15 Populære Job I Kemigraden

Denne artikel er blevet godkendt af en Bonjoures Career Coach


At tjene en grad i kemi giver muligheder for en bred vifte af karrierer inden for mange forskellige områder, herunder videnskab, forskning, forretning og sundhedspleje. Med en kemiuddannelse kan du finde en stilling, der passer til netop dine interesser og samtidig tjene en høj løn.

I denne artikel udforsker vi 15 eksempler på job, du kan få med en kemiuddannelse, i rækkefølge fra laveste til højeste i indtjeningspotentiale. Mens nogle af disse stillinger er tilgængelige for dem med en bachelorgrad, kan andre kræve yderligere certificeringer eller uddannelse.

job i kemiuddannelsen

Her er 15 populære job at overveje med en kemiuddannelse:

1. Kemisk tekniker

National gennemsnitsløn: $17,29 i timen

Primære opgaver: Kemiske teknikere er ansvarlige for at sikre, at forskningskemikere er i stand til korrekt og effektivt at udføre undersøgelser i et laboratorium. De kan udfylde emner såsom overvågningsudstyr eller bruge teknikker til at hjælpe med specifikke forskningsopgaver.

Virksomheder med denne stilling: GE Corporate, TTM Technologies, HydrochemPSC

2. Toksikolog

National gennemsnitsløn: $20,76 i timen

Primære opgaver: Toksikologer er ansvarlige for at teste forskellige blod- og vævsprøver for at påvise tilstedeværelsen af ​​lægemidler, gift, alkohol og andre stoffer i kroppen. De kan hjælpe med at besvare spørgsmål i forbindelse med straffesager.

Virksomheder med denne stilling: Diversey, Inc., Boehringer Ingelheim, Sonora Quest Laboratories

3. Kemilærer

National gennemsnitsløn: $26,18 i timen

Primære opgaver: Kemilærere udvikler og præsenterer læseplaner relateret til kemividenskab. De er ansvarlige for at sikre effektiv overførsel af viden til deres studerende gennem forelæsninger, test, projekter og mere.

Virksomheder med denne stilling: C2 Education, Catapult Learning, Sylvan Learning Center

4. Vandkemiker

National gennemsnitsløn: $29,08 i timen

Primære opgaver: Vandkemikere er ansvarlige for at studere og overvåge tilstedeværelsen af ​​kemikalier i vand. De kan udføre opgaver som at sikre, at vandrensningsprocesser er sikre, indsamle og analysere vand fra forskellige økosystemer og lave fremskrivninger for at hjælpe med at bestemme forskellige regler, forskrifter og politikker.

Virksomheder med denne stilling: Solvay, Mylan

5. Analytisk kemiker

National gennemsnitsløn: $59.309 om året

Primære opgaver: Analytiske kemikere studerer stoffer til toksikologiske undersøgelser, udvikler lægemidler, besvarer retsmedicinske spørgsmål og meget mere. Analytiske kemikere kan arbejde for et bestemt laboratorium eller en organisation og kan også adoptere særlige specialer som retsmedicin eller toksikologi.

Virksomheder med denne stilling: Eurofins, Honeywell

6. Syntetisk kemiker

National gennemsnitsløn: $66.949 om året

Primære opgaver: Syntetiske kemikere tester og udvikler kemiske forbindelser for at skabe nyt materiale til et specifikt formål. De arbejder typisk i et laboratorium og kan udvikle materialer til næsten enhver industri, herunder sundhedspleje, fremstilling og mad og drikke.

Virksomheder med denne stilling: US Navy, SGS, Pfizer Inc.

7. Kvalitetskontrolkemiker

National gennemsnitsløn: $66.949 om året

Primære opgaver: Kvalitetskontrolkemikere, eller QC-kemikere, overvåger og tester brugen af ​​materialer under produktionsprocessen for at sikre, at alle standarder er opfyldt. QC-kemikere arbejder typisk inden for de farmaceutiske eller fremstillingsmæssige områder. De kan også udvikle nye produkter og testmetoder.

Virksomheder med denne stilling: PepsiCo, Oldcastle, Thermo Fisher Scientific

8. Organisk kemiker

National gennemsnitsløn: $66.949 om året

Primære opgaver: Organiske kemikere forsker i, manipulerer og studerer materialer, der indeholder kulstof. De kan udføre forskellige videnskabelige undersøgelser for at identificere eller finde anvendelser for materialer. Mange forskellige erhverv kan anvende organisk kemi som kemiingeniører, dyrlæger, farmakologi og mere.

Virksomheder med denne stilling: Hexion Inc., Sasol, NMS Labs

9. Retsmediciner

National gennemsnitsløn: $68.263 om året

Primære opgaver: Retsmedicinere indsamler og analyserer bevismateriale fra et gerningssted. Dette kan omfatte genstande som snavsprøver, blodprøver, fingeraftryk og mere. De er ansvarlige for at bruge deres ekspertise til at rapportere om og præsentere deres resultater i retssager.

Virksomheder med denne stilling: State of Idaho, Quest Diagnostics, CDC Foundation

10. Kemiker for farligt affald

National gennemsnitsløn: $69.201 om året

Primære opgaver: Kemikere af farligt affald er ansvarlige for overvågning og håndtering af kemiske forurenende stoffer i luft og vand. De kan arbejde for enheder med store produktions- og fremstillingsaktiviteter for at sikre, at processer overholder regler og forskrifter. De kan også arbejde på at udvikle planer for bedre og mere effektive måder for organisationer at håndtere farligt affald på.

Virksomheder med denne stilling: TRADEBE Environmental Services, CoreRx Inc, PPD

11. Geokemiker

National gennemsnitsløn: $82.168 om året

Primære opgaver: Geokemikere studerer udseendet, bevægelsen og virkningen af ​​jordens kemiske forbindelser. Dette kan involvere bevægelse og distribution af forbindelser gennem vandsystemer, den kemiske sammensætning af mineraler og mere.

Virksomheder med denne stilling: Antea Group, ExxonMobil, Golder Associates

12. Oceanograf

National gennemsnitsløn: $83.705 om året

Primære opgaver: Oceanografer er ansvarlige for at forske i marine økosystemer. De udfører videnskabelige undersøgelser om emner som havbundens geologi, havets liv, vandforbindelser, cirkulation og mere.

Virksomheder med denne stilling: US Navy, Tetra Tech, PAE

13. Materialeforsker

National gennemsnitsløn: $86.315 om året

Primære opgaver: Materialeforskere studerer og analyserer både naturlige og menneskeskabte genstande for at lære mere. Deres resultater kan bruges til at udvikle nye materialer, ændre materialer eller træffe beslutninger om at bruge materialer på en anden måde.

Virksomheder med denne stilling: Superior Technical Ceramics, TEKNOVA, BioBridge Global

14. Kemiingeniør

National gennemsnitsløn: $92.978 om året

Primære opgaver: Kemiske ingeniører bruger forskellige metoder til forskning, herunder matematik og biologi, til at skabe og udvikle produktionsprocesser relateret til kemikalier. Deres arbejde hjælper med at fremstille produkter som lægemidler, fødevarer, brændstof og mere.

Virksomheder med denne stilling: Kao USA, Pace Analytical, HCL America

15. Farmakolog

National gennemsnitsløn: $94.193 om året

Primære opgaver: Farmakologer udfører undersøgelser af nye og eksisterende lægemidler og andre lægemidler for deres virkning på mennesker og dyr. De studerer kilden og den kemiske sammensætning af stoffer. De kan være ansvarlige for at sikre, at lægemidler er sikre og overholder regler og forskrifter.

Virksomheder med denne stilling: Jazz Pharma, US Army, Covance

Thorkild Juul
Thorkild Juul Denne artikel er blevet godkendt af en Indeed Career Coach