15 Natjob, Du Kan Arbejde Hjemmefra

15 Natjob, Du Kan Arbejde Hjemmefra

Folk, der søger deltidsarbejde, sætter ofte pris på fleksibilitet i, hvornår og hvor de skal arbejde. Job, der giver dig mulighed for at arbejde hjemmefra, kan være nyttige, når du har familiemæssige eller andre forpligtelser, der optager dagtimerne. At arbejde natjob hjemmefra udnytter tiden, når mange virksomheder er lukkede, og giver mulighed for skræddersyet planlægning. I denne artikel diskuterer vi, hvilke slags job der er tilgængelige for at arbejde hjemmefra om natten, og hvilke slags færdigheder disse arbejdsgivere måske leder efter.

Hvad er arbejde hjemmefra natjob?

Et deltidsjob, du arbejder om natten hjemmefra, består af dig, alt computer- eller telefonudstyr, du har brug for, og tid, hvor du udfører dine tildelte opgaver. Nogle job, du arbejder om natten, er i sagens natur fleksible, især dem inden for dataindtastning eller dokumentoprettelse, så de giver dig mulighed for at fuldføre arbejdet i henhold til deadlines, men ikke nødvendigvis på bestemte tidspunkter af dagen.

Nogle kan være mere vagtbaserede, hvor du tager imod opkald eller besvarer live-chat med kundeservice på webstedet i bestemte timer fra et sted i dit hjem, der er sat op til forretningsformål.

Hjemmebaserede natjob passer godt til forældre, der passer børn på fuld tid i de vågne timer, plejepersonale til ældre eller syge pårørende, folk, der går i skole på fuld tid om dagen, eller folk, der ønsker at tjene ekstra indkomst ud over hvad deres andre job giver. Virksomheder bruger hjemmebaserede arbejdere til at spare penge på faste omkostninger, og disse job giver ofte mulighed for større fleksibilitet, end hvis du pendler til et kontor hver aften.

Natjob hjemmefra tilbydes på tværs af mange forskellige brancher, og uddannelseskravene varierer alt efter branche. De fleste virksomheder leder efter en meget motiveret kandidat, der kan arbejde selvstændigt uden megen supervision, som kan overholde deadlines, eller som har kundeservice eller kommunikationsevner til at repræsentere deres virksomhed godt. Nogle natjob på deltid er time- eller kontraktbaserede, mens andre kan tilbyde fordele.

Relateret: Sådan bliver du motiveret på arbejdet

Arbejd hjemmefra natjob at udforske

Mange virksomheder tillader medarbejderne at arbejde uden for almindelig arbejdstid, ofte fra deres hjem. Her er en liste over job, der normalt tillader hjemmebaseret deltidsarbejde om natten:

 1. Udgående salgsrepræsentant
 2. Kundeservicemedarbejder
 3. Maskinskriver
 4. Specialist i sociale medier
 5. Transkriptionist
 6. Dataindtastningsassistent
 7. Afsender
 8. Bemandingskoordinator
 9. Virtuel assistent
 10. Online engelsk lærer
 11. Teknisk skribent
 12. Oversætter
 13. Redaktør
 14. Tekstforfatter
 15. Markedsforsker

1. Udgående salgsrepræsentant

National gennemsnitsløn: $13,03 i timen

Primære opgaver: Udgående salgsrepræsentanter foretager kolde opkald og sender e-mails til potentielle kunder for at sælge et produkt eller en tjeneste. De kan arbejde på alle tidspunkter af dagen for at drage fordel af kundeemner i forskellige tidszoner. De kan også generere kundeemner og kompilere en database gennem research baseret på tidligere kunder, lignende købsmønstre og direkte kontakter til virksomheden. Nogle arbejdsgivere giver en salgskommission som en del af lønstrukturen.

2. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $13,16 i timen

Primære opgaver: Kundeservicerepræsentanter tager imod opkald eller e-mails fra kunder på vegne af en virksomhed. De kan tage imod ordrer, løse problemer, dirigere opkald til andre afdelinger eller behandle returneringer.

Nogle virksomheder kan lide at give 24-timers kundeserviceadgang og ansætte fjernrepræsentanter til det tredje skift, når der kommer færre opkald, og at holde kontoret åbent er en unødvendig udgift.

3. Maskinskriver

National gennemsnitsløn: $13,68 i timen

Primære opgaver: En maskinskriver er ansvarlig for at skabe firmadokumenter, notater, håndbøger og kommunikation gennem maskinskrivning - ofte transskribering af håndskrevne noter, stemmememoer eller gamle trykte dokumenter. Maskinskrivere kan også arbejde for forfattere eller andre indholdsskabere for at skabe en komplet digital fil af deres arbejde. Deres færdighedssæt inkluderer evnen til at skrive hurtigt og præcist, korrekturlæsning mens de arbejder og overholde deadlines.

4. Specialist i sociale medier

National gennemsnitsløn: $13,69 i timen

Primære opgaver: Sociale mediespecialister skaber indhold til et brands sociale mediekonti for at fremme bevidstheden, drive trafik og øge salget. De bør have et stærkt kendskab til brandets politikker, praksis, vision og kultur, og hvordan man bedst promoverer disse ting på forskellige sociale mediekanaler. De reagerer på kommentarer og beskeder med produktforespørgsler og styrer økosystemet af brandets sociale medieinteraktioner.

5. Transcriptionist

National gennemsnitsløn: $13,71 i timen

Primære opgaver: Transkriptionister lytter til lydfiler og transskriberer dem til skrevet eller maskinskrevet tekst. De arbejder ofte inden for det medicinske område for at optage dikterede diagramnoter, på det juridiske område for at oprette en skriftlig registrering af deponeringer eller interviews eller for offentlige kontrakter. Transkriptionister kræver færdigheder, herunder opmærksomhed på detaljer og hurtig skrivning for at optage det talte ord nøjagtigt og effektivt.

Relateret: Bløde færdigheder: Definition og eksempler

6. Dataindtastningsassistent

National gennemsnitsløn: $14,07 i timen

Primære opgaver: En dataregistreringsassistent indtaster oplysninger fra kunder eller interne virksomhedsdata i regneark, softwareprogrammer eller databaser for at oprette en digital registrering af virksomhedsoplysninger. De scanner papirdokumenter for at oprette digitale filer til bevaring og søgning senere. Dataindtastningsassistenter bør være organiserede og detaljeorienterede for nøjagtigt at registrere oplysningerne.

7. Afsender

National gennemsnitsløn: $14,78 i timen

Primære opgaver: Dispatchere kommunikerer instruktioner eller anvisninger til mobile enheder. De er ofte beskæftiget af vognmands- og skibsfartsindustrien samt beredskabstjenester. De demonstrerer kundeservice, gode lytteevner og er ansvarlige for nøjagtig rapportering af væsentlig information.

8. Bemandingskoordinator

National gennemsnitsløn: $14,93 i timen

Primære opgaver: En personalekoordinator er ansat i et vikarbureau til at matche kvalificerede ansøgere med vikar- eller vikarjob i virksomheder, som de har et forhold til.

De analyserer CV'er og erfaring for at tildele medarbejdere til relevante åbne jobs og kommunikerer med ansættelsesledere i de virksomheder, der søger medarbejdere. En personalekoordinator kan også arbejde for en virksomhed for at oprette tidsplaner og tildele arbejdere til opgaver i henhold til virksomhedens skitserede skift og jobbehov.

9. Virtuel assistent

National gennemsnitsløn: $15,79 i timen

Primære opgaver: En virtuel assistent varetager outsourcede opgaver fra en virksomhed. Fordi de er placeret uden for hovedkontoret, kan en virtuel assistent tilbyde enorm hjælp uden de overhead, der er forbundet med ansatte på kontoret.

Disse opgaver kan omfatte filtrering og sortering af e-mails fra salgsemner, besvarelse af kunde-e-mails og chats, bogføring, opdatering af hjemmeside, planlægning af aftaler og facilitering af forsendelsesanmodninger fra et distributionscenter.

10. Online engelsklærer

National gennemsnitsløn: $19,30 i timen

Primære opgaver: En online engelsklærer instruerer udelukkende via digitale midler såsom e-mail, delte dokumenter og webcam-instruktioner eller konferencer. De laver lektionsplaner eller udfører lektionsplaner, der allerede er designet af en virksomhed for at lære eleverne engelsk som andetsprog. Dette job kan fungere godt til natarbejde, når studerende bor i andre tidszoner.

11. Teknisk skribent

National gennemsnitsløn: $20,04 i timen

Primære opgaver: En teknisk skribent skaber dokumentation, diagrammer, diagrammer, præsentationer og manualer, der forklarer komplekse praksisser eller procedurer, som arbejdere kan forstå for at udføre deres job mere effektivt. De skaber produktionsmanualer og tidsskriftsartikler ved at skrive om tekniske emner klart og kortfattet.

12. Oversætter

National gennemsnitsløn: $20,10 i timen

Primære opgaver: En oversætter er en kommunikationsekspert, der læser, fortolker og oversætter det skrevne ord fra et sprog til et andet. Mange virksomheder er afhængige af oversættere til at gøre deres websteder, dokumenter, reklamer og marketingkommunikation tilgængelige for dem på andre sprog. Oversættere er meget eftertragtede i den medicinske, juridiske, offentlige og uddannelsesmæssige industri.

13. Redaktør

National gennemsnitsløn: $49.577 om året

Primære opgaver: En redaktør korrekturlæser og tilbyder rettelser til skriftlige dokumenter. De er omhyggelige med at korrigere grammatik, tegnsætning, sætningsstruktur, ordbetydning og implikation og korrekt formatering af skriftlig kommunikation eller forberedte taler.

Redaktører arbejder på tværs af mange discipliner. De kan læse romaner eller faglitterære værker for klarhed og korrekt grammatik eller finjustere virksomhedsmemoer, webstedsindhold, træningsmanualer eller e-mails. Redaktører hjælper virksomheder med at kommunikere deres ønskede betydning klart og uden fejl.

14. Tekstforfatter

National gennemsnitsløn: $51.739 om året

Primære opgaver: En tekstforfatter producerer original skriftlig kommunikation til hjemmesider, træningsmanualer, e-mails og blogindlæg til virksomheder og enkeltpersoner. De bliver ofte bedt om at følge et strengt sæt skrivestile og formateringsregler for nøjagtigt at afspejle virksomhedens tone og hensigt.

Tekstforfattere skaber indholdet til en hjemmeside, virksomhedsmemoranda eller nyhedsbreve, eller de kan producere kapitler til publikationer. De har brug for stærke skrive- og selvredigeringsevner og skal kunne arbejde selvstændigt og overholde deadlines.

15. Markedsforsker

National gennemsnitsløn: $65.841 om året

Primære opgaver: Markedsforskere er ansat i mange forskellige brancher til at indsamle og analysere data for at undersøge et produkts potentielle indvirkning på markedet. Dataindsamling omfatter at undersøge, hvad forbrugerne har brug for og ønsker, hvad der motiverer dem til at købe bestemte produkter, og om markedet allerede er fyldt med konkurrenter. De præsenterer disse data for virksomheder i letforståelige rapporter.

Valdemar Andersen
Valdemar Andersen Folk, der søger deltidsarbejde, sætter ofte pris på fleksibilitet i, hvornår og hvor de skal arbejde. Job, der giver dig mulighed for at arbejde hjemmefra, kan være nyttige, når du har familiemæssige eller andre forpligtelser, der optager dagtimerne. At arbejde natjob hjemmefra udnytter tiden, når mange virksomheder er lukkede, og giver mulighed for skræddersyet planlægning. I denne artikel diskuterer vi, hvilke slags job der er tilgængelige for at arbejde hjemmefra om natten, og hvilke slags færdigheder disse arbejdsgivere måske leder efter.