15 Sekscifrede Job, Du Kan Udføre Hjemmefra

15 Sekscifrede Job, Du Kan Udføre Hjemmefra

Der er en række jobstillinger, der giver fagfolk mulighed for at arbejde hjemmefra, især med den stigende brug af teknologi til at kommunikere på tværs af statslige eller internationale grænser. Disse stillinger spænder over brancher og giver fagfolk den fleksibilitet, de har brug for til at udføre deres jobopgaver fra et fjerntliggende sted. Ved at undersøge sekscifrede arbejde hjemmefra kan du bestemme en eller flere stillinger, der matcher dine kvalifikationer. I denne artikel gennemgår vi 15 sekscifrede job, der typisk giver professionelle muligheder for at arbejde hjemmefra.

Relateret: Spørgsmål og svar: Hvad er fjernarbejde?

Sekscifret arbejde hjemmefra

Du kan tjene en sekscifret løn i en række forskellige brancher, mens du arbejder hjemmefra. Disse industrier omfatter normalt informationsteknologi, forretning, marketing, jura, finans og mere. Læs disse 15 arbejde hjemmefra sekscifrede jobs for at få inspiration til din jobsøgning. For den mest opdaterede information fra Bonjoures, klik venligst på lønlinket for hver jobtitel nedenfor.

Relateret: Fordelene ved at arbejde hjemmefra

1. Seniorkonsulent

National gennemsnitsløn: $101.297 om året

Primære opgaver: Seniorkonsulenter arbejder for virksomheder eller som selvstændige for at give kunderne solid brancheekspertise inden for forretning, finans, marketing, informationsteknologi, detailhandel, gæstfrihed eller fast ejendom. For at blive seniorkonsulent skal du have enten en bachelor- eller kandidatuddannelse relateret til dit konsulentspeciale. Du bør også have erfaring med at arbejde i flere relevante jobstillinger, der understøtter din ekspertise som konsulent.

Relateret: Sådan bliver du konsulent

2. IT-sikkerhedsspecialist

National gennemsnitsløn: $106.023 om året

Primære opgaver: IT-sikkerhedsspecialister arbejder tæt sammen med organisationer for at beskytte deres computernetværk mod sikkerhedsbrud fra hackere. De forsker i nye cybersikkerhedsteknologier, installerer og opdaterer eksisterende teknologier for at beskytte mod angreb og overvåger organisatoriske netværk for at tjekke for sikkerhedsbrud eller svage punkter i systemet. De sender også informationsmateriale ud til virksomhedens medarbejdere for at hjælpe dem med at identificere mistænkelige e-mails eller andre aktiviteter på deres computere.

IT-sikkerhedsspecialister har typisk en bachelorgrad i datalogi, informationsteknologi, computerprogrammering eller informationssystemstyring. Arbejdsgivere kan se efter at ansætte personer med en kandidatgrad afhængigt af stillingens anciennitetsniveau.

3. Produktchef

National gennemsnitsløn: $106.480 om året

Primære opgaver: Produktchefer kommunikerer med teams af fagfolk for at brainstorme og udvikle produkter til deres virksomhed. Dette omfatter softwareprogrammer, husholdningsapparater, marketingindhold, madvarer og mere. På grund af de mange forskellige produkter, de kan skabe, er der lige mange specialiteter for produktchefer baseret på den branche, de arbejder i. Uanset deres speciale overholder produktchefer deadlines, vedligeholder produktionsplaner, overvåger budgetudgifter og uddelegerer opgaver blandt deres team.

For at blive produktchef skal du have en bachelor- eller kandidatgrad i marketing, kommunikation eller business.

4. Senior webudvikler

National gennemsnitsløn: $107.196 om året

Primære opgaver: Senior webudviklere arbejder for virksomheder eller som selvstændige professionelle med at skabe, vedligeholde og opdatere hjemmesider eller webapplikationer ved hjælp af forskellige kodesprog. De har også ansvaret for at kommunikere med junior webudviklere og ansætte dem til at arbejde eksternt for igangværende projekter. Hvis du ønsker at blive senior webudvikler, skal du først opnå en bachelorgrad i computerprogrammering, datalogi, webudvikling eller informationsteknologi.

Nogle virksomheder kan bede om en kandidatgrad. Alligevel kan du forbedre dine kvalifikationer uanset din grad ved at opnå et par års erhvervserfaring som computerprogrammør eller junior webudvikler.

5. Front-end udvikler

National gennemsnitsløn: $109.657 om året

Primære opgaver: Frontend-udviklere kan arbejde eksternt som en del af virksomheder eller som freelance-professionelle. De bruger deres kodningsviden til at skabe visuelle komponenter til et websted eller en webapplikation. Disse visuelle komponenter er, hvad webbrugere ser og interagerer med, såsom menuknapper, pop op-forslag eller det overordnede layout af et websted. Frontend-udviklere kommunikerer med back-end- og full-stack-udviklere for at udvikle kodestrenge, udføre tests og fejlfinde designfejl under hele processen.

De, der ønsker at arbejde som frontend-udvikler, skal have en bachelorgrad i computerprogrammering, webudvikling eller et beslægtet område.

Relateret: Guide til, hvordan du bliver front-end-udvikler

6. Revisionsleder

National gennemsnitsløn: $110.408 om året

Primære pligter: Revisionsledere arbejder typisk for finansielle firmaer, banker eller offentlige organer for at gennemgå en klients finansielle praksis og sikre, at de overholder love og regler. De leder et hold af revisorer til at undersøge tilfælde af svig. De udarbejder også rapporter for at hjælpe kunder med at bestemme budgetbesparende foranstaltninger for at reducere deres gæld. Revisionsledere har normalt en bachelorgrad i finansiering, regnskab eller virksomhedsfinansiering for at opfylde deres jobkrav.

7. Teknisk leder

National gennemsnitsløn: $112.297 om året

Primære opgaver: Tekniske ledere kan arbejde eksternt for at overvåge et teknisk team og deres jobopgaver i en organisation. Tekniske ledere kommunikerer med deres team om ny computerprogrammering eller softwareprojekter, uddelegerer opgaver, organiserer deadlines og projektmilepæle i detaljerede kalendere og hjælper med at oprette eller fejlfinde it-projekter. For at blive en teknisk leder skal du have en bachelorgrad i informationsteknologi, computerteknik, computerprogrammering eller datalogi.

Du skal også gennemføre et par års erhvervserfaring som computerprogrammør, it-specialist eller en relateret stilling for at forbedre din ekspertise til en lederrolle.

8. Aktuar

National gennemsnitsløn: $113.777 om året

Primære pligter: Aktuarer arbejder tæt sammen med virksomhedsejere og offentlige myndigheder for at vurdere potentielle risikofaktorer og deres tilknyttede omkostninger. Aktuarer bruger statistik og matematiske ligninger til at estimere, hvor mange penge virksomheder skal bruge for at udbetale arbejdsskader, retssager, skader fra naturkatastrofer og andre situationer. De undersøger forsikringspolicer, der stemmer overens med deres virksomheds risici og økonomiske helbred. De udarbejder også rapporter for at skitsere deres beslutningstagning, som virksomhedens ledere kan gennemgå.

Aktuarer har typisk en bachelorgrad i statistik, økonomi, matematik eller business finance. De kan også opnå branchecertificeringer for at forbedre deres færdigheder og markedsføre sig over for arbejdsgivere.

9. Medicinsk skribent

National gennemsnitsløn: $113.959 om året

Primære opgaver: Medicinske forfattere komponerer rapporter, træningsmanualer og informative notater til sundhedsfaciliteter og sundhedsmagasiner eller -publikationer. De arbejder typisk på freelance- eller kontraktbasis for at hjælpe deres kunder med at udvikle velskrevne dokumenter. Medicinske forfattere er ansvarlige for at forske i information, faktatjekke deres skrivning og bruge den rigtige tone eller sprog til at henvende sig til et bestemt publikum. For at blive en medicinsk forfatter, skal du normalt opnå en bachelorgrad i engelsk eller kommunikation. Du kan også have en grad inden for et område som folkesundhed eller sygepleje kombineret med fremragende skrivefærdigheder.

Ud over uddannelse skal du også opnå certificering fra American Medical Writers Association (AMWA) for at kvalificere dig til bestemte stillinger.

10. Senior marketing manager

National gennemsnitsløn: $120.286 om året

Primære opgaver: Senior marketingchefer kan udføre deres arbejdsopgaver både på kontoret eller fra et fjerntliggende sted. De er ansvarlige for at lede marketingafdelingen, ansætte personale og kommunikere med den øverste ledelse om markedsføringstiltag. De er også ansvarlige for at overvåge udviklingen af ​​marketingkampagner, der stemmer overens med virksomhedens image.

De, der ønsker at blive senior marketing managers, skal først opnå en bachelorgrad i marketing, digital marketing eller marketingkommunikation. De skal have mindst tre til fem års erhvervserfaring som marketingspecialist, marketingkoordinator eller marketingsupvisor.

11. Produktmarkedsføringschef

National gennemsnitsløn: $121.518 om året

Primære opgaver: Produktmarketingchefer specialiserer sig i at lede et team af enkeltpersoner til at markedsføre en virksomheds produkter eller tjenester til dens målgrupper. De uddelegerer opgaver til at udføre markedsundersøgelser, hente data fra igangværende kampagner og skabe marketingindhold for at promovere et bestemt produkt eller en bestemt tjeneste. De vedligeholder også tidsplaner for marketingkampagner og sikrer, at medarbejderne overholder deadlines under hele kampagneprocessen.

For at blive produktmarketingchef skal du have en bachelor- eller kandidatgrad i marketing, marketingkommunikation, forretning, annoncering eller digital markedsføring. Du skal også opnå erhvervserfaring som produktmarketingmedarbejder eller produktmarketingspecialist for at forbedre dine kvalifikationer.

12. Dataforsker

National gennemsnitsløn: $122.596 om året

Primære opgaver: Dataforskere arbejder typisk for virksomheder eller offentlige myndigheder for at hente, spore og organisere data for at forbedre forretningsbeslutninger. De bruger deres kodningsviden i kombination med deres forretningsfærdigheder og matematiske evner til at skabe algoritmer og andre processer til at udtrække data og filtrere gennem irrelevante datatal.

Hvis du ønsker at blive data scientist, skal du først have en bachelorgrad i statistik, informationsteknologi, computerprogrammering eller datalogi. Nogle arbejdsgivere kan kræve en kandidatgrad afhængigt af stillingens anciennitetsniveau.

13. Back-end udvikler

National gennemsnitsløn: $127.751 om året

Primære opgaver: Backend-udviklere koder serversiden af ​​et websted eller en webapplikation. De arbejder tæt sammen med frontend-udviklere for at skabe, fejlfinde og opdatere websteder eller webapplikationer. For at udføre deres jobopgaver effektivt skal back-end-udviklere opnå en bachelorgrad i webudvikling, computerprogrammering eller informationsteknologi. De drager også fordel af at deltage i certificeringer for specifikke kodesprog.

14. Brugeroplevelsesforsker

National gennemsnitsløn: $133.700 om året

Primære pligter: Brugeroplevelsesforskere sporer kunders reaktioner på produkter eller tjenester, der tilbydes af deres virksomhed. De kommunikerer med medlemmer af produktudviklingsteamet for at give dem værdifuld indsigt i forbrugeradfærd og nødvendige ændringer for at forbedre deres produkter eller tjenester. Brugeroplevelsesforskere har bachelorgrader på tværs af en bred vifte af fag, herunder computerprogrammering, datalogi, psykologi, marketing, reklame eller økonomi.

Efter at have afsluttet deres grad, fremmer User Experience Researchers deres kvalifikationer ved at opnå erhvervserfaring som UX-forskningsspecialist eller en beslægtet rolle.

Relateret: Hvad er en UX-forsker?

15. Virksomhedsrådgiver

National gennemsnitsløn: $135.821 om året

Primære opgaver: Virksomhedsrådgivere er advokater, der arbejder for en virksomhed for at yde juridisk rådgivning og sikre, at virksomheden overholder ansættelseslove og regler. De hjælper virksomhedsejere med at få patenter eller copyright-dokumenter og ser over kontrakter med forretningspartnere for at bestemme potentielle risici. Virksomhedsrådgivere skal have en juridisk uddannelse og omfattende professionel erfaring med at arbejde som advokat eller virksomhedsadvokat. De skal også holde sig ajour med virksomhedslove og -regler, der kan påvirke deres arbejdsgiver.

Karl Brink
Karl Brink Der er en række jobstillinger, der giver fagfolk mulighed for at arbejde hjemmefra, især med den stigende brug af teknologi til at kommunikere på tværs af statslige eller internationale grænser. Disse stillinger spænder over brancher og giver fagfolk den fleksibilitet, de har brug for til at udføre deres jobopgaver fra et fjerntliggende sted. Ved at undersøge sekscifrede arbejde hjemmefra kan du bestemme en eller flere stillinger, der matcher dine kvalifikationer. I denne artikel gennemgår vi 15 sekscifrede job, der typisk giver professionelle muligheder for at arbejde hjemmefra.