15 Populære Job I Erhvervsuddannelser

15 Populære Job I Erhvervsuddannelser

Der er mange karrieremuligheder tilgængelige for dig, hvis du har eller ønsker at forfølge en uddannelse i erhvervslivet. En række forskellige brancher ansætter erhvervskandidater, så du kan vælge en baseret på dine interesser og færdigheder. I denne artikel oplister vi nogle af de bedste karrierer for store erhvervsvirksomheder, herunder deres nationale gennemsnitlige lønninger og primære jobansvar.

Opret et CV på Bonjoures

Job du kan få med en erhvervsuddannelse

En erhvervsuddannelse vil forberede dig med de færdigheder, der er nødvendige for at få succes i et af disse job:

 1. Kundeservice chef
 2. Detailchef
 3. Hospitality manager
 4. Revisor
 5. Bankfilialchef
 6. Rekrutteringsansvarlig
 7. Nonprofit manager
 8. Finansiel rådgiver
 9. Personalechef
 10. Business analytiker
 11. Logistik- og distributionschef
 12. Marketingdirektør
 13. Ejendomsmægler
 14. Sundhedschef
 15. Produktchef

1.  Kundeservicechef

National gennemsnitsløn:   $44.786 om året

Primære opgaver:  En kundeservicechef leder et team af medarbejdere for at sikre en positiv kundeoplevelse. De skal have indgående kendskab til virksomhedens produkter, services og politikker. Daglige opgaver kan omfatte planlægning af personalemøder, oplæring af nyansatte og besvarelse af kundeklager.

2.  Detailchef

National gennemsnitsløn:   $48.384 om året

Primære opgaver:  Detailledere analyserer aktuelle kundebehov for at planlægge vareordrer. De udvikler planer for at vise merchandise på en måde, der appellerer til kunderne. De skal udarbejde budgetter og rapporter baseret på indsamlet information og data. Andre opgaver omfatter oprettelse af medarbejderplaner og præstationsevalueringer.

3.  Hospitality manager

National gennemsnitsløn $49.430 om året

Primære opgaver :  En gæstfrihedschef fører tilsyn med hoteller, resorts, moteller og andre faciliteter i gæstfrihedsbranchen. De overvåger front office-drift, husholdning og mad- og drikkevareservice. Hospitality ledere er også ansvarlige for administrative opgaver såsom regnskab, planlægning og tildeling af opgaver. De overholder sikkerheds- og sundhedsbestemmelser. De kan også være involveret i markedsføringsopgaver for at øge lejeindtægterne på anlægget.

4.  Bogholder

National gennemsnitsløn $54.563 om året

Primære opgaver :  En revisor udarbejder finansielle poster og rapporter, som omfatter aktiver, passiver og kapital. De dokumenterer transaktioner, analyserer tal og reviderer dokumenter for at eliminere fejl og forhindre svig. De kan også specialisere sig i at beregne og administrere skatter for enkeltpersoner, små virksomheder og selskaber.

5.  Bankfilialchef

National gennemsnitsløn :   $56.465 om året

Primære opgaver :  Bankfilialledere administrerer lån, analyserer budgetter og tilbyder økonomisk planlægningsrådgivning. Bankledere skal forstå overholdelse af lovgivning, bedste praksis for bankvirksomhed og principperne for økonomi. Mange bankchefer fører også tilsyn med marketing og public relations.

6.  Rekrutteringschef

National gennemsnitsløn :   $65.195 om året

Primære opgaver :  En rekrutteringschef er ansvarlig for at implementere rekrutteringsstrategier for at ansætte personale. De skal bruge en række forskellige kilder, herunder interne og eksterne rekrutteringswebsteder. De sætter mål og KPI'er for deres team baseret på virksomhedsoplysninger og data. De bliver også direkte involveret i rekrutteringsprocessen, herunder sourcing, screening og placering af kandidater.

7.  Nonprofit-leder

National gennemsnitsløn :   $67.442 om året

Primære opgaver :  Nonprofit-ledere overvåger budgettet for nonprofitorganisationer. De danner økonomiske planer og mål, såsom fundraisers. De kan også føre tilsyn med personalet og hjælpe med daglige funktioner. Da nonprofitorganisationer for det meste er afhængige af tilskud og donationer, skal nonprofit-ledere holde omkostningerne og udgifterne så lave som muligt.

8.  Finansiel rådgiver

National gennemsnitsløn $72.208 om året

Primære  opgaver :  En finansiel rådgiver hjælper enkeltpersoner med ejendomsplanlægning, pensionsinvesteringer, skatter, forsikringer, realkreditlån og opsparingskonti. Finansielle rådgivere arbejder også for virksomheder for at hjælpe med skatter, virksomhedsvurdering og pensionskonti. En finansiel rådgiver skal holde sig ajour med skatte- og investeringslovgivningen samt tendenser på det finansielle marked.

9.  Personalechef

National gennemsnitsløn :   $73.653 om året

Primære opgaver :  Personaleledere interviewer og rekrutterer nye medarbejdere, hjælper med at bestemme personalebehov, administrere løn, forhandle kontrakter og administrere sundhedspakker og andre personalegoder. De laver jobbeskrivelser, udvikler virksomhedens budget for medarbejdersløn og vedligeholder en virksomhedsoversigt og organisationsplan. Personaleledere skal overholde mange regler og regler for ansættelse og opsigelse af medarbejdere.

10.  Forretningsanalytiker

National gennemsnitsløn :   $74.330 om året

Primære opgaver :  Forretningsanalytikere analyserer virksomhedsdata, identificerer problemer og tilbyder løsninger. De arbejder med interessenter for at skitsere forretningskrav og sikre kommunikation af kravene. Forretningsanalytikere identificerer områder, hvor virksomheder kan forbedre sig baseret på dataanalyse.

11.  Logistik- og distributionschef

National gennemsnitsløn :   $76.079 om året

Primære opgaver :  En logistik- og distributionschef koordinerer transporten af ​​varer fra distributionscentre til detailbutikker eller andre lokationer. De koordinerer med andre parter, sporer leverancer og sørger for, at den rigtige mængde bliver transporteret på det rigtige tidspunkt. De skal også sikre, at driften er omkostningseffektiv og overholder alle regler for miljøpåvirkning og sundheds- og sikkerhedslovgivning. Logistik- og distributionsledere yder også ledelse til teams.

12.  Marketingdirektør

National gennemsnitsløn :   $80.617

Primære opgaver :  En marketingdirektør opretter planer og kampagner for at nå ud til målgrupper for at sælge en virksomheds produkter eller tjenester. De udfører og analyserer markedsundersøgelser. Marketingdirektører kan også udarbejde økonomiske dokumenter. De leder normalt et team af forfattere, grafiske designere og andre kreative fagfolk.  

13.  Ejendomsmægler

National gennemsnitsløn :   $88.585 om året

Primære opgaver Ejendomsmæglere planlægger private fremvisninger og åbne huse for erhvervs- og boligejendomme. De afholder køber- og sælgerkonsultationer. De bruger en række forskellige metoder til at markedsføre deres ejendomme, herunder hjemmesider, flyers og plæneskilte. De forhandler og lukker aftaler.

14.  Sundhedschef

National gennemsnitsløn :   $89.688 om året

Primære opgaver :  Sundhedsledere fører tilsyn med public relations, dataanalyse, forsikringsbetalinger, kvalitetskontrol, forskningsorganisation og forhandlinger om kontrakter for sundhedsfaciliteter såsom hospitaler. De kan også koordinere medarbejdere, herunder tidsplaner og præstationsevalueringer.

15.  Produktchef

National gennemsnitsløn :   $100.237 om året

Primære opgaver :  En produktchef arbejder sammen med forsknings- og udviklings-, marketing- og økonomiafdelinger og skaber nye produkter og tjenester. De opretter en strategi for det nye produkt, bestemmer, hvordan det vil gavne kunderne og opretter en tidslinje for produktion og frigivelse. De skal muligvis også eliminere produkter og processer, der ikke genererer den forventede omsætning for virksomheden. Succesfulde produktchefer skal konstant vurdere deres konkurrence og holde styr på innovationer inden for deres branche. De deltager ofte i workshops, seminarer, konventioner og messer.

Frode Karlsen
Frode Karlsen Der er mange karrieremuligheder tilgængelige for dig, hvis du har eller ønsker at forfølge en uddannelse i erhvervslivet. En række forskellige brancher ansætter erhvervskandidater, så du kan vælge en baseret på dine interesser og færdigheder. I denne artikel oplister vi nogle af de bedste karrierer for store erhvervsvirksomheder, herunder deres nationale gennemsnitlige lønninger og primære jobansvar.