16 Fritidskarrierer: Plus Pligter Og Løn

Der er mange karrierer inden for rekreation, der hjælper folk med at nyde deres fritid med forskellige rekreative aktiviteter. Hvert område af rekreation har sine egne unikke jobs og fordele. Hvis du er interesseret i en rolle inden for rekreation, er det nyttigt at forstå de muligheder, der er tilgængelige for dig. I denne artikel udforsker vi en rekreativ karriereliste med 16 job, der kan give dig mulighed for at opleve opfyldelsen af ​​rekreationsområdet plus den gennemsnitlige løn og primære opgaver for hver stilling.

Hvad er fritidskarrierer?

Karrierer inden for rekreation involverer støttende aktiviteter, der hjælper folk med at slappe af eller forblive aktive i deres fritid. Det grundlæggende mål med rekreative aktiviteter er, at folk skal have det sjovt som kunder, kunder eller fans. Fritidsområdet omfatter forskellige områder som sport og fritid, hvor du kan få mange lederskabs- og støtteroller for at hjælpe andre med at drage fordel af rekreative aktiviteter.

Liste over fritidskarrierer

Undersøg følgende fritidskarriereliste for at lære mere om de forskellige områder og job, der er tilgængelige på dette felt:

1. Eventyrguide

National gennemsnitsløn: $27.946 om året

Primære opgaver: En eventyrguide leder grupper af kunder på udendørsudflugter og underviser i vigtige udendørsfærdigheder. Ansvar kan omfatte at uddanne eventyrgrupper i udendørs sikkerhed, samle campingudstyr og opretholde gruppemedlemmernes sikkerhed. Dette job involverer dage og nætter tilbragt udendørs, en fremragende forståelse af campingteknikker og en forpligtelse til at opmuntre gruppemedlemmer til at respektere naturen.

2. Rejseleder

National gennemsnitsløn: $28.251 om året

Primære pligter: Rejseledere arbejder med grupper af mennesker for at lære dem om et bestemt emne inden for en bestemt tid. På rekreationsområdet kan rejseledere arbejde i museer, byer eller parker for at lede grupper på pædagogiske ture. En rejseleders pligter inden for de fleste områder af rekreation inkluderer at forklare interessante installationer eller vartegn, besvare spørgsmål og sikre, at gruppen respekterer turens funktioner.

3. Lejrrådgiver

National gennemsnitsløn: $29.999 om året

Primære opgaver: En lejrrådgiver planlægger campingoplevelser og fører tilsyn med deres campisters sikkerhed og velvære. Ofte arbejder lejrrådgivere med børn eller teenagere i daglejre eller sommerlejre for at give dem viden om udendørs, fysisk aktivitet og overvåget tid med deres jævnaldrende. Dette job er typisk sæsonbestemt og åbent for passionerede kandidater på begynderniveau.

4. Naturforsker

National gennemsnitsløn: $34.122 om året

Primære opgaver: En naturforsker varetager miljøuddannelsesindsatser for parker eller andre naturrelaterede organisationer. Opgaverne for denne rolle omfatter forskning i naturlige habitater, bevarelse af økosystemer og præsentation af information om ture eller præsentationer for at opmuntre andre til at beskytte naturen. Naturforskere arbejder for det meste udendørs eller på kontorer, men de kan besøge skoler eller give rundvisninger i deres studieområder, når de ikke forsker.

5. Park ranger

National gennemsnitsløn: $35.089 om året

Primære opgaver: Parkvagter håndhæver parklove og regler for at opretholde sikkerheden for besøgende og bevare naturen. For at gøre dette patruljerer rangers deres parker, undersøger mistænkelig aktivitet og udsteder citater for brudte regler. Arbejdsmiljøet for parkvagter er typisk udenfor, hvor de færdes ved hjælp af en række køretøjer eller til fods eller inde på rangerstationen.

Læs mere: Lær om at være Park Ranger

6. Sportscenterleder

National gennemsnitsløn: $36.102 om året

Primære opgaver: En sportscenterleder fører tilsyn med en sportsfacilitet eller fitnesscenter for at sikre de besøgendes sikkerhed og tilfredshed. Disse ledere kan arbejde i forskellige rekreative faciliteter og styre hele centret eller kun sportsdelen, som en træningsbane i et større anlæg. Typiske ansvarsområder kan omfatte bestilling og vedligeholdelse af udstyr, ledelse af personale som trænere og fastsættelse af adgangsgebyrer.

7. Spa-passer

National gennemsnitsløn: $36.841 om året

Primære opgaver: En spa-assistent hjælper spagæster med at få en behagelig og afslappende oplevelse. Ledsager udfører forskellige opgaver som at hilse på og vejlede gæster, rengøre fællesområder og opbevare mad og håndklæder, som gæsterne kan bruge. De arbejder normalt i indendørs eller udendørs spa-centre eller retreats med andre spa-personale, massageterapeuter og andre afslapningseksperter.

8. Vandsportsleder

National gennemsnitsløn: $39.802 om året

Primære opgaver: En vandsportsleder fører tilsyn med de daglige aktiviteter i et rekreativt vandcenter som en pool eller et vandland. Ansvar kan omfatte ansættelse og tilsyn med livreddere og instruktører, planlægning af brug af vandcentret og at holde centret rent og brugbart. Mange akvatiske ledere tilbringer det meste af deres tid i deres akvatiske anlæg eller et nærliggende kontor.

9. Event planlægger

National gennemsnitsløn: $40.724 om året

Primære opgaver: En eventplanlægger arbejder sammen med kunder om at planlægge og præsentere store begivenheder som fester, auktioner og galleriåbninger. Eventplanlæggere håndterer forberedelsen af ​​begivenheden, herunder kontakt til leverandører og opstilling af budgetter og yder oprydningstjenester bagefter. Personer i denne rolle kan arbejde for en organisation eller freelance ved at vælge deres egne kunder.

Læs mere: Lær om at være begivenhedsplanlægger

10. Hospitality manager

National gennemsnitsløn: $48.879 om året

Primære opgaver: Hospitality-ledere kan arbejde i forskellige omgivelser for at overvåge driften og kundetilfredsheden af ​​deres anlæg. Hospitalitetsfaciliteter omfatter steder som restauranter, hoteller og krydstogtsrederier, hvor medarbejdere tager sig af kunder, der kan være på ferie eller forkæle sig selv. Opgaverne kan omfatte ansættelse af personale til at betjene kunder, oprette eller administrere budgetter og vedligeholde forsyninger som mad og drikkevarer.

11. Community manager

National gennemsnitsløn: $49.463 om året

Primære opgaver: En community manager arbejder på et marketing- eller PR-team for at forbinde et brand med dets målgruppe eller fællesskab. I rekreation kan denne rolle indebære kontakt til fans af sportshold eller markedsføring af en park med attraktive kampagner, der fanger de besøgendes opmærksomhed. Community managers skaber ofte sociale medier og opsøgende strategier, interagerer med kunder eller klienter og designer video- og tekstindhold til et brands websted.

Læs mere: Lær om at være Community Manager

12. Fitness manager

National gennemsnitsløn: $50.127 om året

Primære pligter: En fitnesschef vedligeholder og overvåger driften af ​​et fitnesscenter som et fitnesscenter, herunder eventuelle regler og medlemsbestemmelser. De kan ansætte personale, sørge for, at udstyret fungerer korrekt og bestemme priser for deres anlæg. Fitnessledere leder ofte teams af medarbejdere, såsom personlige trænere og wellness-specialister, for at hjælpe med at give kunderne en gavnlig træningsoplevelse i deres facilitet.

13. Fritidschef

National gennemsnitsløn: $50.420 om året

Primære opgaver: Rekreationsledere fører tilsyn med og driver fritids- og forsamlingshuse. Disse ledere udfører opgaver som at lede udendørs eller indendørs fysisk aktivitet, budgettering og fundraising til begivenheder og markedsføre deres aktiviteter for at bringe besøgende. Fokus for en rekreationsleder er ofte på samfundsengagement for mennesker i alle aldre og involverer ofte aktiviteter som markdage, udendørs film og sæsonbestemte begivenheder.

14. Parkforvalter

Landsgennemsnitsløn : 52.038 om året

Primære opgaver: Parkforvaltere er de mennesker, der administrerer parker, herunder at holde dem rene og sørge for arrangementer og fællesarealer. Ansvaret for dette job inkluderer at føre tilsyn med parkansatte og frivillige, oprette en liste over mål, som parken skal nå, og tilføje forskellige rekreative aktiviteter som legepladser, spiseområder og særlige begivenheder. De arbejder ofte på kontorer i nærheden af ​​deres parker og bruger regelmæssigt køretøjer til at observere den generelle tilstand af grunden.

15. Sportsdirektør

National gennemsnitsløn: $62.287 om året

Primære opgaver: Atletiske ledere administrerer de atletiske afdelinger på skoler eller sportsprogrammer i lokalsamfund for at hjælpe folk med at dyrke atletik i et sikkert, organiseret miljø. Ansvaret omfatter ansættelse af erfarne trænere til at lede sportshold, promovering af begivenheder som spil og turneringer og sikring af sikkerheden for alle deltagere. Atletiske direktører arbejder typisk hele året, da de håndterer en række sæsonbestemt atletik og vedligeholder deres faciliteter og felter.

16. Marketingdirektør

National gennemsnitsløn: $85.748 om året

Primære opgaver: En marketingdirektør i rekreation varetager marketingindsatsen for kunder som sportshold, rekreationscentre og hoteller. Pligterne i denne rolle omfatter udvikling af marketingkampagner for at udbrede kendskabet til deres klient, research af marketingtendenser og tilsyn med deres marketingteam for at skabe det mest engagerende indhold. Marketingdirektører arbejder muligvis udelukkende for én virksomhed eller har flere kunder, som de hjælper.

Læs mere: Lær om at være marketingdirektør

Aske Hansen
Aske Hansen Der er mange karrierer inden for rekreation, der hjælper folk med at nyde deres fritid med forskellige rekreative aktiviteter. Hvert område af rekreation har sine egne unikke jobs og fordele. Hvis du er interesseret i en rolle inden for rekreation, er det nyttigt at forstå de muligheder, der er tilgængelige for dig. I denne artikel udforsker vi en rekreativ karriereliste med 16 job, der kan give dig mulighed for at opleve opfyldelsen af rekreationsområdet plus den gennemsnitlige løn og primære opgaver for hver stilling.