16 Stillinger På Plejehjem At Overveje

16 Stillinger På Plejehjem At Overveje

Plejehjem beskæftiger en række forskellige medarbejdere og specialer til at hjælpe deres beboere. Fra læger til administrativt støttepersonale har plejehjem brug for medarbejdere med en række forskellige færdigheder og styrker. At vide, hvilke jobs plejehjem tilbyder, kan hjælpe dig med at finde den bedste position til dine kompetencer. I denne artikel giver vi en liste over almindelige stillinger på et plejehjem og giver tips til at få et job på et plejehjem.

Relateret: 52 typer sygeplejersker

Stillinger på plejehjem

Plejehjem ansætter en bred vifte af læger til at hjælpe deres ældre beboere og administrativt personale og støttepersonale for at sikre, at organisationen kører problemfrit. Overvej denne liste over 16 almindelige stillinger, der er tilgængelige på plejehjem:

Relateret: 8 ikke-sygeplejerske jobmuligheder for sygeplejersker

1. Husholderske

National gennemsnitsløn: $34.205 om året

Primære opgaver: En husholderske er ansvarlig for at opretholde renligheden på plejehjemmet. Fælles jobopgaver for husholderske omfatter at skifte sengetøj, rengøre og desinficere badeværelser og tage skraldet ud.

Relateret: Lær om at være husholderske

2. Certificeret sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $34.329 om året

Primære opgaver: En certificeret sygeplejerske, eller CNA, er ansvarlig for at hjælpe plejehjemsbeboere med at håndtere grundlæggende opgaver. Dette omfatter typisk pligter som at tage daglige vitale tegn, hjælpe beboerne med brug af badeværelset og hjælpe beboerne med at skifte tøj.

Relateret: Lær om at være en CNA (Certified Nursing Assistant)

3. Administrativ koordinator

National gennemsnitsløn: $41.603 om året

Primære opgaver: En administrativ koordinator er ansvarlig for at koordinere kontor- og administrativ praksis mellem interne og eksterne interessenter. Mange administrative koordinatorer udfører jobopgaver som at føre tilsyn med interne afdelinger, arbejde med eksterne leverandører og vedligeholde den daglige arbejdsgang på plejehjemmet.

4. Diætist

National gennemsnitsløn: $47.971 om året

Primære opgaver: En diætist er ansvarlig for at sikre, at beboerne får ordentlig ernæring. I de fleste tilfælde involverer dette jobopgaver som at sikre, at hver beboer får passende mad og måltider, koordinering med andet sundhedspersonale og møde med beboere for at diskutere deres madbehov.

Relateret: Lær om at være diætist

5. Onkologisk sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $62.994 om året

Primære opgaver: En onkologisk sygeplejerske er ansvarlig for at yde sundhedsydelser til beboere med kræft. I de fleste tilfælde udfører onkologiske sygeplejersker jobopgaver som at føre tilsyn med pleje, give undervisning om sygdommen og behandling og hjælpe med at lindre bivirkninger.

6. Sygeplejerske navigatør

National gennemsnitsløn: $64.287 om året

Primære opgaver: En sygeplejerske-navigator er ansvarlig for at hjælpe beboerne med at forstå deres sygdom og lægehjælp. Sygeplejerske-navigatører administrerer typisk opgaver som at forklare de særlige forhold ved deres sygdom eller sygdom til patienter, uddanne andre viceværter eller familiemedlemmer og tilbyde støtte til behandling og beslutningstagning.

7. Offentlig sundhedsplejerske

National gennemsnitsløn: $67.482 om året

Primære opgaver: En sundhedsplejerske er ansvarlig for at føre tilsyn med det generelle velbefindende på hele institutionen. De fleste offentlige sundhedsplejersker arbejder med en lokalbefolkning frem for individuelle patienter for at sikre sundhed og sikkerhed. På et plejehjem kan en offentlig sundhedsplejerske udføre opgaver som at føre tilsyn med de generelle sygeplejeprotokoller og komme med forslag til forbedret pleje.

8. Wellness-direktør

National gennemsnitsløn: $68.425 om året

Primære opgaver: En wellness-direktør er ansvarlig for at sikre, at beboerne på plejehjemmet har passende wellness-steder og støtter. Generelt udfører wellness-direktører på plejehjem jobopgaver som at sikre, at programmering overholder standarder og regler, overvåge wellness-programmer og samarbejde med andre medarbejdere.

9. Psykiatrisk sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $75.920 om året

Primære opgaver: En psykiatrisk sygeplejerske er ansvarlig for at hjælpe beboerne med at håndtere deres psykiske lidelser eller problemer. I de fleste tilfælde varetager psykiatriske sygeplejersker på plejehjem opgaver som at møde beboere om deres symptomer eller diagnoser, yde behandling og arbejde sammen med andre læger for at sikre holistisk pleje.

10. Klinisk sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $77.200 om året

Primære opgaver: En klinisk sygeplejerske har ansvaret for at sikre, at plejehjemmet opfylder alle beboernes medicinske behov. Typisk udfører kliniske sygeplejersker jobopgaver som at give overordnede helbredsvurderinger til beboerne, samarbejde med andre medlemmer af det medicinske personale og sikre, at alle beboere får den specifikke pleje, de har brug for.

11. Ergoterapeut

National gennemsnitsløn: $82.665 om året

Primære opgaver: En ergoterapeut er ansvarlig for at hjælpe beboerne med at genvinde eller bevare deres daglige mobilitet. På plejehjem håndterer ergoterapeuter ofte opgaver som at møde beboere for at vurdere deres mobilitetsproblemer, overvåge terapisessioner og arbejde med andre læger efter behov.

Relateret: Lær om at være ergoterapeut

12. Fysioterapeut

National gennemsnitsløn: $82.774 om året

Primære opgaver: En fysioterapeut er ansvarlig for at hjælpe patienter med at genvinde mobilitet efter en sygdom eller skade. Typisk arbejder fysioterapeuter med beboere, der har lidt en skade eller sygdom, der påvirker en bestemt muskelgruppe eller bevægelsesområde. På et plejehjem udfører fysioterapeuter ofte opgaver som at vurdere beboere og overvåge deres patienters terapi og behandling.

Relateret: Lær om at være fysioterapeut

13. Plejehjemsadministrator

National gennemsnitsløn: $85.359 om året

Primære opgaver: En plejehjemsadministrator er ansvarlig for at styre alle aspekter af plejehjemmet. Typisk håndterer plejehjemsadministratorer opgaver som at sikre, at alle medarbejdere opfylder deres jobstandarder, overvåge programmering og opretholde kvaliteten af ​​plejen på anlægget.

14. Smertebehandlingssygeplejerske

National gennemsnitsløn: $97.082 om året

Primære opgaver: En smertebehandlingssygeplejerske er ansvarlig for at hjælpe patienter med at håndtere smerter fra sygdom eller skade. Disse sygeplejersker udfører normalt opgaver som at vurdere en patients smerteniveau, ordinere behandling for at lindre deres smerte og overvåge administrationen af ​​denne behandling.

15. Rejsesygeplejerske

National gennemsnitsløn: $104.196 om året

Primære opgaver: En rejsesygeplejerske er ansvarlig for at yde sygeplejestøtte til underbemandede faciliteter. Rejsesygeplejersker udfører en række opgaver i deres rolle afhængigt af behovene i den facilitet, de arbejder for. Ofte er deres opgaver midlertidige, og de hjælper med at udfylde huller, når der er ansættelsesmangel eller kort- eller længerevarende orlovssituationer fra fuldtidsansatte sygeplejersker.

16. Praktiserende sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $116.443 om året

Primære opgaver: En praktiserende sygeplejerske er ansvarlig for at yde holistisk pleje til plejehjemsbeboere. Typisk omfatter deres arbejdsopgaver at vurdere beboernes generelle helbred, administrere behandling og medicin efter behov og samarbejde med andre læger om patientbehandling.

Relateret: Lær om at være sygeplejerske

Tips til at få en stilling på et plejehjem

Hvis du er interesseret i en karriere på plejehjem, kan du bruge disse tips til at hjælpe dig med at forberede dig til din jobsøgning og rolle i anlægget:

  • Udvikle empati. I de fleste tilfælde involverer størstedelen af ​​det arbejde, du skal udføre på et plejehjem, at udvikle relationer til beboerne og udvise empati. At arbejde på disse færdigheder, før du søger et job, kan hjælpe dig i en samtale og i en fremtidig stilling.
  • Arbejde med befolkningen. Erfaring med at arbejde med den ældre befolkning er en fordel for dem, der er interesserede i at arbejde på et plejehjem. De fleste af beboerne vil være i deres senere år og har brug for særlige former for pleje. At vide, hvordan man tager sig af denne befolkning, kan forbedre dine chancer for at modtage et jobtilbud.
  • Fremhæv teamwork. De fleste plejehjem har et omfattende personale, både medicinsk og administrativt. At arbejde effektivt som en del af et team er nødvendigt for dem på et plejehjem. Udvikl dine teamworkfærdigheder og fremhæv dem på dit CV og under din jobsamtale.

Jes Brink
Jes Brink Plejehjem beskæftiger en række forskellige medarbejdere og specialer til at hjælpe deres beboere. Fra læger til administrativt støttepersonale har plejehjem brug for medarbejdere med en række forskellige færdigheder og styrker. At vide, hvilke jobs plejehjem tilbyder, kan hjælpe dig med at finde den bedste position til dine kompetencer. I denne artikel giver vi en liste over almindelige stillinger på et plejehjem og giver tips til at få et job på et plejehjem.