15 Job For Musikelskere: Med Løn

15 Job For Musikelskere: Med Løn

Hvis du er en musikelsker, har du måske overvejet at forfølge en karrierevej i musikindustrien. Flere erhverv kan kombinere dine talenter eller personlige interesser for at tilbyde muligheder for at være kreativ. For eksempel vil du måske forfølge en karriere, hvor du kan kombinere teknologi og teknik med musikalsk talent, eller overveje roller i dit lokalsamfund, hvor du koordinerer musikbegivenheder, underviser eller vejleder.

I denne artikel udforsker vi 15 almindelige job for musikelskere, og hvilke musikjobs, der betaler mest.

15 gode job for folk, der elsker musik

Følgende karrierer har enten direkte eller indirekte involvering med musik. Nogle kræver musikuddannelse eller en musikuddannelse, mens andre er tangentielle karrierer. Uanset hvad er musik en del af jobbet hver dag - hvilket gør dem ideelle for folk, der elsker musik.

For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures, klik på de angivne lønlinks.

1. Musikchef

National gennemsnitsløn: $31.309 om året

Primære opgaver: Musikledere, ofte kaldet dirigenter, leder symfonier, orkestre, bands, kor og andre musikalske grupper under indspilningssessioner, optrædener og øvelser. Disse musikprofessionelle arbejder ofte med deres teams for at vælge arrangementer, som de udfører for publikum. Nogle musikinstruktører vejleder og uddanner andre instruktører, musikere og studerende.

2. Musikjournalist

National gennemsnitsløn: $35.387 om året

Primære opgaver: Musikjournalister deltager i og rapporterer om live underholdningsshows ud over at interviewe kunstnere på turné eller efter at de har udgivet nyt værk. De kan arbejde sammen med fotografer for at hjælpe med at fortælle historier om bands eller individuelle musikere. Musikjournalister arbejder for aviser, magasiner, hjemmesider og andre publikationer.

3. Booking agent

National gennemsnitsløn: $40.990 om året plus $4.750 provision

Primære opgaver: Bookingagenter samarbejder med musikere og andre kunstnere for at booke live underholdningsshows. De kan arbejde på individuelle shows eller en hel turné. Nogle bookingagenter arbejder i filmindustrien, hvor de er ansvarlige for at arbejde med studier for at få film ind på filmfestivaler og lokale teatre.

4. Gudstjenesteleder

National gennemsnitsløn: $41.176 om året

Primære opgaver: Gudstjenesteledere udvikler en kirkes musikalske gudstjenesteprogram og koordinerer gudstjenesternes musik. De arbejder sammen med højtstående kirkeledere for at vælge både sange, der skal synges eller spilles, såvel som den musikalske stil. Gudstjenesteledere kan også selv synge eller spille på musikinstrumenter.

5. Lydtekniker

National gennemsnitsløn: $41.653 om året

Primære opgaver: Lydteknikere arbejder med tekniske applikationer og aspekter af lyd under optagelse, lydmix og gengivelsesprocesser. Lydteknikere arbejder ofte med musikproducenter og kunstnere for at forbedre og producere den lyd, de ønsker at opnå.

6. Musiker

National gennemsnitsløn: $47.259 om året

Primære opgaver: En musiker kan arbejde i en række forskellige institutioner, lige fra musikproduktionsforeninger for musikere til reklamebureauer for kommercielle lydspor. Med et udviklet talent er en karriere at spille og lytte til musik et af de mest almindelige job for musikelskere.

Relateret: 57 godt betalende fleksjob for musikere

7. Disc jockey (DJ)

National gennemsnitsløn: $51.423 om året

Primære opgaver: En DJ spiller musik og udvikler playlister til radio- og internetmusikstationer samt inden for live-underholdningsindustrien. De optræder ofte ved bryllupper, fødselsdage, barer, restauranter og andre musik- og underholdningssteder. DJs kan arbejde som private entreprenører, eller de kan være ansat af en lokal, statslig eller national radiostation.

8. Elektroniktekniker

National gennemsnitsløn: $58.135 om året, plus $8.000 overtidsbetaling

Primære opgaver: Elektronikteknikere er ansvarlige for at installere, betjene og vedligeholde elektronisk udstyr, som professionelle inden for lydproduktion og udsendelser bruger. Dette kan omfatte optageenheder, dubbing-udstyr, højttalere, forstærkere og lyd-mixing boards.

9. Musiklærer

National gennemsnitsløn: $66.407 om året

Primære opgaver: Musiklærere arbejder på mange uddannelsesniveauer og inden for både offentlige og private skoler, organisationer og musikinstitutioner. Disse fagfolk anvender musikteori og principperne for musikpåskønnelse for at lære eleverne om musikhistorie, anvendelser og anvendelse af feedback til musikalske kompositioner.

10. Musikterapeut

National gennemsnitsløn: $71.409 om året

Primære opgaver: En musikterapeut er en praktiserende læge, der bruger musik og lyd til at hjælpe patienter under terapisessioner. Musikterapeuter kan almindeligvis integrere lyd- og vokalteknikker, såsom nynning, for at hjælpe patienternes mentale helbredsresultater. Derudover bruger musikterapeuter musik og sang til at hjælpe med terapiplaner og hjælpe med at fremme afslapning og komfort under terapisessioner.

11. Audiolog

National gennemsnitsløn: $75.356 om året

Primære opgaver: Audiologer er sundhedspraktiserende læger, der har specialiseret sig i identifikation, diagnose og behandling af de auditive og vestibulære kropssystemer. Selvom audiologi ikke er i musikindustrien, kan disse fagfolk være kreative i deres tilgange til at hjælpe patienter med at håndtere audiologiske problemer og lidelser, herunder at integrere musik og harmoniske lyde i patientbehandlingsplaner.

Læs mere: Lær om at være audiolog

12. Voice-over kunstner

National gennemsnitsløn: $79.004 om året

Primære opgaver: Voice-over kunstnere bruger deres stemmer i tv, film, teater, radio og andre lydproduktioner. De kan have til opgave at portrættere karakterdialog, komplet med musik og sang, eller de kan udføre fortælling eller kommentarer uden for scenen eller uden for kameraet.

13. Lydtekniker

National gennemsnitsløn: $82.024 om året

Primære opgaver: Lydingeniører designer og udvikler de lydsystemer, som musikere, musikere og lydteknikere bruger. De anvender både tekniske og audiologiske principper til at opsætte udstyr, overvåge afspilning og sikre, at lydkvaliteten er effektiv til applikationen. Derudover fokuserer lydingeniører typisk kun på de audiologiske aspekter af musik og lydydelse, hvorimod audiovisuelle ingeniører kombinerer både audiologiske og visuelle ingeniørprincipper.

14. Videoingeniør

National gennemsnitsløn: $89.322 om året

Primære opgaver: Videoingeniører fokuserer på de visuelle aspekter af optagelse og kan arbejde tæt sammen med audio- og audiovisuelle ingeniører for at forbedre film, tv-udsendelser og andre film-lydproduktioner. De er ansvarlige for opsætning og drift af komplekst produktionsudstyr og digitale videosystemer og komponenter, samt udarbejdelse af projektrapporter. Videoingeniører kan nyde at arbejde med lyd og musik i applikationer til at blande lyd- og videoprocesser sammen.

15. Logopæd

National gennemsnitsløn: $99.478 om året

Primære opgaver: Logopæder arbejder med patienter for at støtte og forbedre stemmetonen, muskelbevægelsen og stemmestyrken, især patienter, der kommer sig efter et slagtilfælde, en skade eller andet traume, der påvirker stemmesystemet. Logopæder arbejder med stemmelyde, tone, udsagn og oral bevægelse for at diagnosticere og behandle taleforstyrrelser. Det er ikke ualmindeligt, at logopæder bruger musik og sang til at understøtte patienters behandling og helbredelse.

Harry Kruse
Harry Kruse Hvis du er en musikelsker, har du måske overvejet at forfølge en karrierevej i musikindustrien. Flere erhverv kan kombinere dine talenter eller personlige interesser for at tilbyde muligheder for at være kreativ. For eksempel vil du måske forfølge en karriere, hvor du kan kombinere teknologi og teknik med musikalsk talent, eller overveje roller i dit lokalsamfund, hvor du koordinerer musikbegivenheder, underviser eller vejleder.