16 Job For Lærere Efter Skole

16 Job For Lærere Efter Skole

Mange lærere søger efterskole og sommerjob for at supplere deres primære indkomst. På grund af deres undervisningsforpligtelser skal de ofte finde noget fleksibelt. Der er en række deltidsjob i forskellige brancher, der kan rumme undervisningsplaner. I denne artikel lister vi nogle topjobs for lærere efter skoletid.

Hvad er almindelige lærerarbejdstider?

De fleste K-12-lærere arbejder mandag til fredag ​​fra 7.00 til 16.00, selvom den nøjagtige tidsplan kan variere fra skole til skole. Mange lærere arbejder ikke i skolen om sommeren, så der er ofte to til fire måneder om året, hvor en lærer ikke er på deres primære job.

Job for lærere efter skole

Her er nogle jobs til lærere efter skoletid. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures Salaries, klik på lønlinket ved hver stillingstitel nedenfor:

1. Dyrepasser

National gennemsnitsløn: $12,05 i timen

Primære opgaver: En dyrepasser er en person, der passer dyr som hunde og katte, mens ejerne er væk. Dette kan omfatte at sørge for, at kæledyrene har mad og vand, tage dem med på gåture, lege med dem og rense affaldskasser. Dyrepassere kan ofte angive deres tilgængelighed, hvilket gør det nemt at tildele ledige timer til dette arbejde.

2. Server

National gennemsnitsløn: $12,11 i timen

Primære opgaver: En server er en restaurantmedarbejder, der tager imod kundeordrer, serverer mad, rydder op efter kunder og assisterer med andre restaurantopgaver. En servers tidsplan er normalt fleksibel, og mange restauranter har det største behov for personale om aftenen og i weekenden.

Relateret: Lær om at være server

3. Testscorer

National gennemsnitsløn: $14,24 i timen

Primære pligter: En testscorer vurderer og scorer test gennem et online system for at hjælpe en testvirksomhed med at give scorer rettidigt. Testscorere arbejder eksternt og har ofte fleksible tidsplaner. Testvirksomheder kræver, at scorere har en bachelorgrad, så mange lærere vil være kvalificerede til at udføre testscoringsopgaver.

4. Detailsalgsmedarbejder

National gennemsnitsløn: $12,30 i timen

Primære opgaver: En detailsalgsmedarbejder arbejder i en detailbutik, der sælger varer, herunder mad, husholdningsartikler, bøger, sundhedsartikler, sko, elektronik og byggematerialer. En detailsalgsmedarbejder kan betjene et kasseapparat, hjælpe kunder med at finde varer eller opbevare butikkens hylder. Mange detailbutikker tilbyder fleksible tidsplaner for deres personale, herunder aftener og weekender.

Relateret: Lær om at være en detailsalgsmedarbejder

5. Lejrleder

National gennemsnitsløn: $15,29 i timen

Primære opgaver: En lejrdirektør arbejder på en lejr, der normalt finder sted i sommerferien. De planlægger aktiviteter, fører tilsyn med lejrrådgivere og organiserer operationer på lejren. Mens en lejrdirektør muligvis skal udføre noget arbejde i løbet af skoleåret, udfører lejrdirektører størstedelen af ​​deres arbejde i sommermånederne.

6. Leveringschauffør

National gennemsnitsløn: $16,36 i timen

Primære opgaver: En leveringschauffør bringer varer til en kunde og kan arbejde for enten en app-tjeneste eller direkte for en butik eller restaurant. Der er mange madleveringsapps, der hyrer chauffører som uafhængige entreprenører, hvor chaufføren vælger deres egen tidsplan og vælger, hvilke leverancer der skal accepteres. En chauffør, der arbejder for en butik eller restaurant, kan have lidt mindre fleksibilitet, men da mange leveringschaufførjob er på deltid, burde lærere være i stand til at finde en tidsplan, der fungerer for dem.

Relateret: Lær om at være leveringschauffør

7. Babysitter

National gennemsnitsløn: $17,99 i timen

Primære opgaver: En babysitter er ansvarlig for at tage sig af babyer og børn, når deres forældre ikke er tilgængelige. Dette kan omfatte at lægge børnene i seng, give dem måltider og snacks, hjælpe med nødvendig pleje og lege med dem. En babysitter kan arbejde et par timer på én dag, eller der kan være en aftale om, at babysitteren skal passe børnene regelmæssigt efter en fastlagt tidsplan.

Relateret: Lær om at være babysitter

8. Oversætter

National gennemsnitsløn: $18,03 i timen

Primære opgaver: En oversætter konverterer et sprog til et andet sprog, så det er forståeligt for folk, der taler det andet sprog. For eksempel kan de oversætte engelsk til spansk. Oversættere arbejder i en række forskellige kapaciteter, herunder personlig oversættelse og oversættelse af bøger og dokumenter. Lærere, der er flersprogede, kan opleve, at deltidsoversættelsesarbejde passer til deres færdigheder.

9. Rejseleder

National gennemsnitsløn: $18,34 i timen

Primære opgaver: En rejseleder leder enkeltpersoner eller grupper på en rundvisning på et sted. Placeringen kan være et museum, et historisk sted eller en del af en by. Kunder forventer generelt, at rejseledere er vidende om det område, de arbejder i, og præsenterer interessant information. For individuelle websteder vil den organisation, der ejer webstedet, ofte hyre rejseledere, mens et rejseselskab normalt organiserer større ture til byer. Tidsplanerne vil variere afhængigt af den type tur, som organisationen tilbyder.

10. Rideshare-driver

National gennemsnitsløn: $19,08 i timen

Primære opgaver: En rideshare-chauffør arbejder normalt gennem en app, hvor de kan acceptere anmodninger om en personlig chauffør i deres område. Ligesom leveringschauffører, der arbejder gennem en app, er de uafhængige entreprenører, der sætter deres egen tidsplan. Rideshare-chauffører ligner taxachauffører, idet de normalt transporterer passagerer til et udpeget sted.

11. Freelance skribent

National gennemsnitsløn: $19,22 i timen

Primære opgaver: En freelanceskribent arbejder for en række forskellige organisationer som en uafhængig entreprenør, der producerer skrift efter behov. Dette kan omfatte journalistisk skrivning til websteder, magasiner og aviser, eller det kan omfatte skrivning af bøger eller anden kopi til en virksomhed. Da det er en freelancevirksomhed, kan en lærer, der arbejder som freelanceskribent, gøre det i fritiden.

12. Voksenuddannelsesinstruktør

National gennemsnitsløn: $22,47 i timen

Primære opgaver: En voksenundervisningsinstruktør arbejder med voksne studerende for at lære dem fag som læse- og skrivefærdigheder, GED-forberedelse og sekundære sprog. Disse timer finder ofte sted om aftenen og i weekenden, så skemaet fungerer normalt med en lærers fuldtidsarbejdsplan. Voksenuddannelsesinstruktørstillinger er tilgængelige på community colleges, kriminalforsorgen, skoledistrikter og nonprofitorganisationer.

13. ESL lærer

National gennemsnitsløn: $23,40 i timen

Primære opgaver: En ESL-lærer, eller engelsk som andetsprogslærer, underviser i engelsk til elever i alle aldre, som primært taler et andet sprog. Der er mange virksomheder og organisationer, der tilbyder disse kurser, og de kan foregå om aftenen og i weekenden.

14. Fitnessinstruktør

National gennemsnitsløn: $24,26 i timen

Primære opgaver: En fitnessinstruktør underviser træningstimer såsom yoga, pilates eller aerobic til en gruppe kunder. Fitnessinstruktører arbejder ofte i fitnesscentre, men kan også arbejde på et studie eller eje deres egen virksomhed. Afhængigt af hvilken type klasse instruktøren underviser, skal de have træning og muligvis en certificering. Mange fitnesscentre og studier tilbyder undervisning på forskellige tidspunkter i løbet af ugen, så tidsplanen er fleksibel.

15. Underviser

National gennemsnitsløn: $25,09 i timen

Primære opgaver: En vejleder instruerer eleverne en-til-en om et specifikt emne. Ofte hyrer elever eller deres forældre vejlederen, så eleven kan klare sig bedre i skolen og forstå begreber, som har været udfordrende for dem at lære. Undervisere kan også arbejde med en studerende til en specifik eksamen, som f.eks. en optagelsesprøve. Tidsplanen er normalt fleksibel afhængig af vejlederens og den studerendes behov.

Relateret: Lær om at være underviser

16. Adjungeret fakultet

National gennemsnitsløn: $37,10 i timen

Primære opgaver: Et adjungeret fakultetsmedlem arbejder for et kollegium eller universitet for at undervise i universitetskurser til studerende. Adjungeret fakultet kan være på deltid eller fuld tid, så det er muligt for en K-12-lærer også at undervise i et ekstra afsnit eller to som et supplement, hvis deres tidsplan tillader det. Der kan være yderligere gradskrav for at undervise på universitetsniveau.

Tips til at finde et andet job

Her er nogle tips til lærere, der prøver at finde et andet job:

  • Søg efter et job, der passer til dine styrker og interesser.
  • Overvej din tidsplan og andre forpligtelser.
  • Beslut dig for, om du også vil have noget til sommeren eller efter arbejdstid.
  • Netværk med familie og venner.
  • Vær ærlig om din tilgængelighed for potentielle arbejdsgivere.

Lars Thygesen
Lars Thygesen Mange lærere søger efterskole og sommerjob for at supplere deres primære indkomst. På grund af deres undervisningsforpligtelser skal de ofte finde noget fleksibelt. Der er en række deltidsjob i forskellige brancher, der kan rumme undervisningsplaner. I denne artikel lister vi nogle topjobs for lærere efter skoletid.