16 Gode Ideer Til, Hvad Du Skal Gøre Efter College

16 Gode Ideer Til, Hvad Du Skal Gøre Efter College

College graduering er en spændende tid for studerende. Efter flere års studier kan du nu frit vælge mellem en uendelig mængde af livsveje. Mens dette for mange betyder at hoppe ind i en karriere på entry-level position, kan det for andre betyde at rejse, praktik eller tage et mellemår. I denne artikel præsenterer vi 16 gode ideer til at overveje for at hjælpe dig med at beslutte, hvad du skal gøre efter college, der passer til dig.

Relateret: 5 Top College Majors for en givende karriere

Hvad er dine muligheder efter gymnasiet?

Nylig studerende har mange valgmuligheder. Nogle kandidater er klar til at begynde deres karriere, mens andre ønsker at arbejde frivilligt for deres lokalsamfund. Kandidater flytter ofte væk fra deres college, nogle gange hjemme, til nye steder eller endda til internationale destinationer. Overvej omhyggeligt dine muligheder og interesser, og vælg en post-college-vej, der gavner både din karriere og dine passioner.

Relateret: Guide: Sådan får du et job efter college

Ting at lave efter college

Nu, som nyuddannet college, har du flere muligheder og frihed til at vælge, hvad du vil gøre næste gang i livet, sandsynligvis mere nu end nogensinde. Det kan være tid til at blive frivillig eller i praktik i din branche, begynde at prøve forskellige karrierer eller måske bare tage en pause fra en fuldtidsplan og rejse til et land, du altid har ønsket at besøge. Overvej denne liste over ting, du skal gøre efter universitetets eksamen for at hjælpe dig med at finde, hvad der kan være dine bedste næste skridt:

 1. Omgrupper derhjemme.
 2. Fortsæt din uddannelse.
 3. Bliv forskningsassistent.
 4. Tag et mellemår.
 5. Find en praktikplads.
 6. Gør din passion til et job.
 7. Gå på efterskole.
 8. Find muligheder for frivillige.
 9. Tag en offentlig tjenestestilling.
 10. Find sæsonarbejde.
 11. Undervise i udlandet.
 12. Arbejd for dit kollegium.
 13. Flyt til et nyt sted.
 14. Tag en læreplads.
 15. Start din egen virksomhed.
 16. Få et begynderjob.

1. Omgrupper derhjemme

At flytte hjem i et stykke tid er en fantastisk måde at søge job og udforske de mange muligheder, der er tilgængelige for dig på en behagelig og omkostningseffektiv måde. Brug tiden derhjemme til at netværke med lokale virksomheder inden for dit felt, komme i kontakt med andre college-alumner og opdatere dit CV.

2. Fortsæt din uddannelse

Nogle gange kræver det job, du ønsker efter college, mere uddannelse. Mange community colleges tilbyder individuelle klasser for at hjælpe dig med at forberede dig til arbejdsstyrken. Derudover kan handelsskoler hjælpe dig med at få praktiske færdigheder og kvalifikationer til erhvervsjob.

3. Bliv forskningsassistent

Mange gymnasier og universiteter ansætter nyuddannede universitetsuddannede til at hjælpe med forskning. Mens mange mennesker forbinder forskning med videnskaberne, såsom kemi og psykologi, udfører mange universitetsakademiske afdelinger forskning. Kontakt dit college eller tidligere professorer for at se, om der er forskningsmuligheder tilgængelige for nyuddannede.

4. Tag et mellemår

Et mellemår er en tid med udforskning og rejser efter gymnasiet eller universitetets eksamen. Ofte bruger kandidater, der tager mellemår, den tid til at opleve en ny kultur og opbygge deres bløde færdigheder som kommunikation og problemløsning. Et mellemår kan være en fantastisk måde at få nye erfaringer og møde nye mennesker, som måske kan hjælpe dig med at finde dit ideelle job, når du er klar.

5. Find en praktikplads

Praktikpladser er en fantastisk måde for nyuddannede at få adgang til konkurrencedygtige industrier eller virksomheder. Mens praktikophold kan betale mindre end fuldtidsstillinger, resulterer de ofte i CV-erfaring, anbefalingsbreve og endda fuldtidsstillinger. Begynd at søge efter praktikpladser inden eksamen, så du kan begynde med det samme efter endt uddannelse.

6. Gør din passion til et job

Brug de færdigheder, du har opnået på college, såsom tidsstyring, selvmotivation og kreativ tænkning til at gøre en passion til et job. For eksempel, hvis du elsker yoga, opnå lærercertificering og find et studie, der ønsker at ansætte fuldtidsinstruktører. Hvis du er en ekspertstrikker, så overvej at sælge dine kreationer gennem en online markedsplads.

7. Gå på efterskole

Graduate school er en fantastisk mulighed for dem, der ved, at de har brug for en post-graduate uddannelse for at opfylde deres langsigtede karrieremål. Undersøg kandidatprogrammer og skoler, før du ansøger for at sikre, at du gennemfører en grad, der vil gavne din tilsigtede karriere.

Relateret: De 20 bedste job for universitetsuddannede

8. Find frivillige muligheder

Frivilligt arbejde er en glimrende måde at tilføje erfaring til dit CV. Ofte hjælper frivillige muligheder med at udvikle hårde færdigheder, som opgavestyring og ledelse, sammen med bløde færdigheder, som kommunikation og tilpasningsevne. Nogle gange kan frivilligt arbejde føre til en lønnet stilling i organisationen eller et fuldtidsjob et andet sted gennem netværk, mens du arbejder frivilligt. Derudover føles det fantastisk at yde en service til samfundet.

9. Tag en offentlig tjenestestilling

Der findes en række offentlige serviceorganisationer, der giver nyuddannede mulighed for at opnå nye færdigheder med et lille stipendium, mens de udfører en tjeneste for samfundet. Nogle af disse organisationer fokuserer på uddannelse i lavindkomstområder – både i USA og i udlandet – mens andre udfører en bredere samfundstjeneste i områder med stort behov. Disse programmer er ofte en god måde at opbygge et stærkt professionelt netværk, du kan bruge til jobsøgning og referencer.

10. Find sæsonarbejde

Hvis du brænder for en sæsonbestemt aktivitet, som f.eks. landbrug, kan du overveje at etablere en tidsplan med sæsonbetonede jobs for at imødekomme din passion. Hvis du for eksempel arbejder på en sejlbåd fra det sene forår til det tidlige efterår, kan du overveje at finde arbejde i feriesæsonen i et indkøbscenter, hvor butikker ofte ansætter yderligere medarbejdere i den travle sæson. Eller, hvis du er en ivrig skiløber, kan du godt lide at arbejde i en stat eller nationalpark, der leder ture i de varmere måneder.

11. Undervise i udlandet

Mange lande søger engelsktalende som modersmål for at lære børn og voksne det engelske sprog. Sprogskoler kræver sjældent, at de lærere, de ansætter, skal have en uddannelse eller endda erfaring med undervisning. Ofte behøver de kun en bachelorgrad og en vilje til at lære. Disse jobmuligheder giver nyuddannede universitetsstuderende evnen til at rejse, opleve en ny kultur og udvikle et stærkt, overførbart færdighedssæt.

12. Arbejd for dit kollegium

Mange gymnasier ansætter deres tidligere studerende til at deltage i administrative afdelinger som optagelser, udvikling og akademisk rådgivning. Hvis du elsker dit college og brænder for videregående uddannelse, så overvej at tale med det administrative team på din skole for at se, om der er ledige stillinger for nyuddannede.

13. Flyt til et nyt sted

Nyuddannede universitetsuddannede er godt placeret til at flytte til et nyt sted efter college. Mange virksomheder forventer, at ansøgere, der kommer lige ud af skolen, flytter væk fra deres college til nye byer eller stater, og de kan være mere villige til at betale flytteomkostninger, end de ville være for overførsler midt i karrieren.

14. Tag en læreplads

Folk forbinder ofte lærepladser med erhvervsjob, men mange brancher ansætter lærlinge. Mens lærepladser er som praktikpladser, er de forskellige i den type arbejde og dybden af ​​mentorskab, lærlingen har. Ofte vil virksomheder give lærlinge praktiske opgaver og problemer i den virkelige verden at løse. De er under ledelse af en senior kollega, som hjælper med at vejlede og instruere dem i de nødvendige færdigheder og trin for at mestre jobbet.

15. Start din egen virksomhed

Hvis du har en idé til et fantastisk produkt eller en stærk passion, kan det at starte din egen virksomhed være den bedste måde at skabe dit drømmejob på. Hvis du for eksempel er passioneret og vidende om fysisk kondition og har opnået en grad i business, er du godt placeret til at starte din egen personlige træningsvirksomhed.

16. Få et job på begynderniveau

Nogle gange er den bedste mulighed efter eksamen på universitetet at tage en position på begynderniveau for at få færdigheder og erfaring. Selvom jobbet ikke er inden for dit felt eller noget, du brænder for, vil et fuldtidsjob i den virkelige verden hjælpe dig med at opbygge dit CV og give dig den støtte, du har brug for til at planlægge din fremtid og forberede dig på at tjene dit CV. drømmejob.

Nicolaj Nicolaisen
Nicolaj Nicolaisen College graduering er en spændende tid for studerende. Efter flere års studier kan du nu frit vælge mellem en uendelig mængde af livsveje. Mens dette for mange betyder at hoppe ind i en karriere på entry-level position, kan det for andre betyde at rejse, praktik eller tage et mellemår. I denne artikel præsenterer vi 16 gode ideer til at overveje for at hjælpe dig med at beslutte, hvad du skal gøre efter college, der passer til dig.