15 Højtlønnede Job, Du Kan Få Med En JD/MBA-grad

At tjene en dobbelt grad kan give dig omfattende karrieremuligheder. At have både en JD- og MBA-grad giver kandidater en chance for at træde ind i mange stillinger, der giver høje lønninger og kræver den komplekse viden om en kombineret juridisk og forretningsmæssig baggrund. At lære om potentielle karriereroller for JD/MBA-kandidater kan hjælpe dig med at beslutte, hvor du bedst kan bruge din uddannelsesmæssige baggrund i et tilfredsstillende job. I denne artikel oplister vi 15 højtlønnede JD/MBA-job med lønoplysninger og almindelige jobopgaver og udforsker tips til at hjælpe dig med at finde det bedst mulige job med din grad.

15 højtlønnede JD/MBA-job

Her er 15 job, du kan forfølge med en dobbelt JD/MBA-grad, der giver en høj løn og muligheder for at bruge både juridisk og forretningsmæssig viden:

1. Revisor

National gennemsnitsløn: $63.891 om året

Primære opgaver: Revisorer overvåger og undersøger en virksomheds økonomiske optegnelser og processer for at sikre, at virksomheden fungerer effektivt. Revisorer sørger også for, at en virksomhed rapporterer alle økonomiske oplysninger korrekt til alle styrende organisationer, herunder statslige og føderale skatteagenturer. En revisor leder efter måder at reducere omkostningerne til forretningsdrift. At have en JD/MBA-grad giver jobkandidater fordelen ved at forstå de juridiske forpligtelser i en virksomheds finansielle rapportering.

Læs mere: Lær om at være revisor

2. Finansanalytiker

National gennemsnitsløn: $68.920 om året

Primære opgaver: Finansanalytikere analyserer investeringer som aktier, obligationer og værdipapirer for at bestemme deres resultater og forudsige mulige resultater i fremtiden. En finansanalytiker kan også anbefale visse investeringer baseret på deres historie og fremskrivninger af fremtidig succes. Finansanalytikere arbejder sammen med direktionen for at rapportere tendenser og rådgive om investeringsbeslutninger. Da MBA-kurser typisk omfatter økonomiske investeringer og ressourcer til forretningsbrug, kan en JD/MBA-grad forberede dig til at arbejde i denne stilling.

Læs mere: Lær om at være finansanalytiker

3. Forretningsudviklingschef

National gennemsnitsløn: $72.784 om året

Primære opgaver: Det er forretningsudviklingschefens ansvar at øge salget og øge virksomhedens indflydelse og markedsandel ved at indlede relationer med potentielle kundeemner. En forretningsudviklingschef arbejder med en virksomheds aktuelle marketingstrategier for at få nye kunder og opretholde positive relationer med nuværende kunder. Forretningsudviklingsledere forstår virksomhedens produkter og forretningsdrift og repræsenterer disse over for en kunde. En forretningsudviklingschef ser nøje på markedstendenser for at sikre, at virksomheden holder sig ajour med sine konkurrenter.

Læs mere: Lær om at være forretningsudviklingschef

4. Business intelligence-analytiker

National gennemsnitsløn: $93.676 om året

Primære opgaver: En business intelligence-analytiker gransker data for at identificere, hvordan en virksomhed kan forbedre deres processer på forskellige områder eller afdelinger. De arbejder også med at udvikle nye måder at indsamle og fortolke data på. En business intelligence-analytiker bruger softwareværktøjer og -systemer til at hjælpe med at organisere data, rådgive virksomhedsledere baseret på deres analyse og tilbyde løsninger til at sikre succesfulde forretningsdrift eller virksomhedsvækststrategier. De kan også analysere konkurrenternes strategier for at forbedre forretningsstrategier.

Læs mere: Lær om at være Business Intelligence Analyst

5. Advokat

National gennemsnitsløn: $95.315 om året

Primære opgaver: Advokater repræsenterer klienters juridiske interesser i både strafferetlige og civile retssager. Advokater udarbejder juridisk dokumentation og rådgiver klienter om deres rettigheder. De forbereder også argumenter til at levere i retten på vegne af en klient. Advokater arbejder typisk for et advokatfirma, selvom nogle starter deres egen private praksis. En JD/MBA kan hjælpe med at forberede advokater med de forretningsmetoder, der er nødvendige for at åbne deres egen juridiske praksis.

Læs mere: Lær om at være advokat

6. Controller

National gennemsnitsløn: $96.484 om året

Primære opgaver: En controller giver indsigt og strategier for den økonomiske udvikling af en virksomhed. De laver detaljerede planer for virksomhedens ressourcer og investeringer ved at analysere en virksomheds økonomiske tilstand. En controller kan være ansvarlig for at udarbejde budgetter og administrere virksomhedens løn.

Læs mere: Lær om at være controller

7. Økonomidirektør

National gennemsnitsløn: $99.492 om året

Primære opgaver: En finansdirektør fører tilsyn med den daglige økonomiske drift af en virksomhed. De er ansvarlige for uddannelse og ledelse af økonomipersonale. De giver rapporter om finansielle aktiviteter og giver forudsigelser om fremtiden for en virksomheds finansielle planer. De arbejder også sammen med andre ledere for at etablere midler til hovedstadsprojekter. En finansdirektør analyserer finansielle risici og fordele forbundet med virksomhedens praksis. Økonomidirektører arbejder for at sikre overholdelse på tværs af alle afdelinger med hensyn til budgetter og økonomiske udgifter.

Læs mere: Lær om at være finansdirektør

8. Risikomanager

National gennemsnitsløn: $111.841 om året

Primære opgaver: En risikomanager hjælper med at beskytte virksomhedens interesser og aktiver ved at analysere de forpligtelser, der er forbundet med at drive en virksomhed. Risikomanagere analyserer områderne operationel, finansiel og omdømmerisiko for at sikre, at en virksomhed er beskyttet mod trusler eller uheld, der kan forårsage juridiske og økonomiske problemer for en virksomhed. Risikomanagere fungerer som rådgivere for udøvende ledelse og undersøger både interne og eksterne forpligtelser for at levere analyser og strategier til at mindske risikoen.

9. Aktuar

National gennemsnitsløn: $112.998 om året

Primære opgaver: Aktuarer analyserer de økonomiske omkostninger ved forsikringsrisiko. De hjælper med at skrive policer og bestemme dækning for den forsikrede. De skaber detaljerede dokumenter og grafik, der repræsenterer scenarier, hvor forsikringsrisiko er involveret. Aktuarer hjælper med at fastsætte priser for forsikringsdækning og hjælper med at estimere de gennemsnitlige omkostninger ved eventuelle begivenheder betalt af et forsikringsselskab. En JD/MBA forbereder kandidater til at forstå den iboende finansielle struktur af forsikring og de risici, der påtages, mens de tager kunder. De forstår også de forsikredes juridiske rettigheder, når de forfølger krav.

Læs mere: Lær om at være aktuar

10. Direktør for compliance

National gennemsnitsløn: $123.786 om året

Primære opgaver: Overholdelsesdirektører tager komplekse juridiske krav og omsætter dem til effektiv forretningspraksis og protokoller. En compliancedirektør fortolker nye regler relateret til virksomhedens specifikke branche. De er ansvarlige for at træne medarbejderne i eventuelle opdateringer af virksomhedens processer og standarder. Det er compliance-direktørens opgave at sikre, at disse regler følges på tværs af alle afdelinger i en virksomhed. Almindelige brancher, der har brug for en overholdelsesdirektør, omfatter sundhedspleje, menneskelige ressourcer, ansættelsesret og erhvervsvirksomheder.

11. Generaladvokat

National gennemsnitsløn: $125.028 om året

Primære opgaver: En generaladvokat fungerer som den øverste juridiske repræsentant for en organisation. Disse advokater vejleder virksomheder ved at rådgive om juridiske spørgsmål og repræsentere virksomheden i enhver retssag. Den generelle advokat kan være involveret i oprettelse eller gennemgang af kontrakter for at sikre overholdelse af lovgivningen og for at beskytte virksomhedens interesser. De er ofte involveret i beslutninger truffet af den udøvende ledelse, og leverer juridisk ekspertise til forretningsplaner og transaktioner som fusioner eller opkøb.

Læs mere: Lær om at være generaladvokat

12. Ansættelsesadvokat

National gennemsnitsløn: $126.265 om året

Primære opgaver: En ansættelsesadvokat repræsenterer både arbejdsgivere og arbejdstagere for at sikre fair praksis med arbejdspladsstandarder. Ansættelsesadvokater kan specialisere sig i at hjælpe enten virksomheden eller medarbejderen i sager relateret til arbejdspladsanliggender såsom lønninger, ydelser, arbejdsskadeerstatning, bekymringer om chikane og disciplinære handlinger. De kan gennemgå ansættelseskontrakter, anbefale retssager for klienter og repræsentere en klient i retten i tilfælde af en retssag mod en arbejdsgiver eller medarbejder. Disse fagfolk tilbyder også juridisk rådgivning til arbejdsgivere for at hjælpe virksomheder med at opretholde fair og etisk forretningspraksis.

13. Virksomhedsadvokat

National gennemsnitsløn: $139.825 om året

Primære opgaver: Virksomhedsadvokater arbejder udelukkende for at beskytte forretningsrettigheder. De kan blive involveret i forskellige juridiske processer for en virksomhedsklient, herunder forretningsforhandlinger, dokumentation og repræsentation. De sikrer, at kontrakter er klare og ikke udgør nogen forpligtelser for en virksomhed. Virksomhedsadvokater er også involveret i pengetransaktioner vedrørende forretningsdrift for store virksomheder.

14. Virksomhedsstrategichef

National gennemsnitsløn: $144.546 om året

Primære opgaver: En virksomhedsstrategichef er ansvarlig for at skabe planer for at forbedre virksomhedens vækst og optimere den nuværende drift. De analyserer forretningsdata, identificerer markedstendenser og undersøger konkurrenternes forretningspraksis for at rådgive virksomhedsledere om nye strategier for at øge omsætningen, vækste driften og skabe mål for fremtidsudsigter. De kan også føre tilsyn med et team af strateger, der arbejder sammen med en direktør for at generere og implementere strategiske initiativer. En JD/MBA forbereder jobkandidater til denne stilling med en forståelse af forretningspraksis og overholdelsesstandarder relateret til virksomhedens drift.

15. Strategidirektør

National gennemsnitsløn: $147.754 om året

Primære opgaver: En strategidirektør arbejder i en lederrolle for at forme retningen for virksomhedens drift, politikker og brandingindsats. Strategidirektører planlægger den langsigtede retning af en virksomhed ved at bruge data til at danne strategiske fremskrivninger for virksomhedens vækst. De evaluerer markedstendenser for at præsentere en konkurrencedygtig strategisk proces for organisationen. En strategidirektør søger også forretningsmuligheder, der skaber mere omsætning og brandfremgang, mens de overvejer de juridiske konsekvenser af alle strategier.

Tips til at finde et JD/MBA job

Her er nogle tips til at hjælpe dig med at finde et job ved at bruge din JD/MBA-grad:

Gennemfør et praktikophold

Mens du tjener din JD/MBA, så overvej at finde en praktikplads inden for et område, der interesserer dig. Praktik giver både lærings- og netværksmuligheder, der kan hjælpe dig med at guide dig til et specifikt område inden for dit uddannelsesområde. Da en JD/MBA er et højt specialiseret uddannelsesprogram, kan et praktikophold hjælpe dig med at identificere en potentiel karrierevej, der matcher din ekspertise.

Find en mentor

At lære af en succesfuld JD/MBA-professionel kan hjælpe dig, mens du søger efter et job ved at give karriererådgivning, forbinde dig med andre fagfolk og hjælpe dig med at få tillid til dine evner. Undervisere, samfundsledere og andre erhvervsfolk er ideelle mentorer, der kan give retning og indsigt under din uddannelse, og når du leder efter et job ved at bruge din JD/MBA.

Forbered dit CV

JD/MBA-kandidater udfylder ofte lederroller i en organisation. For at gøre dig selv til en mere konkurrencedygtig kandidat, er det vigtigt at vise potentielle arbejdsgivere et professionelt CV uden fejl og fyldt med detaljer, der fremhæver din ekspertise. Overvej at bruge en professionel CV-gennemgangstjeneste eller bede en mentor om at hjælpe dig med at lave det bedst mulige dokument for at vise fremtidige arbejdsgivere.

Gustav Skaarup
Gustav Skaarup At tjene en dobbelt grad kan give dig omfattende karrieremuligheder. At have både en JD- og MBA-grad giver kandidater en chance for at træde ind i mange stillinger, der giver høje lønninger og kræver den komplekse viden om en kombineret juridisk og forretningsmæssig baggrund. At lære om potentielle karriereroller for JD/MBA-kandidater kan hjælpe dig med at beslutte, hvor du bedst kan bruge din uddannelsesmæssige baggrund i et tilfredsstillende job. I denne artikel oplister vi 15 højtlønnede JD/MBA-job med lønoplysninger og almindelige jobopgaver og udforsker tips til at hjælpe dig med at finde det bedst mulige job med din grad.