15 Karrierer I Bilindustrien At Udforske

15 Karrierer I Bilindustrien At Udforske

Denne artikel er blevet godkendt af en Bonjoures Career Coach


At forfølge en karriere i bilindustrien kan være en givende måde at arbejde hands-on med køretøjer og teknologi på. Hvis du overvejer en karriere, der involverer biler, er det nyttigt at forstå ansvaret for forskellige roller. Jobs i bilindustrien spænder over mange karrieresegmenter, herunder vedligeholdelse, reparation, design, udvikling, salg og kundeservice. I denne artikel vil vi diskutere 15 almindelige karrierer på tværs af alle sektorer af bilindustrien.

Opret et CV på Bonjoures

Hvorfor arbejde i bilindustrien?

Hvis du elsker biler, praktisk arbejde og teknologi, kan det at forfølge en bilrelateret karriere være en fantastisk måde at anvende det, du elsker på dit job. Der er en bred vifte af roller tilgængelige, som giver dig mulighed for at anvende din passion og dine færdigheder til din valgte sektor af bilindustrien. Du vil også få mulighed for at arbejde med en mangfoldig blanding af personer, der deler din kærlighed til biler. Derudover, da former for biltransport altid er i brug, er en karriere i branchen sandsynligvis stabil.

Karrieretyper i bilindustrien

Her er 15 almindelige karrierer i bilindustrien:

 1. Bil detailer
 2. Biludlejningsagent
 3. Dæktekniker
 4. Køretøjsinspektør
 5. Autoinstruktør
 6. Bil reparationstekniker
 7. Automekaniker
 8. Auto elektriker
 9. Trækvognschauffør
 10. Bilsælger
 11. Autosalgschef
 12. Autoingeniør
 13. Procesingeniør
 14. Auto designer
 15. Kvalitetstestingeniør

1. Bildetaljerer

National gennemsnitsløn: $11,90 i timen

Primære opgaver: Bilforhandlere rengør indvendigt og udvendigt af køretøjer ved at vaske, støvsuge, vokse og polere bilen. Hvis det er nødvendigt eller anmodet af køretøjets ejer, kan de også dampe og deodorisere tæpperne, polere de malede overflader, anvende beskyttende finish på ydersiden og skinne fælgene. Bilforhandlere interagerer med kunderne for at bestemme, hvilke tjenester de har brug for, og kører køretøjer rundt i deres butik for at fuldføre arbejdet.

2. Biludlejningsagent

National gennemsnitsløn: $12,25 i timen

Primære opgaver: Biludlejningsagenter administrerer og anbefaler lejebiler til gæster, der midlertidigt skal bruge et køretøj. De tager kundedokumentation og sikrer, at køretøjer i udlejningsflåden er velholdte. Biludlejningsagenter bør være fortrolige med driften og teknologiske funktioner for en række forskellige køretøjstyper og være komfortable med at køre dem rundt på deres grund efter behov.

3. Dæktekniker

National gennemsnitsløn: $13,39 i timen

Primære opgaver: Dækteknikere servicerer, reparerer og udskifter bildæk for at skabe en brændstofeffektiv og jævn kørsel for chaufføren. De er vidende om forskellige dæktyper - inklusive snedæk - og anbefalede slidbaner til forskellige vej- eller terrænmiljøer. Dækteknikere kan være ansat af et dækværksted eller som en del af et større bilteknikerteam på et stort autokarosseriværksted.

4. Køretøjsinspektør

National gennemsnitsløn: $15,42 i timen

Primære opgaver: Køretøjsinspektøren er ansvarlig for at sikre, at køretøjer lever op til sikkerhedsstandarderne - rapportering af overtrædelser og anbefale reparationer. De tjekker biler for skader og kører dem for at fastslå eventuelle fejl. Inspektøren forbinder også køretøjerne med mekaniske og elektriske testanordninger for at undersøge komponenterne for skader eller forkerte indstillinger. De gennemgår bilernes emissionsniveauer og eventuelle tilpasninger tilføjet til køretøjerne og bekræfter, at bilerne opfylder alle påkrævede regler. Hvis der er behov for reparationer, vil inspektøren gennemgå bilerne, efter at reparationerne er afsluttet, for at sikre, at de lever op til kvalitetsstandarderne.

5. Autoinstruktør

National gennemsnitsløn: $17,80 i timen

Primære opgaver: Bilinstruktører underviser gymnasieelever eller universitetsstuderende om reparation af biler, motorer, mekaniske funktioner og elektriske systemer. De kan specialisere sig i et eller to vedligeholdelsesområder eller undervise i det grundlæggende i alle køretøjskomponenter. De arbejder typisk i et klasseværelse i butikstil, hvor eleverne er i stand til at få praktisk erfaring med vedligeholdelse og reparation. En statsundervisningslicens er påkrævet for alle lærere, inklusive autoinstruktører.

6. Bil reparationstekniker

National gennemsnitsløn: $20,06 i timen

Primære opgaver: Bilkarosseriteknikere er ansvarlige for sikkert og effektivt at reparere bilrammer, ophæng, buler, ruder og hjuljusteringen, efter at et køretøj er blevet beskadiget. De fokuserer primært på de udvendige, ikke-mekaniske komponenter i køretøjet og får dem til at se nye ud igen. Bilkarosseriteknikere interagerer ofte direkte med kunderne på deres værksted og skal have stærke kundeservice- og forretningskompetencer for at give kunden et forudgående skøn over omkostningerne og den tid, det tager at reparere deres køretøj.

7. Automekaniker

National gennemsnitsløn: $21,25 i timen

Primære opgaver: Automekanikere er ansvarlige for at udføre rutinemæssig vedligeholdelse, diagnostiske test og mekaniske reparationer. De arbejder primært på motoriserede komponenter, herunder motorer, drivremme, servostyring, bremser og transmissioner. Nyere køretøjer kan tilsluttes en computerstyret diagnostisk testmaskine, som fortæller mekanikeren, hvilke reparationer der kræves. Mekanikeren skal muligvis genkalibrere en motor, omkoble dele eller udskifte hele komponenten. Bilmekanikere er fortrolige med køretøjsbestemmelser og teknologiske systemer og sikrer, at køretøjet er sikkert at betjene, når det returneres til ejeren.

8. Autoelektriker

National gennemsnitsløn: $25,79 i timen

Primære opgaver: Autoelektrikere er ansvarlige for at efterse, reparere og vedligeholde et køretøjs forlygter, advarselslys på instrumentbrættet, alarmsystem, printkort og startmotor. De arbejder ofte i mekaniske og bilkarosseriværksteder sammen med andre teknikere, men fokuserer på de elektriske problemer i køretøjet. Autoelektrikeren tilslutter det computeriserede diagnosesystem til bilen for at fastslå problemet og udvikle en plan for at løse det. Planen kunne omfatte omledning af elementer, udskiftning af pærer eller hele det elektriske system.

9. Trækvognschauffør

National gennemsnitsløn: $45.513 om året

Primære opgaver: Trækvognschauffører arbejder på vagt for at tage sig af handicappede eller beskadigede køretøjer på vejen. De er ansvarlige for sikkert at fastgøre køretøjer til deres trækvogn ved at bruge en kæde, spil, styrelåse og anbringe indikatorlys på de handicappede køretøjer. De transporterer derefter køretøjerne til det udpegede værksted eller junkyard. De bør have en grundlæggende viden om køretøjer og forskellige bildele for effektivt at yde assistance og afgøre, om køretøjet kan repareres uden træk. Trækvognschauffører kan håndtere reparationer i vejkanten, der inkluderer start af bilen, dækskift og gentilslutning af dele.

10. Bilsælger

National gennemsnitsløn: $61.111 om året

Primære opgaver: En bilsælger hjælper kunder med at finde den rigtige bil at købe, forklarer fordele og ulemper ved forskellige modeller og begynder betalingsprocessen. De opbygger relationer med deres kunder for at forstå deres køretøjsbehov og tilskynder til gentagne køb hos deres forhandler. En bilsælger samarbejder også med marketingteamet for at nå ud til og engagere nye potentielle kunder. De fremmer salget af deres køretøjer ved at opmuntre til testkørsler og køre sammen med kunden, mens de kører for at forklare forskellige funktioner i bilen.

11. Autosalgschef

National gennemsnitsløn: $67.034 om året

Primære opgaver: Autosalgschefer leder en bilforhandler ved at forudsige køretøjsefterspørgsel og præferencer for deres område, vedligeholde lagerniveauer og administrere bilsalgsteamet. De varetager initiering og forhandling af køretøjshandler med andre forhandlere i området. Salgschefen fører også tilsyn med og godkender salgsfremmende rabatter, PR-arrangementer og reklamekampagner. Deres primære ansvar er at sikre kundetilfredshed og generere indtægter til forhandleren.

12. Autoingeniør

National gennemsnitsløn: $85.581 om året

Primære opgaver: Bilingeniører forsker, udvikler og designer de tekniske systemer i køretøjer. De arbejder sammen med udviklings- og designteamet for at udnytte sofistikeret teknologi på en sikker og brugervenlig måde i køretøjets navigations-, advarsels-, kontrol- og brændstofsystemer. Bilingeniøren kan fortsætte med at forbedre sig i forhold til tidligere teknologier, der er brugt i deres køretøj eller udvikle nye systemer baseret på de nuværende markedstendenser. Gennem hele designprocessen fejlfinder de eventuelle problemer, der opstår, og garanterer, at de er rettet inden produktionen begynder. De samarbejder også med procesingeniøren for at planlægge og udvikle fremstillingsprocessen for deres teknologiske komponenter.

13. Procesingeniør

National gennemsnitsløn: $87.000 om året

Primære opgaver: Procesingeniører håndterer konstruktionen af ​​anlægsproduktionsprocessen ved at vedligeholde automatiserede systemer og løse tekniske problemer. De har stærk teknisk ekspertise inden for den automatiserede fremstillingsproces og bruger kreativitet til at videreudvikle og pilotere nye produktionsprocesser. Procesingeniørerne arbejder ofte uafhængigt med at overvåge anlæggets overordnede effektivitet, men de samarbejder også med fabrikkens personale for at forstå, hvilken udvikling der ville gavne produktionslinjen mest.

14. Autodesigner

National gennemsnitsløn: $89.471 om året

Primære opgaver: Bildesignere er ansvarlige for at udvikle udseendet af bilens indre og ydre. De kombinerer kunst, teknik og forretning for at gøre bilen visuelt tiltalende, aerodynamisk, funktionel og omkostningseffektiv. De bruger kreativitet til problemfrit at inkorporere alle nødvendige mekaniske, elektriske, tekniske og komfortfunktioner i køretøjet. Designeren samarbejder med bilingeniøren for at skabe og implementere de teknologiske systemer på en effektiv måde. De arbejder også sammen med procesingeniøren for at implementere en effektiv fremstillingsproces for de æstetiske komponenter.

15. Kvalitetstestingeniør

National gennemsnitsløn: $90.562 om året

Primære opgaver: Kvalitetstestingeniører er ansvarlige for at teste alle komponenter i et køretøj for at sikre korrekt funktion og sikkerhed. De specialiserer sig typisk i et specifikt område af køretøjet, såsom crashtest, elektronik, systemintegration eller trådløs forbindelse. De udvikler en testcase, udfører testen og løser eventuelle kvalitetsfejl. Disse ingeniører samarbejder med deres tværfunktionelle teams regelmæssigt for at sikre, at hele køretøjet lever op til de højeste kvalitetsstandarder.

Nanna Christiansen
Nanna Christiansen Denne artikel er blevet godkendt af en Indeed Career Coach