15 Job For Snakkesalige Mennesker: Med Gennemsnitlige Lønninger

15 Job For Snakkesalige Mennesker: Med Gennemsnitlige Lønninger

Virksomheder i mange brancher ansætter folk med stærke kommunikationsevner, fordi de har en vigtig rolle i at bidrage til virksomhedens succes og skabe forbindelse til andre. Hvis du kan lide at tale og opbygge professionelle relationer, kan du overveje at forfølge et job, der giver dig mulighed for at chatte med kolleger, kunder og offentligheden. At lære om disse typer job kan hjælpe dig med at beslutte, om et af dem er det rigtige valg for dig. I denne artikel diskuterer vi 15 job for snakkesalige mennesker og den gennemsnitlige løn og ansvar for hver enkelt.

15 jobs for snakkesalige mennesker

Her er 15 jobs for folk, der nyder at tale med andre på arbejdet:

1. Lærer

National gennemsnitsløn: $23.988 om året

Primære opgaver: Lærere uddanner elever på folkeskole-, mellemskole- og gymnasieniveau. Folkeskolelærere giver typisk deres elever undervisning i alle fag, herunder matematik, læsning, naturfag og samfundsfag, mens mellem- og gymnasielærere ofte underviser i et enkelt fag. Lærere opretter lektionsplaner og bruger dem til at lære eleverne vigtige oplysninger, som de kan bruge med det samme og i fremtiden. De giver også eleverne faglig støtte og kommunikerer med forældre om at hjælpe eleverne med at overvinde læringsudfordringer.

Læs mere: Lær om at være lærer

2. Livsfærdighedstræner

National gennemsnitsløn: $32.985 om året

Primære opgaver: Livsfærdighedstrænere hjælper børn, seniorer, mennesker med handicap og mennesker, der kommer sig fra skader, med at lære de færdigheder, de har brug for for at leve selvstændigt. De arbejder med enkeltpersoner og grupper og lærer dem økonomiske, hygiejne, interpersonelle og andre vigtige færdigheder til at bruge i deres daglige liv. Livsfærdighedstrænere hjælper også underprivilegerede studerende ved at hjælpe dem med at udvikle de færdigheder, de har brug for for at forberede sig til college og en karriere.

3. Reporter

National gennemsnitsløn: $35.966 om året

Primære pligter: Journalister udfører forskning for at finde information om aktuelle begivenheder, som de kan dele med offentligheden. Når journalister efterforsker deres historier, taler de ofte med folk, der er involveret i det nyhedsemne, de forsker i, såsom vidner til ulykker eller atleter, der lige har vundet en kamp. De kan vælge en karriere inden for et af mange nyhedsområder, herunder lokalt, nationalt, kriminalitet og sport.

Læs mere: Lær om at være reporter

4. Personlig træner

National gennemsnitsløn: $36.293 om året

Primære opgaver: Personlige trænere hjælper folk med at nå deres sundheds- og velværemål ved at coache dem i fitness-kure og ernæringsprogrammer. De viser kunderne den korrekte måde at træne på for at forhindre skader og tilpasse træningsplaner baseret på deres behov. Personlige trænere hjælper også deres kunder med at overvåge og vedligeholde deres fremskridt, så de kan nyde de langsigtede virkninger af en sund livsstil.

Læs mere: Lær om at være personlig træner

5. Receptionist

National gennemsnitsløn: $41.269 om året

Primære opgaver: Receptionister arbejder i receptionen på virksomheder, medicinske centre og andre organisationer. De hilser på besøgende, besvarer telefonopkald og varetager andre administrative opgaver. Receptionister hjælper også med at planlægge aftaler, videresende beskeder og holde dokumenter og filer organiseret.

Læs mere: Lær om at være receptionist

6. Event planlægger

National gennemsnitsløn: $41.498 om året

Primære opgaver: Eventplanlæggere organiserer møder, konferencer og særlige begivenheder, såsom bryllupper, fødselsdagsfester, fundraisers og gallaer. De kommunikerer med deres kunder for at bestemme et budget, mødested og præferencer, og de laver en plan for opsætning og afholdelse af festen. De booker sælgere, såsom musikere og cateringfirmaer, og laver indkvartering til kunden og deres gæster.

Læs mere: Lær om at være begivenhedsplanlægger

7. Frisør

National gennemsnitsløn: $45.587 om året

Primære opgaver: Frisører klipper, farver og styler deres klients hår efter deres præferencer. De holder sig orienteret om populære stilarter og teknikker i branchen, så de kan komme med forslag til deres kunder og give dem de seneste hårtrends. Frisører hjælper også deres kunder med at bevare sundheden i deres hår og anbefaler produkter, der kan få deres styles til at holde længere.

Læs mere: Lær om at være frisør

8. Salgsassistent

National gennemsnitsløn: $47.639 om året

Primære opgaver: Salgsassistenter hjælper ledere med at sælge produkter eller tjenester til nuværende og potentielle kunder. De arbejder normalt i en detailhandel, hvor de hjælper kunder med at finde det, de leder efter, viser dem nye og relevante produkter eller tjenester og besvarer spørgsmål, de har om, hvad virksomheden tilbyder. Salgsassistenter og deres teams sigter mod at yde kundeservice af høj kvalitet og øge salget for at bidrage til virksomhedens vækst.

Læs mere: Lær om at være salgsassistent

9. Flyveleder

National gennemsnitsløn: $47.756 om året

Primære opgaver: Flyveledere sporer fly, helikoptere og andre fly for at forhindre kollisioner og sikre sikkerheden for de ombordværende. De overvåger flyet på alle stadier af rejsen, fra at nærme sig landingsbanen til landing på deres destination. Flyveledere arbejder i specialiserede tårne, hvor de kommunikerer med piloter under flyvningen for at løse eventuelle bekymringer og videregive vigtig information.

Læs mere: Lær om at være flyveleder

10. Marketingassistent

National gennemsnitsløn: $47.812 om året

Primære opgaver: En marketingassistent arbejder sammen med en marketingdirektør for at undersøge trends på markedet, skrive kopi til hjemmesider og marketingmateriale og overvåge reklamekampagner. Marketingassistenter bruger primært digitale værktøjer til at indsamle information og forbedre mærkeopfattelsen, såsom website- og sociale medier-analyse. De kan også hjælpe med at undersøge og implementere søgemaskineoptimeringsmetoder (SEO), som hjælper deres virksomhed og deres kunder med at øge deres synlighed på nettet og få nye kunder.

Læs mere: Lær om at være marketingassistent

11. Kundeservicemedarbejder

National gennemsnitsløn: $48.237 om året

Primære opgaver: Kundeservicerepræsentanter hjælper kunder ved at besvare deres spørgsmål, løse problemer med produkter og tjenester og administrere returneringer og refusioner. De dokumenterer deres interaktioner med kunder for at holde øje med tilbagevendende problemer og holde ledelsen informeret om sager, der kræver deres opmærksomhed. Kundeservicerepræsentanter bidrager til en virksomheds succes ved at etablere relationer med kunder og sørge for, at de opfylder deres behov rettidigt og professionelt.

Læs mere: Lær om at være kundeservicerepræsentant

12. Rekrutterer

National gennemsnitsløn: $48.839 om året

Primære opgaver: Rekrutterere søger efter kvalificerede kandidater til job i deres organisationer og kontakter dem for at udtrykke deres interesse i at overveje dem til ledige stillinger. De screener ansøgninger og CV'er, udvælger og interviewer kandidater og kommer med anbefalinger til ansættelsesledere. Rekrutterere kan kommunikere med potentielle kandidater online, personligt eller på telefonen for at give dem information om processen og besvare deres spørgsmål.

Læs mere: Lær om at være rekrutterer

13. PR-kontoansvarlig

National gennemsnitsløn: $55.357 om året

Primære opgaver: PR-kontoledere overvåger et brands image og skaber strategier for vedligeholdelse eller forbedring. De bruger mange kanaler til at kommunikere information om virksomhedens status til interessenter og offentligheden, herunder sociale medier, nyhedsmedier og trykte materialer. En PR-kontochefs arbejde involverer typisk at fremhæve virksomhedens succeser og håndtere kriser ved at frigive detaljer om virksomhedens bestræbelser på at overvinde udfordringer.

14. Sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $83.530 om året

Primære opgaver: Sygeplejersker er sundhedsprofessionelle, der giver patienterne medicinsk behandling og støtte i en række forskellige miljøer. De arbejder med patienter i alle aldre, selvom de fleste vælger at specialisere sig inden for et bestemt medicinområde, såsom pædiatri, onkologi eller obstetrik. Sygeplejersker arbejder tæt sammen med læger ved at komme med anbefalinger, opdatere dem om patientens status og gennemføre behandlingsplaner. De giver patienter medicin, kontrollerer og overvåger deres vitale tegn, udfører diagnostiske tests og tilbyder støtte til patienter og deres kære.

Læs mere: Lær om at være sygeplejerske

15. Logopæd

National gennemsnitsløn: $100.299 om året

Primære opgaver: Logopæder hjælper andre mennesker med at lære at kommunikere mere effektivt ved at diagnosticere og behandle tale, synke og andre lidelser, der kan gøre verbal kommunikation udfordrende. Indstillinger talepædagoger kan arbejde i skoler, klinikker og rådgivningscentre. De instruerer deres patienter i, hvordan de kan overvinde kommunikationsbarrierer, praktiserer disse metoder med dem og tilbyder vejledning til patienternes familier, så de kan forstå og hjælpe dem i processen. Nogle talepædagoger underviser også i tegnsprog til nonverbale patienter.

Egon Ravn
Egon Ravn Virksomheder i mange brancher ansætter folk med stærke kommunikationsevner, fordi de har en vigtig rolle i at bidrage til virksomhedens succes og skabe forbindelse til andre. Hvis du kan lide at tale og opbygge professionelle relationer, kan du overveje at forfølge et job, der giver dig mulighed for at chatte med kolleger, kunder og offentligheden. At lære om disse typer job kan hjælpe dig med at beslutte, om et af dem er det rigtige valg for dig. I denne artikel diskuterer vi 15 job for snakkesalige mennesker og den gennemsnitlige løn og ansvar for hver enkelt.