16 Job Med Fleksible åbningstider

16 Job Med Fleksible åbningstider

Job med fleksible arbejdstider er blevet mere og mere populært for mange moderne fagfolk. At have fleksible timer betyder at nyde en bedre balance mellem arbejde og privatliv, hvilket inkluderer at kunne rejse eller tage sig af sine kære. Heldigvis tilbyder mange job fordele såsom fleksible tidsplaner og muligheden for at arbejde hjemmefra. I denne guide gennemgår vi nogle af de mest fleksible karrierer, der findes.

Populære jobs med fleksible tidsplaner

Hvis du leder efter en karriere med mere fleksibel planlægning, vil følgende job ofte lade dig vælge en tidsplan uden for normal kontortid. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures, klik på hvert lønlink nedenfor:

1. Hjemmesundhedshjælper

National gennemsnitsløn:   $11,91 i timen

Primære opgaver: En hjemmehjælper rejser til patienternes hjem for at yde hjemmepleje og støtte til opgaver såsom gøremål, måltidsforberedelse, personlig pleje og postoperativ pleje. Som sundhedsassistent i hjemmet kan du være ansat af et hospice-plejeprogram eller en anden medicinsk facilitet. Du har typisk brug for et gymnasium for at begynde denne karriere, men du kan få yderligere legitimationsoplysninger for at hjælpe dig med at fremme din karriere.

2. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $12,88 i timen

Primære opgaver: Kundeservicemedarbejdere arbejder typisk i callcentre, hvor de besvarer indgående telefonopkald fra kunder. Jobbet kræver gode samarbejdsevner, en hjælpsom personlighed og hurtige problemløsningsevner. Mange virksomheder tillader deres kundeserviceteam at arbejde hjemmefra.

3. Computertekniker

National gennemsnitsløn: $15,22 i timen

Primære opgaver: Computerteknikere reparerer software og hardware, når der er et problem med systemet. De opsætter computerhardware, installerer software, konfigurerer programmer og drivere og vedligeholder udstyr. Mange teknikere arbejder for fleksible virksomheder som Amazon eller Google, eller de arbejder måske helt hjemmefra.

4. Fotograf

National gennemsnitsløn: $15,69 i timen

Primære opgaver: Mange mennesker hyrer fotografer til at fange deres bryllupper, familieportrætter, nyfødte babyer og ferier. Du kan også få succes med landskabs- eller rejsefotografering ved at arbejde på kommission eller sælge billeder til offentligheden. Som fotograf kan du nyde en høj grad af fleksibilitet, når du booker fotosessioner.

5. Redaktør

National gennemsnitsløn: $17,07 i timen

Primære opgaver: Mens magasin- og avisredaktører typisk arbejder på fuld tid med tidsplaner, der er bestemt af stramme produktionsdeadlines, kan freelance- og telecommute-stillinger give en meget højere grad af fleksibilitet. Fjernredaktører kan specialisere sig i at redigere webindhold, feature-artikler, blogs eller selvudgivne forfattermanuskripter. Det meste redigerings- og udgivelsesarbejde kan udføres eksternt, hvilket giver dig mulighed for at indbygge masser af fritid i din tidsplan.

6. Kosmetolog

National gennemsnitsløn: $17,62 i timen

Primære opgaver: En kosmetolog er specialiseret i at tilbyde en bred vifte af skønhedsbehandlinger. I denne karriere kan du vælge den karrieregren, der passer bedst til dine færdigheder og interesser, mens du stadig nyder en fleksibel tidsplan. Afhængigt af det speciale, du vælger, kan du muligvis selv indstille dine timer eller vælge, hvilke dage i ugen du arbejder.

7. Personlig træner

National gennemsnitsløn: $21,50 i timen

Primære opgaver: Personlige trænere hjælper klienter med at nå deres fitnessmål, mens de udfører evalueringer, udvikler træningsplaner og kommer med træningsmetoder til at undgå skader. Som personlig træner kan du arbejde med kunder på et lokalt fitnesscenter, lægecenter, hospital, sundhedsfirma, sportsmedicinsk center, klienthjem eller dit eget fitnesscenter.

8. Revisor

National gennemsnitsløn: $24,28 i timen

Primære opgaver: Revisorer sikrer overholdelse af etablerede driftsmetoder, procedurer og dokumentation ved at verificere aktiver og passiver. Som revisor skal du dokumentere alle dine undersøgelser og dine fortolkninger af resultaterne under en række forskellige forhold. Dette kan betyde at arbejde for en række forskellige brancher og virksomheder. Heldigvis arbejder mange revisorer på freelancebasis, hvilket giver dig mulighed for at arbejde på fuld eller deltid.

9. Bogholder

National gennemsnitsløn: $24,31 i timen

Primære opgaver: Revisorer arbejder i flere kapaciteter og hjælper både virksomheder og enkeltpersoner med at udarbejde selvangivelser, oprette budgetter, udføre vurderinger, undersøge skattespørgsmål og rapportere opgaver. Som statsautoriseret revisor (CPA) kan du endda arbejde for dig selv og vælge dine egne timer.

10. Tekstforfatter

National gennemsnitsløn: $26,91 i timen

Primære opgaver: Tekstforfattere kommer med kopiideer, skriver indhold, skaber slogans og arbejder tæt sammen med kunder for at skabe en personlig kopi. Afhængigt af om du arbejder for et bureau eller freelance, kan du måske specialisere dig i et eller to nøgleemner som rejser, mode, produktbeskrivelser eller endda sundhedsemner. Da freelance-muligheder er så vidt tilgængelige, kan copywriting blive en lukrativ karriere for en, der foretrækker at arbejde deres egne timer.

11. Diætist

National gennemsnitsløn: $30,52 i timen

Primære opgaver: Diætister er eksperter inden for ernæring og mad. Som sådan rådgiver de folk om, hvordan de skal spise i henhold til deres sundhedsrelaterede mål. For eksempel kan en diætist specialisere sig i at hjælpe diabetespatienter med at lære at time deres måltider og træffe passende madvalg for at hjælpe med at holde deres blodsukker stabilt. Nogle diætister arbejder på plejehjem, hospitaler og lægehuse, men mange af dem er selvstændige med egen praksis og egne timer.

12. PR-specialist

National gennemsnitsløn: $31,24 i timen

Primære opgaver: Som PR-specialist skal du opretholde samarbejdsrelationer med virksomheder, medier, regeringen, forbrugere og lokalsamfund. Specialister arbejder ofte på fuld tid for et PR-firma, men mange enkeltpersoner arbejder ofte på vikar- eller kontraktbasis.

13. Terapeut

National gennemsnitsløn: $33,13 i timen

Primære pligter: Terapeuter og mentale sundhedsrådgivere starter ofte deres karriere i medicinske faciliteter, universiteter eller offentlige myndigheder, men mange fortsætter med at åbne deres egen praksis eller slutte sig til en eksisterende gruppepraksis. I private praksisser har terapeuter fleksibiliteten til at omgå deres klienters aftaler, hvilket kan betyde, at de kommer for sent på kontoret eller går tidligt. Mange, der ikke kan lide at arbejde typiske kontortider, kan finde denne type tidsplan at foretrække.

14. Registreret sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $33,69 i timen

Primære opgaver: De fleste sygeplejersker arbejder på hospitaler, lægekontorer og andre medicinske faciliteter, men hjemmeplejebureauer beskæftiger også registrerede sygeplejersker, der kan yde tjenester ud over dem, som en hjemmehjælper eller CNA. Som sygeplejerske kan du arbejde på fuld tid, deltid eller efter behov.

15. Frontend udvikler

National gennemsnitsløn: $46,17 i timen

Primære opgaver: Front-end udviklere koder software, hjemmesider og andre teknologibaserede tjenester og produkter. De løser og fejlfinder problemer, implementerer opdateringer og bruger kodesprog til at udvikle websteder og apps. Frontend-udviklere arbejder ofte som ansatte for en anden virksomhed, men de kan også sætte deres egne tidsplaner med freelancearbejde.

16. Softwareingeniør

National gennemsnitsløn: $47,36 i timen

Primære opgaver: Softwareudviklere skaber, udvikler og ændrer computersoftware, applikationer eller specialiserede hjælpeprogrammer. De fleste udviklere fokuserer på et klientprojekt ad gangen for at optimere effektiviteten eller gennemføre analyser. Selvom du kan finde masser af jobmuligheder hos softwarevirksomheder, foretrækker du måske at arbejde på kontraktbasis, hvis du vil nyde mere fritid mellem projekterne.

Janne Borup
Janne Borup Job med fleksible arbejdstider er blevet mere og mere populært for mange moderne fagfolk. At have fleksible timer betyder at nyde en bedre balance mellem arbejde og privatliv, hvilket inkluderer at kunne rejse eller tage sig af sine kære. Heldigvis tilbyder mange job fordele såsom fleksible tidsplaner og muligheden for at arbejde hjemmefra. I denne guide gennemgår vi nogle af de mest fleksible karrierer, der findes.