16 Transportjob At Overveje

16 Transportjob At Overveje

Hver dag er virksomheden afhængig af transport. De kan levere varer til kunder eller have behov for at transportere gods fra en fabrik til en anden. Det er muligt at finde en masse succes inden for transport på grund af den store efterspørgsel, virksomheder har til deres transportbehov. I denne artikel deler vi, hvad et transportjob er, og flere jobs, du kan have, hvis du vil arbejde med transport.

Hvad er et transportjob?

Et transportjob er et job, hvor du er involveret i indkøb og levering af varer og materialer på en eller anden måde eller er direkte ansvarlig for sikkerheden for dig selv og andre, mens du er på vejen. Transportjobs er tilgængelige i både den private og den offentlige sektor.

Hvis du leder efter at arbejde med transport, kan disse jobs være, hvad du leder efter. Her er nogle transportopgaver, du bør overveje:

1. Trafikleder

National gennemsnitsløn: $25.251 om året

Primære opgaver: En trafikleder er ansvarlig for at sikre sikkerheden for dem, der arbejder på eller omkring veje. De sørger for, at arbejdspladsen er overskuelig og klar til arbejdet kan begynde, planlægger, hvordan de vil lede trafikken rundt på arbejdspladsen, kontrollere trafikken gennem og uden for byggeområdet, kommunikere med alle arbejdere på vejen og sørge for, at arbejdspladsen er ryddet op inden man åbner vejene ordentligt igen op til normal trafik.

2. Ekspeditør

National gennemsnitsløn: $32.281 om året

Primære opgaver: En logistikekspeditør er ansvarlig for at lette leveringen af ​​nødvendigt udstyr og materialer til en slutbruger, både inden for virksomheden og til eksterne virksomheder eller enkeltpersoner. De vil også overvåge forsendelser, sikre, at ordrer er korrekte, og hjælpe en projektleder med at sikre, at produktions- og forsendelsesdatoer er nøjagtige, og at arbejdsstyrken fuldfører deres leverancer i henhold til tidslinjen. Ekspeditører kan også etablere relationer med leverandører og rapportere jobomkostninger til ledelsen.

Læs mere: Lær om at være ekspeditør

3. Forsendelses- og modtageekspedient

National gennemsnitsløn: $33.598 om året

Primære opgaver: En forsendelses- og modtageekspedient arbejder normalt på et lager og har en primær rolle i forsendelsen af ​​varer fra en virksomhed. De kan være ansvarlige for at arbejde individuelt eller med et team for at pakke produkter, kontrollere lagerbeholdning, læsse kasser i lastbiler og sikre sig, at ordren er komplet, før pakken tillader at forlade lageret. En forsendelses- og modtagerekspedient skal muligvis også selv levere pakker.

Det er også almindeligt, at en forsendelses- og modtagerekspedient modtager nye pakker fra leverandører og andre virksomheder og opdaterer lagerbeholdningen, så den afspejler leveringen.

Læs mere: Lær om at være ekspedient

4. Gaffeltruckfører

National gennemsnitsløn: $34.061 om året

Primære opgaver: En gaffeltruckfører er ansvarlig for at køre en gaffeltruck for at flytte tunge genstande rundt på lagre. De kan også arbejde på fabrikker og byggepladser. Gaffeltruckoperatører kan forberede forsendelser, lagerføre merchandise og andre produkter, arbejde tæt sammen med andre på et lager, inklusive dem, der er ansvarlige for forsendelse og modtagelse, være involveret i lagerbeholdning og udføre vedligeholdelse på deres udstyr.

Gaffeltruckførere skal overholde sikkerhedsstandarderne på deres arbejdsplads og har ofte en certificering og officiel uddannelse til at betjene gaffeltrucken.

Læs mere: Lær om at være gaffeltruckfører

5. Buschauffør

National gennemsnitsløn: $35.985 om året

Primære opgaver: En buschauffør er ansvarlig for at transportere enkeltpersoner og grupper fra et sted til et andet. En buschauffør kan arbejde for en skole, en by, et amt eller et charterfirma. De er ansvarlige for at overholde færdselsreglerne, så deres passagerer forbliver sikre og komfortable, mens de er i deres varetægt. Buschauffører kan transportere folk til arbejde, skole, udflugter, indkøbscentre og gennem en by på ture. De skal overholde en tidsplan, så passagerer bliver hentet og sat af på fastlagte tidspunkter.

Læs mere: Lær om at være skolebuschauffør

6. Chauffør

National gennemsnitsløn: $37.044 om året

Primære opgaver: En chauffør er ansvarlig for at transportere andre i et passagerkøretøj, mest typisk en mere luksuriøs sedan eller en limousine. Kunder hyrer chauffører privat eller gennem et firma. Chauffører er meget kundefokuserede, professionelle og vidende om det område, de betjener, så de kan navigere korrekt og uden forsinkelse.

7. Kurer

National gennemsnitsløn: $37.778 om året

Primære opgaver: En kurer er ansvarlig for at transportere dokumenter. De bruger typisk deres egen bil eller cykel til at udføre disse leverancer fra virksomheder til enkeltpersoner eller familier, selvom kurerer i nogle områder i visse byer kan operere til fods. Kurerer skal hente dokumenter og andre pakker hos forretningen, kunden eller institutionen og levere dem til tiden. De sørger også for at håndtere pakken korrekt, så den bliver leveret til modtageren i den stand den skal være.

Læs mere: Lær om at være leveringschauffør

8. Transportkoordinator

National gennemsnitsløn: $43.809 om året

Primære opgaver: En transportkoordinator er ansvarlig for at sikre, at alle komponenter i leveringstidslinjen går efter planen. De er meget opmærksomme på leveringsplaner og tjekker ind på sporingsdetaljerne for at sikre, at der ikke er nogen forsinkelser, og at modtageren får deres pakke til tiden. De arbejder muligvis tæt sammen med kunder for at besvare forespørgsler om deres pakker og lade ledere vide, hvis der er en forsinkelse.

9. Pilot

National gennemsnitsløn: $44.912 om året

Primære opgaver: En pilot er ansvarlig for at transportere enten gods eller mennesker fra et sted til et andet. Piloter kan arbejde for kommercielle flyselskaber, men mange af dem arbejder privat med at transportere enkeltpersoner og små familier. En pilot kan også transportere en luftfotograf for at hjælpe dem med at tage det perfekte billede, sprøjte afgrøder fra himlen, udføre redningsoperationer og tilbyde luftture til grupper.

En pilot skal også være i stand til at overholde en tidsplan og både afhente og aflevere deres transport til tiden, se vejret, planlægge eventuelle kursændringer og forstå, hvornår de får brug for mere brændstof.

Læs mere: Lær om at være flypilot

10. Afsender

National gennemsnitsløn: $52.782 om året

Primære opgaver: En afsender er ansvarlig for at modtage pakkeoplysninger og bruge ruter til at planlægge den bedste chauffør til opgaven med at levere pakken til modtageren. Ekspeditører har erfaring med eller lærer specifik kortlægningssoftware på jobbet, så de er opmærksomme på den bedste rute for en levering og er i stand til at levere opdateringer til kunderne. De tager hensyn til kundernes tilgængelighedstider, vejlukninger og åbningstider for at planlægge ruter og informere kunderne.

Fordi leveringschauffører kan opleve uforudsete omstændigheder, der kan forsinke leveringen som hårdt vejr, byggeri og usædvanlig tung trafik, kommunikerer vognmænd med chauffører og kunder for at omdirigere dem og sikre leveringen af ​​pakken så hurtigt som muligt.

Læs mere: Lær om at være dispatcher

11. Lastbilchauffør

National gennemsnitsløn: $61.709 om året

Primære opgaver: En lastbilchauffør er ansvarlig for at transportere varer mellem to lokationer, typisk ved at betjene en tung lastbil eller trailer. Afhængigt af hvor lastbilchaufføren er ansat og hvor virksomheden leverer produkter, kan chaufføren køre indenfor et bestemt område eller have behov for at levere nationalt. Deres tidsplaner kan variere på grund af dette, hvor nogle chauffører arbejder med en typisk hverdagsplan, mens andre skal være på farten i dage, uger eller mere ad gangen.

En lastbilchauffør hjælper normalt med at læsse deres lastbil inden afgang og læsser lastbilen af ​​ved ankomsten til deres destination. De skal også sørge for at køre forsigtigt og overholde alle færdselslove, så deres last sikkert ankommer til bestemmelsesstedet.

Læs mere: Lær om at være lastbilchauffør

12. Logistikanalytiker

National gennemsnitsløn: $62.358 om året

Primære opgaver: En logistikanalytiker er ansvarlig for at inspicere produktdistributionens livscyklus for at bestemme, hvordan systemet kan forbedres for at spare virksomheden penge uden at gå på kompromis med kundernes forventninger. En logistikanalytiker kan også overvåge nogle elementer af indkøb, distribution og levering. De identificerer eventuelle ineffektiviteter og arbejder sammen med interessenter og medarbejdere for at fjerne eller forbedre dem, så virksomheden kan fortsætte med at være profitabel. En logistikanalytiker har også et vist ansvar over lagerstyring, da de er i stand til at se, hvornår der er for meget eller ikke nok lager af et produkt, der kan stoppe driften.

13. Supply chain specialist

National gennemsnitsløn: $65.111 om året

Primære opgaver: En forsyningskædespecialist er ansvarlig for at indkøbe materialer og produkter til distribution og håndtering af leveringen af ​​disse varer til kunder. De har viden om en virksomheds lagerbeholdning og tilhørende tendenser, så de nøjagtigt kan forudsige behov baseret på tidligere kundeordrer. Supply chain-specialister sørger for, at produktionsbehovene bliver opfyldt, og at alle dele af processen fungerer, som de skal.

Læs mere: Lær om at være Supply Chain Manager

14. Flymekaniker

National gennemsnitsløn: $69.102 om året

Primære opgaver: En flymekaniker er ansvarlig for at sikre, at flyene fungerer optimalt til flyvning. De kan udføre normal vedligeholdelse for at holde visse systemer opdateret, foretage reparationer og foretage inspektioner på forskellige fly. De skal være meget fortrolige med Federal Aviation Administration (FAA) regler og regler og følge agenturets retningslinjer for vedligeholdelse.

15. Distributionschef

National gennemsnitsløn: $69.610 om året

Primære opgaver: En distributionsleder er ansvarlig for at distribuere varer, produkter, dele og andre materialer. De er meget involveret i lagerbeholdningen, så de forbliver klar over, hvor meget de har på lager, og om de er i stand til at opfylde distributionsbehovene. De samarbejder med logistikafdelingen for at reducere omkostninger, forbedre processer og forbedre kundetilfredsheden. En distributionschef er normalt ansvarlig for et team, der arbejder sammen for at opfylde afdelingens mål.

16. Transportingeniør

National gennemsnitsløn: $70.710 om året

Primære opgaver: En transportingeniør er ansvarlig for at designe transportsystemer. Deres planer kan være for broer, veje, motorveje, lufthavne, tog og endda supplerende ting som belysning og dræning. For at lave planer for ny infrastruktur er de vidende om trafikmønstre, et områdes befolkning og omgivende forhold. Transportingeniører arbejder også med eksisterende infrastrukturer for at se, om de kan forbedre den baseret på øget trafikflow eller andre faktorer.

Morten Jacobsen
Morten Jacobsen Hver dag er virksomheden afhængig af transport. De kan levere varer til kunder eller have behov for at transportere gods fra en fabrik til en anden. Det er muligt at finde en masse succes inden for transport på grund af den store efterspørgsel, virksomheder har til deres transportbehov. I denne artikel deler vi, hvad et transportjob er, og flere jobs, du kan have, hvis du vil arbejde med transport.