16 Karrierer For Bilelskere

Hvis du har en passion for biler, så overvej at gøre det til en karriere. Uanset om du vil sælge eller designe biler, tilbyder arbejdsstyrken masser af muligheder for, at du kan leve af din bilelskende passion. At kende de bedste karrierer for bilelskere kan guide din jobsøgning og give dig flere muligheder at vælge imellem. I denne artikel forklarer vi, hvornår du skal overveje en bilrelateret karriere, og lister 16 jobs, som bilelskere kan forfølge.

Relateret: 15 karrierer i bilindustrien at udforske

Hvornår skal du overveje en bilrelateret karriere?

Overvej en bilrelateret karriere, hvis du har en passion for køretøjer og at arbejde med dem. For eksempel, hvis du kan lide at køre, se, reparere eller designe køretøjer, kan det at finde en bilrelateret karriere give dig større glæde i dit valgte erhverv. Hvis du har betydelig viden om biler eller har praktisk bilerfaring, kan det også udmønte sig i en fremgangsrig karriere og give dig større arbejdsglæde.

Relateret: Kørefærdigheder: Definition og eksempler

Karriere for bilelskere

Som bilentusiast har du mange bilrelaterede jobs at vælge imellem. Uanset om du vil betjene et køretøj eller hjælpe med at reparere dem, er der masser af karrierer, der kan passe til dine interesser. Her er 16 karrierer for bilelskere at overveje:

1. Taxachauffør

National gennemsnitsløn: $26.595 om året

Primære opgaver: Taxachauffører bruger et køretøj fra et taxafirma til at transportere passagerer fra et sted til et andet. De læsser og losser passagerer, følger sikker kørselspraksis og yder professionel service til hver enkelt af deres passagerer. Taxachauffører tager også den sikreste og hurtigste rute til deres passagerers placering, beregner billetprisen for turen og vedligeholder et rent og velfungerende køretøj.

2. Bilvaskeassistent

National gennemsnitsløn: $26.616 om året

Primære opgaver: Vaskeassistenter rengør og polerer indvendigt og udvendigt på flere køretøjer. De bruger en sæbeopløsning til at vaske biler, fjerne løst snavs fra bilerne, rense dækkene og skylle og tørre køretøjerne. Bilvaskeassistenter støvsuger også interiøret i en bil, fjerner affald og snavs og renser alle dens sæder.

3. Automotive detailer

National gennemsnitsløn: $31.840 om året

Primære opgaver: En automotive detaljist sørger for, at biler ser deres bedste ud. I modsætning til mekanik fokuserer de på en bils kosmetiske udseende frem for deres mekaniske komponenter. Automotive detailers renser køretøjer til en virksomheds standarder, udfører detaljerede inspektioner og registrerer detaljer om en bils tilstand. De vasker, polerer og vokser også køretøjets ydre og vokser, støvsuger, damper og deodoriserer deres interiør.

4. P-vagt

National gennemsnitsløn: $32.845 om året

Primære opgaver: Parkeringsvagter fører tilsyn med et parkeringsanlæg. De forhindrer kriminel aktivitet i anlægget, udsteder billetter og opkræver gebyrer fra lånere, der ønsker en åben plads i parkeringsanlægget. Nogle parkeringsvagter kan også have betjent opgaver.

5. Lærling i biltekniker

National gennemsnitsløn: $35.135 om året

Primære opgaver: Overvåget af en senior biltekniker hjælper autoteknikerlærlinge med bilinspektioner og reparationer. De hjælper ikke kun med at servicere køretøjer, men de giver også kunderne bilrådgivning.

6. Senior biltekniker

National gennemsnitsløn: $41.521 om året

Primære opgaver: Senior bilteknikere bruger deres mange års erfaring i bilindustrien til at udføre komplekse mekaniske reparationer på en række forskellige biler. De bruger computerstyret diagnoseudstyr til at udføre deres vedligeholdelsesarbejde. Nogle af deres opgaver omfatter at udføre diagnostiske test på køretøjer og udskifte et køretøjs slidte komponenter.

Relateret: Lær om at være biltekniker

7. Kørelærer

National gennemsnitsløn: $42.163 om året

Primære opgaver: Kørelærere lærer chauffører, hvordan man betjener et køretøj. De hjælper dem med at forbedre deres kørefærdigheder og sikre, at de er forberedte til deres køreeksamen for at få deres kørekort. Kørelærere gør dette ved at forklare de bedste og sikreste køreteknikker, give råd og spore og overvåge deres elevers fremskridt.

8. Køretøjstekniker

National gennemsnitsløn: $47.590 om året

Primære opgaver: Køretøjsteknikere opretholder funktionen af ​​en bil. De lytter til klager fra chaufføren, udfører inspektioner og reparerer eventuelle skader eller fejl fra mekaniske komponenter og systemer. Køretøjsteknikere udskifter også bilkomponenter efter behov og reparerer eventuelle skader på et køretøjs ydre.

9. Chauffør

National gennemsnitsløn: $48.950 om året

Primære opgaver: Chauffører transporterer passagerer, gods og bagage fra et sted til et andet. De opretholder sikker kørselspraksis, følger ruter og anvisninger og opretholder et rent og funktionsdygtigt køretøj. Chauffører hjælper også passagerer med at læsse og losse deres ejendele fra køretøjet.

10. Lastbilchauffør træner

National gennemsnitsløn: $51.371 om året

Primære opgaver: Lastbilchaufførtrænere lærer håbefulde lastbilchauffører, hvordan man betjener en lastbil. Ved at bruge deres viden om lastbilkørsel og sikker kørselspraksis giver de nye lastbilchauffører råd og vejledning. Lastbilchaufførtrænere hjælper i det væsentlige lastbilchauffører med at få deres kørekort.

11. Automekaniker

National gennemsnitsløn: $52.255 om året

Primære opgaver: Bilmekanikere reparerer en række forskellige biler. De udfører vedligeholdelse for at holde køretøjer i drift. Bilmekanikere inspicerer bilens motor og systemer, diagnosticerer problemer og planlægger kommende vedligeholdelsesreparationer.

Relateret: Lær om at være automekaniker

12. Servicerådgiver

National gennemsnitsløn: $54.698 om året

Primære opgaver: Arbejder i en bilforretning, servicerådgivere hilser kunder og lytter til deres anmodninger vedrørende deres køretøj. De planlægger deres aftaler, identificerer omkostningerne ved reparationerne, verificerer en kundes forsikring og udfører bilinspektioner.

Relateret: Lær om at være servicerådgiver

13. Autovurderingsmand

National gennemsnitsløn: $54.885 om året

Primære opgaver: Bilvurderingsmænd inspicerer skaden på et køretøj efter en ulykke for at bestemme omkostningerne ved reparationer. De inspicerer køretøjer på et værksted, i ejerens hjem eller på ulykkesstedet.

Relateret: Lær om at være bilsælger

14. Leveringschauffør

National gennemsnitsløn: $60.236 om året

Primære opgaver: Leveringschauffører samler fødevarer eller produkter og transporterer dem til den rigtige destination. De sikrer, at deres kunder modtager den rigtige ordre rettidigt. Leveringschauffører læsser og losser også varer fra deres køretøj.

Relateret: Lær om at være leveringschauffør

15. Bilsalgschef

National gennemsnitsløn: $66.724 om året

Primære opgaver: Bilsalgschefer fører tilsyn med salget af en række forskellige køretøjer. De overvåger salgsaktiviteterne for at sikre den største fortjeneste og salgseffektivitet. Bilsalgsledere kontakter også potentielle kunder, opretholder kommunikationen med nye eller eksisterende kunder og overvåger bilsalgsindustrien for at bestemme aktuelle produktpriser og identificere nye teknikker.

16. Rutefører

National gennemsnitsløn: $80.234 om året

Primære opgaver: Rutechauffører leverer sikkert en række forsyninger og materialer til det rigtige sted. De læsser og losser alle varer fra leveringskøretøjet. Da de kan transportere affald og farlige materialer, sikrer de, at al last er sikkert sikret før transport.

Jonas Kirk
Jonas Kirk Hvis du har en passion for biler, så overvej at gøre det til en karriere. Uanset om du vil sælge eller designe biler, tilbyder arbejdsstyrken masser af muligheder for, at du kan leve af din bilelskende passion. At kende de bedste karrierer for bilelskere kan guide din jobsøgning og give dig flere muligheder at vælge imellem. I denne artikel forklarer vi, hvornår du skal overveje en bilrelateret karriere, og lister 16 jobs, som bilelskere kan forfølge.