16 Job For Arrangører: Med Pligter Og Løn

16 Job For Arrangører: Med Pligter Og Løn

Organisation kan være en vigtig færdighed i næsten ethvert erhverv. Nogle mennesker har stærke færdigheder i organisation og nyder at deltage i aktiviteter, der giver dem mulighed for at organisere rum og tidsplaner. Hvis du er meget organiseret og ønsker at bruge disse evner på arbejdet, kan du overveje et job, der involverer organisation. I denne artikel udforsker vi en liste med 16 job, der kan være ideelle for folk, der prioriterer organisation.

Hvad er job for arrangører?

En arrangør kan henvise til en person, der kan lide at opretholde organisation i forskellige aspekter af deres liv. For eksempel kan en arrangør prioritere opgaver som at sørge for, at områder er ryddelige, sortere varer i henhold til en bestemt rækkefølge og nøje holde styr på deadlines og vigtige datoer. Jobs for arrangører kan være roller, der involverer organisering af varer eller begivenheder, eller som kræver stærke organisatoriske færdigheder.

16 job til arrangører

Her er 16 job, der kan appellere til folk, der er meget organiserede eller nyder at organisere:

1. Husholderske

National gennemsnitsløn: $36.139 om året

Primære opgaver: En husholderske besøger kunders hjem for at gøre rent og sørge for, at alle områder af et hus er organiseret. Deres arbejde kan involvere at rydde op i spild eller rod, rydde områder for rod og bruge rengøringsmidler til at rense hjemmets overflader, såsom bordplader og gulve. Husholdere kan nogle gange også hjælpe med huslige pligter som tøjvask eller fjernelse af affald.

Relateret: Lær om at være husholderske

2. Event planlægger

National gennemsnitsløn: $37.660 om året

Primære opgaver: En eventplanlægger koordinerer særlige begivenheder såsom dimissioner, fester og prisoverrækkelser. Eventplanlæggere kan mødes med kunder for at diskutere deres vision for deres begivenhed, besøge flere steder for at finde det ideelle sted at være vært for en begivenhed og organisere hvert aspekt af en begivenhed, herunder placering, tema, gæsteliste og forfriskninger. En begivenhedsplanlægger kan også overvåge driften af ​​en begivenhed, når den finder sted, ved at deltage i og overvåge alle aktiviteter.

Relateret: Lær om at være begivenhedsplanlægger

3. Bryllupsplanlægger

National gennemsnitsløn: $38.739 om året

Primære opgaver: En bryllupsplanlægger hjælper kunder med at organisere deres bryllupsdag og de begivenheder, der fører op til den. Bryllupsplanlæggere kan mødes med kunder for at beslutte et stiltema og en tone til brylluppet, komme med anbefalinger til kunder om leverandører og lokationer og planlægge aftaler for de par, de hjælper til opgaver som kjolebeslag og madsmagning. Mange bryllupsplanlæggere forhandler også kontrakter for deres kunder for at sikre sig leverandører til de bedst mulige priser.

Relateret: Lær om at være bryllupsplanlægger

4. Personlig assistent

National gennemsnitsløn: $40.381 om året

Primære opgaver: En personlig assistent hjælper en professionel med at organisere de forskellige aspekter af deres liv, såsom deres tidsplan og kommunikation. Personlige assistenter kan organisere deres kunders kalendere ved at lave og holde styr på aftaler, tage beskeder til deres kunder over telefon eller e-mail og svare på kommunikation for deres kunder ved at udarbejde svar på e-mails og andre beskeder. En personlig assistent kan også udføre andre opgaver, som deres kunder uddelegerer til dem, såsom at hente mad eller købe gaver.

Relateret: Lær om at være personlig assistent

5. Administrativ assistent

National gennemsnitsløn: $43.415 om året

Primære opgaver: En administrativ assistent understøtter et kontor ved at udføre administrative opgaver og arbejde i receptionen. Administrative assistenter kan tage og overføre telefonopkald, organisere kalendere ved at planlægge møder og lette kommunikationen mellem afdelingsledere og deres teams gennem e-mails og notater.

Relateret: Lær om at være administrativ assistent

6. Arrangør

National gennemsnitsløn: $46.661 om året

Primære opgaver: En arrangør hjælper kunder med at indrette deres hjem eller arbejdspladser, så de er ryddelige og tilgængelige. Deres job kan involvere at besøge kunders hjem eller virksomheder for at identificere områder, der måske trænger til at organiseres, tilbyde råd om, hvordan man organiserer et bestemt rum for at holde det rent og udvikle personlige tidsplaner, som kunder kan bruge til at øge deres produktivitet. Organisatorer kan også selv sortere og rense et område ved at placere elementer på bestemte steder og bruge organisatoriske systemer som farvekodning.

7. Visuel merchandiser

National gennemsnitsløn: $47.961 om året

Primære opgaver: En visuel merchandiser skaber displays til merchandise, typisk i butikker eller indkøbscentre. Visuelle merchandisere kan henvise til retningslinjer fra supervisorer for at opnå et specifikt udseende med deres skærme, organisere produkter i et bestemt arrangement for at producere visuelt tiltalende skærme og finde måder at fremvise produkter på måder, der kan tilskynde kunder til at købe dem. En visuel merchandiser kan også bruge rekvisitter og andre designelementer, når de opretter skærme for at tilføje karakter og stil til præsentationen.

8. Korrekturlæser

National gennemsnitsløn: $53.245 om året

Primære opgaver: En korrekturlæser gennemgår skriftlige dokumenter for at sikre, at de er nøjagtige. Deres job kan indebære at læse skriftstykker for at identificere stave- og grammatikfejl, kommentere dokumenter, så redaktører hurtigt kan finde de områder, der trænger til revision, og give feedback til skribenter om, hvordan de kan forbedre et stykke skrift. Nogle korrekturlæsere kan også foretage små ændringer i dokumenter, der kan forbedre deres kvalitet og læsbarhed, såsom at rette stavefejl eller formatering.

9. Rejsebureau

National gennemsnitsløn: $56.494 om året

Primære opgaver: Et rejsebureau organiserer rejser for individuelle kunder og grupper af mennesker. Rejsebureauer kan forske i de bedste rejsetider og steder at tage hen, udvikle rejseplaner for kundernes ferier baseret på deres specifikke budgetter og foretage reservationer til fly, overnatning og udflugter for kunder, der beslutter sig for at bestille en rejse. Mange rejsebureauer rejser også ofte for at få indsigt i de steder, de bestiller rejser til, så de kan anbefale bestemte destinationer og oplevelser.

Relateret: Lær om at være rejsebureau

10. Indretningsarkitekt

National gennemsnitsløn: $56.619 om året

Primære opgaver: En indretningsarkitekt organiserer og styler rummene inde i boliger eller andre typer bygninger. Indretningsdesignere kan mødes med kunder for at udvikle en designplan for et bestemt rum, komme med anbefalinger til deres kunder om møbler og andet inventar til at købe og organisere elementerne i et rum, såsom layout og udsmykning af et værelse. En indretningsarkitekt kan også gennemgå tegninger for at bestemme, hvilke stilelementer der bedst passer til de forskellige områder i en bygning.

Relateret: Lær om at være indretningsarkitekt

11. Direktør for PR

National gennemsnitsløn: $57.804 om året

Primære opgaver: En direktør for PR fører tilsyn med PR-indsatsen i en bestemt virksomhed eller organisation. Deres job kan involvere at skrive reklamemateriale som taler og opslag på sociale medier, vedligeholde deres kunders offentlige image og lette kommunikationen mellem en virksomhed og offentligheden ved at afholde begivenheder som pressekonferencer. Direktører for public relations kan også organisere en virksomheds brandstrategi for at opnå et bestemt offentligt image, der forbinder marketingmateriale med virksomhedens identitet.

12. Logistikchef

National gennemsnitsløn: $60.212 om året

Primære opgaver: En logistikchef fører tilsyn med organiseringen af ​​en virksomheds drift. Logistikchefer kan vurdere og vedligeholde lagerbeholdninger til varehuse, udvikle tidsplaner til at organisere indgående og udgående forsendelser og samarbejde med andre afdelinger for at sikre, at en virksomhed kører problemfrit på alle områder. En logistikchef kan også arbejde for at opretholde positive relationer til kunder og leverandører af materialer.

Relateret: Lær om at være logistikchef

13. Arkivar

National gennemsnitsløn: $62.740 om året

Primære opgaver: En arkivar organiserer samlinger af historiske dokumenter og andre genstande, såsom kort, fotografier og film. Arkivarer kan sortere genstande i en samling ud fra bestemte kriterier, bevare genstande i en samling ved at bruge sikker håndteringspraksis og hente genstande fra en samling, som forskere og andre fagfolk kan bruge. En arkivar kan også udføre research på genstande i en samling for at bestemme deres værdi.

14. Advokat

National gennemsnitsløn: $73.423 om året

Primære opgaver: En advokat repræsenterer klienter under retssager. Advokater kan have mange ansvarsområder, såsom at gennemgå bevismateriale for at udvikle juridiske argumenter, møde med klienter for at informere dem om deres juridiske rettigheder og argumentere for sager under juridiske møder som høringer og retssager. Mange advokater udarbejder også juridiske dokumenter til deres klienter, såsom skilsmisseaftaler og kontrakter.

Relateret: Lær om at være advokat

15. Projektleder

National gennemsnitsløn: $75.397 om året

Primære opgaver: En projektleder fører tilsyn med projekter i alle faser. Deres job kan involvere at organisere de forskellige elementer i et projekt for at sikre, at de bliver afsluttet, at overholde deadlines fra kunder eller supervisorer og opretholde kommunikationen mellem deres teams og kunder for at sikre, at de gennemfører projekter i henhold til kundens specifikationer. Projektledere kan også udvikle projektplaner, der imødekommer de specifikke behov for hvert projekt, såsom budget og nødvendige materialer.

Relateret: Lær om at være projektleder

16. Ejendomsmægler

National gennemsnitsløn: $92.311 om året

Primære opgaver: En ejendomsmægler hjælper kunder med at sælge og købe ejendomme, såsom boliger eller arbejdspladser. Ejendomsmæglere kan mødes med kunder for at bestemme, hvilke typer ejendomme de vil se på, indsamle lister over tilgængelige ejendomme for at vise kunderne og bringe kunder til at se ejendomme, de kunne være interesserede i at købe. Ejendomsmæglere kan også arbejde med noteringsagenter for at opnå den bedst mulige aftale for deres kunder og spare dem penge.

Relateret: Lær om at være ejendomsmægler

Jim Degn
Jim Degn Organisation kan være en vigtig færdighed i næsten ethvert erhverv. Nogle mennesker har stærke færdigheder i organisation og nyder at deltage i aktiviteter, der giver dem mulighed for at organisere rum og tidsplaner. Hvis du er meget organiseret og ønsker at bruge disse evner på arbejdet, kan du overveje et job, der involverer organisation. I denne artikel udforsker vi en liste med 16 job, der kan være ideelle for folk, der prioriterer organisation.