16 Topjob I Byggeledelse

16 Topjob I Byggeledelse

Byggeledere overvåger en bred vifte af aspekter i byggebranchen fra bolig til erhverv. Ledere opnår arbejdstilladelser, ansætter entreprenører, har tendens til udfordringer og nødsituationer og holder kunderne informeret om et projekts fremskridt. Byggeledelse er en ideel karriere for dem, der er interesserede i bygning og design eller for dem, der ønsker at udvide deres ekspertise inden for relaterede områder såsom planlægning eller budgettering. I denne artikel oplister vi de forskellige roller i byggeledelse efter de seneste Bonjoures-løndata i stigende rækkefølge.

Hvorfor arbejde med byggeledelse?

Byggeledelse giver mulighed for at arbejde i alle aspekter af byggeri fra design til idé. Byggeledere overvåger store og små projekter, mens de overholder deadlines og administrerer budgetter. Jobs i byggeledelse kan omfatte et bredt spektrum eller indsnævre feltet til en mere defineret rolle. Byggeledelsesjob bygger hjem, hjælper virksomheder med at blomstre og vokse lokalsamfund.

Top byggeledelse job

Her er 16 job, der betaler godt baseret på Bonjoures-løndata, der tilbyder en række forskellige roller i byggeledelse.

1. Jernarbejder

National gennemsnitsløn: $21,08 i timen

Primære opgaver: Jernarbejdere installerer og danner typisk konstruktions- og armeringsjern eller stål til at understøtte bygninger, broer eller veje. Jernarbejdere skærer og former metal i henhold til blueprint-specifikationerne. De har til opgave at bruge maskiner til at installere og forme metal til støttebjælker, vægge osv. Jernarbejdere koordinerer og kommunikerer med byggeteamet for at overholde deadlines og opretholde et sikkert arbejdsmiljø.

2 . Byggemester

National gennemsnitsløn: $23 i timen

Primære opgaver: Byggemester fører typisk tilsyn med jobpersonalet og udfører disciplinære handlinger, hvis det er nødvendigt. De overvåger medarbejdernes indsats og evaluerer deres fremskridt. Foreman er i konstant kommunikation for at sikre, at besætningerne har det nødvendige værktøj eller udstyr til at holde projektet kørende til tiden. Formand formidler klager mellem medarbejdere og arbejder med fagforeninger. Formand kan afgive ordrer eller overvåge projektbeholdning.

3 . Rejsende tømrer

National gennemsnitsløn: $24,17 i timen

Primære opgaver: En tømrermester er ansvarlig for nøjagtigt at læse tegninger og jobordrer for at forstå krav eller betingelser. Journeyman-tømrere bestemmer, hvilke værktøjer der er nødvendige til projekter og kan hente byggematerialer fra forsyningsselskaber. De skærer og former byggematerialer efter specifikationer eller jobordrer.

4. Bygningsingeniør

National gennemsnitsløn: $49.151 om året

Primære opgaver: Bygningsingeniører vedligeholder bygninger for sikkerhed og sikkerhed. Ingeniører instruerer vedligeholdelsespersonale og uddelegerer opgaver efter behov. De vurderer reparationer for omkostninger, arbejdskraft og tid, mens de vurderer problemer, før de bliver til større problemer. Bygningsingeniører overvåger service- og reparationsentreprenører og indgiver rapporter for afsluttede projekter eller for at rapportere jobstatus.

5 . Installationsansvarlig

National gennemsnitsløn: $55.625 om året

Primære opgaver: Installationsledere er ansvarlige for installation, servicering og reparation af bygningskomponenter og strukturer. Installationsledere overvåger installationen af ​​produkter for at være sikker på, at de overholder koder og regler. De har stor viden om branchens processer og vurderer nye og igangværende projekter for tid, budget og byggestandarder. Installationsledere kan støtte og overvåge personale.

6 . Byggeprojektadministrator

National gennemsnitsløn: $57.992 om året

Primære opgaver: Byggeadministratorer administrerer tidsplaner, arkiverer tilladelser og overvåger kontrakter og aftaler. Administratorer kan inspicere byggepladser og behandle eventuelle ændringer eller ændringer af tidsplanen. Administratorer er i kontakt med leverandører og underleverandører og kan indlede tilbudsprocessen. De kan også spore inventar og udstyr for at sikre, at projektet kører problemfrit.

7. Arkitektdesigner

National gennemsnitsløn: $62.543 om året

Primære opgaver: Arkitektdesignere laver planer og layouts for landskaber og bygninger. Arkitektoniske designere kan arbejde i enten kommerciel eller boligbyggeri og mødes med kunder for at diskutere planer og krav. Arkitekter er involveret i omkostningsprocessen og arbejder for at holde sig i bygherrens budget. De overholder byggereglerne og kommunikerer med medlemmer af byggeteamet for at sikre, at standarderne overholdes. Arkitekter er yderst kreative og arbejder tæt sammen med bygherren for det ønskede resultat.

8. Byggemåler

National gennemsnitsløn: $63.350 om året

Primære opgaver: Byggeinspektører identificerer strukturelle skader og kommer med anbefalinger til reparation. Landmålere rådgiver kunder om planlægning og grænsespørgsmål, mens de sikrer, at projektet lever op til forskrifter samt brand-, sundheds- og sikkerhedsstandarder. De udfører detaljerede registreringssøgninger for at bestemme land- og vandgrænser. Landmålere kan specialisere sig i specifikke områder såsom historiske strukturer eller vartegn.

Relateret: Lær om at være byggemåler

9. Facility manager

National gennemsnitsløn: $64.493 om året

Primære opgaver: Facility managers udfører regelmæssige bygningsinspektioner og hyrer tredjepartstjenester til rengøring eller reparation. Facility managers fører registre over betalinger og kontrakter og udfører planlægning for vedligeholdelse. De er ansvarlige for at sikre, at bygninger opfylder sundheds- og sikkerhedskravene og overholder kodeksforskrifter.

Relateret: Lær om at være en Facilities Manager

10. Omkostningsberegning

National gennemsnitsløn: $72.574 om året

Primære opgaver: Omkostningsberegninger beregner byggeøkonomi og udarbejder skøn under hensyntagen til materiale-, logistik- og arbejdsomkostninger. De analyserer data og læser tekniske dokumenter og tegninger for at bestemme omkostningerne ved et projekt. Omkostningsestimatorer overvåger projektet og foretager omkostningsjusteringer efter behov i henhold til forsinkelser, ændringer i priser eller kundekrav.

Relateret: Lær om at være estimerer

11. Arbejdspladsinspektør

National gennemsnitsløn: $75.288 om året

Primære opgaver: Arbejdspladsinspektører kan specialisere sig i visse områder såsom offentlige arbejder, kontorbygninger eller boliger. De ansætter typisk nye medarbejdere og fører tilsyn med nye ansatte for at være sikre på, at de forstår regler og sikkerhedsprotokoller. Superintendenter udarbejder arbejdsplaner og godkender medarbejdernes ønsker om fri.

Relateret: Lær om at være jobinspektør

12. Marinebyggeleder

National gennemsnitsløn: $81.337 om året

Primære opgaver: Marine byggeledere har omfattende viden om dokbygning og installation af bådelift. De overvåger udstyr for fejl eller reparation eller finder passende lejeudstyr. Ledere fører tilsyn med havnebyggere for at sikre, at de har det udstyr, de har brug for, overholder deadlines og følger protokoller. Marineledere indsender daglige eller ugentlige produktionsrapporter, der beskriver materialer, omkostninger og forbrugt arbejdskraft.

13. Produktplanlægger

National gennemsnitsløn: $84.515 om året

Primære opgaver: Produktplanlæggere styrer kalenderen ved at planlægge aftaler, organisere møder eller planlægge konferencer. Planlægningsledere har fremragende kommunikationsevner og arbejder sammen med mange medlemmer af byggeteamet for at koordinere leverancer, planlægge møder med kunder eller udføre projektinspektioner.

14. Byggeprojektleder

National gennemsnitsløn: $84.972 om året

Primære opgaver: Byggeprojektledere fører tilsyn med et byggeprojekt fra start til slut. De er ansvarlige for at overholde byggeplanen, sikre korrekt budgettering og dirigere ressourcer efter behov. De erhverver tilladelser eller licenser og overvåger projektmilepæle og deadlines.

Relateret: Lær om at være byggeprojektleder

15. Civilingeniør

National gennemsnitsløn: $87.537 om året

Primære opgaver: Civilingeniører fører typisk tilsyn med offentlige anlægsprojekter såsom bygninger, parker, lufthavne, motorveje, broer og dæmninger. De kan arbejde for regeringen eller i den private sektor for organisationer, der konkurrerer om offentlige kontrakter. Civilingeniører kan beregne omkostningsoverslag og udtænke løsninger for at imødekomme projektets estimater.

Relateret: Lær om at være civilingeniør

16. Miljømæssig bæredygtighedschef

National gennemsnitsløn: $91.955 om året

Primære opgaver: Bæredygtighedsledere har til opgave at holde byggepraksis grøn og miljørigtig. De skaber løsninger for at opretholde bæredygtighed og samtidig holde omkostningerne nede. De er fremragende kommunikatører, der arbejder med en række forskellige underleverandører, kunder og projektledere for at sikre miljømæssig integritet. Disse ledere analyserer forretningsstrategier og tredjepartsleverandører for at sikre, at alle parter overholder bæredygtig praksis gennem hele projektet.

Toke Jakobsen
Toke Jakobsen Byggeledere overvåger en bred vifte af aspekter i byggebranchen fra bolig til erhverv. Ledere opnår arbejdstilladelser, ansætter entreprenører, har tendens til udfordringer og nødsituationer og holder kunderne informeret om et projekts fremskridt. Byggeledelse er en ideel karriere for dem, der er interesserede i bygning og design eller for dem, der ønsker at udvide deres ekspertise inden for relaterede områder såsom planlægning eller budgettering. I denne artikel oplister vi de forskellige roller i byggeledelse efter de seneste Indeed-løndata i stigende rækkefølge.