17 Af De Sikreste Job I USA

17 Af De Sikreste Job I USA

At arbejde i et miljø, der værdsætter medarbejdernes sikkerhed, kan hjælpe med at give dig ro i sindet og give dig mulighed for bedre at fokusere på at nå mål på højt niveau. Mens de fleste organisationer har sikkerhedsretningslinjer på plads, er nogle erhverv, som dem der kræver manuelt arbejde, konceptualiseret som farligere end andre, blot på grund af den formodede fysiske risiko, som medarbejderne pådrager sig. Hvis du målrettet søger et job, der lover sikkerhed, er der mange givende muligheder for dig. I denne artikel skitserer vi, hvad et sikkert job er, fordelene ved at arbejde en og 17 sikre karrierer for dig at overveje.

Relateret: 10 sikkerhedstip på arbejdspladsen for at forblive produktiv og beskyttet

Hvad er et sikkert job?

Et sikkert job er et erhverv, hvor medarbejdere generelt er beskyttet mod potentiel skade. Sikre jobs defineres typisk i forhold til deres modparter - farlige job, der udgør en form for risiko for medarbejdernes sundhed eller velvære. Normalt evalueres det overordnede sikkerhedsniveau for job gennem faktorer som arbejdsmiljø og daglige ansvar.

F.eks. anses job, der kræver, at ansatte betjener tunge maskiner, fysisk anstrenger sig eller arbejder i usikre miljøer, ofte mere farlige end dem, der ikke indebærer sådanne pligter. Dette skyldes, at høje niveauer af fysisk anstrengelse, konsekvent rejse, håndtering af farlige materialer og arbejde med værktøj og maskiner nogle gange kan resultere i arbejdsulykker og medarbejderskader.

Til sammenligning kræver arbejdspladser med relativt høje sikkerhedsniveauer lidt eller ingen fysisk anstrengelse fra medarbejderne og giver en lavere risiko for fysiske hændelser fra arbejdspladsens farer. Sikrere job er typisk placeret på sikre steder, som f.eks. kontorer, der ikke er tilgængelige for offentligheden. Selvom der ikke er nogen garanti for, at medarbejderne er helt sikre mod risici ved disse job, udgør sådanne stillinger typisk en lavere risiko for medarbejdernes velvære generelt.

Relateret: 25 af de farligste job i USA

Fordele ved at arbejde i et sikkert job

Der er forskellige fordele ved at arbejde i et sikkert job. De præcise fordele, du vil nyde i en sikker rolle, vil afhænge af situationsmæssige faktorer, såsom din særlige rolle, hvilket miljø du arbejder i, og hvilke opgaver du er ansvarlig for i det daglige. Uanset disse faktorer kan du dog forvente at opleve disse fordele ved at arbejde i et sikkert erhverv:

  • Generel fysisk sikkerhed: Den mest væsentlige fordel ved at arbejde på et sikkert job er niveauet af overordnet fysisk sikkerhed, du kan forvente. Det betyder, at du, mens du arbejder på et sikkert job, vil have en lavere sandsynlighed for at komme til skade eller opleve arbejdsrelateret sygdom. Selvom ulykker altid kan ske, vil sikrere job i gennemsnit give dig en vis grad af beskyttelse mod fysisk skade.
  • Forbedret mentalt velvære: Når du ikke behøver at bekymre dig om sikkerheden konstant eller udføre strenge sikkerhedstjek på arbejdet, vil du sandsynligvis drage fordel af et forbedret mentalt velvære. Det kan være udfordrende at føle stress over sikkerheden i dit arbejdsmiljø. I et sikkert job vil du typisk være fri for sådanne bekymringer.
  • Lav fysisk anstrengelse: I gennemsnit kræver sikre job ikke, at medarbejderne udfører meget fysisk anstrengelse. Faktisk udfører medarbejdere typisk sikre job fra skriveborde, for det meste i stillesiddende stillinger. På grund af dette er det sandsynligt, at du ikke behøver at bekymre dig om potentialet for kronisk smerte eller sygdom som følge af dit arbejde.
  • Færre anmodninger om rejser: Rejser, selv om de er almindelige i mange job, er ofte konceptualiseret som en risiko på grund af den højere sandsynlighed for, at ulykker sker under transport. I de fleste tilfælde kræver sikrere job generelt mindre rejser. Derfor, hvis du ikke kan lide at rejse, eller du foretrækker at gøre det sparsomt, kan dette være en væsentlig fordel ved at arbejde på et sikkert job.
  • Højere energiniveauer: Da sikre job kræver mindre fysisk anstrengelse og tilbyder forbedret mentalt velvære, er det ret sandsynligt, at du vil nyde et højere energiniveau ved at arbejde i et sikkert erhverv. Højere energiniveauer kan hjælpe dig med at være mere produktiv i din rolle, mens du opretholder aktiviteter efter arbejde, såsom hobbyer og træningsrutiner.

Relateret: 20 wellness-tip til arbejdspladsen midt i en pandemi

17 sikre job at overveje til din næste karriere

Sikkerhedsniveauet for job afhænger af den type miljø, medarbejderne arbejder i, og de opgaver, der forventes af dem. Mens sikre job tidligere kan være blevet betragtet som sjældne, er der med den seneste stigning i mulighederne for fjernarbejde og samfundets fremskridt inden for teknologiindustrien, en lang række sikre karrierer blevet tilgængelige for kandidater på arbejdsmarkedet. Der er mange roller, der er velkendte for deres engagement i sikkerhed. Her er 17 sikre job at overveje, når du leder efter din næste karriere:

1. Telefonsælger

National gennemsnitsløn: $13,41 i timen

Primære opgaver: Telemarketers er ansvarlige for at kalde folk for at sælge produkter eller bede om donationer, afhængigt af den organisation, de arbejder for. Typisk bruger telefonsælgere scripts til at give enkeltpersoner oplysninger om deres organisations mission, ethvert produkt, de sælger, og produktets prissætning. De kan også besvare indgående opkald fra kunder og forsøge at sælge.

Læs mere: Lær om at være telefonsælger

2. Tolk

National gennemsnitsløn: $19,99 i timen

Primære opgaver: Tolke oversætter verbal kommunikation fra et sprog til et andet i realtid. De spiller en nøglerolle i at facilitere samtaler, hvor der findes sprogbarrierer. For eksempel kan en tolk afkode spansk til engelsk for to talere, der ikke deler et fælles sprog. De kan arbejde i mange miljøer, men tjener ofte inden for uddannelse, sundhedspleje og den juridiske sektor.

3. Paralegal

National gennemsnitsløn: $48.455 om året

Primære opgaver: Paralegal yder administrativ støtte til advokater og andre juridiske fagfolk. De udarbejder dokumenter, organiserer filer, vedligeholder kontorprocedurer, indkalder vidner og tilbyder grundlæggende tilsyn til andet juridisk personale, såsom sekretærer eller assistenter. Paralegals kan også være ansvarlige for at udføre forskning i specifikke retssager.

Læs mere: Lær om at være advokatfuldmægtig

4. Ernæringsekspert

National gennemsnitsløn: $48.529 om året

Primære opgaver: Ernæringseksperter rådfører sig med kunder og bruger madplaner til at fremme velvære, administrere sundhed, klare kostallergier og undgå sygdom. De har ekspertviden om, hvilke ernæringssystemer der er passende i betragtning af deres klienters alder, aktivitetsniveau, kulturelle baggrund, religiøs praksis og andre faktorer. De kan arbejde i ernæringsklinikker eller sammen med læger som konsulenter.

Læs mere: Lær om at være ernæringsekspert

5. Bogholder

National gennemsnitsløn: $54.197 om året

Primære opgaver: Revisorer overvåger typisk forretnings- og skattekonti. De kan udarbejde regnskaber, selvangivelser, administrere budgetter, administrere løn, overvåge finansiel aktivitet, kontrollere udgifter, udføre finansiel revision og andre relaterede opgaver. Næsten alle virksomheder og organisationer ansætter revisorer, så de arbejder i forskellige miljøer og brancher.

Læs mere: Lær om at være revisor

6. Direktionsassistent

National gennemsnitsløn: $55.266 om året

Primære opgaver: Executive assistenter er fagfolk, der planlægger møder, organiserer arbejdspladsaktiviteter, administrerer kalendere, laver rejsearrangementer og korresponderer med ledere vedrørende særlige behov. De arbejder typisk under tilsyn af et leder af teamet. Executive assistenter kan arbejde i en bred vifte af organisationer, og deres opgaver kan variere afhængigt af den specifikke branche, de tjener i.

Læs mere: Lær om at være Executive Assistant

7. Content manager

National gennemsnitsløn: $59.025 om året

Primære opgaver: Indholdsadministratorer er kommunikationsprofessionelle med ansvar for at føre tilsyn med oprettelse, implementering og vedligeholdelse af indhold. Typisk arbejder de i det digitale område, deler indhold, fremmer brandbevidsthed og overvåger engagementsmålinger for optimering. I nogle tilfælde kan indholdsadministratorer overvåge et team af annoncemateriale, såsom forfattere og redaktører, der genererer det indhold, som de administrerer. Indholdsadministratorer kan også være ansvarlige for at opdatere indhold efter behov.

8. Bibliotekar

National gennemsnitsløn: $59.122 om året

Primære opgaver: Bibliotekarer katalogiserer bøger og andet mediemateriale, såsom film, lydfiler, magasiner og andre publikationer i organisatoriske systemer. De er typisk ansvarlige for at indsamle sådanne materialer og udlåne biblioteksressourcer. Bibliotekarer kan også kuratere materialer baseret på aktuelle begivenheder, nye bogudgivelser eller andre begivenheder. Som fremmer af uddannelse gennem medier arbejder bibliotekarer ofte i skoler, universiteter, museer og offentlige faciliteter.

Læs mere: Lær om at være bibliotekar

9. Tekstforfatter

National gennemsnitsløn: $60.469 om året

Primære opgaver: Tekstforfattere er kommunikations- og marketingmedarbejdere, der er ansvarlige for at skabe en klar skriftlig kopi uden fejl. De skriver typisk tekst baseret på en kundes behov og instruktioner for at promovere produkter og tjenester. De materialer, tekstforfattere hjælper med at producere, er normalt inkluderet i marketingkampagner, såsom opslag på sociale medier, blogs, brochurer, trykte publikationer, radioreklamer, tv-reklamer, produktemballage og etiketter.

Læs mere: Lær om at være tekstforfatter

10. Senior medicinsk koder

National gennemsnitsløn: $31,64 i timen

Primære opgaver: Medicinske kodere er sundhedspersonale, der oversætter dokumenterede medicinske behandlinger til alfanumeriske koder. De bruger disse koder til at opretholde et standardiseret internt organisationssystem for sådanne dokumenter. Derudover vil medicinske kodere ofte videresende disse kodere til forsikringsspecialister, som bruger dem til at indgive krav.

11. Arkivar

National gennemsnitsløn: $65.913 om året

Primære opgaver: Arkivarer er ansvarlige for at skabe effektive organisatoriske systemer til at katalogisere særlige materialer, såsom historiske bøger, aviser, fotos og andre genstande. De har typisk specialiseret sig i at bevare sådanne genstande og lette håndteringen af ​​dem for forskere og besøgende. Arkivarer kan arbejde for museer, universiteter, forskningsinstitutioner og andre faciliteter, der indsamler materialer.

12. Personalechef

National gennemsnitsløn: $69.644 om året

Primære opgaver: Personaleledere (HR) støtter organisationer ved at træne og udvikle personale. De leder organisatorisk personale, koordinerer rekrutteringsprocesser, interviewer potentielle kandidater til job, ombord på nye medarbejdere og håndterer kompensationsspørgsmål. Afhængigt af deres organisationsstruktur kan HR-ledere også håndtere procedurer for tilmelding af fordele. Endnu yderligere er det ofte en HR-chefs ansvar at håndhæve virksomhedens politikker og finde løsninger på uoverensstemmelser på arbejdspladsen.

13. Teknisk skribent

National gennemsnitsløn: $33,61 i timen

Primære opgaver: Tekniske skribenter oversætter almindelige tekniske dokumenter, såsom instruktionsmanualer, tidsskriftsartikler og videnskabelig forskning til navigerbar og fordøjelig kopi for den gennemsnitlige forbruger. De udfører den væsentlige opgave at gøre teknisk information let at forstå. Tekniske skribenter vil ofte forberede, gennemgå, revidere og vedligeholde tekniske dokumenter for at hjælpe brugere med at forstå information og produktfunktionalitet.

Læs mere: Lær om at være en teknisk forfatter

14. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $75.828 om året

Primære opgaver: Webudviklere er teknologiprofessionelle, der er ansvarlige for at designe, kode og vedligeholde websteder. De kan specialisere sig i at skabe hjemmesidelayouts eller maksimere en websides funktionalitet. Generelt arbejder webudviklere med det mål at skabe æstetisk tiltalende hjemmesider, som brugerne nemt kan navigere i. Ofte arbejder webudviklere med kunder og opretter hjemmesider efter deres specifikke behov.

Læs mere: Lær om at være webudvikler

15. Systemanalytiker

National gennemsnitsløn: $78.806 om året

Primære opgaver: Systemanalytikere er IT-professionelle, der designer, planlægger, implementerer og vedligeholder systemer afhængigt af en virksomheds eller organisations særlige behov. De gennemfører analyser af systemfunktionalitet for at identificere, hvordan de kan maksimere software- og hardwareydelsen. Herfra opdaterer systemanalytikere systemer og optimerer deres produktivitet.

Læs mere: Lær om at være systemanalytiker

16. Statistiker

National gennemsnitsløn: $98.292 om året

Primære opgaver: Statistikere er fagfolk i matematik, der indsamler numeriske data til analyse. Gennem deres analyseprocesser hjælper statistikere ofte med at præsentere løsninger på håndgribelige problemer inden for områder som forretning, sundhedspleje, psykologi og regering. Ofte identificerer statistikere mønstre og tendenser i data, der hjælper dem med at drage konklusioner om specifikke samfundsbehov. De kan præsentere disse resultater for at forklare ellers uberettigede oplysninger eller foreslå nye processer.

Læs mere: Lær om at være statistiker

17. Aktuar

National gennemsnitsløn: $114.677 om året

Primære opgaver: Aktuarer bruger matematik, statistik og økonomiske analyseprocesser til at undersøge finansielle omkostninger ved risiko og usikkerhed. De kan tjene i en række forskellige miljøer og vurdere den potentielle risiko for specifikke begivenheder og handlinger. Aktuarer arbejder typisk i forsikringsbranchen, men de kan arbejde som konsulenter i andre brancher. Ofte arbejder aktuarer dog med virksomheder og kunder for at udvikle organisatoriske og finansielle politikker, der kan mindske omkostningerne ved risici.

Kim Eriksen
Kim Eriksen At arbejde i et miljø, der værdsætter medarbejdernes sikkerhed, kan hjælpe med at give dig ro i sindet og give dig mulighed for bedre at fokusere på at nå mål på højt niveau. Mens de fleste organisationer har sikkerhedsretningslinjer på plads, er nogle erhverv, som dem der kræver manuelt arbejde, konceptualiseret som farligere end andre, blot på grund af den formodede fysiske risiko, som medarbejderne pådrager sig. Hvis du målrettet søger et job, der lover sikkerhed, er der mange givende muligheder for dig. I denne artikel skitserer vi, hvad et sikkert job er, fordelene ved at arbejde en og 17 sikre karrierer for dig at overveje.