15 Job Til Mennesker Med Kroniske Smerter: Plus Tips Til Karrieresucces

15 Job Til Mennesker Med Kroniske Smerter: Plus Tips Til Karrieresucces

Millioner af mennesker er ramt af kroniske eller vedvarende smerter. Mange af disse mennesker er ansat og fører succesfulde karrierer. Hvis du beskæftiger dig med regelmæssige smerter, undrer du dig måske over, hvilken type job der er, der kan tilbyde fleksibilitet i tidsplanen eller minimale fysiske krav. I denne artikel forklarer vi, hvad kronisk smerte er, lister 15 jobs for mennesker, der beskæftiger sig med smerter regelmæssigt, og giver tips til at få en succesfuld karriere, mens du håndterer smerte.

Hvad er kroniske smerter, og hvordan kan det påvirke din jobsøgning?

Kronisk smerte er vedvarende smerte, der varer uger eller år. Der er en række forskellige skader eller sygdomme, der kan bidrage til en persons behov for at håndtere kroniske smerter, mens de også arbejder eller forsøger at finde et job.

De, der lider af eller håndterer konstant smerte og ubehag, kan have svært ved at sidde eller blive stående i lange perioder. De kan også finde overdreven løft eller intenst manuelt arbejde ubehageligt. Da disse nogle gange er jobkrav, er det vigtigt at tænke på forskellige muligheder eller muligheder, når du søger efter et job eller en karriere, mens du også håndterer hyppige anfald af ubehag. Her er en liste over otte tilstande, der kan forårsage, at nogen får så regelmæssig eller konsekvent smerte:

 • Fibromyalgi
 • Nerveskade
 • Iskias
 • Lupus
 • Multipel sclerose
 • Kronisk migræne
 • Endometriose
 • Colitis ulcerosa

Relateret: Sådan får du en fleksibel jobplan

Ting du skal kigge efter i et job, hvis du har kroniske smerter

Her er fem ting, som personer med kroniske smerter skal kigge efter i en jobrolle eller virksomhed:

 • Fleksibel tidsplan: Et typisk fuldtidskontor eller virksomhedsjob kræver, at en person arbejder mandag til fredag ​​fra kl. 20.00 eller 9.00 til omkring kl. 17.00. Når du søger arbejde og samtidig håndterer kroniske smerter, kan du finde job, der tilbyder fleksibel planlægning eller kontraktmuligheder for at være mere gavnlige. Fleksible tidsplaner giver folk tid til at hvile sig, komme sig, deltage i fysioterapiaftaler, deltage i let træning eller gå til andre lægebesøg.

 • Mulighed for at arbejde hjemmefra: Mange virksomheder tillader deres medarbejdere at udføre deres opgaver og opgaver eksternt. Dette kan være en ønskværdig mulighed for en person med kroniske smerter. Evnen til at arbejde hjemmefra begrænser pendlingstiden og giver mulighed for mere komfort og privatliv.

 • Sundhedsfordelesprogram: Mange virksomheder tilbyder deres fuldtidsansatte sundhedsfordele. Hvis du har at gøre med kroniske smerter, er det vigtigt at lede efter et job, der tilbyder omfattende sundhedsmæssige fordele. Dette giver folk mulighed for at finde sundhedsydelser til en overkommelig pris og tilskynder til bedre muligheder for smertebehandling.

 • Acceptkultur: En acceptkultur på arbejdspladsen anerkender og hylder menneskers individuelle forskelle. Som en person, der lever med en sygdom, der forårsager kroniske smerter, er det vigtigt at lede efter en virksomhed, der støtter og accepterer hvert unikt medlem af deres personale.

 • Begrænsede fysiske krav: Nogle job kræver, at folk udfører intensivt fysisk arbejde. Det er tilrådeligt at undgå ekstreme løft eller forlænget manuelt arbejde, hvis du lider af kroniske smerter. Overvej at søge job, der tillader eller pauser, periodisk hvile eller siddende arbejde.

15 jobs for mennesker med kroniske smerter

Her er en liste over 15 karrierer, du skal overveje, hvis du håndterer kroniske smerter:

1. Fotograf

National gennemsnitsløn: $34.540 om året

Primære opgaver: En fotograf er en kreativ professionel, der bruger lys, forgrund, baggrund og andre teknikker til at fange billeder, der fortæller historier eller ulovlige specifikke følelsesmæssige reaktioner. Fotografer specialiserer sig nogle gange i at tage journalistiske billeder, fotografere begivenheder eller skyde portrætter. Afhængigt af en persons arbejdsgiver skal de muligvis rejse til forskellige steder for at arbejde. Der er en række muligheder for arbejde inden for fotografering, og jobbet er normalt ret fleksibelt og kræver ikke intenst fysisk arbejde eller tunge løft.

2. Virtuel assistent

National gennemsnitsløn: $38.460 om året

Primære opgaver: En virtuel assistent er en person, der tilbyder administrativ support til ledere, ledere eller c-suite-medlemmer fra et fjernkontor eller hjemmekontor. Deres arbejdsopgaver omfatter at vedligeholde kalendere, planlægge aftaler, videresende information og screene svar på telefonopkald og e-mails.

3. Medicinsk koder

National gennemsnitsløn: $41.820 om året

Primære opgaver: En medicinsk koder er en professionel, der gennemgår medicinske dokumenter og patientbehandlingsoplysninger og konverterer det til medicinsk kode for journalføring og forsikringsdækning og refusion. Medicinske kodere omtales nogle gange som kliniske kodningsofficerer, og deres arbejde udføres ofte, mens de sidder på et kontor eller arbejder hjemmefra. Stillingen kræver ikke manuelt arbejde, usædvanlige timer eller tunge løft.

4. Spa manager

National gennemsnitsløn: $43.610 om året

Primære opgaver: En spa-manager er en lederstilling, der kræver, at en person overvåger og administrerer de operationelle aspekter af en spa. Deres primære opgaver omfatter uddelegering af opgaver, styring af personaleplaner, overvågning af budgetrapporter og sikring af overholdelse af sundhedsbestemmelser. Butiksledere arbejder i sundheds- og wellness-branchen, og de har ofte adgang til reducerede priser for spa-tjenester og ikke-medicinske terapeutiske smertelindringsmuligheder.

5. Bryllupsplanlægger

National gennemsnitsløn: $51.500 om året

Primære opgaver: En bryllupsplanlægger er en person, der koordinerer med leverandører, kunder og entertainere for at hjælpe med at designe bryllupper i henhold til kundens behov og budgetter. Deres arbejde er kreativt og involverer udarbejdelse af materialer til kunder og opførelse i områder. Bryllupsplanlæggere uddelegerer ansvar til andre og arbejder i et kontormiljø. Nogle gange har de brug for at rejse til lokationer for at sikre, at sælgere, entertainere og spillestedsejere følger deres detaljerede bryllupsplan korrekt, men dette job kræver normalt ikke overdreven fysisk arbejde, og der er ofte en vis planlægningsfleksibilitet.

6. Specialist i sociale medier

National gennemsnitsløn: $60.259 om året

Primære opgaver: En specialist i sociale medier er en person, der arbejder i en organisations marketing- eller kommunikationsafdeling. De kan lede teams eller samarbejde med andre for at generere billeder, indhold, kopiere til sociale mediekampagner. Deres job involverer forskning, projektudvikling og brug af flere sociale medieplatforme. De fleste specialister på sociale medier arbejder på kontorer eller hjemmekontorer, og jobbet kræver ikke manuelt arbejde eller tunge løft. Afhængigt af din arbejdsgiver kan der også være en vis fleksibilitet med hensyn til timer eller kontraktarbejde til rådighed for denne rolle.

7. Tekstforfatter

National gennemsnitsløn: $60.395 om året

Primære opgaver: Tekstforfattere er professionelle skribenter, der skaber tekst eller artikler til virksomheder. Det indhold, de producerer, kan være informativt, underholdende eller designet til at fremkalde en specifik følelsesmæssig reaktion. De sender ofte deres arbejde til reklame- eller marketingafdelingen i en virksomhed eller kundevirksomhed, og det bruges derefter til at annoncere for et produkt eller øge brandbevidstheden. Tekstforfattere arbejder ofte ved et skrivebord, og deres job kræver ikke fysisk arbejde.

8. Forretningsanalytiker

National gennemsnitsløn: $78.399 om året

Primære opgaver: Forretningsanalytikere yder støtte til organisationer ved at foreslå forbedringer til deres overordnede operationer, funktioner eller indtægtsgenererende systemer. Nogle gange arbejder forretningsanalytikere som virksomhedens medarbejdere, og andre gange arbejder de selvstændigt eller som en del af et firma for at tilbyde konsulenttjenester til flere virksomheder. Som rådgivende virksomhedsanalytiker kan der være mere tidsplanfleksibilitet, hvilket ofte er en fordel for en person med kroniske smerter.

9. Remote realkreditinstitut

National gennemsnitsløn: $89.312 om året

Primære pligter: En fjernlåneforsikringsgiver er en finansiel ekspert, der arbejder på vegne af en bank eller anden udlånstjeneste. Deres primære opgaver omfatter gennemgang af finansielle dokumenter, vurdering af risiko og fastsættelse af lånegodkendelse eller afslag. Remote realkreditinstitutter arbejder hjemmefra, og deres arbejdsopgaver involverer at læse og scanne dokumenter ved hjælp af en computer og skrive rapporter.

10. Rekrutterer

National gennemsnitsløn: $97.315 om året

Primære opgaver: En rekrutterer er en erhvervsprofessionel, der arbejder på vegne af virksomheder eller organisationer for at gennemgå og foreslå kandidater til ansættelse. Deres jobansvar inkluderer at interviewe kandidater, gennemgå CV'er, tale med kundevirksomheder og matche kundernes behov med behovene hos talentfulde fagfolk. Rekrutterere bruger sociale medier, e-mail, telefon og videokommunikation, og deres arbejde udføres ofte på et firma eller hjemmekontor.

11. UX designer

National gennemsnitsløn: $101.247 om året

Primære opgaver: En UX-designer, også kendt som en brugeroplevelsesdesigner, er en innovativ og kreativ professionel. De bruger deres forståelse af forbrugervidenskab, populær efterspørgsel og teknologi til at skabe brugervenlige grænseflader til teknologiske enheder, softwareprogrammer og websider. UX-designere arbejder ofte regelmæssigt på kontorer, og nogle gange tilbyder virksomheder fjernmuligheder for denne rolle. Designere bruger computerprogrammer, holder fokusgrupper og samarbejder med teammedlemmer, og deres job kræver ikke tunge løft eller manuelt arbejde.

12. Java-udvikler

National gennemsnitsløn: $103.347 om året

Primære opgaver: En Java-udvikler er en dygtig fagmand, der designer, skaber og administrerer java-baserede computer- og mobilenhedsapplikationer. Personer i denne rolle har brug for en dybdegående forståelse af web frameworks, webteknologier, Java og andre computerprogrammeringssprog. Java-udviklere arbejder typisk på hjemmekontorer eller firmakontorer, og deres primære opgaver omfatter ikke intenst manuelt arbejde eller tunge løft.

13. Softwareingeniør

National gennemsnitsløn: $111.600 om året

Primære opgaver: En softwareingeniør er en dygtig fagmand, der skaber og vedligeholder computersoftware. De bygger softwareprodukter og programmer ved hjælp af computerprogrammeringssprog. En karriere inden for softwareingeniør kan typisk prale af almindelige åbningstider, og medarbejdere arbejder ofte på virksomhedens kontorer eller hjemmekontorer.

14. Medicinsk skribent

National gennemsnitsløn: $115.948 om året

Primære opgaver: En medicinsk forfatter er en professionel, der gennemgår dokumenter, noter, data og kliniske resultater vedrørende medicinsk forskning og kliniske forsøg. Deres arbejde involverer at opsummere og analysere information og skrive rapporter om videnskabelige resultater og resultater. Typisk indsender medicinske forfattere deres dokumenter til regulerende agenturer og medicinske tidsskrifter. Andre gange bruges deres arbejde internt inden for medicinsk forskning eller farmaceutiske faciliteter. Medicinske forfattere arbejder nogle gange på kontorer, og der er ofte mulighed for at arbejde hjemmefra for folk i disse stillinger.

15. Telemedicinsk læge

National gennemsnitsløn: $202.000 om året

Primære opgaver: En telemedicinsk læge er en autoriseret læge. De arbejder eksternt for at give patienterne sundhedspleje og støtte. De taler med patienter ved hjælp af sikker videokommunikationssoftware, og deres arbejdsopgaver omfatter at skrive rapporter, behandle sygdomme og ordinere medicin. En karriere som telemedicinsk læge byder på fleksible timer og en højtlønnet løn. Det kræver heller ikke tunge løft eller manuelt arbejde.

Tips til at arbejde, mens du håndterer kroniske smerter

Her er fire tips til at have en succesfuld karriere, mens du håndterer kroniske smerter:

Tal med din arbejdsgiver eller leder

Du kan finde det en fordel at tale med din arbejdsgiver eller din direkte leder eller supervisor om dine kroniske smerter. De fleste mennesker med lederstillinger besidder aktive lytteevner. Hvis du lader nogen vide, hvad der foregår, vil virksomheder med en positiv og rummelig arbejdspladskultur være forstående og sympatiske over for din situation. De kan endda være i stand til at hjælpe dig med at finde eller finde rimelige muligheder for at hjælpe dig med at få mest succes i din stilling på arbejdspladsen.

Bær behageligt tøj og sko

Uanset om du arbejder hjemmefra eller du arbejder på et firmakontor, er det vigtigt at bære behageligt tøj og sko, der ikke bidrager til adgangssmerter. Det er vigtigt, at dine sko og tøj understøtter din kropsholdning og gør det lettere at gå. Kontakt din læge for at se, om visse beklædningsgenstande eller sko - som gummisåler, indlæg, kompressionsstrømper, løstsiddende genstande eller seler - kan og hjælpe med at håndtere din smerte.

Hold periodiske pauser i din arbejdsdag til udstrækning eller mild træning

At tage periodiske pauser og strække eller deltage i milde øvelser som blid yoga, gåture eller at bruge en stationær cykel kan hjælpe med at forbedre din cirkulation og mobilitet. Kontakt din læge for at se, om udstrækning eller træning ville være en fordel at tilføje til din smertebehandlingsrutine.

Følg lægens vejledning

Det er vigtigt at lade din læge vide, at du arbejder eller søger arbejde. De vil måske gerne vide, hvilken type job du udfører, og hvad dine opgaver indebærer. Mens du arbejder, er det vigtigt at holde dine aftaler med dine læger eller fysioterapeuter og følge deres lægeråd vedrørende arbejdsrelateret adfærd og smertebehandling.

Gunner Mikkelsen
Gunner Mikkelsen Millioner af mennesker er ramt af kroniske eller vedvarende smerter. Mange af disse mennesker er ansat og fører succesfulde karrierer. Hvis du beskæftiger dig med regelmæssige smerter, undrer du dig måske over, hvilken type job der er, der kan tilbyde fleksibilitet i tidsplanen eller minimale fysiske krav. I denne artikel forklarer vi, hvad kronisk smerte er, lister 15 jobs for mennesker, der beskæftiger sig med smerter regelmæssigt, og giver tips til at få en succesfuld karriere, mens du håndterer smerte.