16 Computer Information Systems Job

16 Computer Information Systems Job

Mange industrier er afhængige af computernetværk, så hvis du har en uddannelse i computerinformationssystemer (CIS), kan du finde job i mange forskellige omgivelser. CIS-stillinger spænder fra entry-level til executive management, hvilket betyder, at der er masser af muligheder for vækst. I denne artikel diskuterer vi en række forskellige computerinformationssystemer job, som du kan forfølge.

Hvad er computerinformationssystemindustrien?

Computerinformationssystemer er et felt med fokus på computere og deres netværk. CIS omfatter dele af informationsteknologi og datalogi, men involverer specifikt brug af teknologi i forretningsmiljøet. Datalogistuderende lærer om kodning og de matematiske algoritmer, der ligger til grund for computere. Dette er forskelligt fra CIS, som giver et bredere blik på, hvordan computersystemer gavner virksomheder. Men fordi meget af uddannelsen for studerende på begge områder er meget ens, er der meget overlap i jobmuligheder.

Det er muligt at tage hovedfag i CIS på nogle universiteter og opnå en bachelorgrad i computerinformationssystemer. Imidlertid kan entry-level jobs i dette felt være tilgængelige for folk uden en bachelorgrad. For eksempel kan computeroperatørstillinger kun kræve en associeret grad i et computerrelateret felt. Du kan også udføre nogle CIS-job med lignende grader, såsom datalogi. CIS-stillinger på højere niveau kan kræve avanceret uddannelse, såsom en MBA i informationssystemer.

16 karrierer inden for computerinformationssystemer

Jobs i CIS-industrien involverer ofte at yde støtte til virksomheder. Du kan arbejde fra kontoret som ansat i én virksomhed eller eksternt på kontraktbasis med flere virksomheder.

Her er 16 job for personer med grader i computerinformationssystemer:

1. Computeroperatør

National gennemsnitsløn: $38.397 om året

Primære opgaver: Computeroperatører arbejder med computerterminaler og mainframes. Deres ansvar omfatter systemvedligeholdelse, softwareopdateringer, dokumentation af ændringer og løsning af eventuelle problemer. Computeroperatører kan også understøtte brugere eksternt. De sender fejlrapporter og data til andre afdelinger efter behov, afhængigt af deres branche.

2. Teknisk supportspecialist

National gennemsnitsløn: $44.358 om året

Primære opgaver: Tekniske supportspecialister er ansvarlige for fejlfinding af hardware- og softwareproblemer på stedet eller eksternt. De kan teste og installere ny hardware eller software. Tekniske supportspecialister løser daglige problemer, som brugerne støder på med deres computere eller maskiner såsom printere. De er også tilgængelige til at besvare spørgsmål og tale brugere gennem brugen af ​​deres teknologi.

Læs mere: Lær om at være teknisk supportspecialist

3. Computerprogrammør

National gennemsnitsløn: $47.754 om året

Primære opgaver: Computerprogrammører er ansvarlige for at skrive kode for at skabe software. De gør dette baseret på softwareingeniørers specifikationer. Programmører tester også den kode, de skriver, og løser eventuelle problemer. De kan også skrive manualer eller uddanne brugere.

Læs mere: Lær om at være computerprogrammør

4. Videospil designer

National gennemsnitsløn: $54.526 om året

Primære opgaver: Videospildesignere skaber digitale spil. Disse spil kan køre på forskellige platforme, såsom mobiltelefoner, spillekonsoller eller computere. Spildesignere kan arbejde i alle aspekter af spilskabelse, herunder programmering, skrivning og animation, eller specialisere sig i visse områder.

5. Database manager

National gennemsnitsløn: $67.076 om året

Primære opgaver: En databaseadministrator er ansvarlig for opsætning, styring og beskyttelse af databaser. De kan også kaldes en databaseadministrator. Deres ansvar omfatter sikkerhedskopiering af data, organisering af datalagring, koordinering af opdateringer og test af nye databaser. Databaseadministratorer håndterer også hardware- og softwareopgraderinger, og de skal sikre, at data er let og sikkert tilgængelige.

6. Kvalitetssikringsanalytiker

National gennemsnitsløn: $70.051 om året

Primære opgaver: Kvalitetssikring (QA) analytikere tester software. De arbejder med at identificere fejl, som de dokumenterer og rapporterer til udviklere og softwareingeniører. De indsamler og analyserer også testdata. QA-analytikere foreslår softwareforbedringer og kan være ansvarlige for brugeruddannelse.

7. Dataanalytiker

National gennemsnitsløn: $75.772 om året

Primære opgaver: En dataanalytiker er ansvarlig for at indsamle, organisere, analysere og vedligeholde datasæt og databaser. De verificerer, at data er korrekte og af høj kvalitet. Disse analytikere rapporterer deres fortolkninger, noterer tendenser i dataene og rådgiver ledelsen. De kan fokusere på områder som at forbedre effektiviteten eller maksimere fortjenesten.

Læs mere: Lær om at være dataanalytiker

8. Sundhedsinformationsleder

National gennemsnitsløn: $75.898 om året

Primære opgaver: Ledere af sundhedsinformationsstyring fører tilsyn med elektroniske journalsystemer. De er ansvarlige for at indsamle og fortolke medicinsk information. Ledere af sundhedsinformationsstyring beskytter også sikkerheden af ​​følsomme data. De kan arbejde på hospitaler, sygeforsikringsbureauer, farmaceutiske forsknings- og udviklingsselskaber eller offentlige miljøer.

9. Systemadministrator

National gennemsnitsløn: $84.939 om året

Primære opgaver: Systemadministratorer etablerer og bevarer computernetværksintegritet. Denne stilling omfatter opsætning og vedligeholdelse af hardware og software til lokale og brede netværk og intranet. Administratorer arbejder på at undgå serviceafbrydelser eller rette dem, hvis de opstår.

Læs mere: Lær om at være systemadministrator

10. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $87.074 om året

Primære opgaver: Webudviklere eller webprogrammører er ansvarlige for at designe, bygge og vedligeholde virksomhedswebsteder. De håndterer alle tekniske problemer for de websteder, de administrerer, og de opdaterer websteder som svar på kundens behov eller teknologiske fremskridt.

Læs mere: Lær om at være webudvikler

11. Informationssystemansvarlig

National gennemsnitsløn: $89.932 om året

Primære opgaver: Informationssystemadministratorer er ansvarlige for at overvåge deres virksomheds computerprocesser. En af deres hovedopgaver er at bestemme virksomhedens teknologiske krav. De sætter derefter budgetter og vælger hardware og software til køb. Informationssystemchefer fører også tilsyn med medarbejdere i andre computerrelaterede stillinger i virksomheden.

12. Forretningssystemanalytiker

National gennemsnitsløn: $90.110 om året

Primære opgaver: Forretningssystemanalytikere kombinerer forretningsviden med træning i computere. Deres job er at hjælpe virksomheder med at træffe teknologiske beslutninger. De identificerer områder, hvor teknologi kan forbedre virksomhedens effektivitet eller løse dens problemer. Derefter finder, undersøger og anbefaler de systemer som svar på disse problemer. Denne stilling kan involvere oprettelse af computerprogrammer og opsætning af servere.

Læs mere** : [ Lær om at være forretningssystemanalytiker**](https://www.Bonjoures.com/career-advice/careers/what-does-a-business-systems-analyst-do)

13. Informationssikkerhedsanalytiker

National gennemsnitsløn: $97.807 om året

Primære opgaver: Informationssikkerhedsanalytikere er ansvarlige for at opretholde en virksomheds digitale sikkerhed. De identificerer potentielle sårbarheder for at forhindre cyberangreb. Hvis der opstår et angreb, er det deres opgave at reagere på det. Dette job omfatter valg, installation og opdatering af sikkerhedssoftware. Informationssikkerhedsanalytikere skal holde sig opdateret om udviklingen i branchen for følsom databeskyttelse.

Læs mere: Lær om at være informationssikkerhedsanalytiker

14. Informationsteknologichef

National gennemsnitsløn: $104.696 om året

Primære opgaver: Informationsteknologichefer fører tilsyn med tekniske supportspecialister og andet informationsteknologipersonale. Deres opgaver omfatter ansættelse af medarbejdere, ledelse og uddannelse. De initierer og overvåger også projekter, fortolker kundefeedback og opretholder servicestandarder. Informationsteknologichefer hjælper deres team med deres opgaver efter behov.

Læs mere: Lær om at være IT-chef

15. Softwareingeniør

National gennemsnitsløn: $107.500 om året

Primære opgaver: Softwareingeniører skaber eller ændrer software og applikationer. De kan arbejde med specialiserede programmer, der er specifikke for det felt, de arbejder i. Ingeniører kan også arbejde på mere generelle programmer for at øge effektiviteten eller administrere netværk eller databaser. Det er deres opgave at teste og løse eventuelle problemer med den software, de designer.

Læs mere: Lær om at være softwareingeniør

16. Chief technology officer

National gennemsnitsløn: $152.285 om året

Primære opgaver: Chief Technology Officer (CTO) er ansvarlig for alle deres virksomheds teknologi-relaterede behov. De bestemmer virksomhedens samlede brug af computersystemer og anden teknologi. CTO'en repræsenterer derefter disse interesser i møder på højt niveau. De overvåger også ledelsesstandarder for al virksomhedens netværksinfrastruktur og software.

Læs mere: Lær om at være CTO (Chief Technology Officer)

Leo Mortensen
Leo Mortensen Mange industrier er afhængige af computernetværk, så hvis du har en uddannelse i computerinformationssystemer (CIS), kan du finde job i mange forskellige omgivelser. CIS-stillinger spænder fra entry-level til executive management, hvilket betyder, at der er masser af muligheder for vækst. I denne artikel diskuterer vi en række forskellige computerinformationssystemer job, som du kan forfølge.