16 Wall Street-job: Med Løn Og Pligter

16 Wall Street-job: Med Løn Og Pligter

Det dynamiske miljø på Wall Street kan være et spændende sted at arbejde. Selvom mange forbinder Wall Street med finans og aktier, er der også mange andre beskæftigelsesmuligheder inden for informationsteknologi, jura og forretning. Hvis du er præstationsdrevet og nyder et tempofyldt arbejdsmiljø, kan et job på Wall Street være det perfekte match. I denne artikel diskuterer vi 16 Wall Street-job, inklusive den nationale gennemsnitlige løn og jobopgaver for hver.

16 Wall Street job

Wall Street-job giver mulighed for at arbejde med globale virksomheder og er tilgængelige inden for en række forskellige områder. Her er 16 jobs på Wall Street, du kan overveje at søge:

1. Teknisk supportspecialist

National gennemsnitsløn: $44.612 om året

Primære opgaver: En teknisk supportspecialist yder teknisk hjælp til hardware- og softwareproblemer. Fælles opgaver omfatter at løse forbindelsesproblemer, forbedre systemets ydeevne, installere software, anbefale hardware til ledere og fejlfinde softwareproblemer.

Læs mere: Lær om at være teknisk supportspecialist

2. Lånebehandler

National gennemsnitsløn: $54.536 om året

Primære opgaver: En lånebehandler behandler realkreditansøgninger og forbereder dem til forsikringsgiveren. Almindelige opgaver omfatter indsamling af dokumentation, organisering af kundeoplysninger, kommunikation med ejendomsselskaber og sikring af, at godkendelse af realkreditlån overholder retningslinjerne for udlån.

Læs mere: Lær om at være lånebehandler

3. Revisor

National gennemsnitsløn: $62.329 om året

Primære opgaver: En revisor vurderer den økonomiske drift og hjælper virksomheder med at køre effektivt. Arbejdsopgaver omfatter udarbejdelse af skattedokumenter, undersøgelse af regnskabsbøger for nøjagtighed, udvikling af omkostningsreduktionsmetoder til regnskabssystemer og identificering af økonomiske fejl.

Læs mere: Lær om at være revisor

4. Hedgefondsforvalter

National gennemsnitsløn: $62.614 om året

Primære opgaver: En hedgefondsforvalter administrerer kundernes investeringer og økonomi. Typiske jobopgaver omfatter at give investeringsanbefalinger, overvåge investeringernes markedsydelse og pitche til potentielle kunder.

Læs mere: Lær om at være hedgefondsforvalter

5. Marketingchef

National gennemsnitsløn: $65.415 om året

Primære opgaver: Marketingchefer starter og administrerer deres organisations marketingpolitikker. Arbejdsopgaver omfatter typisk analyse af finansielle og marketingdata, opstilling af virksomhedens marketingmål, udvikling af et marketingbudget og vejledning af marketingteamets arbejde.

Læs mere: Lær om at være marketingchef

6. Finansanalytiker

National gennemsnitsløn: $68.898 om året

Primære opgaver: Finansanalytikere vurderer resultaterne af aktier, obligationer og andre investeringer for værdipapirfirmaer, investeringsforeninger, banker og forsikringsselskaber. Typiske opgaver omfatter evaluering af finansielle data, undersøgelse af markedstendenser, anbefaling af investeringer og undersøgelse af regnskaber.

Læs mere: Lær om at være finansanalytiker

7. Compliance manager

National gennemsnitsløn: $69.882 om året

Primære opgaver: En compliance manager, nogle gange kaldet en compliance officer, sikrer, at en organisation opfylder alle krævede juridiske og etiske krav. Jobopgaver omfatter at holde sig ajour med relevante regler, gennemføre rutinemæssige gennemgange af virksomhedens overholdelse, uddanne medarbejdere om lovkrav og udarbejde virksomhedspolitikker for at sikre overholdelse.

Læs mere: Lær om at være en Compliance Manager

8. Finansiel rådgiver

National gennemsnitsløn: $70.974 om året

Primære opgaver: En finansiel rådgiver designer personlige kort- og langsigtede finansielle planer, der kan hjælpe kunder med at nå deres økonomiske mål. De kan udføre aktiehandler på vegne af kunder, uddanne deres kunder om finansielle forhold, foreslå investeringsmuligheder og overvåge aktiemarkedstendenser.

Læs mere: Lær om at være finansiel rådgiver

9. Børsmægler

National gennemsnitsløn: $77.347 om året

Primære opgaver: En børsmægler er en finansiel professionel, der køber og handler værdipapirer for kunder. Børsmæglere administrerer også investeringsporteføljer, foreslår optimale tidspunkter for at købe og sælge aktier, overvåger aktiemarkedsreguleringer og bruger deres forståelse af investeringer til at hjælpe kunder med at nå deres økonomiske mål.

Læs mere: Lær om at være børsmægler

10. Informationssikkerhedsanalytiker

National gennemsnitsløn: $86.885 om året

Primære opgaver: Informationssikkerhedsanalytikere beskytter virksomhedsdata mod vira, malware og hackere. Typiske arbejdsopgaver omfatter identifikation af netværkssårbarheder, undersøgelse af databrud, installation og opgradering af firewalls, uddannelse af personalet i korrekt sikkerhedspraksis og oprettelse af nødgenopretningsplaner.

Læs mere: Lær om at være informationssikkerhedsanalytiker

11. Advokat

National gennemsnitsløn: $94.775 om året

Primære opgaver: Advokater rådgiver og repræsenterer klienter og forsvarer deres juridiske rettigheder i både straffesager og civile sager. Typiske arbejdsopgaver omfatter at yde professionel juridisk rådgivning, udarbejde juridiske dokumenter, udføre dybdegående undersøgelser af sager, udvikle juridiske strategier for klienter og forsvare klienter i retten.

Læs mere: Lær om at være advokat

12. Økonomichef

National gennemsnitsløn: $115.907 om året

Primære opgaver: Økonomichefer varetager den økonomiske velfærd i en virksomhed. Typiske jobopgaver omfatter gennemgang af økonomiske rapporter, udvikling af finansielle modeller, overvågning af virksomhedens budget og øget omsætning, samtidig med at omkostningerne reduceres.

Læs mere: Lær om at være økonomichef

13. Data scientist

National gennemsnitsløn: $119.453 om året

Primære opgaver: Dataforskere analyserer data og bruger dem til at skabe handlingsrettede mål for virksomheder. Ved at bruge en kombination af matematik, statistik og datalogiske færdigheder behandler dataforskere store mængder data, udfører dataanalyse ved hjælp af algoritmer og modeller, udvikler løsninger baseret på analyseresultater og præsenterer deres resultater for interessenter.

Læs mere: Lær om at være dataforsker

14. Økonomidirektør

National gennemsnitsløn: $130.406 om året

Primære opgaver: En finansdirektør er en direktør på C-niveau med ansvar for alle finansielle operationer i en organisation. Økonomichefen ansætter og fører tilsyn med økonomipersonale, udarbejder strategier til at øge omsætningen, udvikler virksomhedens økonomiske strategi og udarbejder økonomiske rapporter.

Læs mere: Lær om at være CFO (Chief Financial Officer)

15. Chief technology officer

National gennemsnitsløn: $141.246 om året

Primære opgaver: En teknologichef er en leder på C-niveau med ansvar for alle teknologiske operationer i en virksomhed. Chief technology officers er vidende om alle aspekter af teknologi og ansætter personale, vælger og implementerer teknologiske løsninger, styrer teknologiens ydeevne, skaber standarder for teknologibrug og laver budgettet for informationsteknologiafdelingen.

Læs mere: Lær om at være CTO (Chief Technology Officer)

16. Lånefunktionær

National gennemsnitsløn: $181.917 om året

Primære opgaver: Låneansvarlige er finansprofessionelle, der hjælper enkeltpersoner og virksomheder med at få lån til boliger, kontorer og forretningsforetagender. Typiske arbejdsopgaver omfatter evaluering af kundernes økonomi og risikoprofiler, anbefale passende låneprodukter og gennemgang af aktuelt aktive lån.

Læs mere: Lær om at være lånerådgiver

Aksel Nikolajsen
Aksel Nikolajsen Det dynamiske miljø på Wall Street kan være et spændende sted at arbejde. Selvom mange forbinder Wall Street med finans og aktier, er der også mange andre beskæftigelsesmuligheder inden for informationsteknologi, jura og forretning. Hvis du er præstationsdrevet og nyder et tempofyldt arbejdsmiljø, kan et job på Wall Street være det perfekte match. I denne artikel diskuterer vi 16 Wall Street-job, inklusive den nationale gennemsnitlige løn og jobopgaver for hver.