15 Væsentlige Arbejderjob: Med Primære Opgaver Og Lønninger

15 Væsentlige Arbejderjob: Med Primære Opgaver Og Lønninger

Der er mange ledige job, der er nødvendige uanset de omstændigheder, der påvirker samfundet, såsom dårligt vejr. De arbejdere, der udfører disse job, kan modtage bonusløn, mens andre nyder muligheden for at hjælpe i krise eller udfordrende tider. Udforskning af essentielle arbejdskarrierer kan hjælpe dig med at afgøre, om du kan finde et job som en essentiel arbejdstager, der opfylder og give dig de oplysninger, du har brug for for at vælge en rolle, der passer til dine karrieremål. I denne artikel diskuterer vi, hvad en vigtig arbejder er, og lærer om 15 væsentlige arbejderjob, som du kan overveje.

Hvad er en væsentlig arbejder?

En væsentlig arbejdstager er en professionel, der arbejder i en industri, der er udpeget af regeringen som værende nødvendig for livet, samfundet og økonomien. Det betyder, at de skal fortsætte deres job på deres beskæftigelsesfaciliteter, selv under usædvanlige omstændigheder, såsom ophold i hjemmet. Mens den føderale definition af væsentlig gælder nationalt, har nogle stater tilføjet deres egne væsentlige industrier til den føderale liste, som omfatter:

 • Sundhedspleje
 • Offentlig sikkerhed
 • Uddannelse
 • Fødevarer og landbrug
 • Energi
 • Transport
 • Vand
 • Offentlige arbejder
 • Informationsteknologi
 • Fremstilling
 • Farlige materialer
 • Kemisk
 • Finansielle tjenesteydelser
 • Forsvar
 • Boliger
 • Hygiejne
 • Kommercielle faciliteter
 • Andre statsbaserede operationer

15 væsentlige arbejderjob

Her er en liste over 15 vigtige arbejderjob, som du kan udforske:

1. Lærer

National gennemsnitsløn: $23.668 om året

Primære opgaver: Lærere er professionelle pædagoger, der instruerer eleverne i at forberede dem til voksenlivet, efterskolen og arbejdspladsen. De opretter og leverer ofte lektionsplaner, evaluerer deres elevers fremskridt og overvåger nogle gange aktiviteter uden for undervisningen. Lærere kan instruere elever og administrere eksamener i deres klasseværelser eller gennem fjernundervisningsprogrammer, såsom videokonferencer og undervisningssoftware.

Læs mere: Lær om at være lærer

2. Kasserer

National gennemsnitsløn: $25.357 om året

Primære opgaver: En kasserer driver registret på en restaurant eller detailbutik. Som de medarbejdere, der opkræver betalinger fra kunder, har kasserere en vigtig rolle i at vedligeholde butikkens cash flow og sikre kundetilfredshed. De kan også besvare kundernes spørgsmål, vise dem, hvor de kan finde produkter og håndtere produktreturneringer.

Læs mere: Lær om at være kasserer

3. Buschauffør

National gennemsnitsløn: $38.525 om året

Primære opgaver: Buschauffører driver skole-, charter- og bybusser for at transportere folk til deres destinationer. De kører typisk almindelige ruter og gør holdt undervejs for at hente passagerer. Udover at køre kan buschauffører også udføre grundlæggende inspektioner af deres køretøjer for at sikre deres egnethed til vejen.

4. Postekspedient

National gennemsnitsløn: $39.767 om året

Primære opgaver: En postekspedient, også kendt som en postbehandler, udfører regelmæssig forretningsdrift på et postkontor. De sorterer post, før fragtførere leverer den til sine modtagere, hjælper kunder med at beslutte forsendelsesmetoder for deres pakker og håndterer detailsalg af produkter som frimærker og forsendelseskasser. Postekspedienter kan arbejde i normal arbejdstid, eller de kan håndtere indgående og udgående post på et poststed på nat- og weekendvagter.

5. Fremstillingstekniker

National gennemsnitsløn: $42.084 om året

Primære opgaver: En produktionstekniker er en dygtig fagmand, der producerer varer i en produktionsfacilitet. De bruger fabriksudstyr, overvåger kvaliteten af ​​produkterne og vedligeholder produktionslogfiler. Produktionsteknikere bruger nogle gange softwareprogrammer til at styre automatiserede processer.

6. Paramediciner

National gennemsnitsløn: $42.473 om året

Primære opgaver: En paramediciner yder akut lægehjælp til mennesker i nødsituationer. De kommunikerer med dispatcherne for at finde nødsituationen, yde sundhedsydelser på stedet og transportere patienter til hospitalet efter behov. Paramedicinere udfører deres opgaver hurtigt og effektivt og fører detaljerede optegnelser over de tjenester, de leverer.

Læs mere: Lær om at være paramediciner

7. Restaurantchef

National gennemsnitsløn: $49.470 om året

Primære opgaver: En restaurantchef varetager den daglige drift af en restaurant. De ansætter og planlægger personale, administrerer kundeproblemer, hjælper medarbejdere efter behov og håndhæver virksomhedens politikker. Restaurantchefer har nogle gange universitetsgrader, men de begynder typisk deres karriere ved at få erfaring som ikke-ledelsesmedarbejdere såsom servere og kokke.

Læs mere: Lær om at være restaurantchef

8. Linjemand

National gennemsnitsløn: $53.013 om året

Primære opgaver: En linjemand, også kendt som en linjearbejder, er en person, der arbejder for forsyningsselskaber for at reparere elledninger og transformere. De hjælper med konstruktion, installation og vedligeholdelse af elledninger, der fører elektricitet til boliger og virksomheder i området. Linjearbejdere reagerer også på afbrydelser forårsaget af nødsituationer, såsom ulykker eller naturkatastrofer, for at genoprette strømmen.

9. Politibetjent

National gennemsnitsløn: $53.295 om året

Primære opgaver: En politibetjent er en offentlig sikkerhedsprofessionel, der reagerer på nødsituationer og gerningssteder for at beskytte borgere og foretage anholdelser, når det er nødvendigt. De kommunikerer med alarmcentraler om kriminel aktivitet, ulykker og andre nødsituationer, interviewer vidner og udfører undersøgelser. Politibetjente kan arbejde for by-, amts- eller statslige retshåndhævende afdelinger.

Læs mere: Lær om at være politibetjent

10. Vandbehandlingsspecialist

National gennemsnitsløn: $59.945 om året

Primære opgaver: En vandbehandlingsspecialist driver og vedligeholder udstyr på et vandværk. De overvåger processer på vand- og spildevandsanlæg for at sikre, at de fungerer korrekt, foretager nødvendige reparationer og overvåger deres output. Vandbehandlingsspecialister holder drikkevand og andre vandkilder sikre til forbrug og brug.

11. Lastbilchauffør

National gennemsnitsløn: $66.682 om året

Primære opgaver: En lastbilchauffør transporterer masser af gods til deres destinationer. De rejser ofte lange afstande for at transportere varer som fødevarer, tekstiler og brændstof til varehuse eller detailbutikker, hvor virksomheder sælger produkterne til deres kunder. At blive lastbilchauffør kræver et kommercielt kørekort (CDL) plus CDL-uddannelse og træning for at sikre din og andres sikkerhed på vejen.

Læs mere: Lær om at være lastbilchauffør

12. Sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $78.996 om året

Primære opgaver: En sygeplejerske yder sundhedsydelser og støtte til patienter. De arbejder sammen med læger og andre medicinske udbydere for at evaluere, behandle og overvåge deres patienters helbredsproblemer. Sygeplejersker kan arbejde inden for ethvert område af medicin, såsom pædiatri, onkologi eller obstetrik. Nogle sygeplejersker vælger at arbejde på hospitaler, mens andre kan arbejde på lægekontorer.

Læs mere: Lær om at være sygeplejerske

13. Anlægschef

National gennemsnitsløn: $95.416 om året

Primære opgaver: En fabriksleder er en professionel, der fører tilsyn med driften på en produktionsfacilitet. De ansætter og træner personale, evaluerer processer, skaber strategier for mere effektive procedurer og overvåger udstyrets effektivitet. Anlægsledere kan også hjælpe med at udvikle et budget og implementere processer til styring af omkostninger.

Læs mere: Lær om at være fabrikschef

14. Tandlæge

National gennemsnitsløn: $236.717 om året

Primære opgaver: En tandlæge er en læge med speciale i oral sundhed. De lærer deres patienter at bruge forebyggende metoder til at undgå tandproblemer, løse mundsundhedsproblemer såsom hulrum og henvise deres patienter til specialister for mere intensive behandlinger. Tandlæger kan vælge at yde tjenester til børn, voksne eller begge dele.

Læs mere: Lær om at være tandlæge

15. Læge

National gennemsnitsløn: $239.448 om året

Primære opgaver: En læge er en læge, der diagnosticerer, behandler og overvåger deres patienters helbred. Læger vurderer patienter for at diagnosticere specifikke tilstande og udarbejde behandlingsplaner, bestille laboratorieprøver, ordinere medicin og behandle patientens bekymringer. Læger vælger et praksisområde som kardiologi eller familiemedicin, og de kan arbejde i privat praksis eller på et hospital.

Læs mere: Lær om at være læge

Jonas Poulsen
Jonas Poulsen Der er mange ledige job, der er nødvendige uanset de omstændigheder, der påvirker samfundet, såsom dårligt vejr. De arbejdere, der udfører disse job, kan modtage bonusløn, mens andre nyder muligheden for at hjælpe i krise eller udfordrende tider. Udforskning af essentielle arbejdskarrierer kan hjælpe dig med at afgøre, om du kan finde et job som en essentiel arbejdstager, der opfylder og give dig de oplysninger, du har brug for for at vælge en rolle, der passer til dine karrieremål. I denne artikel diskuterer vi, hvad en vigtig arbejder er, og lærer om 15 væsentlige arbejderjob, som du kan overveje.