15 Typer Af Forsikringsagenter

15 Typer Af Forsikringsagenter

Ikke alene giver det at blive forsikringsagent dig mulighed for at hjælpe folk, men det kommer også med et solidt indtjeningspotentiale. Inden du forfølger denne karriere, skal du overveje de forskellige veje, du kan forfølge som forsikringsagent for at træffe en velinformeret beslutning. I denne artikel forklarer vi fordelene, der kommer fra en karriere som forsikringsagent, lister 15 forsikringsagentjob at forfølge og giver dig tips til at hjælpe dig med at finde succes i dette erhverv.

Relateret: Sådan bliver du en forsikringsagent

Hvorfor skal du blive forsikringsagent?

Udover at have minimale jobkrav, kommer en forsikringsagents karriere også med flere andre fordele. Inden du forfølger denne karrierevej, skal du overveje fordelene ved denne type job og afgøre, om de gør stillingen umagen værd. Her er nogle grunde til at blive forsikringsagent:

  • Mulighed for at hjælpe mennesker: Som forsikringsagent har du evnen til at beskytte folk mod fremtidige katastrofer, der kan opstå i deres liv. Hvis de har forsikring, kan forsikring hjælpe med at mindske risikoen. For eksempel, hvis en person kommer ud for en bilulykke, kan en bilforsikring forud for hændelsen hjælpe med at forhindre et økonomisk tilbageslag. Som forsikringsagent kan du hjælpe dine kunder med at arrangere en finansiel struktur for at lette eventuelle økonomiske byrder.
  • Stabilitet og jobudsigt: Da alle kan bruge forsikring, giver dette felt dig en pålidelig indkomst. Forsikringsbranchen har også et positivt jobudsigt. Ifølge US Bureau of Labor Statistics kan forsikringssalgsagenter forvente en beskæftigelsesvækst på 5% fra 2019 til 2029.
  • Evne til at øge dit indtjeningspotentiale: Som forsikringsagent kan du øge din indkomst ved at finde flere kunder. At gøre det giver større økonomiske belønninger til en stilling, der allerede har et betydeligt indtjeningspotentiale.
  • Fleksibel arbejdstid: At blive forsikringsagent giver dig større fleksibilitet med hensyn til din arbejdsplan. Denne karriere giver dig mulighed for at styre din tid, som det passer dig, hvilket giver dig større frihed og evnen til at balancere dit privatliv og dit arbejdsliv med lethed.

Typer af forsikringsagenter

Inden du forfølger en karriere som forsikringsagent, skal du overveje den brede vifte af karriereveje, der er tilgængelige. At kende dine muligheder sikrer, at du finder en stilling som forsikringsagent, der passer bedst til og interesserer dig. Her er 15 typer forsikringsagenter, deres primære opgaver og deres nationale gennemsnitlige lønninger:

1. Specialist i forsikringsverifikation

National gennemsnitsløn: $34.706 om året

Primære opgaver: Specialister i forsikringsverifikation verificerer forsikringen af ​​en hospitalspatient før deres indlæggelse. De sikrer forsikringsdækning over telefonen og løser dækningsproblemer, der opstår. Forsikringsverifikationsspecialister håndterer også betalinger for tjenester, der ikke er dækket af forsikring, forklarer forsikringsdækninger til patienter, komplet dokumentation, der er nødvendig for faktureringsformål, og opdaterer forsikringsændringer og patientoplysninger i hospitalets computersystem.

2. Bogholder

National gennemsnitsløn: $37.338 om året

Primære opgaver: Bogholdere registrerer en virksomheds økonomiske transaktioner. De sporer virksomhedens økonomiske data på en hovedbog, som hjælper med at skabe en balance. Bogholdere behandler også betalinger, udfører daglige bankaktiviteter, opretter økonomiske rapporter, sikrer nøjagtigheden af ​​finansielle transaktioner, afstemmer posteringer og opdaterer hovedbogen efter behov.

Relateret: Lær om at være bogholder

3. Skadeskriver

National gennemsnitsløn: $40.201 om året

Primære opgaver: Skadeassistenter gennemgår forsikringskravsformularer for at sikre deres nøjagtighed og udfyldelse. Om nødvendigt kontakter de de forsikrede eller nærtstående for at finde eventuelle manglende oplysninger. Skadeassistenter bestemmer også skadesdækning, beregner skadesbeløb, indgiver krav om betalinger eller yderligere undersøgelser og anvender forsikringsvurderingssystemer.

4. Skaderepræsentant

National gennemsnitsløn: $45.893 om året

Primære opgaver: Skaderepræsentanter undersøger og afgør forsikringskrav. De fungerer også som mellemled mellem kunder og forsikringsselskaber. Skaderepræsentanter undersøger krav og fastslår fakta for at bestemme dækning, tab og ansvar. De hjælper også kunder gennem skadeprocessen, løser kravproblemer og kontakter eksterne agenter for visse kravsundersøgelser.

5. Skadeudligner

National gennemsnitsløn: $55.258 om året

Primære pligter: Skadejusterere gennemgår forsikringskrav for at identificere et forsikringsselskabs ansvar, eller hvor meget de skal betale for skade eller tab. De vurderer ejendomsskader eller personskade, indsamler oplysninger fra en række forskellige kilder, udarbejder rapporter til skadesagsbehandlere og konsulterer specialister efter behov.

6. Skadebehandler

National gennemsnitsløn: $55.259 om året

Primære opgaver: Skadesagkyndige gennemgår forsikringskrav og ansøgninger. De undersøger dem for forsikringsudbetalinger og for at bestemme, hvor meget en begunstiget skal modtage. Kravsbedømmere gennemgår i det væsentlige disse krav for at sikre retfærdig proces og overholdelse af virksomhedens praksis.

7. Forsikringsspecialist

National gennemsnitsløn: $55.468 om året

Primære opgaver: Forsikringsspecialister fortolker forsikringsplaner og kommunikerer med forskellige forsikringsselskaber. De gemmer også patientjournaler i et computersystem, gennemgår forsikringskrav, finder kodefejl i elektroniske journaler, verificerer en patients medicinske dækning og opdaterer interne faktureringsdatabaser.

8. Forsikringsagent

National gennemsnitsløn: $57.056 om året

Primære opgaver: Forsikringsagenter sælger forsikringsdækning til forbrugere. De identificerer salgsmuligheder og hjælper forbrugerne med at finde den rigtige forsikring til dem. Forsikringsagenter fører også tilsyn med en portefølje af kunder, identificerer risikostyringsstrategier, sporer forsikringskrav og håndterer policefornyelser.

Relateret: Lær om at være forsikringsagent

9. Medicare agent

National gennemsnitsløn: $63.677 om året

Primære pligter: Medicare-agenter hjælper forbrugere med at gennemgå og Medicare-planer og den dækning, de giver. De repræsenterer flere udbydere og giver forbrugerne en objektiv mening om deres planmuligheder. Medicare-agenter hjælper også forbrugerne med at vælge den rigtige Medicare-plan baseret på deres behov og hjælper forbrugerne med at forstå deres muligheder.

10. Forsikringsmægler

National gennemsnitsløn: $66.300 om året

Primære opgaver: Forsikringsmæglere hjælper forbrugere med at finde en forsikring, der passer til deres behov. De finder nye kunder, skaber effektive marketingstrategier til at sælge forsikringsplaner til disse kunder, hjælper potentielle kunder med at udfylde de rigtige formularer og forhandle endelige aftaler.

11. Bureauchef

National gennemsnitsløn: $67.283 om året

Primære opgaver: Agenturledere fører tilsyn med alle aktiviteter i et forsikringsbureau. De kommunikerer med forsikringsagenter og kunder, evaluerer hver enkelt medarbejders effektivitet og opstiller præstationsmål. Agenturets ledere sikrer også, at målene bliver nået og sikrer, at politikker og retningslinjer overholdes.

12. Tabskontrolkonsulent

National gennemsnitsløn: $75.191 om året

Primære opgaver: Tabskontrolkonsulenter hjælper virksomheder med at reducere omkostningerne ved ulykker eller tyveri. De kommer op med måder at beskytte medarbejdere mod skader og hjælpe med at forhindre tab af varer på grund af butikstyveri. De hjælper også med at minimere det økonomiske ansvar i forbindelse med ulykker, inspicere faciliteter og komme med anbefalinger til reparationer eller opdateringer af udstyr for at forhindre fremtidige tab.

13. Aktuar

National gennemsnitsløn: $115.204 om året

Primære opgaver: En aktuar vurderer den økonomiske virkning af risiko. De bruger deres matematiske færdigheder til at analysere den potentielle risiko for fremtidige begivenheder. Aktuarer hjælper også virksomheder og kunder med at udarbejde politikker for at mindske virkningen af ​​risici.

Relateret: Lær om at være aktuar

14. Forsikringsgaranti

National gennemsnitsløn: $129.051 om året

Primære opgaver: Forsikringsforsikringsgivere vurderer forsikringsansøgere. De bestemmer, om de vil tilbyde forsikring eller ej, vurderer en ansøgers risiko og deres data og anbefaler en passende præmie baseret på en ansøgers risikoniveau. Forsikringsforsikringsselskaber bruger software til at undersøge deres klients risikoportefølje og til at beregne eventuelle omkostninger.

15. Aktuarchef

National gennemsnitsløn: $154.768 om året

Primære opgaver: Aktuarchefer overvåger, uddanner og vejleder et aktuarpersonale. De mødes med kunder, administrerer budgetter, giver anbefalinger til virksomhedens ledelsesteam, gennemgår aktuartal, laver rapporter og gennemgår aktuarernes præstationer.

Relateret: Forsikringsjob: Typer, løn og pligter

Tips til at blive en succesfuld forsikringsagent

Når du forfølger en karriere som forsikringsagent, kan du bruge flere taktikker og strategier til at hjælpe dig med at finde større succes. Brug disse tips til at hjælpe dig med at blive en succesfuld forsikringsagent:

  • Forbedre dine kundeservicefærdigheder. Forsikringsagenter har brug for stærke kundeservicefærdigheder for at interagere med kunder, få dem til at føle sig værdsat og få succes med deres forretning. Brug tid på at forbedre dine kundeservicefærdigheder for at øge dine chancer for at få kunder.
  • Fokus på kunden. Selvom du måske vil sælge en forsikringsplan med det samme, så husk kundens behov. Etabler et godt forhold til hver enkelt kunde ved at fokusere på deres behov og interesser. Vær en aktiv lytter og vis din ægte bekymring for, hvad de vil have.
  • Læs korrektur på al skriftlig kommunikation. Ret eventuelle stave- og grammatikfejl i din skriftlige kommunikation. Korrekt formuleret og fejlfri kopi viser din opmærksomhed på detaljer og professionalisme.
  • Administrer dine forventninger. Husk, at det tager tid og kræfter at blive en succesfuld forsikringsagent. Selvom det er vigtigt at være vedholdende, arbejde hårdt og sætte mål for dig selv, skal du sørge for at forblive realistisk og vide, at det ikke er et løb.

Fritz Bendixen
Fritz Bendixen Ikke alene giver det at blive forsikringsagent dig mulighed for at hjælpe folk, men det kommer også med et solidt indtjeningspotentiale. Inden du forfølger denne karriere, skal du overveje de forskellige veje, du kan forfølge som forsikringsagent for at træffe en velinformeret beslutning. I denne artikel forklarer vi fordelene, der kommer fra en karriere som forsikringsagent, lister 15 forsikringsagentjob at forfølge og giver dig tips til at hjælpe dig med at finde succes i dette erhverv.