16 Sommerjob For En 16-årig

16 Sommerjob For En 16-årig

Mange gymnasieelever arbejder i deltidsstillinger i sommermånederne mellem skoleårene for at tjene ekstra penge og opbygge deres CV. Som 16-årig kan du søge efter en stilling, der passer til din tidsplan og passer til dine interesser og evner. De mennesker, du møder, mens du arbejder i løbet af sommeren, kan senere skrive et anbefalingsbrev til dig om fuldtidsarbejde efter endt uddannelse, der hjælper dig med at sikre dig en stilling, der understøtter din valgte karrierevej. I denne artikel giver vi en liste over sommerjob for 16-årige med gennemsnitlig timepris og primære opgaver for hver.

Relateret: Gymnasie-CV-skabelon: Sådan opretter du et gymnasie-CV med eksempler

16 sommerjob for en 16-årig

Hvis du vil bruge dine somre uden for skolen på at tjene penge, så udforsk denne liste over gode sommerjob for 16-årige:

1. Usher

National gennemsnitsløn: $10,35 i timen

Primære opgaver: En betjent er ansvarlig for at hjælpe gæster under en begivenhed, såsom et bryllup, en sportsbegivenhed eller en film. De tjekker gæsternes billetter, fører dem til et tildelt sæde, besvarer spørgsmål og dirigerer gæster til vigtige steder som forfriskninger og toiletter. En betjent kan også tage imod mad- og drikkevarebestillinger og rydde op efter arrangementet er slut.

2. Golfvognspasser

National gennemsnitsløn: $10,67 i timen

Primære opgaver: En golfvognsassistent hjælper golfbanegæster, mens de er på stedet. De arrangerer golfvogne for at gøre dem nemme at få adgang til, tildeler vogne til medlemmer i løbet af deres besøg, vedligeholder og rengør golfvogne og bevarer driving range. Golfvognsbetjente kan også ledsage gæster, når de fuldfører deres golfrunde for at hjælpe med at hente bolden og bære golfkøller.

3. Kasserer

National gennemsnitsløn: $10,85 i timen

Primære opgaver: En kasserer er ansvarlig for at scanne varer, som en kunde ønsker at købe, og acceptere forskellige betalingsmetoder. De besvarer også kundernes spørgsmål, tilbyder produktforslag, leder kunderne hen, hvor de kan finde en vare i butikken og pakker en kundes køb. Kasserere skal muligvis også udstede refusioner, udføre pristjek og tage opgørelse.

Læs mere: Lær om at være kasserer

4. Busser

National gennemsnitsløn: $11,05 i timen

Primære opgaver: En busser gør rent på restaurantens borde, efter at en gæst er gået. De samler de brugte tallerkener og sølvtøj, udskifter duge, tager snavsede ting med i køkkenet til vask og renser gulvet omkring bordene. Bussere kan også hjælpe madservere ved at tage mad fra køkkenet til gæsternes borde og genopfylde drikkevarer, når tjeneren eller servitricen ikke er tilgængelig.

Læs mere: Lær om at være buser

5. Opvaskemaskine

National gennemsnitsløn: $11,39 i timen

Primære opgaver: En opvaskemaskine er ansvarlig for rengøring af service, glas og bestik, efter at en restaurantgæst har brugt dem, og opvask af køkkengryder og pander, så kokkene kan bruge dem igen. De skal overholde standard rengørings- og desinfektionsstandarder og skal muligvis udføre grundlæggende vedligeholdelse på det udstyr, de bruger.

Læs mere: Lær om at være opvasker

6. Barista

National gennemsnitsløn: $11,48 i timen

Primære opgaver: En barista laver kaffe- og tedrikke til kunder. De holder også deres arbejdsområde rent, inklusive de maskiner, de bruger, og kan hjælpe med at lave bagværk og andre små madvarer til salg. Baristaer tager ofte betaling fra kunder, kan levere drinks til gæster ved deres borde og tjekke inventar.

Læs mere: Lær om at være barista

7. Husholderske

National gennemsnitsløn: $11,83 i timen

Primære opgaver: En husholderske er ansvarlig for rengøring af boliger, kontorbygninger og andre områder for kunder og kunder. De udfører opgaver som at moppe, feje, støvsuge, støve, tage skraldet ud, rense badeværelser og rense visse områder af hjemmet. Husholdere kan også være nødt til at udføre nogle organisatoriske opgaver, som at rede senge og folde vasketøj.

Læs mere: Lær om at være husholderske

8. Livredder

National gennemsnitsløn: $11,91 i timen

Primære opgaver: En livredder overvåger svømmere for at sikre, at de forbliver sikre og overholder reglerne og politikkerne for poolen, stranden eller andre vandområder. De skal muligvis udføre HLR eller yde førstehjælp, hvis en person kommer til skade eller næsten drukner. Livreddere advarer også svømmere om eventuelle vandfarer og giver ofte også svømmeinstruktioner.

Læs mere: Lær om at være livredder

9. Lagermedarbejder

National gennemsnitsløn: $12,46 i timen

Primære opgaver: En lagermedarbejder er ansvarlig for at sikre, at en butiks hylder er rene, organiserede og velforsynede med produkter. De udfører opgørelse, gennemfører ordrer på flere produkter, modtager varer fra leverandører og mærker, organiserer prismærker og slipper af med udløbne produkter.

Læs mere: Lær om at være stocker

10. Biblioteksassistent

National gennemsnitsløn: $13,83 i timen

Primære opgaver: En biblioteksassistent hjælper bibliotekarer ved at organisere bogreoler og tjekke udlånsmateriale til bibliotekskunder. De tjekker returnerede materialer ind, opkræver forfaldne betalinger, vedligeholder bibliotekets optegnelser og hjælper med at holde biblioteket rent. Biblioteksassistenter skal muligvis også hjælpe gæster med at finde ressourcer eller foreslå materialer baseret på en kundes interesser.

11. Hundelufter

National gennemsnitsløn: $15,29 i timen

Primære opgaver: En hundelufter er ansvarlig for at passe deres klienters hunde. Dette indebærer normalt gåture med dem, men kan også omfatte at sikre, at hunden har nok mad og vand, lege med dem, rydde op i rod, de måtte have lavet, og tage kæledyr til dyrlægen, hvis det er nødvendigt.

12. Sportstræner

National gennemsnitsløn: $16,67 i timen

Primære opgaver: En sportstræner vejleder ungdomsidrætsspillere i deres valgte sport. De udvikler lektionsplaner, træner spillere i forskellige teknikker og lærer medlemmer af teamet om at være en holdspiller, have respekt på banen og arbejde hårdt for at nå deres mål. En sportstræner kan også kommunikere med forældre og værger om et barns fremskridt.

13. Babysitter

National gennemsnitsløn: $18,11 i timen

Primære opgaver: En babysitter er ansvarlig for at passe børn i deres forældres fravær. De udfører opgaver som fodring, leg, omklædning og badning af børn baseret på vejledning fra deres forældre eller værger. Babysittere kan endda få brug for at hjælpe børn med at fuldføre deres lektier efter skole.

Læs mere: Lær om at være babysitter

14. Svømmelærer

National gennemsnitsløn: $18,61 i timen

Primære opgaver: En svømmeinstruktør giver instruktion til en række mennesker for at hjælpe dem med at lære at svømme. De lærer færdigheder som at flyde, træde og dykke, samt hvordan man bekæmper rivestrømme og redder dig selv fra at drukne. Svømmelærere kan give undervisning på individuel eller gruppebasis og specialisere sig i at arbejde med en bestemt aldersgruppe af elever.

15. Lejrrådgiver

National gennemsnitsløn: $19,60 i timen

Primære opgaver: En lejrvejleder er ansvarlig for at organisere og administrere daglige aktiviteter for campister. De følger en tidsplan for spil og måltider, dirigerer campister til forskellige områder af campingpladserne og fører nøjagtige optegnelser over campister. Lejrvejledere letter også konfliktløsning mellem campister og kan give statusrapporter til forældre.

16. Underviser

National gennemsnitsløn: $25,18 i timen

Primære opgaver: En vejleder arbejder sammen med eleverne for at gennemgå klassearbejde og hjælpe eleverne med at forbedre deres forståelse af et bestemt emne. De stiller spørgsmål for at forstå, hvor eleven har vanskeligheder, vurderer deres lænestil og hjælper dem med at fuldføre deres lektier og tildelte projekter. Undervisere skal ofte give forældre og værger opdateringer om fremskridt.

Læs mere: Lær om at være underviser

Jan Caspersen
Jan Caspersen Mange gymnasieelever arbejder i deltidsstillinger i sommermånederne mellem skoleårene for at tjene ekstra penge og opbygge deres CV. Som 16-årig kan du søge efter en stilling, der passer til din tidsplan og passer til dine interesser og evner. De mennesker, du møder, mens du arbejder i løbet af sommeren, kan senere skrive et anbefalingsbrev til dig om fuldtidsarbejde efter endt uddannelse, der hjælper dig med at sikre dig en stilling, der understøtter din valgte karrierevej. I denne artikel giver vi en liste over sommerjob for 16-årige med gennemsnitlig timepris og primære opgaver for hver.