15 Job Du Kan Udføre Med En Uddannelse I Kommunikationsvidenskab

15 Job Du Kan Udføre Med En Uddannelse I Kommunikationsvidenskab

En grad i kommunikationsvidenskab og lidelser kan give dig kvalifikationerne til at forfølge en række forskellige karrierer. At opdage de evner, du kan opnå ved at opnå en grad i kommunikationsvidenskab og lidelser, og de job, du kan få med denne grad, kan hjælpe dig med at beslutte, om en uddannelse i kommunikationsvidenskab er det rigtige valg for dig. I denne artikel beskriver vi kommunikationsvidenskabelige discipliner og lister 15 jobs, du kan udføre med en uddannelse i kommunikationsvidenskab.

Relateret: 17 Samfundsvidenskabelige job

Hvad er en uddannelse i kommunikationsvidenskab?

En kommunikationsvidenskabsgrad (nogle gange kaldet kommunikationsvidenskab og forstyrrelser) er en bachelor- eller kandidatuddannelse, der viser din viden og evner inden for kommunikationsvidenskab. Kommunikationsvidenskab er studiet af menneskelig kommunikation og ræsonnementet bag kommunikationsforstyrrelser, som høreforstyrrelser og indlæringsvanskeligheder. Her er eksempler på viden om kommunikationsvidenskab og lidelser, du kan få med denne grad:

  • Kommunikationsbiologi: Menneskelig kommunikation har biologiske oprindelser og implikationer, der kan informere dit arbejde inden for kommunikationsvidenskab og lidelsesdiagnose.
  • Hørevidenskab: Du kan lære om videnskaben bag hørelsen for at forstå, hvordan høreforstyrrelser virker, sammen med effektive kommunikationsmetoder for mennesker med hørenedsættelse.
  • Sprogvidenskab: At lære om videnskaben bag sprog kan give dig evnen til at håndtere kommunikationsforstyrrelser.
  • Tale og stemme: Mange kommunikationsforstyrrelser har oprindelse i en persons evne til at tale eller bruge deres stemme. Du kan få viden på dette område for at hjælpe med at behandle tale- og stemmeforstyrrelser, så folk kan kommunikere mere effektivt.
  • Lingvistik: Lingvistik er studiet af sprog. Du kan bruge denne viden til at lære om, hvordan mennesker kommunikerer med hinanden.
  • Psykologi: I nogle situationer kan psykologi have en rolle i kommunikationsforstyrrelser. At forstå psykologi kan hjælpe dig med at behandle kommunikationsforstyrrelser og forstå forholdet mellem psykologi og menneskelig kommunikation.

15 kommunikationsvidenskabelige job

Nedenfor er en liste over job, du kan opnå med en grad i kommunikationsvidenskab:

1. Personlig plejeassistent

National gennemsnitsløn: $24.024 om året

Primære opgaver: En personlig plejeassistent er en hjemmesygeplejerske eller skolemedarbejder, der hjælper mennesker med handicap eller lidelser, herunder kommunikationsforstyrrelser, med at udføre daglige opgaver. De kan hjælpe med personlig hygiejne, kommunikere ideer og sikre, at deres kunder får de rigtige måltider og medicin, når det er nødvendigt. Personlige plejeassistenter kan rapportere til klientens familie, en læge eller en skoleadministrator.

2. Rehabiliteringsassistent

National gennemsnitsløn: $25.771 om året

Primære opgaver: En rehabiliteringsassistent arbejder sammen med fysioterapeuter for at klargøre patienter til fysioterapiaftaler. De kan udføre kontoropgaver som at håndtere papirarbejde og besvare telefoner, ud over at forberede udstyr til en patients fysioterapisession. Rehabiliteringsassistenter kan også hjælpe fysioterapeuter og fysioterapiassistenter med at flytte eller placere patienter til rehabiliterende øvelser og bevægelser.

3. Skolerådgiver

National gennemsnitsløn: $29.058 om året

Primære opgaver: En skolevejleder administrerer elevernes følelsesmæssige helbred relateret til deres akademiske og personlige liv. De kan samarbejde med tale-sprog-patologer for at sikre, at studerende med kommunikationsforstyrrelser får den rette opmærksomhed fra sprogforstyrrelser fagfolk. Skolevejledere kan også hjælpe eleverne med at planlægge deres akademiske fremtid ved at diskutere elevernes styrker og muligheder for videregående uddannelse og karriere.

Relateret: Lær om at være skolerådgiver

4. Lærervikar

National gennemsnitsløn: $31.595 om året

Primære opgaver: En lærervikar er en pædagog, der hjælper med at udfylde en skoles personalebehov. De kan instruere elever baseret på en lærers lektionsplaner og styre elevernes adfærd i et klasseværelse. Vikarlærer kan også hjælpe elever med lektier og feltelevers spørgsmål om deres opgaver.

5. Adfærdsterapeut

National gennemsnitsløn: $40.372,8 om året

Primære opgaver: En adfærdsterapeut er en sundhedsprofessionel, der bruger terapeutiske teknikker til at hjælpe deres klienter med at forbedre deres vaner og adfærd. De kan bruge kommunikationsvidenskab til at informere deres arbejde og adressere symptomerne på patienters kommunikations- og psykiske lidelser. Adfærdsterapeuter kan også udvikle programmer for patienters behandling og justere disse programmer, efterhånden som en patient skrider frem gennem deres behandling.

Relateret: Lær om at være adfærdsterapeut

6. ESL lærer

National gennemsnitsløn: $49.213 om året

Primære opgaver: En ESL-lærer (som står for engelsk som andetsprog) instruerer eleverne i at kommunikere på det engelske sprog. De kan designe lektionsplaner og bruge kommunikationsvidenskab til at sikre, at deres elever forstår sproglige begreber. ESL-lærere kan også oprette lektioner, der svarer til elevernes læringsstile for at hjælpe deres elever med at få en større forståelse af det engelske sprog.

7. Specialpædagog

National gennemsnitsløn: $51.509 om året

Primære opgaver: En specialundervisningslærer kan instruere elever med handicap, herunder kommunikationsforstyrrelser, for at hjælpe dem med at nå deres sociale, følelsesmæssige og intellektuelle potentiale. De kan designe lektioner og aktiviteter i overensstemmelse med elevernes evner på grundskole-, mellemskole-, ungdoms- og gymnasieniveau. Speciallærere kan også give elevernes forældre opdateringer om elevernes fremskridt mod deres mål.

Relateret: Lær om at være specialpædagog

8. Børnelivsspecialist

National gennemsnitsløn: $52.470 om året

Primære opgaver: En børnelivsspecialist er en sundhedspersonale, der hjælper familier til pædiatriske patienter med betydelige helbredsproblemer med at administrere og forstå patientens sundhedsplejeplan, muligheder og aktiviteter. De kan udføre fortaleropgaver på vegne af børn og deres familier for at sikre, at pædiatriske patienter får den pleje, de har brug for. Børnelivsspecialister kan også implementere strategier, der kan reducere traumer af medicinske behandlinger på børn og deres familier for at hjælpe dem med at klare et barns medicinske tilstande.

9. Tegnsprogstolk

National gennemsnitsløn: $56.597 om året

Primære opgaver: En tegnsprogstolk hjælper mennesker med hørehandicap til at hjælpe dem med at kommunikere med andre mennesker. De kan bruge teknologi som videokonferencer til at tolke for hørehæmmede fra et andet sted. Tegnsprogstolke kan bruge deres kommunikationsvidenskabelige ekspertise til at levere tolkninger i en-til-en eller gruppesammenhænge, ​​så mennesker med hørehandicap kan kommunikere effektivt med andre.

10. Talepatologisk assistent

National gennemsnitsløn: $58.136 om året

Primære opgaver: En talepatologiassistent arbejder sammen med en tale-sprogpatolog for at diagnosticere og behandle kommunikationsforstyrrelser, såsom autisme-relaterede taleforstyrrelser og stammen. De kan hjælpe med at implementere behandlingsprogrammer for patienter og bruge aktiviteter til at hjælpe patienter i forskellige aldre med at nå deres mål. Talepatologiassistenter kan også udføre kontorarbejde og vedligeholdelse af journaler for at hjælpe med ledelsen af ​​et lægekontor.

11. Høreapparatdispenser

National gennemsnitsløn: $59.553 om året

Primære opgaver: En høreapparatdispenser vurderer klienters hørelse og vælger høreapparater for at hjælpe med at forbedre deres klienters evne til at kommunikere med andre og udføre daglige opgaver. De kan vurdere og justere høreapparaternes tilpasning til deres klienter for at sikre, at enhederne passer korrekt og komfortabelt. Høreapparatdispensere kan også besvare klientspørgsmål og oplyse klienter om den korrekte brug af deres høreapparater.

12. Klinisk vejleder

National gennemsnitsløn: $66.857 om året

Primære opgaver: En klinisk supervisor arbejder i et medicinsk miljø for at kommunikere mellem en facilitets administrative og medicinske personale. De kan gennemgå lægers arbejdsgange for at identificere områder for øget effektivitet eller andre forbedringer. Kliniske supervisorer kan også udføre præstationsvurderinger, disciplinere læger og give motivation til at sikre, at patienter får overlegen medicinsk behandling. Derudover kan de sikre, at læger overholder licens- og registreringskrav fra regeringer og virksomheder.

13. Audiolog

National gennemsnitsløn: $77.899 om året

Primære opgaver: En audiolog er en læge, der har specialiseret sig i at diagnosticere og behandle høreproblemer. De kan bruge medicinske instrumenter til at undersøge patienter med øreproblemer, herunder balanceproblemer, og foreslå behandlinger for deres patienters problemer. Audiologer kan også hjælpe patienter med enheder som høreapparater, der kan hjælpe dem med at kommunikere med andre og udføre daglige opgaver. Derudover kan audiologer specialisere sig i flere behandlingsområder, herunder geriatri, pædiatri, auditiv behandling og balance.

Relateret: Lær om at være audiolog

14. Tale-sprog-patolog

National gennemsnitsløn: $93.371 om året

Primære opgaver: En talepædagog vurderer, diagnosticerer og behandler kommunikationsforstyrrelser. De kan udvikle behandlingsplaner og bruge en række forskellige teknikker til at hjælpe folk med at håndtere symptomerne på deres kommunikationsforstyrrelser for at hjælpe deres patienter med at kommunikere bedre i deres daglige liv. Talepatologer kan arbejde for skoledistrikter eller i medicinske omgivelser for at hjælpe deres patienter med at håndtere symptomerne på deres lidelser. Derudover kan tale-sprog-patologer hjælpe deres patienter med at udvikle styrken af ​​deres ansigtsmuskler for at hjælpe med at forbedre patienternes kommunikation.

Relateret: Lær om at være talepatolog

15. Logopæd

National gennemsnitsløn: $101.130 om året

Primære opgaver: En logopæd screener, vurderer og diagnosticerer taleforstyrrelser hos deres patienter. De kan bruge en blanding af testede og innovative logopædiske teknikker til at udvikle behandlingsplaner, der kan hjælpe deres patienter med at forbedre deres evne til at kommunikere mere effektivt i deres daglige liv. Logopæder kan også kommunikere med en patients familiemedlemmer for at hjælpe dem med at forstå en patients diagnose, evner og udfordringer.

Relateret: Lær om at være talepædagog

Albert Lindberg
Albert Lindberg En grad i kommunikationsvidenskab og lidelser kan give dig kvalifikationerne til at forfølge en række forskellige karrierer. At opdage de evner, du kan opnå ved at opnå en grad i kommunikationsvidenskab og lidelser, og de job, du kan få med denne grad, kan hjælpe dig med at beslutte, om en uddannelse i kommunikationsvidenskab er det rigtige valg for dig. I denne artikel beskriver vi kommunikationsvidenskabelige discipliner og lister 15 jobs, du kan udføre med en uddannelse i kommunikationsvidenskab.