15 Job At Forfølge Efter Kodning Af Bootcamp

15 Job At Forfølge Efter Kodning Af Bootcamp

Hvis du er interesseret i at forfølge en karriere i teknologiindustrien, men ikke ønsker at opnå en grad, kan du overveje at tilmelde dig en kodende bootcamp. Disse hurtige, kortsigtede programmer lærer dig alt, hvad du behøver at vide i et teknologispeciale, så du er forberedt på en ny, succesfuld karriere i denne hurtigt voksende industri. Der er mange roller, du kan forfølge efter at have gennemført en kodende bootcamp, som giver dig mulighed for at anvende din nye viden og færdigheder og udfordre dig selv til at forbedre og lære mere.

I denne artikel undersøger vi, hvad en kodende bootcamp er, de forskellige job og andre muligheder, du kan forfølge efter at have kodet bootcamp, sammen med nogle ofte stillede spørgsmål om jobsøgningsprocessen for at hjælpe dig i gang.

Hvad er en kodende bootcamp?

En coding bootcamp er et accelereret program, hvor eleverne lærer det grundlæggende i kodning og datalogi og specialiserer sig i en specifik facet af feltet. Disse programmer tager alt fra fire til 22 uger at gennemføre - selvom nogle programmer er længere og mere dybdegående - og du kan specialisere dig inden for områder som:

 • Brugergrænseflade (UI)/brugeroplevelse (UX) design
 • Datavidenskab
 • Webudvikling og design (både frontend og backend)
 • Applikationsudvikling
 • Full-stack udvikling
 • Udvikling med fokus på et specifikt kodesprog, såsom Java, C++, Python eller Ruby on Rails
 • Produktstyring

Hvorfor er kodning af bootcamp vigtigt?

Det primære mål med en kodende bootcamp er at finde et job inden for teknologiområdet, så disse programmer giver ofte:

 • Praktiske lektioner i grundlæggende datalogi og avancerede tekniske koncepter
 • Praktiske projekter, der ofte er porteføljeklare
 • Adgang til instruktører, der er erfarne fagfolk inden for deres felt
 • Karriereudviklingsressourcer som jobsøgningshjælp, CV-forberedelse og falske samtaler
 • Netværksmuligheder med kandidater fra programmet, der arbejder i branchen, og klassekammerater, der er kommende fagfolk

Tilføjelse af en kodende bootcamp til dit CV

Uanset om din arbejdshistorie eller karrierevej er fokuseret på teknologi eller ej, kan du inkludere en kodende bootcamp på dit CV i følgende situationer:

 • Forklaring af et hul i beskæftigelse eller traditionel uddannelse
 • Demonstrer teknisk viden og færdigheder
 • Fremvisning af yderligere færdigheder eller interesser

Top 15 job efter kodning af bootcamp

Her er nogle af de bedste job, du kan sikre dig efter at have gennemført et af disse programmer. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures, klik på hvert lønlink nedenfor:

1. Teknisk supportspecialist

National gennemsnitsløn: $44.239 om året

Primære opgaver: Denne fagmand yder teknisk support til brugere af et digitalt produkt, computer eller andre tekniske enheder. Coding bootcamp forbereder disse fagfolk til fejlfinding af problemer, rettelse af fejl, opdatering af software, installation af programmer, overvågning af digital sikkerhed og opfordring til reparation af hardware.

Relateret: Lær om at være teknisk supportspecialist

2. Digital marketingmedarbejder

National gennemsnitsløn: $58.731 om året

Primære opgaver: Denne marketingmedarbejder er ansvarlig for at planlægge, udføre og evaluere online marketingkampagner og drive trafik til deres klients eller arbejdsgivers websted. Digitale marketingfolk, der gennemfører en kodende bootcamp, kan effektivt bruge analyseværktøjer, bruge HTML/CSS til at optimere hjemmesider og analysere data.

3. Juniorudvikler

National gennemsnitsløn: $65.466 om året

Primære opgaver: Disse softwareudviklingsprofessionelle på begynderniveau hjælper seniormedlemmer af teamet med at designe, kode, teste, revidere, fejlfinde og fejlfinde software. En kodende bootcamp kan gøre det muligt for juniorudviklere at finde og rette fejl og strømline kode.

4. Dataanalytiker

National gennemsnitsløn: $75.547 om året

Primære opgaver: En dataanalytiker organiserer, analyserer og henter indsigt fra store datasæt, og deltagelse i en kodende bootcamp kan forberede dem til ansvar som statistisk test og brug af kodesprog som SQL til at interagere med data.

Relateret: Lær om at være dataanalytiker

5. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $78.409 om året

Primære opgaver: En webudvikler skriver al koden til et websted, tester og fejlfinder interaktivitet, bruger CSS til at skabe et attraktivt design og overvåger webstedets effektivitet. Webudviklere, der deltager i en kodende bootcamp, lærer det grundlæggende og avancerede teknikker til HTML, CSS, UI/UX-design og tilgængelighed.

Relateret: Lær om at være webudvikler

6. Projektleder

National gennemsnitsløn: $86.197 om året

Primære opgaver: En projektleder leder en gruppe af tekniske fagfolk i gennemførelsen af ​​et projekt og er ansvarlig for at uddelegere opgaver, administrere effektive tidslinjer, overvåge budgettet, allokere ressourcer og kommunikere fremskridt til interessenter. Kodnings-bootcamps forbereder projektledere til at organisere og analysere data og automatisere ledelsesprocesser.

Relateret: Lær om at være projektleder

7. Brugergrænsefladedesigner (UI).

National gennemsnitsløn: $86.539 om året

Primære opgaver: En UI-designer samarbejder med UX-designere, grafiske designere og udviklere for at skabe et attraktivt, tilgængeligt og organiseret digitalt produkt. Efter at have deltaget i en kodende bootcamp er UI-designere ofte bedre i stand til at gennemføre A/B-test, analysere brugerfeedbackdata, anvende de bedste designprincipper og forstå interaktionen mellem kode og design.

8. Applikationsudvikler

National gennemsnitsløn: $91.302 om året

Primære opgaver: En app-udvikler er ansvarlig for at designe, kode, teste, revidere, fejlfinde og overvåge en softwareapplikation til mobile enheder, computere eller specialiseret teknisk udstyr. Coding bootcamp kan forberede disse fagfolk med en dybdegående forståelse af vitale kodesprog, de bedste testprocesser og raffinerede problemløsningsevner.

9. User experience (UX) designer

National gennemsnitsløn: $102.526 om året

Primære opgaver: En UX-designer samarbejder med UI-designere, grafiske designere, applikations- eller webudviklere og produktchefer for at skabe digitale produkter, såsom applikationer og websteder. De vurderer brugernes behov for applikationer og websteder, tester løsninger baseret på disse behov, identificerer svagheder i design, udfører stabilitetstests og undersøger brugergrupper og konkurrenter. At deltage i en kodende bootcamp kan give UX-designere nødvendige forsknings-, design-, programmerings- og vurderingsfærdigheder.

Relateret: Lær om at være en UX-designer

10. Produktchef

National gennemsnitsløn: $105.570 om året

Primære opgaver: En produktchef leder et team af designere, softwareingeniører, udviklere og marketingfolk for at skabe et digitalt produkt til forbrugerne. De brainstormer produktideer, hjælper med at udvikle funktionalitet, giver feedback på prototyper, samarbejder om markedsføring og annoncering, hjælper med at koordinere fremstilling og distribution og opstiller salgsmål.

Coding bootcamp giver disse fagfolk et stærkt fundament i softwareudviklingsprocessen, herunder rollen for hvert teammedlem i hvert trin, hvilket kan hjælpe dem med at være mere effektive ledere.

Relateret: Lær om at være produktchef

11. Softwareingeniør

National gennemsnitsløn: $107.265 om året

Primære opgaver: Softwareingeniører implementerer design i prototyper og slutprodukter til digitale aktiver som computersoftware, operativsystemer, applikationer og spil. Efter at have kodet bootcamp er de klar til at undersøge brugernes behov, udvikle systemer og funktionalitet, der opfylder brugernes behov, skrive effektiv kode til programmer, teste og revidere kode og holde programmer opdateret.

Relateret: Lær om at være softwareingeniør

12. Fuld stack udvikler

National gennemsnitsløn: $111.591 om året

Primære opgaver: En fuld stack-udvikler er i stand til at bygge sites og applikationer ved at designe, kode og opdatere både den brugervendte "frontend" og infrastrukturens "backend". De kan samarbejde med kunder eller andre teammedlemmer i tidlige udviklingsstadier, udvikle infrastrukturen til et digitalt program, kode funktionelle aktiver for brugere og administrere databaser.

Nogle kodnings-bootcamps tilbyder fuld stack-udvikling, som forbereder disse fagfolk med viden og færdigheder til begge sider af udviklingen, herunder avanceret kendskab til front-end-sprog som HTML og CSS og back-end-sprog som Python og C++.

13. Data scientist

National gennemsnitsløn: $122.901 om året

Primære opgaver: En dataforsker analyserer, organiserer og trækker indsigt fra store grupper af data. Efter at have kodet bootcamp kan de anvende færdigheder inden for programmering, statistik og kritisk analyse til at udvikle og bruge statistiske modeller, bruge data og maskinlæring til at skabe løsninger, skrive rapporter og præsentere resultater for interessenter og komme med anbefalinger baseret på resultater. De kan arbejde inden for mange forskellige områder, herunder journalistik, nonprofit, business, regering og finans.

Relateret: Lær om at være dataforsker

14. Udviklingsdriftsingeniør (DevOps).

National gennemsnitsløn: $125.636 om året

Primære opgaver: Denne softwareingeniør tjener som mægler mellem udviklings- og driftsteams for at strømline feedback, brainstorming og samarbejde. De er ofte ansvarlige for at sætte eller fremme teammål, uddelegere opgaver og dele information til de korrekte teammedlemmer, hjælpe med at udvikle ny kode til systemer, lede teams i at opdatere og vedligeholde software og overvåge digital sikkerhed gennem hele processen.

Deltagelse i en kodnings-bootcamp giver disse fagfolk en dybdegående forståelse af både softwareudvikling og -drift, grundlæggende kodning for begge teams og bedste praksis relateret til sikkerhed.

Relateret: Lær om at være DevOps-ingeniør

15. Back end udvikler

National gennemsnitsløn: $128.480 om året

Primære opgaver: En backend-udvikler bygger, opdaterer og vedligeholder server-side-infrastrukturen eller "backend" af et websted eller en applikation. De sørger for, at aktiverne på brugersiden er funktionelle, og at data opbevares effektivt og sikkert. Coding bootcamp forbereder disse fagfolk til at bruge Python, SQL, Ruby og .NETt – til at skabe og administrere databaser og tillade brugere at interagere med funktioner – og anden software og rammer.

Andre muligheder for at forfølge efter kodning af bootcamp

Ud over at få en rolle i branchen, overvej disse andre muligheder:

 • Gå tilbage til skolen: Overvej at forfølge din første universitetsgrad ( eller en anden ) i en datalogi-disciplin efter at have gennemført kodnings-bootcamp. Du kan bygge videre på de færdigheder, du lige har lært, og forbedre dine kvalifikationer til avancerede roller eller ledere.

 • Freelance: Sæt dine nye færdigheder og viden i praksis i henhold til din tidsplan ved at starte en freelancevirksomhed. Find kunder, der har brug for dine tjenester, såsom webdesign, udvikling og administration eller applikationsudvikling.

 • Lær andre: Efter at have fået noget erfaring, kan du blive instruktør i din disciplin, herunder på et community college, teknisk skole eller kodnings-bootcamp. Eller du kan vejlede børn og unge voksne, der er interesserede i at kode, gennem et medborgerhus, bibliotek, online platform eller som freelancer.

 • Anvend færdighederne på din nuværende arbejdsplads: I nogle tilfælde kan du blive ved med at arbejde, mens du deltager i en kodende bootcamp, selvom mange opfordrer studerende til at udføre programmet på fuld tid. Hvis du i øjeblikket er ansat, kan du finde måder at bruge disse nye færdigheder i din rolle, såsom at påtage dig tekniske opgaver eller bruge kodning til at automatisere eller forbedre din arbejdsgang.

Ofte stillede spørgsmål om at finde job efter kodning af bootcamp

Her er nogle ofte stillede spørgsmål om, hvordan du finder et job efter at have kodet bootcamp:

Ansætter virksomheder kodende bootcamp-kandidater?

Ja, mange programmer rapporterer, at kandidater ofte er i stand til at finde job kort efter endt uddannelse, hvis ikke i løbet af deres sidste par uger af programmet. Mange virksomheder, store som små, ansætter kodende bootcamp-kandidater for deres tekniske viden, nye perspektiv og dedikerede arbejdsmoral.

Skal jeg sætte coding bootcamp på et CV?

Ja, du bør inkludere kodende bootcamp på dit CV, især hvis du søger om en rolle inden for teknologiområdet. I disse tilfælde skal du fremhæve din kodende bootcamp-oplevelse – inklusiv navnet på programmet, dit speciale og din slutdato – i uddannelsesafsnittet i dit CV. Du kan derefter forklare, hvordan dette program forberedte dig til den rolle, du søger om, i dit følgebrev.

Vil jeg have en portfolio efter kodning af bootcamp til at bruge i min jobsøgning?

Ja, mange af disse programmer fokuserer på opgaver og projekter, som du kan inkludere i din professionelle portefølje for at demonstrere din viden om kodningssprog, teknisk problemløsning, dataanalyse og kreativitet.

Silas Axelsen
Silas Axelsen Hvis du er interesseret i at forfølge en karriere i teknologiindustrien, men ikke ønsker at opnå en grad, kan du overveje at tilmelde dig en kodende bootcamp. Disse hurtige, kortsigtede programmer lærer dig alt, hvad du behøver at vide i et teknologispeciale, så du er forberedt på en ny, succesfuld karriere i denne hurtigt voksende industri. Der er mange roller, du kan forfølge efter at have gennemført en kodende bootcamp, som giver dig mulighed for at anvende din nye viden og færdigheder og udfordre dig selv til at forbedre og lære mere.