16 Golfbanejob

16 Golfbanejob

Hvis du er golfspiller eller kan lide noget relateret til sporten, så overvej at få et job på en golfbane. En golfbane byder på en række forskellige jobs, herunder alt fra ledelse til madlavning eller snackbar roller. At kende de typer job, du kan få på en golfbane, kan hjælpe dig med at afgøre, om det er den rigtige karrierevej for dig. I denne artikel forklarer vi fordelene ved et golfbanejob og lister 16 jobs, du kan få på en golfbane, sammen med deres gennemsnitlige lønninger og jobopgaver.

Relateret: 10 karrierer i sport

Hvad er fordelene ved et golfbanejob?

At arbejde på en golfbane giver dig mange fordele – især hvis du er fan af golf. Afhængigt af de fordele, du modtager, kan du ende med at finde et golfbanejob, der er umagen værd. Her er nogle fordele ved at arbejde på en golfbane:

  • Medarbejderrabatter: Når du arbejder på en golfbane, kommer du typisk til at spille golfbanen til en lavere pris eller endda gratis. Golfbanemedarbejdere kan også få rabat i golfbanens proshop og enhver af banens restauranter.
  • Afslappende miljø: Selvom ikke alle golfbanejobs foregår udenfor, er du stadig omgivet af banen og dens udsigt fra alle vinduer og døre. I dine pauser kan du endda se golfspillere slå tee i parklignende omgivelser, hvilket giver dig et fredeligt miljø til din nedetid.
  • Mange forskellige jobs: Golfbaner tilbyder en bred vifte af jobs, hvilket sikrer, at du finder en stilling, der passer til dine kompetencer, erfaring og interesse. Mens du kan finde golfspecifikke stillinger, kan du også finde mere generelle stillinger, du typisk finder andre steder i arbejdsstyrken, såsom et job som en del af husholdningspersonalet, vedligeholdelsesteamet eller marketingteamet.

Relateret: 5 typer arbejdsmiljøer (og hvordan man identificerer, hvad der er det rigtige for dig)

Golfbane job

Golfbaner tilbyder en overflod af job, som du kan forfølge, herunder stillinger på begynderniveau og dem på op til ledelsesniveau. Overvej din erfaring og dine færdigheder, før du ansøger om en golfbanestilling. Her er 16 job, du kan få på en golfbane:

1. Vognpasser

National gennemsnitsløn: $24.842 om året

Primære opgaver: Golfbanevognsbetjente arbejder sammen med golfbaneledere og hjælper dem med at yde god service til banens medlemmer og gæster. De hjælper golf- eller countryklubgæster med at betjene deres golfvogne. Vognbetjente kan læsse golfkøller i vogne, tjekke golfvogne ud til medlemmer eller gæster og sikre, at golfvogne bliver returneret i god stand. De kan også udføre let vedligeholdelse på golfvogne, rense og brænde vognene og samle golfbolde op på driving range med en specialiseret vogn.

2. Kasserer

National gennemsnitsløn: $25.164 om året

Primære opgaver: Golfbanekasserere betjener kasseapparatet på en golfbane. De opkræver gebyrer for billetter, foretager ændringer og indsamler, registrerer og udsteder kvitteringer for gebyrer opkrævet på golfbanen. Kasserere sørger også for, at golfspillere registrerer sig korrekt for hver golfrunde, de spiller, de vedligeholder og udarbejder enkle rapporter og fungerer som assistent for golfbanelederen i deres fravær.

Relateret: Lær om at være kasserer

3. Snackbar ledsager

National gennemsnitsløn: $25.891 om året

Primære opgaver: Snackbar-betjente på en golfbane opretholder servicestandarder ved snackbaren. De betjener medlemmer på golfbanen, svarer på medlemsspørgsmål eller bekymringer om et menupunkt, sikrer, at medlemmer eller gæster føler sig tilfredse med den leverede service og håndterer kontant- og kredittransaktioner.

4. Butiksassistent

National gennemsnitsløn: $30.393 om året

Primære opgaver: Butiksassistenter på en golfbane fungerer som det første kontaktpunkt for kunderne. De booker starttider, tjekker golfspillere ind, modtager betalinger, sælger varer fra golfbanen og gør rent og lagerfører golfbutikken efter behov. Butiksassistenter hjælper også med golfbanetjenester, afstemmer salg af kasseapparater med salgsrapporter og vedligeholder optegnelser over dagligt spil på en golfbane.

5. Golf professionel

National gennemsnitsløn: $32.380 om året

Primære opgaver: Golfprofessionelle tjener penge ved at undervise eller spille golf. Mens nogle arbejder på ledelses- eller forretningssiden af ​​golf, giver andre lektioner eller overvåger golfinstruktioner på et golfanlæg. Nogle træner skolastiske hold på gymnasie- eller universitetsniveau og giver lektioner, overvåger andre instruktører eller underviser andre golfprofessionelle i, hvordan man giver lektioner. Uanset deres præcise rolle giver de også rådgivning om golfudstyr.

6. Kog

National gennemsnitsløn: $37.339 om året

Primære opgaver: En kok på en golfbane tilbereder madvarer på bestilling, følger standardopskrifter, administrerer kontant- og kreditkorttransaktioner, vasker og renser rå mad, mærker varer til fødevaresikkerhedsformål, renser og organiserer et køleskab, lagerfører varer, overholder fødevaresikkerhedsstandarder og underretter lederen om gæsteklager.

Relateret: Lær om at være kok

7. Vedligeholdelsesmandskab

National gennemsnitsløn: $40.668 om året

Primære opgaver: Et golfbanevedligeholdelsesbesætningsmedlem vedligeholder golfbanen, græstørv og grund. Under ledelse af golfbaneinspektører udfører vedligeholdelsespersonalet generel landskabspleje. De river bunkers, klipper greens, ændrer hulplacering og flytter tee-markører.

8. Golftræner

National gennemsnitsløn: $41.893 om året

Primære opgaver: Golftrænere hjælper golfspillere eller hold med at konkurrere godt og vinde. De udtænker spilstrategi, håndterer teamdynamik og hjælper med at fremme tilliden til en spillers evner.

9. Vedligeholdelsesperson

National gennemsnitsløn: $65.831 om året

Primære opgaver: En vedligeholdelsesperson på en golfbane vedligeholder golfbanens samlede stand, herunder banens greens og øvrige landskab. De udfører grundlæggende opgaver som at slå og gøde græs og sikre kvaliteten af ​​vandfunktioner og sandfang.

Andre golfbanejobs

Her er flere golfbanejobs:

  • Golfbanevognsperson
  • Golfbane starter
  • Drikkevarevognsoperatør
  • Golfbane ranger
  • Pro shop ledsager
  • Golfbutiksassistent
  • Golfbaneinspektør

Helge Buhl
Helge Buhl Hvis du er golfspiller eller kan lide noget relateret til sporten, så overvej at få et job på en golfbane. En golfbane byder på en række forskellige jobs, herunder alt fra ledelse til madlavning eller snackbar roller. At kende de typer job, du kan få på en golfbane, kan hjælpe dig med at afgøre, om det er den rigtige karrierevej for dig. I denne artikel forklarer vi fordelene ved et golfbanejob og lister 16 jobs, du kan få på en golfbane, sammen med deres gennemsnitlige lønninger og jobopgaver.