15 Sjove Deltidsjob For Pensionister

At finde sjove deltidsjob for pensionister gør det muligt for en pensionist at bevare en forbindelse med deres arbejdsliv og tjene en supplerende indkomst for at tilføje til deres pensionsaktiver. Hvis du er pensioneret og overvejer at finde et deltidsjob, vil det være sjovt at vælge et job, som du synes er sjovt. Der er mange muligheder for pensionister, så du kan finde et job, der matcher din smag og behov. I denne artikel diskuterer vi 15 sjove deltidsjob, og hvorfor de er gode muligheder for pensionister.

15 sjove deltidsjob perfekt til pensionister

At arbejde på deltid kan hjælpe en pensionist med at finde et kompromis mellem at arbejde en hel arbejdsuge og helt at stoppe arbejdet. Ved at overveje nogle af de mest populære deltidsjob for pensionerede fagfolk, kan du finde en mulighed, der skiller sig ud som din ideelle pasform:

1. Filmekspedient

National gennemsnitsløn: $10,86 i timen

Primære opgaver: En biografassistent arbejder i en biograf og udfører opgaver som at sælge eller tjekke billetter, arbejde i koncessioner og forberede teatre til gæster forud for en fremvisning. At arbejde i en biograf er et socialt job, der er velegnet til pensionister, der nyder at møde nye mennesker. At arbejde i en biograf inkluderer ofte gratis eller nedsatte billetter til at se film.

2. Dyrepasser

National gennemsnitsløn: $12,01 i timen

Primære opgaver: En dyrepasser passer andres kæledyr, enten om dagen, når de er væk på grund af arbejde eller andre forpligtelser, eller i flere dage, når kæledyrets ejer holder ferie. En dyrepasser er et fremragende pensionsjob for dyreelskere, der ønsker at komme ud af huset og vil nyde at se og passe dyr.

3. Detailhandler

National gennemsnitsløn: $12,34 i timen

Primære opgaver: Detailhandlende arbejder i butikker i roller, der omfatter arbejdsregistre, hjælper kunder med at finde varer og besvarer spørgsmål, som kunder har om produkter, der er tilgængelige i butikken. Arbejde i detailhandlen kræver ofte, at medarbejdere forbliver på deres fødder i hele deres vagt, hvilket gør det velegnet til en pensionist, der er interesseret i et job, der vil holde dem aktive, samtidig med at de giver rigelige muligheder for at interagere med andre.

4. Bartender

National gennemsnitsløn: $12,57 i timen

Primære opgaver: Bartendere arbejder i barer, restauranter eller private klubber, og leverer drinks til gæster eller gæster på etablissementet. Udover at hælde drikkevarer fra haner, både alkoholiske og alkoholfrie, kan en bartender skænke drinks og shots fra flasker eller tilberede blandede drinks. Bartending er et meget socialt job, hvor bartendere arbejder i virksomheder med fast kundekreds, og de danner ofte personlige forbindelser med de konsekvente lånere. Bartendere kan kræve en stærk hukommelse og fingerfærdighed for at huske og skabe blandede drinks og andre specialiteter.

Relateret: Lær om at være bartender

5. Kunstner

National gennemsnitsløn: $13,85 i timen

Primære opgaver: Kunstnere skaber kunsthåndværk eller kunstneriske frembringelser. Mens du kan deltage i kunsten rekreativt, giver salg af dine kunstværker og kunsthåndværk en pensionist mulighed for at generere en indkomst, mens han også udfører en fornøjelig hobby. Kunstnere arbejder i en række forskellige medier, herunder tegning, maleri, fotografi, skulptur og strikning. En pensionist kan blandt andet sælge deres kreationer online, i en forsendelsesbutik eller ved et fællessalg.

6. Gartner

National gennemsnitsløn: $14,87 i timen

Primære opgaver: En gartner er ansvarlig for at vedligeholde en gård og planter. Gartnere kan arbejde for husejere, ejendomsforvaltere eller private virksomheder. Udvalget af ydelser, som en gartner leverer, kan strække sig fra meget specificeret pleje, såsom arbejde med at passe en bestemt type blomster i et drivhus, til bredere græsplæne- og ejendomspleje, herunder opgaver som klipning, kantning og pasning af en bred vifte af planter. At arbejde som gartner giver en pensionist mulighed for at arbejde udendørs og dyrke motion.

7. Lærervikar

National gennemsnitsløn: $15,14 i timen

Primære opgaver: En lærervikar arbejder på en skole, når en lærer er utilgængelig og har brug for dækning til deres klasser. Ofte giver læreren en enklere lektionsplan for vikarer. Men når en lærer er ude i en længere periode, kan skolen opsøge en vikar med undervisningserfaring, som kan implementere en mere standard klassestruktur. At arbejde som lærervikar er en populær pensionsmulighed for tidligere lærere, men de fleste skoler kræver ikke, at vikarlærere har erfaring eller en uddannelse inden for uddannelse.

8. Chauffør

National gennemsnitsløn: $15,46 i timen

Primære opgaver: En professionel chauffør betjener en bil, lastbil eller limousine for kunder. En chauffør kan arbejde selvstændigt eller for et kørselsfirma og kan arbejde med en enkelt kunde eller med mange kunder. Turdelingsapps er en populær måde at arbejde på som chauffør, hvor ryttere og chauffører koordinerer tjenester via mobilappen. At køre for et samkørselsfirma gør det muligt for en pensionist at styre deres egne timer.

9. Blogger

National gennemsnitsløn: $15,92 i timen

Primære pligter: En blogger opretter onlineindhold, normalt som skriftlige indlæg ledsaget af billeder eller videoer. Ofte fokuserer en monetiseret blog på at dække et specifikt emne med en etableret tone. En blogger kan arbejde selvstændigt, skabe deres egen blog og tjene penge på den gennem annoncer eller crowdfunding, eller søge en betalt skrivestilling med en eksisterende blog. Et bloggerjob giver en pensionist mulighed for at arbejde hjemmefra og giver ofte fleksible arbejdstider for at gøre det nemt at passe ind i en pensionists ønskede arbejdsplan.

10. Leveringschauffør

National gennemsnitsløn: $16,51 i timen

Primære opgaver: Levere chauffører, der transporterer takeaway-madbestillinger til kunder. En leveringschauffør kan arbejde for en bestemt restaurant eller en leveringsapp. Ved arbejde på en restaurant må en budchauffør bruge firmabil ved leveringer. En pensionist, der bruger en leveringsapp, har fordel af at have fuldstændig kontrol over, hvornår og hvor de arbejder.

Relateret: Lær om at være leveringschauffør

11. Event planlægger

National gennemsnitsløn: $17,10 i timen

Primære opgaver: En eventplanlægger opretter og eksekverer planer for begivenheder, herunder konferencer, bryllupper, danse og fester. En eventplanlægger arbejder ofte tæt sammen med kunder for at diskutere vigtig information om arrangementet, herunder antallet af gæster, kundens mål for arrangementet og kundens og deres gæsters præferencer. Eventplanlægning er et kreativt job, hvilket gør det til et fremragende valg for kreative fagfolk, der ønsker at holde deres færdigheder skarpe, når de går på pension.

Relateret: Lær om at være begivenhedsplanlægger

12. Fotograf

National gennemsnitsløn: $17,21 i timen

Primære opgaver: En fotograf iscenesætter, skyder og redigerer fotografier, enten ved at arbejde for en betalende kunde eller optage selvstændigt for at sælge fotografierne. Fotografering kræver både tekniske færdigheder og kreativitet for at identificere overbevisende billeder og udføre dem med succes. Fotografering kan også være en afslappende og fornøjelig hobby, hvilket gør det til en fremragende mulighed både for erfarne fotografer, der stadig ønsker at arbejde på deltid i pension, og hobbyfolk, der ønsker at prøve at forbedre deres færdigheder.

13. Rejseleder

National gennemsnitsløn: $17,87 i timen

Primære opgaver: En rejseleder leder en gruppe kunder på en forud planlagt rundvisning i en bygning eller et område. Nogle rejseguider opererer på køretøjer, såsom en åben bus, men de fleste rejseguider leder grupper til fods. Rejseledere viser både viden og entusiasme for emnet for deres tur, hvilket gør det til en fantastisk pensionsjobmulighed for en person med en særlig passion, såsom en historiker, der arbejder som rejseleder på et museum eller en filmelsker, der leder en rundtur i en film studie.

14. Babysitter

National gennemsnitsløn: $18,39 i timen

Primære opgaver: En babysitter sørger for børnepasning til et eller flere børn, når forældrene ikke er til rådighed for det. Ofte hyrer forældre en babysitter i en kort periode, som når de har planer for en aften eller i løbet af dagen, når de arbejder. At arbejde deltid som babysitter gør det muligt for pensionister at arbejde med børn, hvilket gør det til en god pasform for en pensioneret person, der nyder børn.

Relateret: Lær om at være babysitter

15. Konsulent

National gennemsnitsløn: $36,32 i timen

Primære opgaver: En konsulent er en specialist, der yder ekspertrådgivning til en virksomhed for at hjælpe kunden med at forbedre præstationerne i hele organisationen. For erfarne fagfolk inden for et felt giver rådgivning en mulighed for at fortsætte med at arbejde på deltid efter at have trukket sig tilbage fra deres fuldtidskarriere inden for området. Rådgivning kan være et lukrativt job, og en pensioneret professionel kan vælge, hvor mange kunder de vil arbejde med, og hvor meget tid de skal stille sig til rådighed for at kontrollere deres arbejdskrav.

Nicolaj Rasmussen
Nicolaj Rasmussen At finde sjove deltidsjob for pensionister gør det muligt for en pensionist at bevare en forbindelse med deres arbejdsliv og tjene en supplerende indkomst for at tilføje til deres pensionsaktiver. Hvis du er pensioneret og overvejer at finde et deltidsjob, vil det være sjovt at vælge et job, som du synes er sjovt. Der er mange muligheder for pensionister, så du kan finde et job, der matcher din smag og behov. I denne artikel diskuterer vi 15 sjove deltidsjob, og hvorfor de er gode muligheder for pensionister.