15 Typer Fjernjob

15 Typer Fjernjob

Efterhånden som moderne teknologi udvikler sig, vil flere medarbejdere fortsætte med at bruge den til at udføre de fleste af deres opgaver. Der er endda nogle medarbejdere, der bruger teknologi til at afslutte opgaver og kommunikere med andre medarbejdere, hvilket gør det nemmere for dem at udføre alt deres arbejde eksternt. Fjernjobs giver dig mulighed for bekvemt at arbejde hjemmefra, normalt efter din egen, fleksible tidsplan. I denne artikel forklarer vi, hvad en fjernstilling er, og hvilke typer fjernjobs, du kan forfølge.

Hvad er et fjernjob?

Et fjernjob er en rolle, som en medarbejder kan udføre uden for det typiske kontormiljø. I en fjernrolle kan folk normalt fuldføre de fleste af deres opgaver og projekter ved hjælp af en computer. De kan også kommunikere med supervisorer og andre teammedlemmer via telefonopkald, videoopkald eller chatbeskedsystemer. Dette reducerer behovet for, at medarbejderne fysisk besøger kontoret for at udføre deres opgaver, og de udfører dem i stedet i deres hjem eller et fjernkontor.

Typer af fjernjob

De fleste fjerntliggende roller er afhængige af teknologi for at hjælpe dem med at afslutte projekter, hvilket er grunden til, at der ofte findes mange fjernstillinger inden for områder som marketing, webdesign eller dataanalyse, som alle indebærer, at man bruger teknologi regelmæssigt. Almindelige typer fjernjob omfatter:

1. Webdesigner

National gennemsnitsløn: $43.500 om året

Primære opgaver: En webdesigner bygger tiltalende og brugervenlige hjemmesider til virksomheder for at tiltrække potentielle og nuværende kunder. Fælles ansvar omfatter brug af kodesprog til at skabe websider og forbedre designelementer, møde med kunder for at vurdere deres webstedsmål og teste deres endelige produkt for at sikre, at det opfylder kundernes behov, før webstedet lanceres.

Relateret: Lær om at være webdesigner

2. Social media manager

National gennemsnitsløn: $45.414 om året

Primære opgaver: Ledere af sociale medier arbejder ofte på en virksomheds marketingteam for at administrere deres konti på sociale medier og online tilstedeværelse. Andre ansvarsområder omfatter opbygning af budgettet for udgivelse af annoncer på sociale medier, sporing af kundeengagement og konverteringstendenser, udformning af overbevisende opslag på sociale medier, der tiltrækker og engagerer kunder, og holde sig opdateret om almindelige tendenser i industrien på sociale medier.

Relateret: Lær om at være Social Media Manager

3. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $47.381 om året

Primære opgaver: En kundeservicemedarbejder arbejder direkte med kunder, normalt via telefonopkald eller chatsystemer, for at besvare kundernes spørgsmål. Andre opgaver kan omfatte behandling af produktordrer og håndtering af deres returneringer, adressering og løsning af kundeklager og deling af priser eller andre produktoplysninger med kunder.

Relateret: Lær om at være kundeservicerepræsentant

4. Virtuel assistent

National gennemsnitsløn: $49.595 om året

Primære opgaver: Virtuelle assistenter arbejder eksternt, mens de udfører administrative opgaver for deres supervisor. Fælles ansvar kan omfatte planlægning af aftaler, besvarelse af telefonopkald, korrekturlæsning af firmadokumenter, oprettelse af grundlæggende marketingmateriale og indtastning af numre i databaser.

5. Grafisk designer

National gennemsnitsløn: $49.626 om året

Primære opgaver: En grafisk designer laver visuel grafik til en virksomheds digitale eller trykte markedsføringsmateriale. Typiske opgaver for en grafisk designer inkluderer at bygge salgsfremmende videoer, bruge grafisk designsoftware til at skabe illustrationer til reklamer, designe overbevisende infografik fra virksomhedsdata og lave forretningslogoer.

Relateret: Lær om at være grafisk designer

6. Kopier editor

National gennemsnitsløn: $55.204 om året

Primære opgaver: Kopiredaktører arbejder ofte på et redaktionsteam for at læse korrektur og forbedre kvaliteten af ​​en forfatters indhold. Andre opgaver involverer strukturering af kopien for at sikre, at den flyder jævnt, korrigering af grammatiske fejl eller stavefejl, samarbejde med forfattere for at hjælpe med at forbedre deres færdigheder til at skabe indhold og sikre, at forfatteren følger de korrekte stilguidekrav, som kunden anmoder om.

7. Bogholder

National gennemsnitsløn: $56.497 om året

Primære opgaver: En revisor hjælper med at forbedre en organisations effektivitet ved at bruge og analysere dens økonomiske optegnelser. Fælles ansvar er at køre månedlige eller kvartalsvise revisioner af en virksomheds bankkonti og budget, dokumentere eventuelle finansielle transaktioner, finde og anbefale løsninger til bedre at administrere finansielle konti og sikre, at virksomheden følger korrekte skatteregler.

Relateret: Lær om at være revisor

8. Rekrutterer

National gennemsnitsløn: $56.828 om året

Primære opgaver: En rekrutterer arbejder ofte på personaleteamet for at finde kvalitetskandidater til at udfylde åbne roller. Andre opgaver kan omfatte screening og interview af ansøgere, research og kontakt til kandidater, der opfylder rollernes ønskede færdigheder og kvalifikationer, interview eller screening af kandidater, tilbud om job til medarbejdere og forhandling af løn og goder.

Relateret: Lær om at være rekrutterer

9. Tekstforfatter

National gennemsnitsløn: $58.065 om året

Primære opgaver: Tekstforfattere laver unikt indhold til en virksomhed. De kan skrive kopi til annoncer, websider, blogindlæg, sociale medier eller videoscripts. Andre ansvarsområder kan omfatte brainstorming og pitche idéer til nyt indhold, udarbejdelse af pressemeddelelser eller andet mediemateriale, organisering og planlægning af indholdsproduktion og opskrivning af salgsfremmende marketingmails.

Relateret: Lær om at være tekstforfatter

10. Salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $61.241 om året

Primære opgaver: Salgsrepræsentanter arbejder tæt sammen med potentielle kunder for at promovere og sælge et produkt eller en service. De kan rejse til forskellige virksomheder eller mødes med potentielle kunder personligt for at uddanne dem om deres produkt. Andre opgaver omfatter forhandling af salgskontrakter, demonstrationer af et produkts funktioner og opfyldelse af bestemte salgsmål.

Relateret: Lær om at være salgsrepræsentant

11. Marketingchef

National gennemsnitsløn: $70.377 om året

Primære opgaver: En marketingchef udvikler kampagner og strategier for at fremme en organisation. Fælles ansvar kan omfatte at bestemme, hvem deres målgruppe er, opbygning af et annoncebudget, analyse af markedstendenser og evaluering af data fra seneste kampagner for at få indsigt i nye kampagner.

Relateret: Lær om at være marketingchef

12. Dataanalytiker

National gennemsnitsløn: $73.996 om året

Primære opgaver: En dataanalytiker indsamler og fortolker virksomhedsdata for at hjælpe medarbejdere og ledelse bedre til at forstå dem. Nogle af deres opgaver inkluderer at sætte komplekse datasæt i forståelige diagrammer og rapporter, finde væsentlige tendenser til at hjælpe med at træffe bedre forretningsbeslutninger og opbygge effektive statistiske testprocedurer.

Relateret: Lær om at være dataanalytiker

13. Projektleder

National gennemsnitsløn: $86.013 om året

Primære opgaver: Projektledere planlægger og implementerer vigtige virksomhedsprojekter fra start til slut. Fælles ansvar omfatter at lede et team og tildele projekter til medlemmer, udvikle en tidsplan og løbende overvåge dens fremskridt, opbygge et projektbudget og videresende projektbehov til kunder eller supervisorer.

Relateret: Lær om at være projektleder

14. User experience designer

National gennemsnitsløn: $97.770 om året

Primære opgaver: Brugeroplevelsesdesignere opdaterer digitale produkter i overensstemmelse med forbrugernes behov. Andre ansvarsområder er fejlfinding og identificering af problemer med software, udvikling og forslag til forbedringsplaner, skabelse af prototyper og undersøgelse af konkurrerende produkter og kunders behov for at skabe effektive, brugervenlige programmer.

Relateret: Lær om at være en UX-designer

15. Softwareingeniør

National gennemsnitsløn: $108.679 om året

Primære opgaver: En softwareingeniør udvikler forretningsapplikationer, operativsystemer eller netværkskontrolsystemer til virksomheder. Andre almindelige opgaver omfatter bygning af modeller for udviklere til at skabe koder, design og test af applikationer for at imødekomme brugernes behov og foreslå systemopgraderinger til aktuel software.

Relateret: Lær om at være softwareingeniør

Germund Koch
Germund Koch Efterhånden som moderne teknologi udvikler sig, vil flere medarbejdere fortsætte med at bruge den til at udføre de fleste af deres opgaver. Der er endda nogle medarbejdere, der bruger teknologi til at afslutte opgaver og kommunikere med andre medarbejdere, hvilket gør det nemmere for dem at udføre alt deres arbejde eksternt. Fjernjobs giver dig mulighed for bekvemt at arbejde hjemmefra, normalt efter din egen, fleksible tidsplan. I denne artikel forklarer vi, hvad en fjernstilling er, og hvilke typer fjernjobs, du kan forfølge.