17 Arbejde Hjemmefra, Der Tjener $50.000

17 Arbejde Hjemmefra, Der Tjener $50.000

Et arbejde hjemmefra giver dig mulighed for at udføre dine jobrelaterede opgaver hvor som helst, så længe du har det rigtige udstyr. Derudover giver de dig mulighed for at drage fordel af mange andre fordele, herunder en fleksibel arbejdsplan og en potentielt lukrativ løn. I denne artikel forklarer vi fordelene, der kommer fra en arbejde hjemmefra, og lister 17 arbejde hjemmefra, som betaler mindst $50.000 om året.

Relateret: 15 tips til fjernarbejde

Hvorfor skal du arbejde hjemmefra?

Fjernbeskæftigelse giver mange fordele for arbejdende fagfolk, uanset job eller branche. At kende disse fordele kan hjælpe dig med at afgøre, om du finder det værd at arbejde hjemmefra. Her er fordelene ved at arbejde hjemmefra:

  • Minimal distraktion: Når du arbejder eksternt, er du væk fra den typiske kontorsnak, der kan distrahere dig fra dit arbejde. Som medarbejder hjemmefra kan du tilpasse dit arbejdsmiljø, så det passer bedst til dine behov og foretrukne støjniveau for at undgå distraktioner. At have færre distraktioner kan hjælpe dig med at øge kvaliteten og kvantiteten af ​​dit arbejde.

  • Færre udgifter: At arbejde hjemmefra betyder, at du ikke længere behøver at rejse til en fysisk arbejdsplads. Dette sparer dig ikke kun værdifuld tid, men det hjælper dig også med at spare på transportgebyrer. Hvis du er vant til at spise ude, kan arbejde hjemmefra også hjælpe dig med at spare omkostninger i den henseende.

  • Fleksibel planlægning: At arbejde hjemmefra fremmer en sundere balance mellem arbejde og privatliv takket være fleksibel planlægning. Grundlæggende giver en fleksibel tidsplan dig mulighed for lettere at styre dit liv med dine jobrelaterede opgaver sammenlignet med et typisk 9-til-5 job. At have en sund balance kan forbedre dit humør og føre til større arbejdsglæde generelt.

Relateret: Fordelene ved at arbejde hjemmefra

Arbejd hjemmefra job, der betaler $50k

Den eksterne arbejdsstyrke tilbyder jobmuligheder med en bred vifte af lønniveauer. At vide, hvilke fjernstillinger, der betaler mindst $50.000 om året, kan hjælpe dig med at fokusere din jobsøgning på mere lukrative muligheder. Følgende er 17 arbejde hjemmefra-job, der betaler mindst $50.000 om året. For den mest opdaterede information fra Bonjoures, klik venligst på lønlinket for hver jobtitel nedenfor.

1. Fuldt opkrævet bogholder

National gennemsnitsløn: $51.122 om året

Primære opgaver: Fuldt betalte bogholdere har større ansvar end almindelige bogholdere. Fuldt opladede bogholdere rapporterer til en virksomheds ejer eller virksomhedens økonomichef og har fuld cyklus regnskabsopgaver. De udsteder fakturaer til kunder, registrerer, betaler og behandler kreditorer, udsteder betalinger til medarbejdere, opretter økonomiske rapporter og udarbejder kontoudtog. Derudover opretholder de hovedbogens nøjagtighed.

2. SEO specialist

National gennemsnitsløn: $51.824 om året

Primære opgaver: SEO-specialister optimerer et websted for at hjælpe det med at rangere højere på en søgemaskineresultatside. Med andre ord bruger de deres SEO viden til at hjælpe hjemmesider med at få større trafik fra søgemaskiner. SEO-specialister udfører også løbende søgeordsforskning, laver indholdsanbefalinger for at forbedre SEO og opretter og implementerer en indholdsmarkedsføringsstrategi.

3. Underviser

National gennemsnitsløn: $54.462 om året

Primære opgaver: Undervisere hjælper en studerende eller en lille gruppe studerende med deres uddannelsesstudier. De hjælper med akademisk arbejde såsom hjemmeopgaver, prøveforberedelse og forskningspapirer. Undervisere hjælper eleverne med at forstå bestemte fagområder og hjælper dem med at nå deres fulde akademiske potentiale. De identificerer også en elevs læringsstil, tilpasser vejledningssessioner til en elevs behov og besvarer eventuelle spørgsmål, som eleverne måtte have.

Relateret: Lær om at være underviser

3. Bogholder

National gennemsnitsløn: $54.613 om året

Primære opgaver: Revisorer varetager en virksomheds bogføring. De dokumenterer finansielle transaktioner, udarbejder finansielle dokumenter, reviderer en virksomheds bøger, opretter rapporter til skatteformål og håndterer alle økonomiske oplysninger, der påvirker en virksomhed. Revisorer analyserer og rapporterer også om en virksomheds eller klients økonomiske status, forbedrer regnskabssystemer og afstemmer bank- og kreditkortkonti.

Relateret: Lær om at være revisor

4. Forskningsspecialist

National gennemsnitsløn: $54.983 om året

Primære opgaver: Forskningsspecialister skaber og udfører forskningsprojekter og indsamler og analyserer data. De overvåger daglige laboratorieopgaver, beregner dataresultater og bruger deres data til at anbefale forbedringer af forskningsteknikker.

5. Marketing specialist

National gennemsnitsløn: $55.873 om året

Primære opgaver: Marketingspecialister arbejder sammen med en virksomheds salgsteam for at skabe marketingkampagner, der tiltrækker nye kunder og øger salget. De administrerer en virksomheds hjemmesider og tilstedeværelse på sociale medier, undersøger markedet, analyserer tendenser og bruger deres resultater til at skabe en bedre marketingstrategi. Derudover leder de efter nye eller forbedrede måder at nå virksomhedens målmarked på.

Relateret: Lær om at være marketingspecialist

6. Redaktør

National gennemsnitsløn: $56.526 om året

Primære opgaver: Redaktører gennemgår skriftligt indhold før dets offentliggørelse og foretager rettelser til stave- og grammatikfejl. De administrerer et team af skribenter, leder indholdsskabelse og administrerer en redaktionel kalender. Redaktører hjælper også skriveteamet med at skabe ideer, finde kilder og forbedre deres skrivning.

7. Virtuel assistent

National gennemsnitsløn: $57.648 om året

Primære opgaver: Virtuelle assistenter understøtter en virksomhed med administrative opgaver, der udføres fra et fjerntliggende sted. De kan også hjælpe med opgaver relateret til forretningsudvikling og sociale medier. Derudover svarer virtuelle assistenter på e-mails og telefonopkald, administrerer virksomhedens kalender, planlægger firmamøder og laver rejsearrangementer efter behov.

8. PR-chef

National gennemsnitsløn: $58.356 om året

Primære opgaver: PR-chefer leder skabelsen af ​​materialer, der bruges til at forbedre deres klients eller virksomheds offentlige image. De administrerer PR-programmer, planlægger PR-arrangementer og hjælper med at designe og gennemgå reklamemateriale.

9. Content manager

National gennemsnitsløn: $59.692 om året

Primære opgaver: Indholdsadministratorer fører tilsyn med oprettelsen af ​​kopi fundet på websteder og blogs. De laver en indholdsstrategi, udvikler marketingmål og arbejder på at udvikle en hjemmesides indhold og layout. Indholdsadministratorer udgiver også indhold og redigerer det før offentliggørelse.

10. Account manager

National gennemsnitsløn: $60.267 om året

Primære opgaver: Account managers fungerer som bindeleddet mellem en arbejdsgiver og dens kunder. De genererer salg på kundekonti, skaber langsigtede relationer med kunder og sikrer, at hver kunde modtager de produkter, de anmoder om rettidigt. Derudover opretholder account managers kommunikationen med en virksomheds øverste ledelse og fører tilsyn med kontraktforhandlinger og diskussioner.

Relateret: Lær om at være Account Manager

11. Forfatter

National gennemsnitsløn: $61.686 om året

Primære pligter: Forfattere skaber skriftligt indhold til en online- eller trykt publikation. For eksempel kan de skrive bøger, historier eller artikler. Forfattere markedsfører og distribuerer også deres forfatterskab, udfører al nødvendig forskning og forhandler kontrakter efter behov. Når de er færdige med et skrevet stykke, sender de det til redaktører og kunder til feedback. De bruger feedback fra redaktører til at forbedre deres værk og skrivning generelt.

12. Kontoansvarlig

National gennemsnitsløn: $67.418 om året

Primære opgaver: Account executives assisterer både kunder og brand teams. De laver forretningsplaner for at hjælpe en virksomhed med at nå sine mål og kvoter, skabe løsninger på kundeproblemer, administrere salgsteams og følge op med potentielle kunder. Kontochefer styrer også salgscyklussen fra start til slut og leder efter nye salgsmuligheder.

Relateret: Lær om at være Account Executive

13. Visuel designer

National gennemsnitsløn: $70.776 om året

Primære opgaver: Visuelle designere har opgaver, der blander grafisk design og brugergrænsefladedesign. De skaber visuelt tiltalende elementer til forskellige platforme såsom spil, film eller internettet. Visuelle designere skaber også branding-projekter og kampagner, leder et team af designere og samarbejder med andre interne teams.

14. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $76.584 om året

Primære opgaver: Webudviklere designer og skaber hjemmesider ved hjælp af deres viden om programmeringssprog. Webudviklere skaber webstedsapplikationer, arbejder med grafiske designere, præsenterer designspecifikationer, bruger brugerfeedback til at lave webstedsforbedringer og opdatere websteder efter behov. Når de laver en hjemmeside, udvikler de en forståelse for teamets eller virksomhedens krav. Derudover sørger webudviklere for sikkerheden på et websted og dets applikationer.

Relateret: Lær om at være webudvikler

15. Sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $81.551 om året

Primære opgaver: Sygeplejersker hjælper med at fremme og vedligeholde deres patienters sundhed. De udfører fysiske undersøgelser, registrerer patientens sygehistorie, analyserer deres patients behov, giver deres patienter rådgivning og sundhedsuddannelse og koordinerer med patientens læge og specialister. Sygeplejersker observerer også deres patients adfærd, uddanner dem i deres behandlingsplan og kontrollerer en patients vitale tegn.

16. Miljøingeniør

National gennemsnitsløn: $83.311 om året

Primære opgaver: Miljøingeniører forsker i og skaber løsninger på en række miljøproblemer. For eksempel hjælper de med genbrugsindsats, bortskaffelse af affald og kontrol med både vand- og luftforurening. Miljøingeniører ændrer også miljøundersøgelsesrapporter, designer projekter for at beskytte miljøet og opdaterer planer efter behov. Derudover overvåger de deres stat og bys forureningsniveauer, overvåger et miljøprojekts fremskridt og hjælper arkitekter med at bygge miljøvenlige bygninger.

Relateret: Lær om at være miljøingeniør

17. Softwareingeniør

National gennemsnitsløn: $110.601 om året

Primære opgaver: Softwareingeniører bruger deres viden om ingeniør- og programmeringssprog til at skabe softwareprodukter, computerspil og til at betjene netværkskontrolsystemer. De hjælper med at forbedre kvaliteten af ​​et netværkskontrolsystem, identificere systemproblemer og se efter muligheder for forbedringer. Baseret på deres resultater fremsætter softwareingeniører anbefalinger og implementerer dem som ønsket.

Relateret: Lær om at være softwareingeniør

Tips til at få en hjemmearbejdsplads

Selvom du skal ansøge om en fjernstilling, ligesom du ville gøre ethvert andet job, er det vigtigt at udføre din jobsøgning strategisk. Brug af bestemte taktikker kan forbedre dine chancer for at få en arbejde hjemmefra. Overvej disse tips til at hjælpe dig med at få fjernbeskæftigelse:

Fremhæv dine tidligere fjernbetjeningsoplevelser

Hvis du tidligere har arbejdet eksternt, skal du nævne det i dit CV og følgebrev. Derudover din succes i denne type stilling. Fremvisning af din fjernoplevelse kan imponere ansættelsesledere og hjælpe dem med bedre at forstå dine evner med denne arbejdsstil.

Brug fjernspecifikke jobtavler

Mens mange traditionelle jobtavler lader dig filtrere din jobsøgning efter din placering, lader nogle dig ikke finde fjernspecifikke stillinger. Overvej at søge efter stillinger hjemmefra på et fjernjobbord for at få større brug af din tid. Disse jobtavler er specialiserede i fjernarbejde og hjælper dig med at gennemse jobopslag efter branche, hvilket giver mulighed for en mere effektiv søgning generelt.

Fremhæv dine fjernbetjeningsevner

Mens du skriver dit CV, skal du kigge efter måder at inkorporere de færdigheder, som arbejdsgiverne ønsker i deres fjernmedarbejdere. For eksempel hjælper det som hjemmearbejdende medarbejder at have stærke kommunikations- og teknologikompetencer samt selvbevidsthed, gennemsigtighed og opfindsomhed. Ved at understrege disse færdigheder i din jobansøgning kan ansættelsesledere vide, at du er i stand til fjernansættelse.

Silas Schou
Silas Schou Et arbejde hjemmefra giver dig mulighed for at udføre dine jobrelaterede opgaver hvor som helst, så længe du har det rigtige udstyr. Derudover giver de dig mulighed for at drage fordel af mange andre fordele, herunder en fleksibel arbejdsplan og en potentielt lukrativ løn. I denne artikel forklarer vi fordelene, der kommer fra en arbejde hjemmefra, og lister 17 arbejde hjemmefra, som betaler mindst $50.000 om året.