15 Karrierer Inden For Cybersikkerhed

15 Karrierer Inden For Cybersikkerhed

Hvis du vil have et job, der involverer masser af teknisk forskning og dataanalyse, så overvej en karriere inden for cybersikkerhed. Mens enhver cybersikkerhedskarriere involverer beskyttelse af vigtige data og systemer, varierer den nøjagtige rolle, de spiller i denne sektor. At forstå de tilgængelige karrieremuligheder for cybersikkerhed kan hjælpe dig med at afgøre, om du er egnet til en karriere inden for dette felt. I denne artikel definerer vi cybersikkerhed, oplister forskellige tilgængelige cybersikkerhedsjob og giver dig adskillige tips til at hjælpe dig med at få en karriere inden for cybersikkerhed og avancere inden for dette felt.

Hvad er cybersikkerhed?

Cybersikkerhed refererer til kombinationen af ​​mennesker, processer og teknologier skabt for at forhindre netværk, computersystemer og data fra angreb eller uautoriseret adgang. Det er nyttigt i en række forskellige sektorer, der gemmer store mængder data og følsomme oplysninger, herunder regeringen, militæret og både den medicinske industri og virksomhedsindustrien. Cybersikkerhed sigter mod at beskytte sikkerheden af ​​vigtige data og de systemer, der gemmer dem, såsom inkluderer sundheds- eller økonomiske optegnelser og nationale sikkerhedsoplysninger.

Relateret: Sådan bliver du en cybersikkerhedsspecialist

Cybersikkerhed karriere

Takket være internettet er cybersikkerhed blevet et værdifuldt aktiv for næsten alle brancher. Derfor er der mange muligheder i arbejdsstyrken. Her er nogle cybersikkerhedskarrierer, deres nationale gennemsnitlige lønninger og deres primære opgaver. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures skal du klikke på lønlinket ved hver stillingstitel nedenfor:

1. Systemintegrationsingeniør

Nationale gennemsnitsløn: $64.977 om året

Primære opgaver: Systemintegrationsingeniører hjælper med at udvikle og teste styresystemer til motorer. De integrerer forskellige systemer, servere og netværk. Systemintegrationsingeniører dokumenterer, fejlfinder og fejlfinder også systemer for at sikre, at de kører korrekt og leverer kvalitetsdata.

2. IT-tekniker

National gennemsnitsløn: $74.853 om året

Primære opgaver: IT-teknikere yder computer- og printersupport til en virksomhed og dens kunder. De kan også yde netværkssupport, hvis det er nødvendigt, installere computerhardware og sikre, at alle computersystemer kører korrekt.

Relateret: Lær om at være IT-tekniker

3. Systemadministrator

National gennemsnitsløn: $84.592 om året

Primære opgaver: Systemadministratorer sikrer korrekt vedligeholdelse, drift og konfiguration af computersystemer. De installerer forskellige ting som computere, servere og cybersikkerhedssoftware og skaber lokale og brede netværk til digitalt at forbinde computergrupper. Derudover hjælper systemadministratorer med at fejlfinde problemer, der opstår vedrørende systemets ydeevne.

Relateret: Lær om at være systemadministrator

4. IT-systemingeniør

National gennemsnitsløn: $85.271 om året

Primære opgaver: IT-systemingeniører administrerer og overvåger en virksomheds infrastruktur og forskellige systemer. De installerer og tester operativsystemer, software og administrationsværktøjer. IT-systemingeniører sikrer også den strukturelle integritet af eksisterende systemer, hjælper med udvikling af ny software og hardware og udfører rutinetest på software for at tjekke for fejl eller andre problemer, der kan opstå.

5. Sikkerhedskonsulent

National gennemsnitsløn: $85.770 om året

Primære opgaver: Sikkerhedskonsulenter leverer sikkerhedstjenester til forskellige kunder. De kan også hjælpe med intern sikkerhed. Sikkerhedskonsulenter identificerer og skaber sikkerhedsløsninger til deres kunder. De analyserer en organisations eller klients sikkerhedsforanstaltninger, undersøger mulige sikkerhedsbrud og overvåger implementeringen af ​​sikkerhedsløsninger.

6. Sikkerhedsanalytiker

National gennemsnitsløn: $91.995 om året

Primære opgaver: Sikkerhedsanalytikere bruger deres analytiske evner til at identificere og løse eventuelle problemer i en virksomheds sikkerhedsprogrammer og -systemer. De giver også anbefalinger til at hjælpe med at forbedre organisationens sikkerhedssystemer, finde og afbøde potentielle brud og hjælpe med eventuelle sikkerhedssystemangreb. Sikkerhedsanalytikere udarbejder også rapporter til administratorer og ledere, der vurderer en virksomheds aktuelle sikkerhedspolitikker og -foranstaltninger. De sigter mod at skabe et mere sikkert netværk og kan uddanne virksomhedens medarbejdere i de forskellige sikkerhedsprotokoller.

7. Informationssikkerhedsanalytiker

National gennemsnitsløn: $94.224 om året

Primære opgaver: Informationssikkerhedsanalytikere overvåger en virksomheds computernetværk for sikkerhedsbrud og andre cybersikkerhedsrelaterede problemer og hændelser. De installerer også forskellige sikkerhedsforanstaltninger og bruger software til at beskytte organisationens systemer og informationsinfrastruktur.

Relateret: Lær om at være informationssikkerhedsanalytiker

8. Systemtestingeniør

National gennemsnitsløn: $98.628 om året

Primære opgaver: Systemtestingeniører tester udvikling af produkter til brug i computerteknologi. De sikrer, at disse produkter fungerer korrekt før produktion eller distribution. Systemtestingeniører kontrollerer hvert produkt med hensyn til dets ydeevne, service, funktion, system og regression.

9. IT-sikkerhedsspecialist

National gennemsnitsløn: $106.306 om året

Primære opgaver: IT-sikkerhedsspecialister vurderer potentielle sikkerhedstrusler mod et computersystem. De giver nye medarbejdere loginoplysninger, overvåger virksomhedens system for sikkerhedsbrud og hjælper med at skabe og implementere netværkssikkerhedssystemer. IT-sikkerhedsspecialister identificerer også potentielle trusler mod systemet og analyserer det for eventuelle sårbarheder.

10. Sikkerhedssystemingeniør

National gennemsnitsløn: $109.246 om året

Primære opgaver: Sikkerhedsingeniører implementerer og fører tilsyn med sikkerhedsforanstaltninger, der er oprettet for at beskytte computersystemer, information og netværk. De bestemmer et systems sikkerhedsbehov og -krav, skaber cybersikkerhedsdesign og bestemmer nye måder at løse aktuelle sikkerhedsproblemer på. Sikkerhedssystemingeniører kan også tilbyde anbefalinger til seniormedarbejdere for at hjælpe med at forbedre nuværende sikkerhedssystemer, -foranstaltninger og -praksis.

11. Softwareingeniør

National gennemsnitsløn: $110.452 om året

Primære opgaver: Softwareingeniører finder problemer i et computersystem for at hjælpe med at forbedre dets overordnede kvalitet og ydeevne. De forbedrer også applikationer, forbedrer nuværende kodebaser og bruger deres problemløsningsevner på daglig basis.

Relateret: Lær om at være softwareingeniør

12. Sikkerhedsingeniør

National gennemsnitsløn: $111.244 om året

Primære opgaver: Sikkerhedsingeniører implementerer og hjælper med at forbedre en organisations sikkerhedsforanstaltninger. De reagerer på sikkerhedsbrud, fejlfinder netværksproblemer og identificerer et netværks sårbarheder. Overordnet sigter de mod at forbedre et systems sikkerhedsfunktioner.

13. Netværkssikkerhedsingeniør

National gennemsnitsløn: $112.267 om året

Primære opgaver: Netværkssikkerhedsingeniører udvikler og administrerer forskellige stykker netværks- og sikkerhedssoftware og -hardware. Eksempler på dette omfatter switches, virtuelle private netværk og firewalls. De hjælper med at løse eksisterende sikkerhedsproblemer, tester systemer for sårbarheder og sikrer, at alle systemer kører problemfrit.

14. Penetration tester

National gennemsnitsløn: $121.963 om året

Primære opgaver: Penetrationstestere udfører sikkerhedstest på webapplikationer, netværk og forskellige computersystemer. De laver disse tests med det formål at bryde ind i disse netværk og applikationer for at identificere eventuelle sårbarheder.

15. Informationschef

National gennemsnitsløn: $130.970 om året

Primære opgaver: Chief information officers fører tilsyn med en virksomheds IT-afdeling. De sætter afdelingens strategier og mål, implementerer den rigtige teknologi til at hjælpe med intern drift og sikrer implementeringen af ​​computerteknologier og information.

Relateret: Lær om at være CIO (Chief Information Officer)

Tips til karrierer inden for cybersikkerhed

Nu hvor du kender mulighederne for dig inden for cybersikkerhed, skal du begynde at forberede dig på en karriere inden for dette felt. Brug disse tips til at hjælpe dig med at få et cybersikkerhedsjob eller hjælpe dig med at komme videre på selve cybersikkerhedsområdet:

  • Vælg et fokusområde. Hvis du er ny inden for cybersikkerhed, så beslut dig for et område af cybersikkerhed, du vil fokusere på. At have et speciale som entry-level kandidat kan hjælpe dig med at finde de job, du er mest interesseret i.
  • Få en omfattende erfaring til at avancere inden for dit felt. Når du først er i cybersikkerhedsområdet, kan du udvide dine færdigheder og viden ved at lære andre områder af cybersikkerhed. Lær for eksempel om det grundlæggende i datanetværk, forstå hvordan man administrerer operativsystemer eller lær de forskellige scriptsprog at kende. Udvidelse af dit færdighedssæt gør ikke kun overgangen til en ny cybersikkerhedsrolle lettere, men det kan også imponere ansættelsesledere.
  • Brug dit professionelle netværk. Hvis du lige er begyndt med cybersikkerhed, skal du lære så mange mennesker at kende, som du kan. Overvej at deltage i community- eller open source-projekter, deltage i møder og konferencer eller deltage i hackathons. De forbindelser, du laver, kan hjælpe dig med at finde nye jobmuligheder eller give dig jobreferencer eller henvisninger.
  • Lær det grundlæggende. Hvis du er ny inden for informationsteknologi, så få grundlæggende færdigheder gennem tekniske eller community colleges. Mange tilbyder undervisning i grundlæggende sikkerhed og netværksstyring. Du kan også finde onlinekurser, der kan hjælpe dig med at lære grundlæggende cybersikkerhed.
  • Bliv certificeret. For at komme videre på dette felt, overvej Security+ eller Certified Information Systems Security Professional-certificeringen. At blive certificeret viser ikke kun potentielle arbejdsgivere, at du er dygtig til cybersikkerhed, men det viser også, at du er dedikeret og seriøs omkring din karriere. Selvom du ikke behøver en certificering for at få succes på dette felt, kan det at have en imponere ansættelsesledere, udvide din viden om feltet, skærpe dine færdigheder og give muligheder for avancement.
  • Videre din uddannelse. Udvid din viden om cybersikkerhed med en kandidatgrad eller ved at tage efteruddannelseskurser. Hvis du gør det, kan det hjælpe dig med at udvide din viden om netop dit område af cybersikkerhed eller hjælpe dig med at lære mere om et andet område, du er interesseret i.
  • Forbedre dine færdigheder. At have en big data-baggrund kan hjælpe dig med at få succes i en cybersikkerhedskarriere. Hvis du ikke har disse færdigheder, så tag et kursus og få erfaring med at indsamle og analysere store datasæt og information. Andre færdigheder til at overveje at forbedre omfatter tekniske færdigheder til at hjælpe med ting såsom operativsystemsikkerhed og firewalls, dine analytiske og problemløsningsevner for at hjælpe dig med at finde løsninger på sikkerhedsproblemer og din opmærksomhed på detaljer for at hjælpe dig med at identificere systemsårbarheder og potentielle sikkerhedstrusler .

Sofus Johnsen
Sofus Johnsen Hvis du vil have et job, der involverer masser af teknisk forskning og dataanalyse, så overvej en karriere inden for cybersikkerhed. Mens enhver cybersikkerhedskarriere involverer beskyttelse af vigtige data og systemer, varierer den nøjagtige rolle, de spiller i denne sektor. At forstå de tilgængelige karrieremuligheder for cybersikkerhed kan hjælpe dig med at afgøre, om du er egnet til en karriere inden for dette felt. I denne artikel definerer vi cybersikkerhed, oplister forskellige tilgængelige cybersikkerhedsjob og giver dig adskillige tips til at hjælpe dig med at få en karriere inden for cybersikkerhed og avancere inden for dette felt.