15 Tegnsprogskarrierer

At være i stand til at kommunikere med mennesker på de måder, der er mest behagelige for dem, kan være en vigtig færdighed i mange karrierer. En måde nogle mennesker kommunikerer på er ved at bruge tegnsprog. At vide, hvordan man taler tegnsprog, kan være et aktiv i mange forskellige karrierer, uanset om du søger at udvikle dine nuværende færdigheder eller finde et nyt job. I denne artikel forklarer vi definitionen af ​​tegnsprog og opsummerer 15 job, der kan involvere tegnsprog, med tips til læring.

Relateret: Sådan bliver du en effektiv kommunikatør

Hvad er tegnsprog?

Tegnsprog er kommunikation, der bruger hænder frem for vokale lyde. Der er mange former for tegnsprog i forskellige lande og samfund rundt om i verden, hver med grammatik og ordforråd, der kan være lige så eller mere komplekst end talesprog. Personer, der har tale- og høreproblemer, og dem, der kommunikerer med dem, bruger ofte tegnsprog.

Relateret: Sådan bliver du tolk (med eksempler og tips)

15 jobs med tegnsprog

Nedenfor er et udsnit af mulige roller sammen med lønninger udfyldt ved hjælp af data fra Bonjoures Salaries:

1. Børnepasningsudbyder

National gennemsnitsløn: $27.517 om året

Primære opgaver: Børnepasningsudbydere tager sig af små børns daglige behov, normalt mens deres forældre er på arbejde eller væk. De forbereder aktiviteter, hjælper med fodring og sikrer børnenes sikkerhed.

Relateret: Lær om at være børnepasningsudbyder

2. Rådgiver

National gennemsnitsløn: $29.766 om året

Primære opgaver: Rådgivere vurderer deres patienter og yder vejledning eller behandling baseret på deres evaluering af deres velbefindende. De arbejder ofte på skoler, hospitaler og privat praksis.

Relateret: Lær om at være en mental sundhedsrådgiver

3. Hørescreener

National gennemsnitsløn: $36.720 om året

Primære opgaver: Hørescreenere er læger, der kontrollerer enkeltpersoner for høreevne og auditiv sundhed. De vurderer patienter, dokumenterer deres resultater og henviser efter behov.

4. Akutmedicinsk tekniker

National gennemsnitsløn: $41.904 om året

Primære opgaver: Akutmedicinske teknikere reagerer på medicinske nødsituationer og sørger for transport til hospitalet eller skadestuen. Akutmedicinske teknikere skal hurtigt evaluere patienternes helbred og træffe hurtige beslutninger for at sikre deres sikkerhed.

Relateret: Lær om at være paramediciner

5. Skuespiller

National gennemsnitsløn: $42.214 om året

Primære opgaver: Skuespillere sørger for underholdning ved at spille roller i skuespil, film og tv-shows. De arbejder ofte selvstændigt eller i tilknytning til et bestemt teater eller gruppe.

6. Gymnasielærer

National gennemsnitsløn: $48.956 om året

Primære opgaver: Gymnasielærere planlægger undervisning, underviser i lektioner og vurderer elever i klasse 9-12. De opfylder også normalt forpligtelser som at rådgive elevgrupper, coache og tjene i faglige udvalg.

Relateret: Lær om at være gymnasielærer

7. Specialpædagog

National gennemsnitsløn: $50.072 om året

Primære opgaver: Speciallærere arbejder med elever, der kvalificerer sig til ydelser på baggrund af handicap eller andre forhold. De planlægger undervisning, underviser i lektioner og sørger for deres elevers trivsel, mens de er i skolemiljøet.

Relateret: Lær om at være specialpædagog

8. Socialrådgiver

National gennemsnitsløn: $59.977 om året

Primære opgaver: Socialarbejdere hjælper med at støtte familier og enkeltpersoner i udfordrende tider såsom medicinske nødsituationer eller juridiske situationer. De vurderer deres kunders behov, arbejder på at forbinde dem med de rigtige ressourcer og udfylder al nødvendig dokumentation.

Relateret: Lær om at være socialrådgiver

9. Tegnsprogstolk

National gennemsnitsløn: $61.418 om året

Primære opgaver: Tegnsprogstolke omdanner talt sprog til tegnsprog og omvendt for at hjælpe personer med forskellige høreevner til at forstå hinanden. De skal ofte arbejde hurtigt for at oversætte i realtid.

10. Professor

National gennemsnitsløn: $62.551 om året

Primære opgaver: Professorer planlægger undervisning, underviser i lektioner og vurderer elevernes præstationer på det post-gymnasiale niveau. De udfører ofte andre opgaver såsom elevrådgivning og udvalgsbetjening.

Relateret: Lær om at være adjungeret professor

11. Folkeskolelærer

National gennemsnitsløn: $64.605 om året

Primære opgaver: Grundskolelærere planlægger undervisning, underviser klasser og tager sig af eleverne i de primære klasser. De opfylder normalt også faglige forpligtelser såsom at rådgive elevgrupper, coache og tjene i faglige udvalg.

Relateret: Lær om at være folkeskolelærer

12. Audiolog

National gennemsnitsløn: $77.371 om året

Primære opgaver: Audiologer er læger, der diagnosticerer og behandler høreproblemer. De evaluerer deres patienters behov, udvikler en behandlingsplan og foretager henvisninger efter behov.

Relateret: Lær om at være audiolog

13. Sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $81.727 om året

Primære opgaver: Sygeplejersker er medicinske støtteprofessionelle, der tager sig af patienter i omgivelser, herunder hospitaler, klinikker og langtidsplejefaciliteter. Sygeplejersker bruger deres færdigheder til at tage sig af alle aldersgrupper i næsten alle medicinske scenarier, fra skader til sygdom og forebyggende pleje.

Relateret: Lær om at være sygeplejerske

14. Talesprogslæge

National gennemsnitsløn: $82.740 om året

Primære opgaver: Logopede hjælper med at støtte personer, der har udfordringer med at tale eller synke. De arbejder ofte på institutioner som hospitaler og skoler.

Relateret: Lær om at være talepatolog

15. Psykolog

National gennemsnitsløn: $104.586 om året

Primære opgaver: Psykologer diagnosticerer og behandler psykiske lidelser. De bruger ofte terapeutiske teknikker og giver henvisninger til lægehjælp, hvis det er nødvendigt.

Relateret: Lær om at være psykolog

Tips til at lære tegnsprog

At lære et hvilket som helst nyt sprog eller en form for kommunikation kan være en udfordring, der kræver dedikation at mestre. Hvis du er interesseret i at lære tegnsprog, kan du overveje disse tips til at hjælpe dig:

Hold en væksttankegang

Growth mindset refererer til holdningen om, at det er muligt at lære det meste med hårdt arbejde og beslutsomhed. Dette syn, baseret på konceptet om, at hjernen kan ændre sig og tilpasse sig, kan være et aktiv til at lære nye færdigheder. Når du lærer tegnsprog, så prøv at adoptere en væksttankegang for at hjælpe dig med at blive ved med at nå dine mål.

Øv dig ofte

Du kan finde det nemmere at mestre tegnsprog, hvis du øver dig ofte. Prøv at øve selvstændigt og med en samtalepartner som muligt. Overvej at finde en lokal tegnsprogsklasse eller -klub for at hjælpe dig med at finpudse dine færdigheder.

Udnyt teknologi

Overvej at bruge teknologi såsom et computerprogram eller en app til at hjælpe dig med at lære tegnsprog. Du vil måske også bruge digitale værktøjer såsom videokonferencer til at mødes med partnere til tegnsprogspraksis. Du kan endda drage fordel af at bruge sociale medier til at oprette forbindelse til tegnsprogsgrupper i dit område og online.

Overvej certificering

Hvis du ønsker at formalisere dine tegnsprogsfærdigheder, så overvej at forfølge en national eller international tegnsprogscertificering. Nogle certificeringsprogrammer kræver gennemførelse af et uddannelsesprogram, så sørg for at undersøge dine muligheder grundigt for at bestemme den rigtige plan for dig.

Bjarke Bonde
Bjarke Bonde At være i stand til at kommunikere med mennesker på de måder, der er mest behagelige for dem, kan være en vigtig færdighed i mange karrierer. En måde nogle mennesker kommunikerer på er ved at bruge tegnsprog. At vide, hvordan man taler tegnsprog, kan være et aktiv i mange forskellige karrierer, uanset om du søger at udvikle dine nuværende færdigheder eller finde et nyt job. I denne artikel forklarer vi definitionen af tegnsprog og opsummerer 15 job, der kan involvere tegnsprog, med tips til læring.