15 Tips Til At Hjælpe Dig Med At Få Et Job I Dag

15 Tips Til At Hjælpe Dig Med At Få Et Job I Dag

Hvis du er arbejdsløs, er du sandsynligvis ivrig efter at komme i gang med at arbejde igen. Heldigvis er der flere handlinger, du kan tage for at hjælpe med at fremskynde ansættelsesprocessen. Uanset hvad din grund til at have brug for et job hurtigt, kan du begynde at lære strategier, der vil forbedre dine søgninger, CV og professionelle netværk for at nå dit mål. I denne artikel tilbyder vi 15 tips, der kan hjælpe dig med at finde et job i dag.

Tips til at få et job i dag

Hvis du ønsker at få et nyt job så hurtigt som muligt, er her 15 nyttige metoder, du kan prøve:

1. Lav en plan

Før du begynder at søge, skal du få en idé om, hvilken type arbejde du søger. Fordi du ønsker at blive ansat hurtigt, hjælper det at have en plan med at indsnævre dit fokus og gøre søgningen en smule lettere. Skriv en liste over de vigtigste egenskaber, du søger i et job, såsom placering, branche, brugte færdigheder eller om det er en fuld- eller deltidsstilling.

2. Behandl jobsøgningen, som om det er dit job

Når du ønsker at få et nyt job hurtigt, skal du bruge tid på at finde et. Hvis du ikke har et job i øjeblikket, så afsæt den tid, som du normalt ville bruge på arbejdet på jobsøgning. At udsende mange CV'er hver dag kan øge dine chancer for at få svar. Jo hurtigere du begynder at høre tilbage fra potentielle arbejdsgivere, jo tættere er du på at blive ansat.

3. Vær fleksibel

Selvom du måske har en liste over ideelle jobkvaliteter, skal du være villig til at foretage justeringer, hvis du ønsker at blive ansat hurtigt. Gå ind i din søgning med et fleksibelt mindset ved at være åben over for muligheder, der ikke matcher din plan nøjagtigt. For eksempel vil du måske ikke undgå et deltidsjob, der matcher punkter på din liste, bare fordi det ikke er den fuldtidsstilling, du håbede på at få.

Hvis din fleksibilitet hjælper dig med at få et job hurtigere, giver det andre fordele, såsom at give indkomst og give dig erhvervserfaring at tilføje til dit CV. Husk, at du kan fortsætte din jobsøgning, selv efter du er startet i en ny stilling.

4. Søg job, der matcher dine kvalifikationer

Når du har dine søgekriterier, er det tid til at søge job – men ansøg ikke på alt, hvad du ser. Det er mere effektivt at være selektiv og kun anvende de muligheder, der matcher dine kvalifikationer. I stedet for at udsende generiske CV'er og følgebreve, giver dette dig mulighed for at skræddersy dem til behovene for hvert job. En skræddersyet indsats øger dine chancer for at få svar fra en arbejdsgiver, fordi de nemt kan se, hvordan du kan støtte deres konkrete stillingsopslag.

5. Bliv ved med at anvende, mens du venter på resultater

At vente på at høre tilbage fra en potentiel arbejdsgiver, før du sender ansøgninger ud andre steder, kan få din jobsøgning til at tage længere tid. Plus, ved at sende mere end én ansøgning ad gangen, kan du ende med flere tilbud at vælge imellem. Dine muligheder kan variere, men den situation giver dig mulighed for at vælge det job, der passer bedst til dig.

6. Overvej at tage vikararbejde

Du kan kontakte et vikarbureau for at finde ud af, hvilke virksomheder i dit område, der leder efter kandidater som dig. Disse bureauer kan forbinde dig med midlertidige eller sæsonbetonede job, som nogle gange kan resultere i fuldtidsansættelse. Virksomheder søger ofte vikarer på grund af tidsbaserede behov, så det er en god mulighed for en hurtig ansættelsesproces.

Relateret: Spørgsmål og svar: Hvordan fungerer vikarbureauer?

7. Skræddersy dit CV til jobbet

En af de bedste måder at få dit CV bemærket af ansættelsesledere er at skræddersy det til deres behov. Brug søgeord og sætninger fra jobbeskrivelsen i hele dit CV for at bevise, at du har de rigtige kvalifikationer. Dette vil gøre det muligt for de ansættelsesansvarlige, der scanner dit CV, hurtigt at se, at du har relevante kompetencer og erfaring. Det kan også hjælpe dig med at passere alle ansøgersporingssystemer, de bruger.

Relateret: Sådan skræddersyr du et CV til et job

8. Forenkle dit CV

Ansættelsesledere har ofte ikke meget tid til at kigge de mange CV'er igennem, de modtager, så sørg for, at dit er kortfattet og giver de mest relevante oplysninger. I nogle tilfælde kan det at have for meget erfaring på dit CV få dig til at virke overkvalificeret. Dit dokument bør ikke være længere end én side og bør fokusere på de tidligere jobs og ansvarsområder, der passer bedst til den ønskede rolle.

9. Skriv et tilpasset følgebrev

Mens nogle jobopslag angiver et følgebrev som valgfrit, er indsendelse af et en effektiv måde at adskille dig selv og tiltrække ansættelseschefens opmærksomhed. Ligesom dit CV, bør du skræddersy dit følgebrev til hver ansøgning. De første afsnit bør skitsere, hvorfor dine kvalifikationer til jobbet, og hvordan du ville bidrage med værdi til deres virksomhed.

10. Ræk ud til dit netværk

Sørg for, at dit netværk kender til din jobsøgning, fordi nogen måske kan forbinde dig med en fantastisk mulighed. Du kan lave et opslag på dit professionelle sociale netværkssite eller sende en privat besked til venner, familie og tidligere kolleger eller supervisorer. Dine indlæg eller beskeder skal give en idé om den type job, du søger, sammen med en oversigt over dine færdigheder og tidligere erfaring, så de kan henvise dig til stillinger, der matcher dine kvalifikationer.

11. Få referencer og anbefalinger

Spørg tidligere kolleger, ledere og kunder, om du kan bruge dem som referencer, når du søger job. Sørg for at vælge personer, der kan diskutere din værdi som medarbejder, når de kontaktes af potentielle arbejdsgivere. Du kan også inkludere anbefalinger eller vidnesbyrd om dine færdigheder på din egen hjemmeside eller et professionelt netværkssite, og derefter dele linket sammen med din ansøgning.

12. Få indflydelse på interviewet

Når du har oprettet en samtale, skal du sørge for at forberede dig så meget som muligt, så du kan imponere potentielle arbejdsgivere under din samtale. Undersøg altid virksomheden og kom med mindst fem spørgsmål at stille om jobbet for at vise din interesse. Du vil også gerne undersøge potentielle spørgsmål, de kan stille, og øve dig i dine svar.

Under samtalen skal du sørge for at give specifikke eksempler på, hvordan du med succes har brugt de færdigheder, der kræves i dette nye job. Din relevante erfaring viser, at du kan begynde jobbet med det samme uden behov for uddannelse. Send en kort takkebesked dagen efter for at holde dig selv på interviewerens sind og gentage din interesse for stillingen. Denne høflige gestus kan også hjælpe dig med at skille dig ud blandt de andre kandidater.

Relateret: 21 Jobsamtaletips: Sådan gør du et godt indtryk

13. Prøv at være frivillig

Selvom du måske ikke får løn, kan det hjælpe dig med at få et job hurtigere ved at tage frivillige muligheder. Frivilligt arbejde hjælper dig ofte med at få nye færdigheder eller bygge videre på eksisterende, hvilket giver et boost til dine professionelle evner. Du kan også inkludere disse aktiviteter på dit CV for at vise dine talenter og udfylde eventuelle ansættelseshuller. Som en ekstra fordel hjælper frivilligt arbejde dig med at møde nye mennesker og udvide dit netværk. Dine nye kontakter kan give indsigt i virksomheder, der ansætter nu eller endda forbinde dig med jobmuligheder.

Relateret: Sådan finder du et frivilligt job: Tips til, hvor du skal søge, og hvordan du finder det bedste for dig

14. Brug dine iværksætterevner

Hvis du vil begynde at tjene penge hurtigst muligt, kan du muligvis skabe et job til dig selv. Tænk over de færdigheder, du har, og om du kan bruge dem til at levere tjenester til andre. Du kan have kreative evner, der gør dig i stand til at arbejde som freelancefotograf eller grafisk designer, eller du kan tilbyde at udføre husholdningsopgaver for kunder, såsom haveanlæg, husholdning eller maling.

Annoncer dine tjenester online eller med løbesedler og tilbud priser, der vil tiltrække kunder, så du kan begynde at arbejde med det samme. Dette kan være en midlertidig mulighed, men det er en anden måde at opbygge dine færdigheder og fylde dit CV med professionel erfaring.

Relateret: 17 af de bedste selvstændige job

15. Brug Bonjoures Job Search

Ud over at søge baseret på jobtitel, placering eller kvalifikationer, kan du filtrere søgning efter virksomheder, der ansætter med det samme. Du kan f.eks. indtaste søgeord som "søg i dag, start i morgen" eller "hurtigt ansættelse". Hvis du er ivrig efter at begynde at arbejde, kan du begynde at søge til disse job for hurtigere resultater. Sørg for at undersøge virksomheden for at sikre, at jobbet passer til dig og dine interesser.

Henry Johannessen
Henry Johannessen Hvis du er arbejdsløs, er du sandsynligvis ivrig efter at komme i gang med at arbejde igen. Heldigvis er der flere handlinger, du kan tage for at hjælpe med at fremskynde ansættelsesprocessen. Uanset hvad din grund til at have brug for et job hurtigt, kan du begynde at lære strategier, der vil forbedre dine søgninger, CV og professionelle netværk for at nå dit mål. I denne artikel tilbyder vi 15 tips, der kan hjælpe dig med at finde et job i dag.