16 Job For Erhvervsøkonomiske Hovedfag

16 Job For Erhvervsøkonomiske Hovedfag

En erhvervsøkonomisk uddannelse forbereder dig til en række forskellige erhverv eller din videreuddannelse inden for dette felt. At kende dine muligheder efter eksamen kan hjælpe dig med at forberede dig bedre og hjælpe dig med at træffe en mere strategisk beslutning for din fremtid. I denne artikel forklarer vi, hvad en erhvervsøkonomisk uddannelse er, lister 16 karrierer, du kan forfølge med denne uddannelse, og forklarer dine muligheder for videreuddannelse.

Relateret: 18 karriereveje i erhvervslivet

Hvad er en erhvervsøkonomisk uddannelse?

En erhvervsøkonomisk grad forbereder dig til en karriere, der involverer anvendelse af økonomiske teorier og forskningsteknikker til at analysere problemer, som virksomheder står over for. Fælles kurser omfatter typisk forretningsprognoser, arbejdsøkonomi, strategisk adfærd og ledelsesregnskab. Med en erhvervsøkonomisk uddannelse kan du få beskæftigelse i forskellige brancher, herunder forretning, finans, menneskelige ressourcer, marketing, informationsteknologi og salg.

Relateret: 18 topøkonomiske job

Hvad kan du med en erhvervsøkonomisk uddannelse?

En erhvervsøkonomisk uddannelse kvalificerer dig til mange erhverv inden for forskellige områder som bank, finans, forsikring og telekommunikation. Uanset om du lige er startet på din jobsøgning eller tænker på at forfølge en erhvervsøkonomisk karriere, kan det hjælpe dig med at træffe en strategisk og informeret beslutning, hvis du kender de job, du kan få med denne grad. Her er 16 karrierer, du kan forfølge med en erhvervsøkonomisk uddannelse:

1. Personalekoordinator

National gennemsnitsløn: $40.748 om året

Primære opgaver: En personalekoordinator har en række administrative opgaver for en virksomheds personaleafdeling. De hjælper med at forbedre en virksomheds menneskelige ressourceprocesser, vedligeholder medarbejderregistre, hjælper med rekruttering og yder administrativ støtte til virksomhedens medarbejdere.

2. Driftsmedarbejder

National gennemsnitsløn: $47.713 om året

Primære opgaver: Driftsmedarbejdere understøtter en virksomheds daglige drift gennem deres administrative og kontormæssige opgaver. De besvarer telefoner, planlægger aftaler, hjælper personaleafdelingen med rekruttering, etablerer arbejdsplaner og hjælper med at håndhæve en virksomheds politikker.

3. Bogholder

National gennemsnitsløn: $54.603 om året

Primære opgaver: Revisorer varetager bogføring og diverse økonomiske dokumenter for en virksomhed eller kunde. De reviderer deres klients bøger, sikrer nøjagtigheden af ​​finansielle dokumenter, udarbejder selvangivelser og skatterelaterede rapporter og håndterer alle økonomiske oplysninger, der er involveret i at drive en virksomhed.

Relateret: Lær om at være revisor

4. Forskningsassistent

National gennemsnitsløn: $61.583 om året

Primære opgaver: Forskningsmedarbejdere har forskellige opgaver afhængigt af den organisation, de arbejder for. Typisk indsamler og organiserer de data og prøver, overvåger et forskningsprojekts fremskridt og planlægger og udfører avancerede eksperimenter.

5. Økonomisk planlægger

National gennemsnitsløn: $67.075 om året

Primære opgaver: Finansielle planlæggere hjælper en virksomhed eller en person med deres langsigtede økonomiske mål. De laver en opgørelse over deres økonomi og hjælper dem med at lave en plan for at nå disse mål. Finansielle planlæggere rådgiver også deres kunder om investeringer og implementerer begge skatteplanlægningsstrategier for risikostyring.

Relateret: Lær om at være finansiel planlægger

6. Kontoansvarlig

National gennemsnitsløn: $67.443 om året

Primære opgaver: Kontochefer fungerer som bindeleddet mellem kunder og et reklamebureau. De forstår deres klients mål, hjælper bureauet med at producere effektive kampagner, lukker salgsaftaler og betjener eksisterende kunder.

Relateret: Lær om at være Account Executive

7. Forskningsanalytiker

National gennemsnitsløn: $69.923 om året

Primære opgaver: Forskningsanalytikere gennemgår, fortolker og præsenterer data. De leder efter tendenser i data og bruger deres resultater til at hjælpe virksomheder med at træffe investeringsbeslutninger eller forudsige deres udsigter. Forskningsanalytikere udarbejder også undersøgelsesrapporter om værdipapirer og aktiver.

8. Salgskonsulent

National gennemsnitsløn: $70.391 om året

Primære opgaver: Salgskonsulenter finder kunder, der ønsker at købe deres virksomheds produkter. De bestemmer en kundes behov og tilbyder dem løsninger gennem en virksomheds produkter eller tjenester. Salgskonsulenter har også til formål at opfylde eller overgå salgskvoter, skabe kvalitetskunderelationer og administrere et salgsområde for at etablere en kundebase.

Relateret: Lær om at være salgskonsulent

9. Prisanalytiker

National gennemsnitsløn: $72.142 om året

Primære opgaver: Prisanalytikere bruger komplekse data til at hjælpe virksomheder med at bestemme konkurrencedygtige prisstrategier. De bruger data fra forskellige kilder, skaber komplekse prismodeller og samarbejder med en virksomheds salgs- og marketingteam for at skabe effektive salgsstrategier.

10. Dataanalytiker

National gennemsnitsløn: $75.161 om året

Primære opgaver: Dataanalytikere indsamler data og analyserer dem for at identificere tendenser og drage konklusioner. De rapporterer deres resultater til relevante parter i en virksomhed og arbejder med teams såsom en virksomheds virksomhed eller ledelsesteam for at bestemme forretningsbehov. Dataanalytikere skaber og implementerer også dataindsamlingssystemer og databaser for at forbedre den statistiske kvalitet og effektivitet.

Relateret: Lær om at være dataanalytiker

11. Driftsanalytiker

National gennemsnitsløn: $78.414 om året

Primære opgaver: Operationsanalytikere analyserer en virksomheds forretningsmodel og operationer for at identificere mangler. De udfører research, analyserer arbejdsgange og forretningsgange og foreslår forbedringer baseret på deres resultater. Driftsanalytikere sikrer også styrken af ​​forskellige datasystemer.

Relateret: Lær om at være driftsanalytiker

12. Forretningsanalytiker

National gennemsnitsløn: $79.382 om året

Primære opgaver: Forretningsanalytikere hjælper med at forbedre en virksomheds processer og systemer. De udfører research, analyserer deres resultater for at skabe løsninger til en række forretningsproblemer og præsenterer disse løsninger for både virksomheder, interessenter og deres kunder. Forretningsanalytikere sigter efter at vide, hvornår en virksomheds behov ændrer sig og bestemme den overordnede effekt af disse ændringer.

Relateret: Lær om at være forretningsanalytiker

13. Økonomisk konsulent

National gennemsnitsløn: $82.548 om året

Primære opgaver: Økonomiske konsulenter udfører forskning for at bestemme en virksomheds økonomiske tilstand. Ved at bruge deres resultater foreslår de planer om at forbedre eller ændre en virksomheds nuværende programmer. Økonomiske konsulenter udarbejder også rapporter og udarbejder planer for at løse økonomiske problemer.

14. Investeringsbankmand

National gennemsnitsløn: $86.219 om året

Primære opgaver: Investeringsbankfolk hjælper med at rejse kapitalen til enheder som virksomheder og regeringer. De hjælper dem med at rejse penge ved at udstede gæld eller sælge egenkapital. Investeringsbankfolk kan også hjælpe deres kunder med fusioner eller opkøb og give råd om investeringsmuligheder.

15. Investeringsanalytiker

National gennemsnitsløn: $91.410 om året

Primære opgaver: Investeringsanalytikere udfører research og skaber analytiske rapporter og bekymringer baseret på finansiel og investeringsinformation. De indsamler information og analyserer både aktiver og data. Investeringsanalytikere kan også evaluere resultaterne af aktier og obligationer og give deres forvalter informerede anbefalinger om finansielle retninger.

16. Dataforsker

National gennemsnitsløn: $123.074 om året

Primære opgaver: Dataforskere bruger deres tekniske færdigheder til at løse en række komplekse problemer. De leder efter værdifulde datakilder, analyserer information for at finde tendenser og mønstre, forbehandler både strukturerede og ustrukturerede data og overfører data for at gøre det nemmere at analysere. Dataforskere skaber også nye rammer for at hjælpe med datahentning.

Relateret: Lær om at være dataforsker

Efteruddannelse til erhvervsøkonomisk hovedfag

I stedet for at komme ud på arbejdsmarkedet lige efter at have opnået din erhvervsøkonomiske uddannelse, kan du fortsætte med at lære ved at tage en kandidatgrad eller ph.d. uddannelse i økonomi. Den videregående uddannelse, du forfølger, afhænger af, hvad du vil lave, når du er færdiguddannet. For eksempel kan en kandidatgrad i økonomi hjælpe dig med at fremme din karriere inden for finansielle tjenesteydelser eller rådgivning, mens en ph.d. kan hjælpe dig med at arbejde i den akademiske verden eller give dig mulighed for at forfølge en højtplaceret stilling inden for en række forskellige områder.

Økonomiske hovedfag kan også forfølge en Master of Business Administration (MBA). Ikke alene lærer du forretnings- og strategifærdigheder med denne type grad, men en MBA giver dig også en større chance for at få en ledelses- eller lederrolle.

Gustav Erichsen
Gustav Erichsen En erhvervsøkonomisk uddannelse forbereder dig til en række forskellige erhverv eller din videreuddannelse inden for dette felt. At kende dine muligheder efter eksamen kan hjælpe dig med at forberede dig bedre og hjælpe dig med at træffe en mere strategisk beslutning for din fremtid. I denne artikel forklarer vi, hvad en erhvervsøkonomisk uddannelse er, lister 16 karrierer, du kan forfølge med denne uddannelse, og forklarer dine muligheder for videreuddannelse.