15 Job, Der Er Mere Tilbøjelige Til At Tilbyde Overarbejde

15 Job, Der Er Mere Tilbøjelige Til At Tilbyde Overarbejde

Arbejdsgivere tilbyder overarbejde til medarbejdere for at kompensere dem for at arbejde ud over deres normale arbejdstid. Der er en bred vifte af jobs til rådighed med mange muligheder for overarbejde. Ved at undersøge job, der normalt tilbyder overtidsbetaling og sammenligne de nødvendige kvalifikationer med dine egne, kan du udvikle en plan for at opnå dit ideelle overarbejde. I denne artikel definerer vi, hvad det vil sige at arbejde over, hvorfor det er fordelagtigt at arbejde overarbejde, og lister 15 job, der sandsynligvis vil tilbyde overarbejde.

Relateret: Sådan beregnes overtidsbetaling

Hvad vil det sige at arbejde over?

Overarbejde er, når en medarbejder arbejder ud over deres angivne timer inden for en given uge. Hvis en fuldtidsansat for eksempel arbejder en typisk 40-timers arbejdsuge, betragtes eventuelle ekstra timer som overarbejde og udgør derfor overtidsbetaling. Arbejdsgivere kan indgå aftaler med medarbejderne om den takst, de modtager for overtidsbetaling, f.eks. det dobbelte af deres typiske løn, hvis de arbejder på ferie. Arbejdsgivere bruger dog typisk den halvanden tid metode.

Det betyder, at for hver time en medarbejder arbejder, der overstiger deres normale arbejdstid, får de deres normale timeløn plus halvdelen af ​​den. For eksempel, hvis du typisk tjener $10 i timen, vil du tjene $15 i timen for hver time med overarbejde.

Relateret: Hvad er tid og en halv? Definition og hvordan man beregner det

Hvorfor er det en fordel at arbejde overarbejde?

At arbejde overarbejde er fordelagtigt, fordi det giver dig mulighed for at tjene flere penge ud over din standardløn. Også overarbejde og modtagelse af ekstra løn giver dig mulighed for at spare penge og øge din økonomiske sikkerhed. For eksempel kan du bruge dit overarbejde til at opretholde afdrag på realkreditlån, betale regninger, tage på ferie, få bilreparationer eller spare op til yderligere grader eller certificeringer.

Relateret: Vejledning til overtidsbetaling

15 job, der sandsynligvis vil tilbyde overarbejde

Både timelønnede og visse lønmodtagere kan modtage overarbejde fra deres arbejdsgivere. Gennemgå disse 15 job, deres gennemsnitsløn, forventet overtidsbetaling og nøglejobansvar for at identificere et eller flere job, der interesserer dig:

1. Pakker

National gennemsnitsløn: $30.849 om året

Forventet årlig overarbejdsbetaling: $4.312 om året

Primære opgaver: Pakkere arbejder i varehuse for at forberede ordrer til forsendelse. De gennemgår kundefakturaer, henter de korrekte produkter fra lagerhylderne og pakker varer i kasser. De sørger også for, at skrøbelige genstande får beskyttende indpakning. Pakkere skal normalt have et gymnasieeksamen, og arbejdsgivere kan bede dem om at lave overarbejde for at hjælpe dem med at opfylde kundeordrer i tide til udgående forsendelser.

2. Gaffeltruckfører

National gennemsnitsløn: $34.437 om året

Forventet årlig overarbejdsbetaling: $5.250 om året

Primære opgaver: Gaffeltruckførere arbejder for byggefirmaer og fremstillingslagre for at flytte og placere tunge materialer ved hjælp af en gaffeltruck. De skal muligvis udføre overarbejde for at hjælpe med at organisere pakker til udgående forsendelser eller losse og opbevare forsendelsescontainere. For at blive gaffeltruckfører skal du have en gymnasieeksamen. Det kan hjælpe med at opnå en gaffeltruckførercertificering, men arbejdsgivere tilbyder typisk træning på stedet til stillingen.

3. Chauffør merchandiser

National gennemsnitsløn: $35.072 om året

Forventet årlig overtidsbetaling: $5.563 om året

Primære opgaver: Chaufførhandlere leverer produkter fra forsendelsessteder til detailbutikker til salg. Chauffører arbejder overarbejde for at gennemføre leverancer uanset afstand, trafik eller vejrforhold. De opnår normalt et gymnasieeksamen og et kørekort for at kvalificere sig til deres job.

4. Udstyrsvedligeholdelsestekniker

National gennemsnitsløn: $38.043 om året

Forventet årlig overtidsbetaling: $7.824 om året

Primære opgaver: Udstyrsvedligeholdelsesteknikere arbejder normalt for produktionsanlæg eller fabrikker for at udføre rutinemæssig vedligeholdelse på en række forskelligt udstyr. De skal også diagnosticere problemer, køre test og bestille nye udstyrsdele i overensstemmelse hermed. Udstyrsvedligeholdelsesteknikere får gymnasieeksamener efterfulgt af specialtræning for at lære om deres arbejdsgivers udstyr. De skal muligvis arbejde over for at fuldføre vedligeholdelse uden for arbejdstiden.

5. Møbelinstallatør

National gennemsnitsløn: $40.880 om året

Forventet årlig overarbejdsbetaling: $5.250 om året

Primære opgaver: Møbelinstallatører arbejder for møbelbutikker for at hjælpe med at levere og samle møbler til virksomheder og boligejere. De hjælper med udpakning og placering af møbler eller besvarelse af kundeklager over det endelige produkt. Møbelinstallatører har brug for en gymnasieeksamen og jobtræning på stedet. De laver normalt overarbejde for at gennemføre daglige aftaleplaner med leveringsteams.

6. Gartner

National gennemsnitsløn: $41.711 om året

Forventet årlig overarbejdsbetaling: $3.750 om året

Primære opgaver: Gartnere bruger deres viden om planteliv og plejetaktik til at vedligeholde haver og blomsterbede på kommercielle, historiske eller private ejendomme. De skal normalt have en gymnasieeksamen, men andre vælger at få en associeret eller bachelorgrad inden for et område som gartneri. Gartnere kan modtage overarbejde for at afslutte projekter eller forberede offentlige arrangementer.

7. Køretøjstekniker

National gennemsnitsløn: $46.329 om året

Forventet årlig overarbejdsbetaling: $6.000 om året

Primære opgaver: Køretøjsteknikere arbejder for autoværksteder og autoreparationscentre for at udføre rutinemæssig vedligeholdelse eller diagnosticere køretøjsproblemer. For at blive køretøjstekniker skal du normalt have et gymnasium og deltage i et automekanikerprogram på en handelsskole. Køretøjsteknikere kan have store mængder kunder på én gang, hvilket betyder, at de muligvis skal lave overarbejde for at fuldføre opgaver inden en bestemt dato.

8. Postbud

National gennemsnitsløn: $49.103 om året

Forventet årlig overarbejdsbetaling: $6.667 om året

Primære opgaver: Postbude arbejder for posttjenester og leverer post til erhvervs- og boligejendomme enten i bil eller til fods. De er ansvarlige for at sortere post og levere pakker til de rigtige adresser. Postbude udfører overarbejde på travle dage eller under høje leveringstider omkring helligdage. For at blive postbud skal du have en gymnasial eksamen og et kørekort.

9. Blikkenslager

National gennemsnitsløn: $50.401 om året

Forventet årlig overarbejdsbetaling: $6.750 om året

Primære opgaver: VVS-installatører installerer og reparerer VVS-apparater og rørføringer i boliger og virksomheder. De hjælper med at diagnosticere potentielle VVS-problemer og afgive ordrer på dele eller apparater for at fuldføre opgaver. VVS-installatører skal have en gymnasial eksamen, efterfulgt af en læreplads med en VVS-service eller en handelsskoleuddannelse. VVS-installatører udfører normalt overarbejde for at imødekomme kundernes krav og reagere på nødanmodninger fra kunder.

10. Træbestiger

National gennemsnitsløn: $50.455 om året

Forventet årlig overarbejdsbetaling: $7.500 om året

Primære opgaver: Træklatrere bruger deres viden om træarter og klatreudstyr til at klatre i træer, sprøjte for sygdomme eller skadedyr og fjerne grene. Træklatrere bør have et gymnasieeksamen kombineret med certificering eller en associeret grad i trædyrkning. De modtager typisk overtidsbetaling for at rejse til forskellige områder og udføre lange arbejdsdage.

11. Elektriker

National gennemsnitsløn: $52.911 om året

Forventet årlig overarbejdsbetaling: $8.109 om året

Primære opgaver: Elektrikere installerer, fejlfinder og reparerer el-anlæg i boliger og erhvervsbygninger. For at blive elektriker skal du tage en gymnasial eksamen efterfulgt af en læreplads hos et elektrikerfirma eller en handelsskoleuddannelse. Afhængigt af hvor lang tid bestemte aftaler tager, kan elektrikere blive nødt til at udføre overarbejde med deres team for at fuldføre deres aftaler for dagen og bevare kundetilfredsheden.

12. Maler

National gennemsnitsløn: $57.778 om året

Forventet årlig overtidsbetaling: $5.615 om året

Primære opgaver: Malere arbejder som en del af vedligeholdelsespersonalet for at hjælpe med renoveringer eller byggeprojekter. De maler indendørs og udendørs overflader på bygninger efter anvisning fra projektlederen. De er ansvarlige for at tage de nødvendige forholdsregler for at forhindre maling i at komme på gulve, møbler og andre genstande.

Malere har normalt flere job at gå til på en given dag og arbejder også med byggemandskab. Af denne grund udfører de typisk overarbejde for at overholde kundens deadlines. For at kvalificere dig til en stilling skal du have en gymnasial eksamen og forstå forskellige maleteknikker.

13. Registreret sygeplejerske

National gennemsnitsløn: $63.250 om året

Forventet årlig overarbejdsbetaling: $11.250 om året

Primære opgaver: Registrerede sygeplejersker arbejder på hospitaler, plejehjem, sundhedsklinikker og rehabiliteringsfaciliteter for at administrere medicinsk behandling til patienter med forskellige tilstande. For at kvalificere dig til at arbejde som registreret sygeplejerske skal du enten have en associeret grad eller en bachelorgrad i sygepleje, før du består den nationale licenseksamen.

Arbejdsgivere beder ofte registrerede sygeplejersker om at udføre overarbejde, når de er lavt bemandede eller har en stor mængde patienter. Afhængigt af den afdeling, de arbejder i, kan registrerede sygeplejersker muligvis også gennemføre overarbejde for at hjælpe med operationer og andre medicinske procedurer.

14. Bygningsarbejder

National gennemsnitsløn: $72.114 om året

Forventet årlig overarbejdsbetaling: $5.250 om året

Primære opgaver: Bygningsarbejdere arbejder på byggepladser til bolig- eller erhvervsejendomme. De udfører også vedligeholdelse af vejbane og hjælper med at skabe anden infrastruktur som tunneller eller broer. For at kvalificere sig til en stilling skal bygningsarbejdere have en gymnasial eksamen og handelskompetencer. Bygningsarbejdere udfører overarbejde, når de ved, at de har brug for ekstra tid til at udføre en opgave inden en fastsat deadline.

15. Sygeplejerskekonsulent

National gennemsnitsløn: $88.505 om året

Forventet årlig overtidsbetaling: $13.575 om året

Primære opgaver: Sygeplejerskekonsulenter bruger deres mange års erfaring som registrerede sygeplejersker til at give sundhedsfaciliteter ekspertrådgivning om, hvordan man maksimerer patientplejen og overholder sundhedslovgivningen. Sygeplejerskekonsulenter får overarbejde, fordi de normalt har flere klienter på én gang og kan rejse for at møde klienter.

Hvis du ønsker at forfølge en karriere som sygeplejerskekonsulent, skal du først opnå enten en associeret eller bachelorgrad i sygepleje, få din licens og gennemføre flere år som registreret sygeplejerske på en sundhedsfacilitet. Du kan også forbedre dine kvalifikationer ved at opnå certificeringer.

Klaus Ovesen
Klaus Ovesen Arbejdsgivere tilbyder overarbejde til medarbejdere for at kompensere dem for at arbejde ud over deres normale arbejdstid. Der er en bred vifte af jobs til rådighed med mange muligheder for overarbejde. Ved at undersøge job, der normalt tilbyder overtidsbetaling og sammenligne de nødvendige kvalifikationer med dine egne, kan du udvikle en plan for at opnå dit ideelle overarbejde. I denne artikel definerer vi, hvad det vil sige at arbejde over, hvorfor det er fordelagtigt at arbejde overarbejde, og lister 15 job, der sandsynligvis vil tilbyde overarbejde.