereveje på det medicinske område at udforske

Liste over job i fysiologi

Personer, der studerer fysiologi, lærer om anatomi, ernæring, grundlæggende fysik, cellebiologi og organisk kemi. Her er 17 job, du kan få med en fysiologi-uddannelse:

1. Medicinsk tekniker

National gennemsnitsløn: $14,65 i timen

Primære opgaver: En lægetekniker er en professionel ansvarlig for at teste hospitals- eller sundhedsklinikpatienters blod-, væske- og vævsprøver for vira, bakterier og tegn på sygdom. De rapporterer deres resultater til patientens læge. Medicinske teknikere holder laboratoriet organiseret og desinficeret og forbereder prøver til test. De kan hjælpe lægen med at tage blod eller indsamle andre prøver. De skal også forstå, hvordan man bruger testudstyr og computerprogrammer, der er nødvendige for at producere resultater.

Relateret: Lær om at være medicinsk tekniker

2. Lærer

National gennemsnitsløn: $14,89 i timen

Primære opgaver: En lærer er en professionel, der uddanner børn i klasse 1 til 12 om visse emner, såsom anatomi og fysiologi. De designer lektionsplaner, holder forelæsninger for studerende og tildeler og bedømmer lektier, projekter og eksamener. Lærere vurderer elevernes fremskridt og formidler disse oplysninger til forældre og administratorer. De hjælper også eleverne med at udvikle bløde færdigheder såsom kritisk tænkning og teamwork og forberede dem til at gå videre til næste klasse.

Relateret: Lær om at være lærer

3. Laborant

National gennemsnitsløn: $19,65 i timen

Primære opgaver: En laborant indsamler data, udfører eksperimenter og kører test under en medicinsk eller videnskabelig professionel vejledning. De renser og organiserer laboratoriet, vedligeholder udstyret, forbereder og opbevarer prøver og prøver, fører optegnelser over forskningsresultater og data og lagerfører laboratoriets forsyninger og inventar. De forstår, hvordan man bruger komplekst udstyr og dataorganisationssoftware og kan følge strenge laboratorieregler og retningslinjer.

Relateret: Lær om at være laborant

4. Registreret sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $28,95 i timen

Primære opgaver: En registreret sygeplejerske er en sundhedsperson, der er autoriseret til at hjælpe læger med at tage sig af syge eller tilskadekomne patienter på et hospital eller en klinik. De udfører fysiske undersøgelser, kører test, administrerer medicin, planlægger procedurer, overvåger patienter, opretter plejeplaner og hjælper læger under undersøgelser og procedurer. Registrerede sygeplejersker kommunikerer også med patienter og deres familier om deres diagnoser og behandlinger og oplyser dem om sunde vaner.

Relateret: Lær om at være en registreret sygeplejerske

5. Farmaceut

National gennemsnitsløn: $53,10 i timen

Primære opgaver: En farmaceut er en sundhedsprofessionel, der udleverer medicin, administrerer apotekets beholdning, kommunikerer med læger og uddanner patienter om deres forhold og medicin. De bestemmer korrekt dosering og forstår, hvordan stoffer interagerer med hinanden. De kan også anbefale ikke-receptpligtig medicin til patienter med mindre skader eller sygdomme. Farmaceuter skal opnå deres doktorgrad i farmaci samt deres apotekslicens.

Relateret: Lær om at være farmaceut

6. Rådgiver

National gennemsnitsløn: $2.089 pr. måned

Primære opgaver: En rådgiver giver patienterne vejledning i, hvordan de kan forbedre deres velvære. De lytter til og vurderer deres patienter, bestemmer deres wellness-mål og designer planer for at nå disse mål. De overvåger patienternes fremskridt og kommunikerer med deres familier om, hvordan de kan hjælpe og støtte dem. En rådgiver med en fysiologisk grad kan specialisere sig i et område som fysiske lidelser eller handicap.

7. Medicinsk salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $5.737 pr. måned

Primære opgaver: En medicinsk salgsrepræsentant sælger sundhedsartikler og -udstyr til læger og klinikker. De kontakter potentielle kunder, præsenterer varen, de sælger, uddanner læger og personale om produktet, og hvordan man bruger eller administrerer det korrekt, besvarer spørgsmål og forhandler salg. Medicinske salgsrepræsentanter kan specialisere sig inden for områder som medicinsk udstyr, lægemidler eller medicinsk udstyr.

8. Træningsfysiolog

National gennemsnitsløn: $35.689 om året

Primære opgaver: En træningsfysiolog er en sundhedsprofessionel, der laver skræddersyede træningsprogrammer for at forbedre patienternes kondition og sundhed. De vurderer patienters sygehistorie, mødes med patienter for at bestemme deres mål, udfører tests for at bestemme konditionsniveauer, overvåger vitale tegn, mens patienter træner og overvåger og dokumenterer deres fremskridt. Træningsfysiologer viser patienterne, hvordan man bruger fitnessudstyr og opretholder den rette form under træning.

Relateret: Lær om at være træningsfysiolog

9. Kriminaltekniker

National gennemsnitsløn: $37.445 om året

Primære opgaver: En retsmediciner indsamler bevismateriale, prøver og prøver fra gerningssteder og analyserer dem i et laboratorium. De bestemmer, hvad de skal indsamle, tager billeder af gerningssteder og bevismateriale, bruger og vedligeholder komplekst testudstyr, registrerer deres observationer og testresultater og opbevarer og opbevarer prøver korrekt. Kriminalteknikere kan fremlægge deres resultater for advokater, retshåndhævelse eller i retten.

10. Læge- eller sundhedschef

National gennemsnitsløn: $55.589 om året

Primære opgaver: En medicinsk serviceleder fører tilsyn med en klinik eller et sundhedscenters personale og drift. De sørger for, at faciliteten følger love og regler, administrerer økonomi og budgetter, ansætter og træner medarbejdere, opretter arbejdsplaner, organiserer facilitetsregistre, er til stede ved møder og kommunikerer mellem facilitetsafdelinger og ledere. De kan arbejde tæt sammen med en række fagfolk, såsom læger, sygeplejersker, laboratorieteknikere og forsikringsrepræsentanter.

11. Socialrådgiver

National gennemsnitsløn: $59.943 om året

Primære opgaver: En socialrådgiver er en professionel, der hjælper mennesker med at håndtere og overkomme udfordringer som skader og handicap. Socialarbejdere med fysiologiske grader arbejder typisk på medicinske faciliteter og hjælper med patienternes pleje. De mødes med enkeltpersoner for at bestemme deres behov og lytte til deres bekymringer, skabe skræddersyede planer for at løse deres bekymringer, sætte mål, overvåge fremskridt og vedligeholde registreringer. De arbejder muligvis tæt sammen med den enkeltes læge for at diskutere deres tilstand og identificere behov for medicinsk udstyr og udstyr.

Relateret: Lær om at være socialrådgiver

12. Forskningsassistent

National gennemsnitsløn: $61.039 om året

Primære opgaver: En forskningsmedarbejder organiserer og udfører forskning om et bestemt emne. De planlægger undersøgelser, dokumenterer og opdaterer hvert trin i undersøgelsen, sørger for, at forskningen følger love og regler, ansætter og uddanner personale til at hjælpe med undersøgelsen og overvåge undersøgelsens fremskridt. Forskningsmedarbejdere arbejder også med undersøgelsesdeltagere for at forklare deres rolle i undersøgelsen, guide dem gennem trinene og besvare spørgsmål.

13. Kiropraktor

National gennemsnitsløn: $68.077 om året

Primære opgaver: En kiropraktor er en læge, der bruger manuelle teknikker og manipulationer til at behandle patienter med smerte, ubehag eller skade. De mødes med patienter for at vurdere deres behov, manipulere knogler, blødt væv og nerver for at lindre smerter og spændinger, anbefale terapier og øvelser, patienter kan lave derhjemme og oplyse patienter om sund livsstil. De mødes typisk med patienter regelmæssigt til behandling eller vedligeholdelse. Kiropraktorer skal opnå en doktor i kiropraktik ud over en bachelorgrad.

Relateret: Lær om at være kiropraktor

14. Fysioterapeut

National gennemsnitsløn: $82.548 om året

Primære opgaver: En fysioterapeut er en professionel, der har opnået en doktorgrad i fysioterapi og har licens til at hjælpe tilskadekomne eller handicappede patienter med at forbedre deres komfort og bevægelse. De mødes med patienter, der har oplevet sygdom, operation eller skade, for at designe planer for at forbedre eller vedligeholde deres mobilitet og motoriske funktion. De designer træningsplaner for patienter, vurderer deres fremskridt og kommunikerer fremskridt med patientens læge.

Relateret: Lær om at være fysioterapeut

15. Lægeassistent

National gennemsnitsløn: $106.382 om året

Primære opgaver: En lægeassistent er en sundhedsperson, der er certificeret og autoriseret til at hjælpe læger med at undersøge og behandle patienter. De rådfører sig med patienter, udfører fysiske undersøgelser, samler sygehistorier, kører tests, ordinerer medicin og laver mindre procedurer såsom at sy sår og give injektioner. De kan også støtte læger under operationer og andre procedurer.

Relateret: Lær om at være lægeassistent

16. Videnskabelig eller medicinsk forfatter

National gennemsnitsløn: $118.323 om året

Primære opgaver: En medicinsk skribent skaber videnskabeligt indhold såsom forskningsartikler, regulatoriske dokumenter, medicinske og uddannelsesmæssige dokumenter, tidsskriftsmanuskripter og medicinsk hjemmesidekopi. De indsamler store mængder data og videnskabelig information og forklarer det på måder, der er lette at forstå. Medicinske forfattere har en stærk forståelse af komplekse begreber og terminologi, gode skrivefærdigheder og evnen til at præsentere og indsende forskningsresultater korrekt.

17. Tandlæge

National gennemsnitsløn: $237.278 om året

Primære opgaver: En tandlæge er en sundhedsperson, der diagnosticerer og behandler orale tilstande og sygdomme. De behandler tænder, tandkød og mundproblemer, uddanner patienter om korrekt tandsundhed, tolker røntgenbilleder, ordinerer medicin, overvåger tandudvikling hos unge patienter og udfører kosmetiske procedurer såsom tandblegning. Nogle kan også udføre operationer. Tandlæger skal opnå en doktor i medicin i tandlægegrad og få licens til at praktisere i deres stat.

Asger Skovgaard
Asger Skovgaard En fysiologigrad kan give dig et grundlag for at arbejde inden for videnskab, akademi eller medicin. Det hjælper dig med at udvikle dine kritiske tænkning, analytiske, kommunikations- og laboratorieevner. Med en hovedfag i fysiologi kan du forfølge en karriere inden for forskning, medicinsk salg, sundhedspleje, lægemidler eller undervisning. I denne artikel oplister og beskriver vi 17 karrieremuligheder i fysiologi.