15 Job, Der Kræver Lidt Eller Ingen Kundeinteraktion

At finde den rigtige karriere for dig kræver et niveau af selvbevidsthed. At finde et job, du føler dig glad og tilfreds med, betyder ofte, at du skal bruge tid på at reflektere over dine styrker og svagheder og tilpasse din jobsøgning derefter. Dette kan hjælpe dig med at finde et job, der både er skræddersyet til dine styrker, og som du synes er sjovt. Uanset om du er en introvert, der foretrækker at arbejde på egen hånd, eller du blot foretrækker job, der ikke er kundeorienterede, har vi samlet en liste med 15 job nedenfor, der involverer lidt eller ingen interaktion med kunder eller kunder.

Relateret: 15 bedste job for introverte

15 jobs uden kundeinteraktion

Følgende liste vil gennemgå jobtitler, deres lønforventninger og almindelige jobansvar.

1. Transcriptionist

National gennemsnitsløn: $13,43 i timen

Primære opgaver: En transskriptionist arbejder for en virksomhed i enten en fjern- eller intern stilling. De lytter til optagelser og skriver dem ud for at skabe et visuelt udskrift af lydoptagelsen. Den eneste interaktion, en transskriptionist kan have, er med deres direkte overordnede og kolleger. Af denne grund er en transskriptionsstilling fri for kundeserviceopgaver.

2. Dataindtastningsassistent

National gennemsnitsløn: $14,14 i timen

Primære opgaver: En dataindtastningsassistent er ansvarlig for at tage virksomhedsdata og indsætte dem i organiserede regnearksformater. Denne stilling kræver organisation, kommunikation med en leder og computersoftwarefærdigheder, men kundeservice er ikke en del af dette jobs krav.

3. Blogger

National gennemsnitsløn: $15,36 i timen

Primære pligter: En blogger laver skriftligt indhold til en hjemmeside eller sin egen blog. Bloggere kan skrive om emner, der spænder over alle brancher og interesseområder. De skal have kendskab til SEO taktik og være dygtige i brugen af ​​skriveteknikker. Den fjerne karakter af denne type arbejde betyder, at der er meget lidt ansigt-til-ansigt interaktion med andre.

4. Laborant

National gennemsnitsløn: $18,93 i timen

Primære opgaver: En laborantstilling er et perfekt job for en, der ikke ønsker at interagere med kunder. En associeret grad er minimumsuddannelsesniveauet for dette job. Laboratorieteknikere arbejder i private praksisser eller på hospitaler sammen med læger. De hjælper med at udføre tests på kropsvæsker og andre menneskelige stoffer, så en læge kan stille en diagnose på en patients tilstand.

5. Teknisk skribent

National gennemsnitsløn: $20,03 i timen

Primære opgaver: En teknisk skribent skriver manualer og andet industrielt materiale til naturvidenskabelige og ingeniørmæssige områder. De skriver også materiale til apparatmanualer. Dette er et job, der kan udføres eksternt såvel som i et kontormiljø, hvilket gør det til et job uden kundeinteraktion.

6. Lastbilchauffør

National gennemsnitsløn: $1.106 pr. uge

Primære opgaver: Lastbilchauffører transporterer varer fra en produktionsfacilitet til specificerede lokationer. Denne type arbejde indebærer betydelig tid alene og er en unik jobmulighed for en, der kan lide at køre bil og ikke ønsker at arbejde med mennesker.

7. Arkivar

National gennemsnitsløn: $51.032 om året

Primære opgaver: En arkivar tildeler værdi til informative artefakter såsom breve, dokumentation, fotografier, lyd- og videoindhold. Dernæst katalogiserer de disse oplysninger til fremtidig bevaring. De kan fysisk gemme varer eller scanne og uploade dem til online arkiver. Dette job håndterer artefakter snarere end kundeklager.

8. Tekstforfatter

National gennemsnitsløn: $51.735 om året

Primære opgaver: En tekstforfatter kan arbejde eksternt eller på kontoret og skrive indhold på vegne af deres virksomhed. De skal være i stand til at kommunikere effektivt mellem projektledere og redaktører for at producere kvalitetsindhold. Dette job er fantastisk til en introvert, der foretrækker soloarbejde.

9. Bogholder

National gennemsnitsløn: $54.588 om året

Primære opgaver: En revisor arbejder i en virksomheds økonomiafdeling og udfører analytiske opgaver. En person, der arbejder i denne stilling, kan forventes at forberede lønoplysninger, indtaste numeriske data i regneark eller vurdere deres virksomheds økonomiske status og identificere eventuelle forbedringer, der kan foretages. En revisors job vil kræve interaktion med andre virksomhedsembedsmænd, men vil ikke være fokuseret på kundeservicespørgsmål.

10. Revisor

National gennemsnitsløn: $63.668 om året

Primære opgaver: En revisor er ansvarlig for at gennemgå en virksomheds regnskaber. De identificerer områder, hvor en virksomhed kan reducere omkostningerne og hjælper dem med deres skatteforberedelse. Denne rolle ligner en revisorrolle i dens økonomiske fokus, men også i dens mangel på kundeserviceansvar.

11. Forsker

National gennemsnitsløn: $77.661 om året

Primære opgaver: En forsker er nødvendig i en række forskellige brancher for at gennemgå videnskabeligt arbejde og historisk dokumentation. De kan arbejde som en del af et universitet eller privat praksis som en del af et studie. De kan forventes at skrive en rapport om deres resultater, der vil bidrage til det bredere emne. Dette er en god stilling for en person med viden om en bestemt branche og et ønske om at lære mere om et emne.

12. Forsker

National gennemsnitsløn: $83.967 om året

Primære opgaver: En forsker fokuserer specifikt på områder med videnskabelig ekspertise. De kan arbejde som en del af offentlige myndigheder, private laboratorier eller universiteter. Der er få begrænsninger for de videnskabelige områder, hvor der er brug for forskere. Denne stilling kræver eksperimentering, dataregistrering og rapportskrivning. En forsker bør også være i stand til at præsentere deres resultater for deres kolleger, højst sandsynligt i en offentlig talesituation.

13. R&D-ingeniør

National gennemsnitsløn: $92.781 om året

Primære opgaver: En forsknings- og udviklingsingeniør er ansvarlig for at designe, teste og modernisere produkter i fremstillings-, videnskabs- og medicinindustrien. Denne stilling kræver kommunikation med kolleger og projektledere, men har ingen interaktion med produktets kunder.

14. Softwareingeniør

National gennemsnitsløn: $106.496 om året

Primære opgaver: En softwareingeniør opretter og udfører vedligeholdelse af computersoftwareprogrammer. De i dette erhverv bør have avanceret viden inden for programmeringssprog og relaterede områder. Softwareingeniører kan forventes at samarbejde med kolleger om projekter, men det er fortsat omfanget af deres kommunikation med andre.

15. Aktuar

National gennemsnitsløn: $107.692 om året

Primære opgaver: En aktuar arbejder for en virksomheds økonomiafdeling. De overvåger vurderingen af ​​potentielle risici for en virksomheds økonomiske sikkerhed, og de bruger statistikker til at teste virkningen af ​​disse risikofaktorer på virksomhedens fremtid. De rådgiver virksomhedsembedsmænd om mængden af ​​indtægter, der er nødvendige for at forhindre nedskæringer og/eller beskytte mod dårlige investeringer.

Benjamin Enevoldsen
Benjamin Enevoldsen At finde den rigtige karriere for dig kræver et niveau af selvbevidsthed. At finde et job, du føler dig glad og tilfreds med, betyder ofte, at du skal bruge tid på at reflektere over dine styrker og svagheder og tilpasse din jobsøgning derefter. Dette kan hjælpe dig med at finde et job, der både er skræddersyet til dine styrker, og som du synes er sjovt. Uanset om du er en introvert, der foretrækker at arbejde på egen hånd, eller du blot foretrækker job, der ikke er kundeorienterede, har vi samlet en liste med 15 job nedenfor, der involverer lidt eller ingen interaktion med kunder eller kunder.