15 Job I Turistindustrien

15 Job I Turistindustrien

Turisme og relaterede industrier såsom gæstfrihed, personlige tjenester og madservice kan give mange succesfulde job til dem, der kan lide disse typer arbejde. Fordelene ved at arbejde i turisme er mange – for eksempel vil du sandsynligvis have mulighed for at møde nye mennesker, hjælpe andre og gøre folk glade, når de nyder en særlig rejse. Hvis du nyder at støtte andre på deres rejser, kan et job inden for turisme være det rigtige for dig. I denne artikel diskuterer vi turismejob og giver en liste over 15 job inden for turisme for at hjælpe dig med at finde den karriere, du har ledt efter.

Relateret: Rejsejob: Er de rigtige for dig?

Hvad er turismejob?

Turismejob er erhverv i rejsebranchen, fra planlægning af en rejse til transport og de tjenester, der leveres, når du ankommer. Disse karrierer inkluderer ofte kundeservice, logistik og underholdningsroller, hvilket kan være yderst behageligt for dem, der nyder at interagere med mennesker og hjælpe dem med at få mest muligt ud af deres tid på et sted. Disse roller kan være på fuld tid og året rundt, eller de kan være på deltid eller endda sæsonbestemt. Turismejob kan også omfatte ledelsesroller, som kan indebære mere indirekte støtte til rejsende og muligvis mere tid på et kontor.

Relateret: 21 job til gæstfrihed og turismeledelse

15 job i turisme

Her er nogle idéer til job i turistindustrien, som kan hjælpe dig med at finde en karriere, du elsker:

1. Hotelnatrevisor

National gennemsnitsløn: $27.075 om året

Primære opgaver: Hotelnatrevisorer yder gæsteservice i receptionen på hoteller i aften- og nattetimerne. De er ansvarlige for at varetage kundernes behov i løbet af denne tid, herunder at tjekke dem ind, tjekke dem ud, besvare spørgsmål og forbinde dem med varer, de måtte have brug for til deres ophold.

Relateret: Lær om at være natauditor

2. Kokkens assistent

National gennemsnitsløn: $27.715 om året

Primære opgaver: Kokkeassistenter understøtter en chef- eller køkkenchefs arbejde i et restaurantkøkken. De kan udføre forberedelsesarbejde, hjælpe med at planlægge menuer og hjælpe med at lave mad til restaurantgæster. De er også ansvarlige for at hjælpe med at opretholde sikkerheden og renligheden i køkkenmiljøet.

Relateret: Lær om at være souschef

3. Rejseleder

National gennemsnitsløn: $28.852 om året

Primære opgaver: Rejseledere er professionelle, der ledsager turister på guidede besøg på forskellige steder, såsom historiske steder og museer. De giver normalt dybdegående information om de steder, de viser deres gæster og bruger deres ekspertise til at uddanne og underholde.

4. Betjent

National gennemsnitsløn: $32.841 om året

Primære opgaver: En betjent er ansvarlig for at parkere gæsternes køretøjer på steder som hoteller, restauranter og andre gæsteservicefaciliteter. De arbejder normalt for avancerede virksomheder og skal sikre, at de køretøjer, de flytter, forbliver ubeskadigede og er klar, når kunden ønsker at afhente deres køretøj.

5. Hotelhusholderske

National gennemsnitsløn: $34.675 om året

Primære opgaver: Hotelhusholdere er ansvarlige for at opretholde renlighed i alle områder af et hotel, inklusive fællesarealer såsom lobbyen og gange samt individuelle værelser. De arbejder for at gøre det effektivt og så sikkert som muligt, for at sikre gæsterne en fornøjelig oplevelse på deres hotel.

Relateret: Lær om at være husholderske

6. Stewardesse

National gennemsnitsløn: $35.018 om året

Primære opgaver: En stewardesse hjælper med at opretholde en smidig rejseoplevelse for passagerer på flyvninger, normalt på kommercielle flyvninger. De er ansvarlige for at sikre sikkerheden for alle passagerer i flykabinen og yde kundeservice ved at besvare spørgsmål, levere måltider og drikkevarer og sikre passagerernes komfort.

Relateret: Lær om at være stewardesse

7. Concierge

National gennemsnitsløn: $38.268 om året

Primære opgaver: En concierge er en hotelprofessionel, der hjælper rejsende med at håndtere en række opgaver under deres ophold, herunder transport, aktiviteter og tjenester. De har traditionelt været fast inventar på luksushoteller og fungerer måske også for andre typer faciliteter eller enkeltpersoner.

Relateret: Lær om at være en concierge

8. Spa manager

National gennemsnitsløn: $43.636 om året

Primære opgaver: Spa-ledere fører tilsyn med driften af ​​et spa-anlæg, herunder personale, tidsplaner og faciliteter. De yder normalt også kundeservice og hjælper med at koordinere og lette deres kunders oplevelse af at modtage tjenester såsom massage og ansigtsbehandlinger.

9. Eventkoordinator

National gennemsnitsløn: $43.874 om året

Primære opgaver: Eventkoordinatorer hjælper med at planlægge og organisere begivenheder og funktioner for deres kunder. De kan arbejde med enkeltpersoner, såsom bryllupper og andre begivenheder, eller med virksomheder eller organisationer til funktioner såsom fundraisers. Eventkoordinatorer kan være den primære planlægger af en begivenhed, eller de kan samarbejde med en eventplanlægger for at udføre de nødvendige detaljer.

Relateret: Lær om at være begivenhedsplanlægger

10. Sommelier

National gennemsnitsløn: $45.272 om året

Primære opgaver: En sommelier er ekspert i alle aspekter af vinviden. De arbejder ofte på restauranter og hjælper med at uddanne personalet og matche kunderne med den ideelle vin til dem. Sommeliers kan også bruge deres ekspertise til at hjælpe med at finde og bestille en restaurant vinudvalg.

11. Hotel general manager

National gennemsnitsløn: $48.719 om året

Primære opgaver: Hotelchefer fører tilsyn med driften af ​​et hotel, herunder personale, tjenester og faciliteter. De forsøger at sikre, at gæsterne får en fornøjelig oplevelse under deres ophold, og koordinerer de mange funktioner, der bidrager til det mål.

Relateret: Lær om at være hotelchef

12. Rejsebureau

National gennemsnitsløn: $48.943 om året

Primære opgaver: Rejsebureauer hjælper kunder med at arrangere rejsetjenester til deres kommende rejser og ferier. De kan koordinere transport, logi og aktiviteter på deres kunders destinationssteder. De kan også koordinere specialiserede oplevelser såsom krydstogter og ture.

Relateret: Lær om at være rejsebureau

13. Resort manager

National gennemsnitsløn: $53.042 om året

Primære opgaver: Resortledere fører tilsyn med driften af ​​resortfaciliteter, herunder personale, faciliteter og gæsteoplevelser. De yder ofte kundeservice ud over deres ledelsesansvar.

14. Hotelsalgskoordinator

National gennemsnitsløn: $56.536 om året

Primære opgaver: Hotelsalgskoordinatorer arbejder sammen med rejsende for at booke deres overnatning og arrangere deres hotelophold. De arbejder normalt også sammen med hotellets administrative team for at planlægge og implementere salgsstrategier for at øge og fastholde deres gæstekundebase.

Relateret: Lær om at være salgskoordinator

15. Udøvende kok

National gennemsnitsløn: $63.248 om året

Primære opgaver: En chefkok fører tilsyn med et team af kokke eller kokke i en restaurant. De er ansvarlige for alle køkkenets funktioner, herunder bemanding, uddannelse, sanitet, menuplanlægning og fødevarekvalitetssikring.

Relateret: Lær om at være chefkok

Tage Povlsen
Tage Povlsen Turisme og relaterede industrier såsom gæstfrihed, personlige tjenester og madservice kan give mange succesfulde job til dem, der kan lide disse typer arbejde. Fordelene ved at arbejde i turisme er mange – for eksempel vil du sandsynligvis have mulighed for at møde nye mennesker, hjælpe andre og gøre folk glade, når de nyder en særlig rejse. Hvis du nyder at støtte andre på deres rejser, kan et job inden for turisme være det rigtige for dig. I denne artikel diskuterer vi turismejob og giver en liste over 15 job inden for turisme for at hjælpe dig med at finde den karriere, du har ledt efter.