15 Lagerjob, Der Betaler Sig Godt

15 Lagerjob, Der Betaler Sig Godt

Mens nogle lagerstillinger er på begynderniveau med lidt eller ingen erfaring, er der også mange lederstillinger på højt niveau, som du kan vokse i din lagerkarriere. For at hjælpe dig med at finde den rigtige mulighed er her 15 højtlønnede lagerjob, der hjælper dig med at tjene et godt stykke over mindstelønnen.

Højtlønnede lagerjob

Her er nogle af de bedst indtjenende jobs, du kan finde på et lager:

1. Inspektør/pakker

National gennemsnitsløn: $11,76 i timen

Primære opgaver: Lagerinspektører og pakkerier, også kaldet lagerpakkere, har til opgave at mærke og mærke produkter. De måler og vejer også materialer og undersøger alle lagerområder, containere og emballeringsprocesser for at sikre, at forsendelser er pakket i overensstemmelse med en virksomheds specifikationer.

Virksomheder med denne stilling: DART Container, Sonoco, Honda

2. Produktionsmedarbejder

National gennemsnitsløn: $11,96 i timen

Primære opgaver: Produktionsarbejdere driver og vedligeholder lager- og fabriksudstyr, såsom transportbånd, og hjælper med at forberede materialer til distribution. De kontrollerer og samler produktdele og sørger for, at alt maskineri og udstyr er sikkert, funktionelt og kører problemfrit for at hjælpe med at maksimere lagerteamets effektivitet.

Virksomheder med denne stilling: General Motors, Cummins, Whirlpool Corporation

3. Stocker

National gennemsnitsløn: $12,01 i timen

Primære opgaver: En lagerfører eller lagerekspedient er en person, der modtager og pakker vareforsendelser ud, mærker dem med tags eller koder og lagerfører hylder. De er ansvarlige for at scanne varer og kontrollere kvaliteten af ​​merchandise før lagerføring. De kan arbejde i et selvstændigt lager eller på bagsiden af ​​en detail- eller købmandsbutik.

Virksomheder med denne stilling: Dollar Tree, Michaels, Meijer

4. Entry-level arbejder

National gennemsnitsløn: $12,14 i timen

Primære opgaver: En entry-level arbejder eller almindelig arbejder er en person, der assisterer med en række generelle lageropgaver, herunder lastning og losning af pakker og materialer, forberedelse af arbejdspladser før projekter påbegyndes, holde arbejdsområder fri for affald og farer og klargøring af udstyr til arbejdere på højere niveau.

Virksomheder med denne stilling: In-N-Out, ABC Millwork, TruGreen

5. Skifteleder

National gennemsnitsløn: $12,44 i timen

Primære opgaver: Lagerskifteledere sikrer, at lageraktiviteterne kører gnidningsløst gennem hele deres tildelte skift. De er ansvarlige for at sikre, at hvert skift er tilstrækkeligt bemandet, udstyret er funktionelt, og at organisationen har de nødvendige forsyninger til at gennemføre planlagte aktiviteter. De overvåger overholdelse af sikkerheden og registrerer afsluttede forsendelser ved slutningen af ​​hvert skift.

Virksomheder med denne stilling: Best Buy, PepsiCo, Office Depot OfficeMax

6. Materialebehandler

National gennemsnitsløn: $13,02 i timen

Primære opgaver: En materialebehandler er en person, der hjælper med at vedligeholde lagerbeholdningen. De gør dette ved at identificere, mærke og organisere materialer og forsyninger og dokumentere placeringen af ​​lageret, så varer kan hentes senere. De registrerer også forsendelser og sikrer, at det korrekte antal enheder er inkluderet i udgående ordrer.

Virksomheder med denne stilling: Fed-Ex, Frito-Lay, Goodwill

7. Gaffeltruckfører

National gennemsnitsløn: $13,18 i timen

Primære opgaver: Gaffeltruckførere er ansvarlige for at betjene industrielle hydrauliske gaffeltrucks til at læsse og losse materialer. De kan have til opgave at levere materialer til lagerområder og læssekajer eller til lastbiler eller jernbanevogne. Gaffeltruckchauffører holder også arbejdsområder rene og sikre ved omhyggeligt at organisere materialer på paller.

Virksomheder med denne stilling: DHL, Walmart, ProLogistix

8. Lastbillæsser

National gennemsnitsløn: $13,26 i timen

Primære opgaver: En lastbillæsser arbejder som en del af forsendelses- og modtageteamet og er ansvarlig for lastning og losning af materialer i lastbiler, tog, skibscontainere og skibslastområder. De hjælper med at losse forsendelser og placere materialer i det rigtige lagerområde. De kan også få til opgave at bekræfte og registrere levering af forsendelsen.

Virksomheder med denne stilling: NAPA Auto Parts, Waste Management, Lowe's

9. Forsendelses- og modtageekspedient

National gennemsnitsløn: $13,45 i timen

Primære opgaver: Forsendelses- og modtageekspedienter vejer pakker, forbereder forsendelsesetiketter og inspicerer returnerede varer for skader. De fører fortegnelser over udgående og indgående forsendelser og sammenligner følgesedler med arbejdsordrer for at sikre nøjagtighed. Derudover kan de være ansvarlige for at betjene håndtrucks eller gaffeltrucks til at hejse eller flytte materialer og placere genstande i det rigtige område eller afdeling.

Virksomheder med denne stilling: Home Depot, Amazon, UPS

10. Monteringstekniker

National gennemsnitsløn: $14,62 i timen

Primære opgaver: En montagetekniker arbejder som en del af et samlebåndsteam og er ansvarlig for at bruge værktøjer eller maskiner til at sammensætte produkter eller komponenter af komplekse produkter som biler, fly og computere. De kan også få til opgave at samle værktøjer og materialer, læse og følge skabeloner, tegninger eller instruktionsvejledninger for at sikre korrekt samling af emner.

Virksomheder med denne stilling: Caterpillar, Eaton, Honeywell

11. Modtagende leder

National gennemsnitsløn: $44.317 om året

Primære opgaver: En modtagende leder overvåger alle distributionsydelser inden for et lager, herunder træning og overvågning af modtagende personale, planlægning og eksekvering af processer, kontrol af lagerbeholdning, koordinering af drift og styring af tildelte budgetter. De gennemfører og registrerer også kvalitetstjek og verifikation af modtagne forsendelser.

Virksomheder med denne stilling: Natural Grocers, Barnes & Noble, Target

12. Skibsleder

National gennemsnitsløn: $48.992 om året

Primære opgaver: Forsendelsesledere er ansvarlige for at sikre, at alle forsendelser sendes og leveres i overensstemmelse med deres tidsplan og budget. De overvåger udgående og indgående forsendelser og verificerer, at alle varer er i god stand og sendt til de relevante destinationer. Shipping supervisors har også til opgave at lede shipping personale og fungere som bindeled mellem lagerarbejdere og organisationens øverste ledelse.

Virksomheder med denne stilling: Dean Foods, Animal Supply Co., Niagara Bottling

13. Kvalitetssikringsleder

National gennemsnitsløn: $75.136 om året

Primære opgaver: Kvalitetssikringsledere er ansvarlige for at kontrollere for at sikre, at ingen beskadigede eller defekte produkter eller forsendelser forlader lageret. De håndhæver definerede overholdelsesforanstaltninger, udfører sikkerheds- og fareanalyser, overvåger daglige procedurer og inspicerer opgørelser.

Virksomheder med denne stilling: AT&T, Kraft Heinz, Tyson Foods

14. Produktionsleder

National gennemsnitsløn: $75.704 om året

Primære opgaver: En produktionsleder træner og overvåger produktionspersonale på lavere niveau, planlægger produktionsplaner og vurderer ressourcebehov. De administrerer også budgetter, udarbejder estimater og forhandler tidsplaner og priser med kunder. Produktionsledere sikrer også, at deres team overholder kvalitetsforanstaltninger og sikkerhedsbestemmelser.

Virksomheder med denne stilling: Aramark, Brightview, The Hertz Corporation

15. Lagerprocesingeniør

National gennemsnitsløn: $85.544 om året

Primære opgaver: En procesingeniør arbejder på vegne af en organisation med at udvikle og optimere industrielle processer og procedurer og vejlede lagercertificeringer. De vurderer eksisterende metoder og testsystemer, indsamler og fortolker data og identificerer og korrigerer ineffektivitet. Procesingeniører kan også være ansvarlige for at teste og opgradere lagerteknologisystemer.

Virksomheder med denne stilling: GE Corporate, Jacobs, Intel

Kompetencer til lagerjob

For at lykkes i en lagerstilling har du sandsynligvis brug for nogle af eller alle følgende færdigheder:

  • Manuel fingerfærdighed
  • Organisatoriske færdigheder
  • Fysisk koordination
  • Fysisk styrke
  • Verbal kommunikation
  • Skriftlig kommunikation

Nogle roller kræver også lederevner eller specifikke tekniske evner og træning, som du kan modtage enten på jobbet eller gennem et certificeringsprogram.

Chris Ludvigsen
Chris Ludvigsen Mens nogle lagerstillinger er på begynderniveau med lidt eller ingen erfaring, er der også mange lederstillinger på højt niveau, som du kan vokse i din lagerkarriere. For at hjælpe dig med at finde den rigtige mulighed er her 15 højtlønnede lagerjob, der hjælper dig med at tjene et godt stykke over mindstelønnen.