15 Job For Folk, Der ønsker At Arbejde I Et Bageri

15 Job For Folk, Der ønsker At Arbejde I Et Bageri

Succesfulde bagerier har flere roller, der arbejder sammen om at producere bagværk og servere dem til kunderne. Hver person, der arbejder på et bageri, har en unik funktion, lige fra tilberedning af ingredienser til rengøring af ovnen. Hvis du er interesseret i at arbejde på et bageri, kan forståelsen af ​​de tilgængelige jobmuligheder hjælpe dig med at planlægge din karriere. I denne artikel gennemgår vi nogle af de almindelige jobtitler hos bagerier og forklarer deres primære ansvarsområder.

Relateret: Sådan bliver du bager

Bagerjobtitler at udforske

Lær mere om at arbejde i et bageri ved at gennemgå disse populære bagerroller:

Relateret: Sådan starter du et bageri hjemmefra

1. Dejmaskine

National gennemsnitsløn: $23.129 om året

Primære opgaver: En dejmager er ansvarlig for at forberede dejen til brød, tærter, kager, kiks, småkager og andet bagværk. Dejmagere måler og blander ingredienser for at producere forskellige typer og smage af dej. De overvåger temperatur- og fugtighedsniveauer for at lette hæveprocessen, flytter dejen ind i hæveskabe og bestemmer, hvornår dejen er klar til bagning. Dejmagere kan også opdele, pakke og opbevare dejen til senere brug, og omhyggeligt mærke dejen med dato og navn.

2. Bagerekspedient

National gennemsnitsløn: $26.618 om året

Primære opgaver: Bagerekspedienter varetager de forreste opgaver på et bageri, herunder at hilse på kunder, besvare telefoner, tage imod bestillinger og behandle kontanttransaktioner. En bagermedarbejder placerer færdigbagte varer i emballage, sætter etiketter på produkterne og arrangerer dem til en tiltalende udstilling. Deres øvrige opgaver omfatter at feje gulv, rengøre montrer, udskifte inventar og tørre vinduer, menuer og diske.

3. Opvaskemaskine

National gennemsnitsløn: $27.118 om året

Primære opgaver: Opvaskemaskiner arbejder på bagerier for at give bagere rent køkkenudstyr. De renser og renser brødforme, muffinsforme, forme, springforme, røreskåle, skeer, spatler og målebægre. Efter at have vasket bagerretterne organiserer de redskaberne og køkkenudstyret for nem adgang. Opvaskemaskiner kan også hjælpe med andre rengøringsopgaver som rengøring af ovne, aftørring af komfurer og mopping af gulve.

Relateret: Lær om at være opvaskemaskine

4. Frituregryde

National gennemsnitsløn: $27.240 om året

Primære opgaver: Frituregryder på bagerier driver frituremaskiner til at producere stegte dejvarer som donuts, donuthuller, beignets, kroketter, stegte tærter, fritter og stegte boller. Deres opgaver omfatter rengøring og vedligeholdelse af fritureudstyr og regelmæssig udskiftning af olien. De former dejen, tilsætter fyld og lægger den forsigtigt i frituregryden. Når det stegte emne er klar, fjerner en frituregryde det fra olien, dupper ekstra fedt af og tilføjer en topping, som pulveriseret sukker eller en glasur med smag.

5. Bagerassistent

National gennemsnitsløn: $28.725 om året

Primære opgaver: Bagerassistenter yder direkte støtte til bagere, når de producerer brød, sager og andre varer. De kan hjælpe med opgaver foran huset som at betjene kunder eller køkkenopgaver som at blande dej og organisere inventar. Andre opgaver for bagerassistenter omfatter forberedelse af fyld til kager, meddelelse til lederen, når ingredienserne er lave, sporing af udløbsdatoer og optælling af antallet af tilgængelige varer.

6. Chocolatier

National gennemsnitsløn: $29.381 om året

Primære opgaver: En chocolatier på et bageri er ansvarlig for at lave chokolade til wienerbrød og brødfyld, kagepynt og chokoladeglasurer. Deres opgaver omfatter at bestemme, hvilke varer der har brug for chokolade, male kakaobønner, blande chokolade til specialsmag, temperering af chokoladen, tilsætte den til dejen og hælde den i forme. Chokolademagere, der arbejder på bagerier, kan også hjælpe med andre bageropgaver, såsom at pakke færdigvarer og skabe butiksudstillinger.

7. Kagedekoratør

National gennemsnitsløn: $30.943 om året

Primære opgaver: Kagedekoratører bruger glasur, glasur, slik, fondant og andre dekorationer til at lave visuelt tiltalende designs. De kommunikerer med kunderne om de dekorationer, de ønsker, og noterer om anledningen til kagen, farvesammensætninger og smagsvarianter. Når de tilbereder en kage, fjerner de kagesvampen fra pander og skærer den i en ensartet form. Kagedekoratører bruger sprøjteposer til at skrive meddelelser i glasur, skabe frostende blomster og producere interessante teksturer på kagen.

8. Konditor

National gennemsnitsløn: $36.166 om året

Primære opgaver: Konditorer, også kendt som dessertkokke, bager og dekorerer sødt bagværk som kager, cupcakes, tærter, danishes og vanillecreme. De kombinerer ingredienser til at lave wienerbrødsdej og kan bruge dejen til at skabe attraktive mønstre og designs. Konditorer organiserer bageredskaber, måler produkttemperaturer og indgiver anmodninger om forsyninger.

Relateret: Lær om at være konditor

9. Bager

National gennemsnitsløn: $40.516 om året

Primære opgaver: Bagere er ansvarlige for at producere både salte og søde bagværk, herunder brød, kringler, rundstykker, muffins og småkager. De planlægger smagsprofiler til brød, udvikler opskrifter og bager varerne i ovnen. En bagers opgaver omfatter kvalitetsvurdering af ingredienser, sigtning og vejning af mel, hældning af dej, anretning af dej på pander og fjernelse af emner fra ovnen.

10. Bagerichef

National gennemsnitsløn: $46.437 om året

Primære opgaver: En bagerichef er ansvarlig for at koordinere og føre tilsyn med bageriets forretningsdrift. De ansætter og uddanner medarbejdere, behandler løn, administrerer relationer med forsyninger, organiserer lagerbeholdning og udvikler marketing- og reklamemateriale. Bageriledere opretholder sikkerhed og sanitet i bageriet ved at inspicere køkkenet og udvikle arbejdspladspolitikker. Bagerichefer samarbejder med bagere om at udvikle en menu, herunder planlægning af specialer og roterende bagværk.

11. Slik maker

National gennemsnitsløn: $30.955 om året

Primære opgaver: En slikmager eller konditor er en, der laver slik som hårdt slik, slikkepinde, is, skumfiduser, kandiserede nødder, glaserede frugter, karameller, gummier og sukkerkunst. På et bageri tilbereder konditorer slik til at dekorere kager og supplere andre bagværk.

12. Kageis

National gennemsnitsløn: Løndata er ikke tilgængelige – lønnen kan svare til en kagedekoratør eller 30.943 USD om året

Primære opgaver: Bagerier, der producerer småkager, kan leje kageglas til at lave billeder og mønstre på cookies. Småkageglasur blander glasur med madfarve for at skabe brugerdefinerede farver og male eller hvirvle den våde glasur for at producere et design, når det tørrer.

13. Bagel maker

National gennemsnitsløn: Løndata er ikke tilgængelige - lønnen kan svare til en dejmager eller $23.129 om året

Primære opgaver: En bagel maker er specialiseret i at producere forskellige slags bagels. De forbereder dejen, støber den til bagelformer, koger bagels for at få den rigtige konsistens og skærer dem ensartet.

14, Bageri bænk hånd

National gennemsnitsløn: Løndata er ikke tilgængelige - lønnen kan svare til en dejmager eller $23.129 om året

Primære opgaver: Bænkhænder hos bagere former dejen til former til forskellige bagværk. De kan forme dejen til kugler, fletninger og snoninger og derefter skære overfladen af ​​dejen for at skabe et design.

15. Tærtemager

National gennemsnitsløn: Løndata er ikke tilgængelige - lønnen kan svare til en konditor eller $36.166 om året

Landsgennemsnitsløn:
Primære opgaver: Bagerier, der producerer tærter, kan have en specialtærtemager, som ruller wienerbrødsdejen til tærtebund og laver fyldet. De sætter tærter i ovnen ved den korrekte temperatur og flytter dem til afkølingsriste efter en præcis bagetid.

Gerhard Thøgersen
Gerhard Thøgersen Succesfulde bagerier har flere roller, der arbejder sammen om at producere bagværk og servere dem til kunderne. Hver person, der arbejder på et bageri, har en unik funktion, lige fra tilberedning af ingredienser til rengøring af ovnen. Hvis du er interesseret i at arbejde på et bageri, kan forståelsen af de tilgængelige jobmuligheder hjælpe dig med at planlægge din karriere. I denne artikel gennemgår vi nogle af de almindelige jobtitler hos bagerier og forklarer deres primære ansvarsområder.