16 Job Med Dyr For 16-årige: Plus Løn

16 Job Med Dyr For 16-årige: Plus Løn

Hvis du er 16 år og leder efter et job, så overvej at søge en rolle, hvor du kommer til at arbejde med dyr. Job med dyr kan give dig værdifuld erfaring og kompetencer for fremtiden. Der er mange forskellige typer job med dyr, som du kan vælge. I denne artikel diskuterer vi 16 job med dyr til 16-årige, deres gennemsnitlige lønninger og færdigheder, der kan hjælpe dig med at få succes med disse job.

16 jobs med dyr til 16-årige

Hvis du overvejer at søge job med dyr, så tjek virksomhedens ansættelseskrav for at se, om du opfylder dem. Du kan starte i praktik eller indgangsjob for at få erfaring med dyr, så du senere kan søge et med flere ansvarsområder. Her er nogle job med dyr for 16-årige:

1. Kennelassistent

National gennemsnitsløn: $10,75 i timen

Primære opgaver: En kennelassistent hjælper med at drive en kennel og passe hunde. De i denne rolle yder sundhedsydelser til hunde, herunder gåture, socialt samvær, badning, fodring og medicinering. De kan også udføre administrative opgaver såsom dataindtastning, arkivering og opgørelse. Kennelassistenter holder kennelen ren og hygiejnisk og kan hjælpe dyrlæger og kennelledere med medicinske undersøgelser og procedurer.

Relateret: 16 sommerjob for en 16-årig

2. Dyrepasser

National gennemsnitsløn: $11,94 i timen

Primære opgaver: En dyrepasser, nogle gange kaldet en kæledyrsplejespecialist, er ansvarlig for at tage sig af en ejers kæledyr eller kæledyr, mens de er væk. En dyrepasser kan passe kæledyr i ejerens hjem eller på et kæledyrsplejecenter, og disse kæledyr kan omfatte hunde, katte, fisk, papegøjer og marsvin. En dyrepasser skal sørge for alle kæledyrs behov, herunder at gå udenfor, hvis det er nødvendigt, give dem mad og vand, rydde op efter dem og give dem medicin. De i denne rolle bør følge alle ejerens instruktioner omhyggeligt for at sikre, at deres kæledyr er sunde og glade.

3. Dyrebutik associeret

National gennemsnitsløn: $12,27 i timen

Primære opgaver: En dyrehandelsmedarbejder hjælper med at opretholde driften af ​​en dyrehandel og yder kundeservice til dyreejere. Nogle af deres ansvarsområder er pasning af kæledyr, genopfyldning af produkter, rengøring af butikken, åbning og lukning af butikken for erhvervslivet, betjening af kasseapparatet og besvarelse af kundespørgsmål. En dyrehandelsmedarbejder kan interagere med kæledyr og få værdifuld viden om, hvordan man passer dem.

Relateret: 9 tips til at forbedre dine kundeservicefærdigheder

4. Dyrepasser

National gennemsnitsløn: $12,52 i timen

Primære opgaver: En dyrepasser yder støtte og pleje til dyr, der bor på et krisecenter eller et andet pasningssted og afventer adoption. En primær opgave for dyrepassere er at socialisere og støtte dyr, der kan være sky eller bange for tidligere oplevelser. De i denne rolle hjælper også besøgende på krisecentret med at finde et kæledyr, der er perfekt for dem at adoptere.

5. Kattecafeassistent

National gennemsnitsløn: $13,24 i timen

Primære opgaver: En kattecafeassistent arbejder i en kattecafe, som er en type virksomhed, hvor kunderne kan tilbringe tid med katte i et cafemiljø. De, der arbejder i denne rolle, er ansvarlige for tilsyn med besøgende, pasning af katte, rengøring af cafeen og yde kundeservice.

6. Gårdmand

National gennemsnitsløn: $13,26 i timen

Primære opgaver: En bondemand kan passe husdyr, herunder heste, høns, køer, hunde, kaniner, grise og geder. De i denne stilling sikrer, at dyrene har mad og vand og rene opholdsarealer og udfører andre opgaver omkring gården.

7. Dyrlægeassistent

National gennemsnitsløn: $13,50 i timen

Primære opgaver: En veterinærassistent hjælper en dyrlæge eller dyrlæge med at yde sundhedsydelser til dyr på en dyreklinik, et hospital eller en gård. Deres ansvar kan omfatte indsamling og registrering af patientens sygehistorie, forklare plejeinstruktioner og behandlingsplaner til klienter, assistere med undersøgelser og procedurer, rengøring af udstyr og forberedelse af medicin.

Relateret: Lær om at være dyrlægeassistent

8. Dyretræner

National gennemsnitsløn: $13,54 i timen

Primære pligter: En dyretræner lærer ejere at styre og koordinere deres kæledyrs adfærd på en sikker og sund måde. De i dette job udvikler og implementerer træningsprogrammer, der prioriterer dyrets velbefindende og forbedrer en ejers bånd til deres kæledyr. Dyretrænere har færdigheder inden for uddannelse, kommunikation og organisering. De opbygger relationer med kunder og kolleger for at nå det fælles mål om at overvinde kæledyrs adfærdsudfordringer og give dyr al den pleje, de har brug for.

9. Receptionist

National gennemsnitsløn: $13,58 i timen

Primære opgaver: En receptionist, nogle gange kaldet en receptionsassistent eller kundeservicemedarbejder, bemander receptionen i en organisation, såsom en veterinærklinik, dyreinternat eller kennel. De hilser besøgende, guider dem gennem kontoret, besvarer telefoner, planlægger aftaler og udfører andre kontoropgaver. En receptionist har fremragende organisations-, kommunikations- og kundeserviceevner, og deres primære ansvar er at støtte kunderne og få dem til at føle sig velkomne.

Relateret: Lær om at være receptionist

10. Wildlife rehabilitering praktikant

National gennemsnitsløn: $14,22 i timen

Primære opgaver: Rehabiliteringspraktikanter i vilde dyr hjælper deres vejledere med at tage sig af syge og sårede vilde dyr. Deres ansvar omfatter administration af medicin og førstehjælp, terapi, fodring og vanding, bandagering af sår og rengøring af dyrenes levemiljø. Det er vigtigt, at en praktikant til rehabilitering af vilde dyr overholder alle sikkerhedsprotokoller, når de interagerer med vilde dyr.

11. Dyreterapeutassistent

National gennemsnitsløn: $14,73 i timen

Primære opgaver: En dyreterapeutassistent hjælper mennesker, der er syge, handicappede eller ved at komme sig efter en skade ved at give dem adgang til dyr. Dyreterapi kan involvere heste, hunde, katte og endda fugle. Den trøst, som dyr giver mennesker, kan hjælpe dem med at helbrede eller forbedre deres mentale og fysiske sundhed.

12. Zoo associeret

National gennemsnitsløn: $14,86 i timen

Primære opgaver: En zoo-medarbejder kan have forskellige ansvarsområder baseret på deres specifikke rolle i zoologisk have. De kunne arbejde som assistenter for erfarne dyrepassere, såsom dyrepassere eller dyrlæger. Zoo-medarbejdere kunne også tage billetter, give information til besøgende og hjælpe med at holde zoologisk have ren.

13. Hundelufter

National gennemsnitsløn: $15,18 i timen

Primære opgaver: En hundelufter er ansvarlig for at hjælpe folks hunde med at få motion og passe dem. De kan gå tur med hunde individuelt eller gennem et hundeluftningsfirma. Nogle gange bruger en hundelufter en bil til at transportere hunde til og fra deres hjem. Det er vigtigt, at en hundelufter ved, hvordan man håndterer flere hunde på én gang, er komfortabel med at passe alle hunderacer og størrelser af hunde og kan holde styr på hundeejeres husnøgler og sikkerhedsoplysninger.

14. Kæledyrsblogger

National gennemsnitsløn: $15,26 i timen

Primære pligter: En kæledyrsblogger eller influencer skaber skriftligt og visuelt onlineindhold om kæledyr, herunder kæledyrsrelateret pleje, trends, tjenester og produkter. De i denne rolle er kreative og dygtige til at kommunikere. Kæledyrsbloggere kan have deres egen hjemmeside og sociale mediesider, hvor de fortæller interessante, engagerende historier til kæledyrsfans.

Relateret: Storytelling: Elementer af en god historie og hvordan du udvikler din proces

15. Dyrerettighedsbehandler

National gennemsnitsløn: $16,59 i timen

Primære pligter: En dyrerettighedsbehandler, nogle gange kaldet en dyrerettighedsforkæmper, uddanner offentligheden om dyrerettighedsspørgsmål og fremmer løsninger for dyresundhed og -sikkerhed. Deres opgaver kan omfatte udlevering af informationsmateriale og demonstration i offentlige områder. Yngre canvassere kunne også hjælpe organisationsmedlemmer med grafisk design, markedsføring og fotografering.

16. Dyrefotograf

National gennemsnitsløn: $17,24 i timen

Primære opgaver: En kæledyrsfotograf tager, redigerer og leverer kreative billeder af høj kvalitet af kæledyr. Dyrefotografer investerer i deres eget udstyr, markedsfører deres arbejde, besvarer kundespørgsmål og opkræver betalinger. De, der laver kæledyrsfotografering for en organisation, som et dyreinternat, bruger ofte markedsføring på sociale medier til at fremme kæledyr og tilskynde til flere adoptioner. Kæledyrsfotografer har tålmodighed og kan interagere med kæledyr på en positiv måde for at få fremragende billeder.

Færdigheder til job med dyr

  • Tålmodighed: Når du arbejder med dyr, er det vigtigt at bevare roen og lade dyrene føle sig godt tilpas omkring dig. Vent til dyr vænner sig til dig, før du håndterer dem, især hvis de er vilde eller vilde. At opbygge et stærkt bånd mellem mennesker og deres kæledyr tager ofte tid og kræfter.
  • Medfølelse: Medfølelse over for dyr kan hjælpe dig med at passe dem effektivt. Det er vigtigt at forsøge at forstå, hvordan dyret har det i omgivelserne og overfor dig at nærme dem på den rigtige måde.
  • Kommunikation: Det er vigtigt at kommunikere med dyr, deres ejere, dine kolleger og dine vejledere i et dyrerelateret job. Korrekt og klar kommunikation kan sikre, at kæledyrsejere ved, hvordan de skal passe deres dyr.
  • Opmærksomhed på detaljer: Når du arbejder tæt sammen med dyr og plejer dem, er det afgørende at være opmærksom på detaljerne. Kig på dyrene for at se, om de oplever symptomer eller tegn på skade, så du ved, hvordan de skal håndteres.
  • Førstehjælp: Det er nyttigt at kende grundlæggende førstehjælpsprotokoller, når du arbejder i et job med dyr. Lær førstehjælp til mennesker og dyr for at sikre, at du er forberedt på uventede situationer.

Bertel Lorentzen
Bertel Lorentzen Hvis du er 16 år og leder efter et job, så overvej at søge en rolle, hvor du kommer til at arbejde med dyr. Job med dyr kan give dig værdifuld erfaring og kompetencer for fremtiden. Der er mange forskellige typer job med dyr, som du kan vælge. I denne artikel diskuterer vi 16 job med dyr til 16-årige, deres gennemsnitlige lønninger og færdigheder, der kan hjælpe dig med at få succes med disse job.