17 Af De Bedste Selvstændige Job

17 Af De Bedste Selvstændige Job

Uanset om du ønsker at forlade dit nuværende job eller søger en måde at tjene ekstra indkomst på, giver selvstændig erhvervsvirksomhed ofte fagfolk større frihed og fleksibilitet, end du måske oplever at arbejde direkte for en arbejdsgiver.

Ud over at fastsætte dine egne takster og timer, giver selvstændige job dig mulighed for at arbejde så lidt eller så meget, som du har brug for. At arbejde for dig selv kan være passende for forældre, der ønsker at bruge mere tid derhjemme, elever, der har brug for at arbejde omkring en klasseplan eller enhver, der ønsker at udforske iværksætteri.

En fordel ved selvstændig virksomhed er, at du kan skabe og udvikle dine egne muligheder. En anden mulighed er at finde arbejdsgivere, der søger freelancere. På Bonjoures kan du søge efter disse job ved at bruge udtrykket "freelance" i din jobsøgning. Du kan forfine dine søgeresultater ved at tilføje din specifikke ekspertise, for eksempel "freelancefotograf.") Du kan også søge efter "job".

For at hjælpe dig med at afgøre, hvilket job der er bedst for dig, er her 17 af de bedste selvstændige job, der er tilgængelige i dag. Du kan besøge Bonjoures Salaries for at hjælpe dig med at bestemme, hvor meget du skal opkræve for dine tjenester, men husk på, at du muligvis skal justere baseret på dit erfaringsniveau, lokale leveomkostninger og regnskab for selvstændig skat.

Selvstændige job

1. Grafisk designer

National gennemsnitsløn: $18,23 i timen

Jobopgaver: Grafiske designere bruger software til at skabe tilpasset grafik til websteder, annoncer og andre digitale og trykte materialer. De kan hjælpe virksomheder med at udvikle deres logoer og anden brandingsikkerhed.

Nødvendige færdigheder: Du skal have forståelse for design og farveteori og være dygtig til at bruge designsoftwareprogrammer.

2. Fotograf

National gennemsnitsløn: $14,45 i timen

Arbejdsopgaver: Brug kameraer og fotoudstyr til at tage billeder af mennesker, steder og genstande for organisationer eller enkeltpersoner. Fotografer specialiserer sig normalt inden for et eller flere områder, såsom bryllupper, fotojournalistik, dyreliv og mere. I de fleste tilfælde skal fotografer levere deres eget udstyr.

Nødvendige færdigheder: Du bør være meget dygtig til manuel digital fotografering og have en stærk baggrund inden for fotoredigering og fotoredigeringssoftware.

3. Forfatter

National gennemsnitsløn: $24,11 i timen

Jobopgaver: En freelanceskribent er en person, der skriver artikler, reklametekster, manuskripter, bøger og andet materiale til enkeltpersoner eller organisationer. De kan også blive bedt om at undersøge emner og redigere deres eget arbejde.

Nødvendige færdigheder: Du bør have fremragende grammatik- og staveevner og en baggrund inden for journalistik, kreativ skrivning eller massekommunikation.

4. Specialist i sociale medier

National gennemsnitsløn: $13,92 i timen

Jobopgaver: Sociale mediespecialister bruger marketingstrategier til at opbygge og administrere en tilhængerskare på platforme som Facebook, Instagram, Twitter, YouTube og mere. Typisk arbejder de på vegne af organisationer eller offentlige personer.

Nødvendige færdigheder: Du bør have et indgående kendskab til markedsføring på sociale medier, hvordan man driver organisk og betalt socialt medieengagement og evnen til at fortolke analyser, sætte mål og rapportere om ydeevne.

5. Makeupartist

National gennemsnitsløn: $20,32 i timen

Jobopgaver: Makeupartister lægger makeup på modeller og skuespillere eller for at forberede folk til bryllupper, bals og andre formelle begivenheder. Specielle effekter makeupartister kan også bruge proteser til at skabe et specifikt udseende.

Nødvendige færdigheder: Du bør være velbevandret i kosmetologiens bedste praksis og vide, hvordan du bruger forskellige kosmetik til at opnå forskellig æstetik. Nogle kunder kan kræve, at du har en licens i kosmetologi.

6. Udvikler

National gennemsnitsløn: $89.582 årligt

Jobopgaver: En udvikler bruger kodesprog til at designe, installere, teste og vedligeholde softwaresystemer, websteder og applikationer.

Nødvendige færdigheder: Du skal have viden om en række programmeringssprog. Nogle klienter kan have brug for udviklere, der er særligt dygtige til en type sprog eller databaseskema.

7. Event planlægger

National gennemsnitsløn: $34.741 årligt

Jobopgaver: En eventplanlægger styrer alle facetter af en begivenhed, såsom et bryllup eller en virksomhedsfunktion. Deres ansvar omfatter typisk booking af et sted, koordinering af catering og underholdning og tilsyn med opsætning og oprydning efter begivenheden.

Nødvendige færdigheder: Du bør have exceptionelle organisatoriske og kommunikationsevner og have en grundig forståelse af event management. Kunder foretrækker måske også at arbejde med planlæggere, der har etableret relationer med lokale leverandører.

8. Hårstylist

National gennemsnitsløn: $10,01 i timen

Arbejdsopgaver: Frisører klipper, farver og styler hår og giver undervisning i hårpleje og produktbrug. De kan også udføre hovedbundsbehandlinger, barbering og vedhæfte syntetiske hårstykker.

Nødvendige færdigheder: Du bør være veluddannet i bedste praksis for at opnå forskellige udseender og have et stærkt kendskab til aktuelle trends. De fleste stater kræver, at du har en licens i kosmetologi.

9. Chauffør

National gennemsnitsløn: $14,43 i timen

Jobopgaver: Chauffører henter passagerer fra bestemte steder og bringer dem hurtigt og sikkert til deres ønskede destination. Chauffører kan arbejde for samkørselstjenester som Lyft og Uber, taxaselskaber, limousineselskaber eller som personlig chauffør.

Nødvendige færdigheder: Du skal være en sikker chauffør med et rent kørekort og et gyldigt kørekort. Nogle virksomheder, der kontraktfører chauffører, kan kræve, at du består en køreprøve eller stiller dit eget køretøj til rådighed.

10. Underviser

National gennemsnitsløn: $24,29 i timen

Jobopgaver: Undervisere besøger elever i deres hjem eller et andet sted, såsom et bibliotek eller en skole, for at afholde lektioner og hjælpe eleverne med at forbedre deres akademiske præstationer i et eller flere fag. Nogle vejledere arbejder virtuelt og mødes med studerende via videochat-software.

Nødvendige færdigheder: Du skal udmærke dig i det fag, du underviser, og du skal også være motiverende og opmuntrende. Grundlæggende interpersonelle kommunikationsevner er et must for succes i vejledning.

11. Virksomhedskonsulent

National gennemsnitsløn: $65.892 årligt

Jobopgaver: Virksomhedskonsulenter arbejder sammen med virksomheder for at hjælpe med at forbedre præstationer på et specifikt område. For eksempel specialiserer nogle virksomhedskonsulenter sig inden for områder som omsætningsvækst, menneskelige ressourcer, ledelse, salgsoperationer, marketing og andre.

Nødvendige færdigheder: Du skal være yderst dygtig og erfaren inden for det område, du leverer ekspertise. Du bør have gode kommunikations- og præsentationsevner og vide, hvordan du måler og rapporterer præstationer inden for dit felt.

12. Videograf

National gennemsnitsløn: $31,82 i timen

Jobopgaver: En videograf bruger filmudstyr til at optage videoer til reklame-, marketing- eller uddannelsesformål. De bruger også redigeringssoftware til at skabe videooptagelser i professionel kvalitet.

Nødvendige færdigheder: Du skal være velbevandret i at optage, instruere og redigere video. I de fleste tilfælde skal du selv sørge for kamera og andet nødvendigt udstyr.

13. Karrierecoach

National gennemsnitsløn: $14,70 i timen

Jobopgaver: En karrierecoach hjælper kunder med at identificere professionelle mål, udvikle nye færdigheder og planlægge deres fremtidige karriereveje. De kan hjælpe kunder med at finde nye muligheder og forberede dem til interviews og arrangementer.

Nødvendige færdigheder: Du skal være fortrolig med arbejdsmarkedet inden for dit ekspertiseområde, have fremragende aktive lytteevner og bør være velbevandret i ledelse og forretningssuccesstrategier.

14. Anlægsgartner

National gennemsnitsløn: $12,84 i timen

Arbejdsopgaver: Anlægsgartner udfører mange opgaver, herunder at plante græs, buske, træer, blomster og arrangere andre elementer for at skabe en attraktiv græsplæne eller have. De klipper, trimmer, kanter, beskærer, gøder og vander også for at bevare landskaberne. Kunder kan være kommercielle eller private.

Nødvendige færdigheder: Du bør have en grundig forståelse af bedste praksis for landskabspleje, græstørvhåndtering og korrekte planteplejeteknikker.

15. Barnepige

National gennemsnitsløn: $13,03 i timen

Arbejdsopgaver: Barnepige sørger for børnepasning i en klients hjemmemiljø og er ansvarlige for at organisere aktiviteter, hjælpe med skolearbejde og føre tilsyn med legetiden. Barnepige kan også være ansvarlige for at bade og lægge børn i seng, hjælpe med huslige pligter og køre børn til og fra skole og fritidsaktiviteter.

Nødvendige færdigheder: Du skal have erfaring med børnepasning og børnesikkerhed og have en vis forståelse for barndommens udvikling. Nogle kunder kan kræve, at du har en certificering i CPR.

16. Transcriptionist

National gennemsnitsløn: $13,71 i timen

Arbejdsopgaver: Transkriptionister lytter til levende eller optaget tale og transskriberer det til tekst ved hjælp af korrekt grammatik og syntaks. De kan arbejde direkte for virksomheder eller indgå kontrakter med en transskriptionstjeneste.

Nødvendige færdigheder: Du skal være en aktiv lytter og skal kunne skrive hurtigt og præcist. Du skal have en omfattende forståelse af stavning og grammatik.

17. Personlig træner

National gennemsnitsløn: $20,24 i timen

Jobopgaver: Fitnesstrænere designer træningsrutiner for at hjælpe kunder med at nå personlige fitnessmål. De instruerer klienter i, hvordan de udfører forskellige øvelser og overvåger deres fremskridt.

Nødvendige færdigheder: Du skal være en tydelig kommunikator med en positiv, motiverende indstilling. Du skal have en baggrund i træningsvidenskab eller kinesiologi.

Dette er nogle af de bedste selvstændige jobideer, men hvis du undrer dig over, hvordan du arbejder for dig selv, er der mange flere muligheder. Uanset om du er interesseret i eventuelt at starte din egen virksomhed, eller du ønsker at tjene lidt ekstra uden for almindelig beskæftigelse, er der masser af selvstændige jobs for jobsøgende med næsten ethvert behov, kvalifikationssæt eller uddannelsesbaggrund.

Anders Westergaard
Anders Westergaard Uanset om du ønsker at forlade dit nuværende job eller søger en måde at tjene ekstra indkomst på, giver selvstændig erhvervsvirksomhed ofte fagfolk større frihed og fleksibilitet, end du måske oplever at arbejde direkte for en arbejdsgiver.